Club singles. Singur? Haide cu noi!

Excursii si evenimente => Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre => Subiect creat de: admin din Vineri, 11 Ianuarie 2019, 20:25

Titlu: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: admin din Vineri, 11 Ianuarie 2019, 20:25
INFORMATII TRANSPORT

Traseu : Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur
Plecare din Bucuresti  02.08.2019, ora 06:00, din statia Petrom Aurel Vlaicu
Nr. microbuz:  B 784 NEW
Nume si nr tel sofer:CRISTI  0769/463675

Pentru conexiuni la traseu, sunati soferul si stabiliti locul de imbarcare si ora.


Tarif 570 lei pentru transport inclus.
 
Tarif pentru cei care vin din alte zone decat din Bucuresti sau de conexiune, cu mijloace proprii la Balea si vor beneficia doar de transportul zonal: 480 lei


Tarife:

Softul site-ului, acolo unde se fac rezervari permite prezentarea doar a unui tarif. Va rog sa ne intelegeti ca nu-l putem afisa pe cel mai mic pentru ca in aceasta situatie cei care aleg varianta full, nu mai primesc Email pt ultima rata. Stiu este un pic neplacut sa alegi de exemplu varianta 480 lei, sa achiti tot si totusi sa primesti Email-uri care "te someaza" ca mai ai de achitat inca 90 lei. Site-ul trimite automat...nu cei din agentie fac asta.Rezervari: https://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-din-transfagarasan-2-4-august-2019/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-din-transfagarasan-2-4-august-2019/)

Check in: 2 august 2019
Check out 4 august 2019

Cazare: 2 nopti Cabana Balea http://www.balea-turism.ro/localizare-cabana-balea-cascada (http://www.balea-turism.ro/localizare-cabana-balea-cascada)

Servicii incluse:
•   • cazare 2 nopti  in camera dubla
•   • mic dejun
•   • transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km) doar daca sunt inscrise cel putin 15,16 persoane la acesta.Este necesara inscrierea pe lista ce se va deschide aici pe forum.
•    transport zonal Balea Cascada – Balea Lac si retur, Balea Cascada – Herghelia Sambata

Servicii care nu sunt incluse:
x       transport pana la locatie, daca nu se achita diferenta de tarif
x       pranzuri reci sau calde
x       cine; pentru aceste mese o sa anuntam din timp un meniu de grup, astfel incat servirea sa se faca repede si fara probleme,
•
Insotitor de grup: Gusti Ciuca  0751 361.009 + ghid montan: Mircea Nan

Locuri disponibile: 26

Important pentru cei care doresc sa participe la actiunile noastre. Cititi va rog, dand CLICK pe acest link: https://bit.ly/2La4tA2 (https://bit.ly/2La4tA2)

Program

Vineri 2 august  Intalnire grup 5.45. Miniautocarul va pleca din Bucuresti. Plecare din Bucuresti, la ora 6.00 din Statia Petrom Aurel Vlaicu vis a vis de statia de metrou Aurel Vlaicu  - Ploiesti (este o conexiune) - aproximez ca se ajunge la ora 7.00 (imbarcarea se va face de pe traseul miniautocarului) - Brasov - Balea Cascada. Cu 2 zile inainte de excursie primim de la firma de transport numarul masinii, numele si numarul de telefon al soferului; cei care au conexiune de traseu folosesc numarul soferului pt a stabili cu acesta un loc de intalnire, asa cum spuneam pe traseul microbuzului, nu in oras - pt ca in programul excursiei nu sunt inclusi timpi pentru abateri de la ruta. Numele soferului, numarul de telefon al acestuia si numarul masinii vor fi afisate DOAR pe forum, pe acest topic)
Nu se opreste pt masa, nici pe traseu nici la cabana, este nevoie sa aveti cu voi sandviciuri si apa.

Cei care vin individual (din alte zone decat Bucuresti sau posibilitate de conexiune) se vor prezenta pana maxim la ora 11.00 la Cabana Balea Lac, pentru a putea participa la programul din prima zi. Daca veniti dupa aceasta ora, puteti face singuri, o plimbare pe cararea turistica, pana la Cascada Balea, urmand sa va intalniti cu grupul si insotitorul de grup seara. 

Check in Cabana Balea ora 11.00 (daca nu avem posibilitatea de early check in, ne schimbam in echipamentul de munte intr-o sala, acolo unde o sa depozitam si bagajele) . Se pleaca pe traseul de Saua Doamnei spre Cascada Balea (nu pe cel clasic pe care-l parcurg excursionistii care nu au nimic comun cu muntele  :)), pe malul raului, apoi traversare spre izvor, alimentare cu apa si se continua pe malul drept a Vaii Balii, pe poteca ce urca spre Pilonul II. Se ajunge la un balcon (zona de panorama), de unde cine doreste poate sa coboare pe poteca pana la cascada (dureaza cca 10 min), apoi sa urce din nou pe traseu. Se continua apoi urcarea pana la pilonul II. Se merge pana la stana, acolo este un podet care traverseaza raul. Intoarcerea va fi pe sosea (sunt o multime de locuri de panorama) – sunt in jur de 5-6 km, deci o ora si jumatate de mers. Plus urcarea de cca 2 ore, total 4 ore.  Seara socializare in zona de bar a cabanei (o s-o avem exclusiv la dispozitie). Cei care doresc doar relaxare  pot alege sa faca o plimbare pana la Cascada Balea, dar pe drumul direct si usor, nu se face mai mult de 40 minute si este doar o plimbare, o sa vedeti pe poteca copii mici si oameni in varsta...

Sambata 3 august  Micul dejun 9.00 Echipati de munte, sandviciuri pregatite (puteti avea la voi ceva nealterabil si sa va pregatiti sub forma de sandvici sau se poate comanda la restaurant), batoane energizante (aduse de acasa pt ca acolo nu gasiti asa ceva), recipient de apa (il veti putea umple in zona de urcare spre Saua Doamnei, e acolo un izvor cu apa tare buna), plecare spre cap de traseu: Balea Lac. De acolo se urca in Saua Doamnei, Varful Paltinul (pauza de gustare), Lacul Capra, Varful Capra, Saua Balii, Balea Lac. Cca 7 ore. Ora 16.00 masa la Balea Lac. Coborare cu microbuzulla Cabana Balea Cascada. Seara petrecere in bar.

Duminica 4 august : 8.00 Micul dejun apoi incepand cu 9.00 vizitare in ordine Muzeul Badea Cartan, 10.00 Ruinele Abatiei cistertiene Carta, 11.00 Herghelia de lipitani Sambata de Sus - grajdurile, liniile de armasari 13.00 Manastirea Sambata de Sus. Plecarea spre casa, masa pe drum.

O excursie pentru oameni faini, de munte!

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR aici pe topicul deschis pe forum. O sa gasiti detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro (http://www.singlescamp.ro). Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie: http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/ (http://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/) Rezervarile se fac in ordinea de plata a avansurilor, nu a inscrierii.

Observatii: este o actiune care se adreseaza celor care au un profil activ, o excelenta ocazie sa se atinga unul dintre primele 20 varfuri din Romania si asta intr-un ghidaj si pe un traseu care face usoara ascensiunea. Zona in care veti drumetii este exceptionala ca peisaje si panorame, daca prindeti o zi senina se poate vedea Sibiul si Fagarasul, orase aflate la 40 - 80 km distanta. O sa aveti de asemenea ocazia sa vedeti foarte apropiat grupa de munti "regi" ai Romaniei, culminand cu Moldoveanu.

Profil participant: actiunile noastre se adreseaza exclusiv persoanelor single. Urmarim ca oamenii sa se cunoasca, sa comunice...…De aceea oferim un cadru gandit si organizat special pt a face cat mai confortabila interactiunea. Insist pt un profil al participantilor: tolerant, comunicativ, fara prea multe tabieturi. Persoane cu rabdare si intelegere ca fac parte dintr-un grup.

Dificultate trasee:
Cabana Balea Cascada – Cascada Balea - retur - usor spre mediu
Balea Lac - Varful Paltinu – Varful Capra - Balea Lac - mediu, nu are grad de dificultate, dar evident ca fiind montan, se urca, se coboara - solicita organismul la efort. Este cel mai facil traseu din Romania care atinge intr-un timp atat de scurt doua varfuri de altitudine peste 2400 m. Diferenta de nivel este de doar 450 m pana la Vf Paltinu.

Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!
Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ (http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/) iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/ (http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/)
Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
–   rucsac dimensionat la drumetia la care participati
–   bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna.
–   daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
–   imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
–   bete de drumetie, sau bete de schi, sint recomandate in mod special, mai ales pentru portiunile dificile. Aceste bete pot fi si telescopice.
–   haine de ploaie: geaca si pantaloni impermeabili.
–   fiecare lucru ce este pus in rucsac trebuie sa fie pun intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile pot fi ude.
–   lampa frontala sau minim lanterna
–   nu trebuie sa va lipseasca din rucsac ochelarii si crema de soare.
–   rezervor de apa plin ( 1-2 l)
–   medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin

Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.

Mancare:
Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.

Vremea: Luna august este cea mai potrivita pentru a urca in Muntii Fagaras, in special in prima parte a ei. Dar nu se stie niciodata....Asa ca uneori din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Cabana Balea Cascada:

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/photo-1421428302-64599.jpg)

Cascada Balea:

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/maxresdefault.jpg)

Transgarasanul:

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/transfagarasan.jpg)

Lacul Balea

(http://photo.singlescamp.ro/wp-content/uploads/2019/01/04_Lacul_Balea_Cabana_Balea.jpg)


Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: admin din Sâmbătă, 23 Februarie 2019, 13:20
Rezervarile sunt deschise! Inscrierile se pot face aici: https://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-din-transfagarasan-2-4-august-2019/ (https://www.singlescamp.ro/eveniment/drumetii-din-transfagarasan-2-4-august-2019/)
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Claudia Nacu din Duminică, 03 Martie 2019, 09:48
 Buna! Daca vin cu masina personala, la ora 11 e indicat sa fiu la Cabana Balea Cascada pt chek in cu restul grupului? Vad scris Balea Lac. Nu stiu zona si vreau sa mi fie f clar. Multumesc.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Camelia M din Sâmbătă, 20 Aprilie 2019, 16:46
Am vazut pe forum ca s-au schimbat conditiile de organizare a transportului.
DACA se organizeaza transport din Bucuresti - am scapat de grija.
DACA NU care sunt alternativele?
Care e cea mai apropiata statie CFR de destinatie?
Cine vine cu masina personala din Constanta sau Bucuresti  si e dispus sa ia pasageri?
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: mihaela2017 din Marţi, 30 Aprilie 2019, 10:54
Hristos a inviat!

Hop si eu cand e vorba de transport.  :)
Sunt din zona Moldovei dar, daca se va organiza transport din Bucuresti, m-as putea alatura grupului cu plecare din Bucuresti.

Daca nu gasim transport, Camelia M, ne vedem in cea mai apropiata statie CFR de destinatie... :laugh:
Rad, eu, rad, dar nu e rasul meu... 

O zi faina!
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: cozmyn1 din Sâmbătă, 25 Mai 2019, 19:36
Buna ziua,

Daca plec din Brasov, cam pe la ora 14:00, ajung la Cabana Balea Lac, doar pe la ora 18:00?
Daca mai pleaca cineva din Brasov dupa-masa dupa ora 14:00 sa imi spuna. Eu merg cu masina.

Toate cele bune,
Cosmin
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: oli din Duminică, 26 Mai 2019, 02:36
si eu vin din Bucuresti
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Nina Petre din Luni, 10 Iunie 2019, 14:04
Salutare!
Încercăm și noi de-o listă, preventiv, să vedem ce șanse avem cu organizarea transportului din București?

''Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km) doar daca sunt inscrise cel putin 15,16 persoane la acesta. Este necesara inscrierea pe lista ce se va deschide aici pe forum.''

1. Nina Petre
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Camelia M din Luni, 10 Iunie 2019, 18:02
Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: admin din Luni, 10 Iunie 2019, 21:27
Eu zic ca o sa va strangeti de un microbuz din Bucuresti. Cu ce mai luati de pe traseu...
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: spirit jucaus din Luni, 10 Iunie 2019, 23:17

Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: mihaela2017 din Miercuri, 12 Iunie 2019, 22:53
Buna seara tuturor.
Eu vin din Moldova, dar pentru ca nu am alta varianta mai buna cu transportul pana la destinatie, ma inscriu pentru transport din Bucuresti.

Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.

Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: oli din Vineri, 14 Iunie 2019, 00:29
Buna seara tuturor.
Eu vin din Moldova, dar pentru ca nu am alta varianta mai buna cu transportul pana la destinatie, ma inscriu pentru transport din Bucuresti.

Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Konkinka din Vineri, 14 Iunie 2019, 15:09
Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Cami Ionita din Marţi, 18 Iunie 2019, 12:03
Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
7. Camelia I.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Vis din Luni, 24 Iunie 2019, 14:18
Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
7. Camelia I.
8. Vistiana L.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Carmen Patrascu din Marţi, 25 Iunie 2019, 17:02
Buna tuturor, sunt Carmen!
Doresc sa ma adăugați la lista transport din București.

Sper sa putem organiza ceva împreuna.
Eu am luat legatura cu firma de transport recomandata de singels camp și mi s-a spus sa sun cu 24 ore înainte de plecare. Sper sa fie serioși. Oricum poate reușim noi ca și grup sa plecam împreuna.

Eu plec din Pitesti, dar nu cred ca mai este cineva din zona.

O zi frumoasa tuturor!
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Nina Petre din Marţi, 25 Iunie 2019, 17:32
Bună Carmen,
regula e următoarea: iei ultima listă cu copy paste și te adaugi singură.
Ideea e că dacă ne strângem din București și traseu măcar 15,16 nu e necesar să ne organizăm noi transportul.
Cu tine suntem deja 9, ceea ce e încurajator :)!
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Bogdan Predescu din Miercuri, 26 Iunie 2019, 15:28
Buna ziua,

M-am inscris astazi  26 Iunie pe unul din cele doua locuri disponibile/listate. Voi veni cu masina pe drumul clasic Constanta-Bucuresti-Brasov-Sibiu. Asa ca, daca cineva doreste sau are dificultati cu transportul, cu mare drag, poate veni cu mine
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Adri74 din Joi, 27 Iunie 2019, 21:43
Buna seara !

1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
7. Camelia I.
8. Vistiana L.
9. Adriana Stoicescu
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Nina Petre din Sâmbătă, 06 Iulie 2019, 11:46
E-adevărat ca mai e aproape o lună dar cu 9 persoane pe listă nu avem șanse prea mari la transport organizat.
Mă întreb dacă mașina cu care se face transportul zonal ne-ar putea prelua, contra cost, la o oră stabilită, din Sibiu sau Brașov. Ghidul nostru, Gusti, ne poate spune ceva în acest sens? Că îmi pare destul de greu de aranjat transportul pâna la Bâlea Cascadă dacă nu vii cu mașina personală.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: admin din Sâmbătă, 06 Iulie 2019, 17:25
Nina, din experienta mea, sunt multe persoane care nu se informeaza la timp de pe forum. Si atunci, cand mai ramane o saptamana, sau chiar cateva zile ne transmit Email, ne suna intrebandu-ne cum sa ajunga la destinatie. Parerea mea este ca mai sunt multi din Bucuresti si traseu care nu s-au inscris, fie ca nu au citit, fie ca nu stiu cum sa o faca, fie ca lasa pe mai tarziu. Am sa rog in agentie sa faca fetele de acolo un efort si sa ia legatura cu cei care sunt pe traseul Bucuresti - Balea sau se pot conecta la acesta.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Nina Petre din Duminică, 07 Iulie 2019, 10:34
Mulțumesc, Gigi!
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: florian1974 din Duminică, 07 Iulie 2019, 21:27
1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
7. Camelia I.
8. Vistiana L.
9. Adriana Stoicescu                                                                                                                                                                                        10.Florian T.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: florian1974 din Duminică, 07 Iulie 2019, 21:35
1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
7. Camelia I.
8. Vistiana L.
9. Adriana Stoicescu                                                                                                                                                                                               
10.Florian T.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Gabriela11 din Joi, 11 Iulie 2019, 17:18
1. Nina Petre
2. Camelia M.
3. Violeta N.
4. Mihaela T.
5. Olivia B.
6. Adriana S.
7. Camelia I.
8. Vistiana L.
9. Adriana Stoicescu                                                                                                                                                                                               
10.Florian T.
11. Gabriela S (Ploiesti)
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: VERONA din Duminică, 14 Iulie 2019, 21:04
Buna ziua,

M-am inscris astazi  26 Iunie pe unul din cele doua locuri disponibile/listate. Voi veni cu masina pe drumul clasic Constanta-Bucuresti-Brasov-Sibiu. Asa ca, daca cineva doreste sau are dificultati cu transportul, cu mare drag, poate veni cu mine

Bună, Bogdan!

         Sunt  Verona, locuiesc în Constanța  și  propunerea ta privind transportul este binevenită, fiind dificil de găsit. Dar vin  cu o alternativă ,  putem merge  până la București  și din București să mergem cu microbuzul ( dacă vom reuși să fim 15 persoane).  Este foarte  fain și  distracția începe de cele mai multe ori, din microbuz. Ce părere ai?
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: spirit jucaus din Marţi, 16 Iulie 2019, 18:06
Binețe tuturor !   :) mai ales celor din Constanța  ;) ,ma bucur sa regasesc si in aceasta excursie oameni de la mare. Verona, eu merg cu trenul spre Bucuresti. Daca vrei ne auzim la un tlf.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Camelia M din Marţi, 16 Iulie 2019, 19:41
Buna!
Spirit jucaus cu ce tren te gandesti sa ajungi la Bucuresti? Am vazut ca plecarea e la 6 si nu am gasit ceva care sa ajunga asa dimineata.


Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: VERONA din Marţi, 16 Iulie 2019, 21:01

    Salutare, tuturor!

  Este adevarat, Camelia. Primul tren pleaca din Constanta la 5:20 si primul autobuz la 5:45. In afara de masina personala, ar mai fi 2 variante: o cursa BlaBlaCar (daca ai noroc sa gasesti, eu am avut ;) ) sau cu cele care merg la aeroport  :)
 
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: spirit jucaus din Marţi, 16 Iulie 2019, 21:23
Camelia, n am fost atenta sa vad ca esti tot din Constanta  :slap:, ma simt mai in siguranta cu trenul , desi va fi o aventura cu ora la care ajung in Bucuresti...voi pleca cu  IR-1821 - (20:45) Constanta - Bucuresti Nord (23:20)...oricum noaptea-i compromisa...la ceas din noapte...pe drum |o
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: VERONA din Marţi, 16 Iulie 2019, 22:04
Camelia, n am fost atenta sa vad ca esti tot din Constanta  :slap:, ma simt mai in siguranta cu trenul , desi va fi o aventura cu ora la care ajung in Bucuresti...voi pleca cu  IR-1821 - (20:45) Constanta - Bucuresti Nord (23:20)...oricum noaptea-i compromisa...la ceas din noapte...pe drum |o


Buna!

 Adresa mea de mail verona_lisi@yahoo.com, vorbim si cautam impreuna variante.

O seara faina, tuturor!
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Camelia M din Marţi, 16 Iulie 2019, 22:08
Buna! Sunt din Slobozia, mai aproape de Bucuresti dar mai greu de ajuns din cauza legaturilor aproape imposibile dintre Slobozia si Ciulinita cu CFR.
O sa incerc sa ajung de joi seara in Bucuresti.
Daca Bogdan merge cu masina personala vineri dimineata as putea ajunge la autostrada sa ma luati si pe mine.

Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Bogdan Predescu din Joi, 18 Iulie 2019, 20:58
Dragilor,

Repet dinnou intentia de a veni din Constanta cu masina. Subscriu la ideea Veronei ca este mai funny cu microbuzul dar mie unul imi este putin "peste mâna". Asadar, cum va este mai convenabil,  oferta ramane deschisa. Am inteles ca suntem trei sau patru persoane din Constanta. Nr meu de tel. este 0721037747.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Nina Petre din Vineri, 19 Iulie 2019, 10:11
Bună Bogdan,

mulțumim pentru ofertă!

Dacă vom afla că nu avem transport organizat s-ar putea să faci preselecție...ai putea stabili chiar niște reguli de bază! :giggle:
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Symo din Marţi, 23 Iulie 2019, 10:10
Salutare tuturor!
Daca este cineva care renunta la drumetia in Transfagarasan din diverse motive, sunt dispusa sa-i cumpar biletul. Asadar am rugamintea sa ma anunte pe mail: simona.0212@yahoo.com.
Va urez o zi placuta!
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: admin din Marţi, 23 Iulie 2019, 10:29
Exista transport organizat. Asa cum am promis inainte de a pleca in Scotia, am rugat in agentie sa incerce sa contacteze pe cei posibil participanti la transport Bucuresti - Balea Cascada si retur.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Nina Petre din Marţi, 23 Iulie 2019, 10:35
Ura!!! Mulțumim frumos!
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Bon Voyage - interne din Marţi, 23 Iulie 2019, 10:39
Pe baza achitarii integrale a excursiei cu transport inclus, noi avem urmatoarea lista :

Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)
1. Ionel B.
2. Radu T.
3. Vasile I.
4. Cosmin B. ( urcare Brasov )
5. Dan Mihai V.
6. Mihaela T.
7. Olivia B.
8. Nina P.
9. Camelia M.
10. Adriana Sta.
11. Camelia I.
12. Violeta N.
13. Verona P.
14. Adriana Sto.
15. Gabriela S.
16. Virginica S.

Cei inscrisi care nu se regasesc pe aceasta lista, inseamna ca au optat pentru transport propriu. Noi ne straduim mereu sa venim in intampinarea participantilor cu organizarea transportului la excursii, dar intotdeauna trebuie sa existe un numar optim de participare la acesta.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: oli din Marţi, 23 Iulie 2019, 19:08
 :dance:
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019 - caut inlocuitor barbat
Scris de: cozmyn1 din Miercuri, 24 Iulie 2019, 16:35
Salut la toata lumea!   :)

Din motive personale nu mai pot sa merg in excursia Drumetii din Transfagarasan din perioada 2-4 August!  :-[

In situatia actuala, daca este cineva care si-a dorit sa mearga si nu a gasit loc, rog sa ma contacteze pentru a putea sa-i cedez locul meu!

Mobil: 0740870799.
mail: cozmyn1@yahoo.com

Multa distractie la toata lumea!
Cosmin - Brasov
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: livia_vl din Luni, 29 Iulie 2019, 16:50
Buna ziua,

Vine cineva din directia Rm. Valcea Sibiu?
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Dan-Mihail Voicu din Luni, 29 Iulie 2019, 22:05
Buna seara!!!
Este cineva care vine pe Transfagarasan, cu masina, prin Pitesti?
Intreb pentru ca eu, incepand cu 1 august sunt pieton :rtfm: si apelez la ajutorul vostru, poate ne grupam la combustibil, cafea, apa, s.a. pentru drum...
Nr meu de telefon este 0754295969.
Multumesc!!!
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: cozmyn1 din Marţi, 30 Iulie 2019, 15:53
Pe baza achitarii integrale a excursiei cu transport inclus, noi avem urmatoarea lista :

Transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)
1. Ionel B.
2. Radu T.
3. Vasile I.
4. Cosmin B. ( urcare Brasov )
5. Dan Mihai V.
6. Mihaela T.
7. Olivia B.
8. Nina P.
9. Camelia M.
10. Adriana Sta.
11. Camelia I.
12. Violeta N.
13. Verona P.
14. Adriana Sto.
15. Gabriela S.
16. Virginica S.

Cei inscrisi care nu se regasesc pe aceasta lista, inseamna ca au optat pentru transport propriu. Noi ne straduim mereu sa venim in intampinarea participantilor cu organizarea transportului la excursii, dar intotdeauna trebuie sa existe un numar optim de participare la acesta.


Buna ziua,

Cand o sa fie plecarea? O sa fim contactati , sau o sa avem vreun numar de la sofer?

Multumesc,
Cosmin B (Brasov).
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019 - caut inlocuitor barbat
Scris de: cozmyn1 din Marţi, 30 Iulie 2019, 15:55
Salut la toata lumea!   :)

Din motive personale nu mai pot sa merg in excursia Drumetii din Transfagarasan din perioada 2-4 August!  :-[

In situatia actuala, daca este cineva care si-a dorit sa mearga si nu a gasit loc, rog sa ma contacteze pentru a putea sa-i cedez locul meu!

Mobil: 0740870799.
mail: cozmyn1@yahoo.com

Multa distractie la toata lumea!
Cosmin - Brasov

Buna ziua,

Locul nu mai este disponibil!
Cosmin B.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Camelia M din Miercuri, 31 Iulie 2019, 00:00
Buna! Maine sau joi or sa apara pe prima pagina a subiectului informatii despre transport: nume si nr tel sofer, nr masina. Ora de plecare si orele aproximative pt conexiunile de pe traseu sunt deja postate
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Augustin/Gusti din Miercuri, 31 Iulie 2019, 12:58
In atentia celor care participă la această acțiune, echipamentul ptr. tura montana este foarte important.BOCANCI de munte sau ghete de munte, NU ghete de oras, NU sandale, NU adidași.
Echipament necesar:
 Bocanci sau ghete de munte
 Pantaloni lungi
 Bluze, tricouri 1, 2 de schimb
 Geaca ptr. vânt
 Pelerina de  ploaie
 Rucsac
 Bete trekking
 Ochelari de soare
 Crema de protecție solară
 Accesoriu protectie contra soarelui ( șapcă, pălărie, buff)
 Recipient ptr apa.
Echipamentul de munte este obligatoriu . Cine nu este  echipat corespunzător  nu participa la drumetie
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: oli din Joi, 01 August 2019, 12:36
 ajunge cineva vineri seara la cabana cu transport propriu?
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: oli din Joi, 01 August 2019, 12:38
adica nu stiu daca pot pleca maine dimineata de la munca si ma gandeam daca ma pot jonctiona cu cineva. sung din Bucuresti..as putea lua ceva pana la Sibiu
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Dan-Mihail Voicu din Joi, 01 August 2019, 18:35
Salutare!!!
Referitor la plecarea din Bucuresti, am vazut ca sunt pe lista de transport, deoarece, din greseala, am achitat 570 lei si nu 480 lei. Asta e, greseala se plateste (90 lei = 10 litri de vin pierduti...  >:( ).
Asadar, sa nu ma asteptati in Bucuresti, am sa vin din Pitesti si ne vedem la Cabana Balea Cascada, in jurul orei 11:00.
Sa aveti drum lin si sa veniti cu veselie si buna dispozitie!!!
Dan Voicu, Pitesti.
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: florian1974 din Joi, 01 August 2019, 21:10
buna seara.am convenit cu oli si vom merge impreuna cu transport propriu si  o sa intirziem un pic si vom ajunge dupaamiaza.multumim pentru intelegere si drum bun
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Adri74 din Vineri, 02 August 2019, 00:17
Buna seara !

Din pacate pentru mine nu voi mai putea participa la excursia din muntii Fagaras. Motivle sunt obiective: probleme cu glezna  stanga. Acestea au survenit in urma cu 2 saptamani si am crezut pana in ultimul moment ca se vor remedia, dar nu a fost asa, din contra. Imi pare foarte rau pentru ca imi doream tare sa merg in aceasta excursie. Dar se pare ca, din cine stie ce motive, nu a fost sa fie...acum.

Va doresc tuturor vreme buna si o excursie cat mai reusita !
Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: Nina Petre din Luni, 05 August 2019, 13:11
Cu Făgărașul nu-i de glumit! Maiestatea-Sa ne-a servit o lecție pe cinste!
Ne-a provocat la aventură și-a zis: “luați de-aici”…și ne-a dat ceață și ploaie cât cuprinde!
Dar ce senzații trăiești când te învăluie norii până când nu mai vezi nimic în jur și știi sigur că hăul e la un pas distanță sau ce imagini superbe ți se arată când se deschide o fereastă în ceață! Asta doar acolo, în drum spre vârf ți se poate întâmpla…Iar când ploaia vine ca nebuna și încep șuvoaiele să-ți ia poteca de sub picioare, măiculiță, nu mai știi de capul tău!!! Și-atunci Măria-Sa ne întreabă: “hei, cum e, v-a plăcut? Dacă da, mai veniți, cine știe poate ne împrietenim și vă mai arăt și altceva dar dacă v-ați speriat de-atât, mai bine stați acasă!”

Cred că după experiența asta niciunul dintre noi nu mai are vreun dubiu în ce privește sensul cuvântului impermeabil…

Ne place, place Gusti!!! Și Mihaela! Bucuria mea de pe munte are legătură și cu încrederea pe care mi-au dat-o cu calmul și echilibrul lor în condiții limită! Plus de-asta Gusti are o privire de om bun care dezamorsează din fașă orice intenție rea dacă cumva ți-a trecut prin minte! Dacă o să-l întâlniți sigur îmi veți da dreptate!

Grupul vesel tare, bună parte persoane dragi mie din excursii anterioare și cel puțin doi new entry foarte interesanți!
Vă băgați să continuăm traseul anul viitor?


(https://i.postimg.cc/fWtfFm2q/01.jpg) (https://postimg.cc/K4bT3kyt)

(https://i.postimg.cc/MZQ1txHh/02.jpg) (https://postimg.cc/hhKJPk9r)

(https://i.postimg.cc/QdbQ5bCC/03.jpg) (https://postimg.cc/188V1Dp1)

(https://i.postimg.cc/mD0CRpXX/04.jpg) (https://postimg.cc/1nrfrBZw)

(https://i.postimg.cc/28NhKJB3/05.jpg) (https://postimg.cc/LhvJqxDM)

(https://i.postimg.cc/nzsByfk9/06.jpg) (https://postimg.cc/dkYhCXgJ)

(https://i.postimg.cc/4yVt3vjJ/07.jpg) (https://postimg.cc/CnMdP8Ft)

(https://i.postimg.cc/FKHjxLkZ/08.jpg) (https://postimg.cc/sMbQj1cQ)

(https://i.postimg.cc/CKrbrxjV/09.jpg) (https://postimg.cc/jWNWLKg8)

(https://i.postimg.cc/kgn8nbsm/10.jpg) (https://postimg.cc/ykbWjW2Q)
Am reușit să ajungem doar pâna în căldarea dintre Vf Iezerul Caprei și Vf Paltinul... :(

(https://i.postimg.cc/W4zkZcxY/11.jpg) (https://postimg.cc/gw9j9Qz3)

(https://i.postimg.cc/W3Jq96NM/12.jpg) (https://postimg.cc/wygBMNsv)

(https://i.postimg.cc/bN0kcTQg/13.jpg) (https://postimg.cc/kB4BWWYR)

(https://i.postimg.cc/pdSnY1HW/14.jpg) (https://postimg.cc/WDM3s8zC)

(https://i.postimg.cc/8cQJxJcx/15.jpg) (https://postimg.cc/2bGSZ54x)
Așa credeți? Așa să vi se întâmple!

(https://i.postimg.cc/tCbn5xLx/16.jpg) (https://postimg.cc/14WzRfRm)
Caii liberi, fără șei...de fapt, nu tocmai liberi!

(https://i.postimg.cc/15KnYzQY/17.jpg) (https://postimg.cc/mttgPBhQ)

(https://i.postimg.cc/2jhBhwXY/18.jpg) (https://postimg.cc/bdYJjQhV)

Titlu: Re: Drumetii din Transfagarasan. 2 - 4 august 2019
Scris de: oli din Luni, 05 August 2019, 14:47
F frumoase poze, Nina! Intr-adevar ne-a aratat alta fata Fagarasul, si ne-a dat o senzatie de teama suvoaiele de apa care spalau cararea, dar mi-a placut sa vad si fata asta. Si apoi am facut un traseu cat sa dam nasul cu intemperiile , fara sa fim pusi in pericol.
A fost placerea revederii cu muntele, cu prietenii, cu ghizii, am petrecut frumos! Am vizitat si locuri incarcate de istorie-Casa lui Badea Cartan, inedita abatie Cisterciana, manastirea si herghelea de la Sambata.