Acord de Înregistrare

Reguli generale

Un membru al comunitatii/forumului poate avea un singur utilizator/cont. Daca nu se respecta acest lucru i se vor sterge toate conturile.
La inscriere trebuie sa aveti o adresa de e-mail valida.
ID-urile deja alese nu se mai pot schimba.
Subiectele noi, pot fi deschise doar de moderatori sau admini. Daca aveti o propunere transmiteti-o pentru promovare acestora
Va rugam sa respectati structura forumului. Mesajele scrise pe forum trebuie sa fie on-topic (adica la subiect). Nu se accepta la un subiect mesaje care prin continutul lor apartin altui subiect existent deja sau nu pe forum. Mesajele de acest gen vor fi sterse/editate sau mutate de catre moderatori.
Administratorii/moderatorii pot decide stergerea/editarea mesajelor, precum si “blocarea” userilor care nu respecta regulile acestui forum. Deciziile acestora nu pot fi influentate de membrii forumului.
Moderatorii vor sterge, muta sau modifica orice subiect sau reclama care nu contin informatii referitoare la subiectul discutat fara alte explicatii.
Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu sunt de interes in cadrul subiectului (off topic) sau care creeaza tensiune si dezacord in forme violente. Nu sunt acceptate vendetele personale si atacul la persoana la adresa altor utilizatori ai forumului.
Moderatorii sint numiti pentru pasiunea sau cunostintele pe care le au in domeniul pe care il supravegheaza. Administratorii nu sint vinatorii de greseli si nici dusmanii dumneavoastra personali.

Administratorul unui forum este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind doar in cazuri speciale (incalcarea regulamentului). Adminul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale.

Comentariile si raspunsurile impertinente adresate administratorilor sau moderatorilor in urma mesajelor de atentionare si avertizare, duc la stergerea definitiva a contului.
Mesajele care se refera la dating si propuneri de intalniri matrimoniale vor fi sterse. Daca se repeta userul va fi banat.
Discutiile in contradictoriu fara rost sau subiectele care nu prezinta un interes general in forum vor fi sterse.
Este strict interzisa furnizarea de date de indentificare a unui utilizator in viata reala, de catre un alt user.
Sunt interzise injuriile, afirmatiile vulgare, tendentioase, rasiste, antisemite sau xenofobe, ironiile, calomnia si rautatile gratuite. Folosirea de cuvinte si expresii obscene sau sugerarea lor prin atitudine si exprimare sunt de asemenea interzise. Incalcarea acestui punct din regulament aduce dupa sine ban temporar (30 de zile) sau chiar permanent
Mesajele scrise pe site si pozele incarcate devin proprietatea forumului.
In cazul in care publicati un articol sau poze este necesar sa specificati si sursa. Este interzisa preluarea partiala sau integrala de pe alte forumuri a unor mesaje care nu va apartin fara sa specificati sursa.
Singles Camp nu raspunde pentru sfaturile pe care si le dau utilizatorii forumului intre ei, indiferent de natura acestora.
Utilizatorii forumului sint singurii raspunzatori pentru afirmatiile facute, administratorii Singles Camp neputind fi trasi la raspundere pentru parerile personale ale utilizatorilor. Intreaga raspundere asupra afirmatiilor facute ii apartine persoanei care face public mesajul.
Daca va simiti lezat de mesajele unui anumit utilizator al forumului, va rugam folositi optiunea „Raportati unui moderator”. In nici un caz nu faceti din acest fapt un topic gen „uite, ce mi-a facut X”. Incalcarea acestui punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, duce la sanctiune: de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum timp de 3 zile, pana la banarea utilizatorului care a incalcat regulamentul.
Pentru orice nelamuriri, probleme sau reclamatii la adresa forumului va rugam sa ne contactati la office@singlescamp.ro si nu postand aceste probleme pe forum. In caz contrar aceste mesaje vor fi sterse.
Forumul Singlescamp este un forum privat. Ne rezervam dreptul de a selecta membrii .
In momentul inregistrarii se considera ca ati citit regulamentul si ca sunteti de acord cu el. Regulamentul poate fi modificat fara instiintari prealabile atunci cand situatiile o impun. E bine sa verificati aceasta pagina din cand in cand.
Inregistrarea in cadrul acestui forum este benevola; nu aveti obligatia de a participa la discutii. Userul poate sa-si stearga oricand contul creat. Nu se poate cere si pretinde insa si stergerea mesajelor postate. Odata aparute pe forum, devin proprietatea acestuia.
La inregistrarea in forumul Singles Camp sunteti inscrisi automat in newsletterele siteului www.singlescamp.ro. Cererile de unsubscribe duc la stergerea contului pe forum.
Daca dintr-un motiv sau altul nu ne mai apreciati compania, sau ati format un cuplu, sau simtiti ca nu va puteti integra in grup, nu postati mesaje de adio, dezamagiri etc. Aveti optiunea de transmite adminului un Email pe office@singlescamp.ro cu optiunea de a fi dezabonat de la newsletter si sa va anulati contul de user.
Radierea din baza de date duce automat si la cea de cont user de pe forum.
Reguli de conduita
Limba folosita pe acest forum este limba romana.
Nu faceti abuz de scrierea cu majuscule, nu folositi limbajul tip “chat” (scrierea cu sh, tz, k sau alte prescurtari neuzuale/incorecte).
Nu faceti abuz de marimea fonturilor si de culorile folosite.
Nu se admite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul, nationalitatea, rasa etc. Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc aceeasi parere. Daca un utilizator incalca aceste reguli ii va fi restrictionat accesul pe forum.
Este interzisa editarea unui mesaj daca pentru acesta s-a primit deja avertizare/ban de la un moderator.
Fiecare membru al forumului este responsabil de continutul mesajelor sale. In acest sens, nu ne asumam raspunderea privind opiniile dumneavoastra si nici nu raspundem de reclama negativa/pozitiva pe care o puteti face unei firme.
Nu publicati numere de telefon, adrese de mail sau ID-uri de messenger in mesaje, ele vor fi sterse automat.
Nu postati acelasi mesaj de mai multe ori in topicuri diferite. Va fi lasat doar un singur mesaj, restul vor fi eliminate.
 

Reclama pe forum
Nu se admit in forum reclamele la propriile afaceri (site-uri, forumuri sau firme) si nici nu se admite folosirea mesajelor private pentru a trimite spam. Site-urile si blogurile personale sunt acceptate, atata timp cat nu reprezinta o afacere.
Nu se permite folosirea avatarurilor care indica reclama la un anumit produs sau serviciu fara o aprobare prealabila.
Nu se accepta publicarea de imagini care au marcate datele de contact (nume, adrese etc) ale furnizorilor fara o aprobarea prealabila.
Nu publicati link-uri catre site-uri care defaimeaza activitatea forumului, ele vor fi automat sterse (inclusiv in Mesaje Personale).
Daca moderatorii si administratorii considera ca anumite mesaje contin reclama, pot posta un mesaj de atentionare sau pot sterge respectivul mesaj.
Ne rezervam dreptul de a indentifica si publica datele persoanelor care folosesc cu rea-intentie serviciile siteuilui si forumului singlescamp.ro, a persoanelor care intentioneaza sa prelicteze comunitatea SC in orice mod, indiferent care ar fi acesta, inclusiv publicarea datelor celor care intentioneaza sa isi promoveze produsele/serviciile/siteurile/blogurile
In aceasta categorie intra si conturile create pentru promovarea de produse/servicii/siteuri si bloguri proprii precum si orice cont creat cu scopul de a se utiliza siteul/forumul in interesul personal, oricare ar fi acesta (reciclare vizitatori, PR, racolare clienti) al persoanei posesoare a contului.

Promovarea (publicitatea) unor produse sau servicii, prin texte, imagini sau link-uri duce de la suspendarea contului pe o perioada determinata (30 de zile), la ban definitiv. De asemeni este strict interzisa folosirea facilitatilor forumului pentru a promova ale comunitati online, indiferent care ar fi aceste facilitati (mess, trimitere de emailuri altor useri, etc).
Este strict interzisa creerea de useri pentru „reciclarea” vizitatorilor. Incalcarea acestui punct din regulament duce de la suspendarea contului pe o perioada determinata (30 de zile), la ban definitiv.
Pentru promovare de produse sau servicii va invitam sa ne scrieti un mesaj la:

Nici un fel de reclama nu este permisa in forum – nici macar reclamele ascunse.
Mesajele care contin reclame vor fi editate. Functie de gravitate, cei care posteaza vor primi atentionari sau suspendari, de la citeva zile pina la perioade nelimitate.
Conturile care se creeaza doar pentru postarea unui mesaj publicitar ori pentru lobby vor fi banate pentru 30 de zile sau suspendate definitiv.

Conturile create pentru postare de linkuri in semnatura, in special semnaturi catre siteuri cu acelasi target de piata vor fi banate – concurenta neloiala.
c.Conturile create numai pentru postarea de anunturi, indiferent de ce natura este continutul acestora, vor fi banate.

Postarea de semnaturi care impiedica citirea usoara a postarilor (semnaturi mari, flash, glitter images, elemente grafice, etc) este strict interzisa.
Conturile create pentru obtinere de foloase personale de catre utilizatori (anunturi „umanitare” fara sustinere reala, alias cersetorie si inselaciune pe web si tentative de folosire a membrelor forumului pentru obtinere de bani sau alte bunuri materiale) sint banate.
In mod deosebit, incercarea de VINZARE DE MEDICAMENTE SAU SUBSTANTE CU REGIM SPECIAL duce la banarea contului si la sesizarea institutiilor abilitate sa ia masuri.

Este strict interzisa creerea de useri pentru „reciclarea” vizitatorilor. Incalcarea acestui punct din regulament duce de la suspendarea contului pe o perioada determinata (30 de zile), la ban definitiv.
Pentru promovare de produse sau servicii va invitam sa ne scrieti un mesaj la:

Postarea de semnaturi care impiedica citirea usoara a postarilor (semnaturi mari, flash, glitter images, elemente grafice, etc) este strict interzisa.
Conturile create pentru obtinere de foloase personale de catre utilizatori (anunturi „umanitare” fara sustinere reala, alias cersetorie si inselaciune pe web si tentative de folosire a membrelor forumului pentru obtinere de bani sau alte bunuri materiale) sint banate.
 

Inainte de a va crea cont pe forum trebuie sa fiti inscris in comunitate.
Daca nu ati facut-o deja click aici pentru a va inscrie