Coordonator proiect: Cindea Gigi
office@singlescamp.ro
0745.106.501

Va rog mult sa folositi acest numar DOAR in cazuri de REALA URGENTA, atunci cand o situatie speciala o impune.

Nu apelati acest numar pentru intrebari ce tin de structura de varsta, de proportia pe sexe, (Singles Camp nu are limita de varsta, la inscriere nu se cer precizari in acest sens, deci nu am cum sa va raspund; clubul si proiectul nu au tinta si profilul matromonial, deci intrebarea cu paritatea nu are sens), pentru informatii si detalii legate de excursii, de rezervari, de plati, ore de plecare, de intalnire. Le gasiti pe site si forum, iar de rezervari si plati se ocupa agentia. Sunt persoana care impreuna cu cativa colaboratori, concepe excursiile clubului Singles Camp&Travel si insoteste grupurile in anumite vacante. Nu am legatura cu partea de inscriere, de incasari, de facturi, ore de plecare etc. Sunt plecat foarte mult timp in zone cu diferente mari de fus orar, astfel incat este posibil ca pentru o intrebare ce nu tine de mine sa fiu trezit in miezul noptii. Va multumesc pentru intelegere.

Datele de contact ale agentiei Bon Voyage Sibiucea care se ocupa de rezervarile si inscrierile in actiunile clubului Singles Camp&Travel:
office@bonvoyagesibiu.ro
0752/100733 orele 10.00 – 15.00

Inainte de a suna, asigurati-va ca informatia de care aveti nevoie nu se gaseste pe site sau forum. Avem rugamintea sa parcurgeti cu rabdare si atentie detaliile pe care le oferim pe site, pentru a intelege cum suntem organizati, cum functionam.

Atat clubul Singles Camp&Travel cat si agentia sunt organizate pentru a oferi informatii, detalii, pentru a face inscrieri si rezervari DOAR online. Nu telefonic! Va rugam sa tineti cont de acest lucru si daca doriti sa faceti parte din grupul nostru sa intelegeti si sa va asumati acest mod de comunicare.

Adaptabilitatea de informare si inscriere online este o conditie de participare la actiunile noastre, in contextul in care ne adresam unui anumit profil de participant, la care folosirea calculatorului si a internetului, nu ridica nici o problema. Sunt 15.000 de membri in acest grup, trebuie sa se inteleaga ca ne este imposibil sa oferim telefonic relatii, indrumari si precizari, in conditiile in care suntem implicati in activitatea de proiectare si organizare a actiunilor, de rezervari hoteliere, ghizi, autocare, de indrumare si ghidare grupuri.