Coordonator proiect: Cindea Gigi
office@singlescamp.ro
0745.106.501

Va rog mult sa ma sunati doar in situatii de urgenta si doar in legatura cu probleme ce tin de grup, nu de agentie, rezervari, ore de plecare, plati etc. Sunt persoana care impreuna cu cativa colaboratori, concepe excursiile grupului Singles Camp&Travel. Deci nu am legatura cu partea de inscriere, incasari, facturi, ore de plecare etc.

Datele de contact ale agentiei Bon Voyage Sibiu, cea care ne ajuta cu rezervarile si inscrierile:
office@bonvoyagesibiu.ro
0269.239.095 orele 10.00 – 18.00

Inainte de a suna, asigurati-va ca informatia de care aveti nevoie nu se gaseste pe site sau forum. Avem rugamintea sa parcurgeti cu rabdare si atentie detaliile pe care le oferim pe site, pentru a intelege cum suntem organizati, cum functionam, cine suntem, cine si de ce participa, ce actiuni avem in calendar, cum se face rezervarea, cum se urmaresc informatiile despre excursii, care sunt conditiile de anulare a unei excursii la care sunteti inscrisi.

Suntem organizati pentru inscriere, rezervare si informare DOAR online. Adaptabilitatea de informare si inscriere online este o conditie de participare la actiunile noastre, in contextul in care ne adresam unui anumit profil de participant, la care folosirea calculatorului si a internetului, nu ridica nici o problema. Sunt 10.000 de membri in acest grup, trebuie sa se inteleaga ca ne este imposibil sa oferim telefonic relatii, indrumari si precizari, in conditiile in care suntem implicati in activitatea de proiectare si organizare a actiunilor, de rezervari hoteliere, ghizi, autocare, de indrumare si ghidare grupuri.