In zona centrala medie a paginii principale a site-ului veti gasi „Calendarul pe luni” Cu click pe luna care va intereseaza veti gasi evenimentele care se desfasoara in acea perioada. Alegeti ce doriti si apoi dati click pe “detalii”. Va veti putea astfel informa despre tot ce tine de desfasurarea vacantei.

Fiecare actiune are pe forum un topic atasat cu filme, poze, explicatii etc. Il gasiti in rubrica „Excursii si evenimente” Trebuie sa stiti ca toate comunicarile in ceea ce priveste intalnirea grupului cu insotitorul sau ghidul, plecarea si alte amanunte ce tin de organizare se fac doar acolo. Nu se face anuntare si comunicare prin telefon sau Email, ci DOAR pe forum. Pentru urmarirea postarilor pe topicul actiunii apasati tasta Notificare. Veti fi anuntati Email ori de cate ori se scrie ceva. 

Tot acolo veti putea intra in comunicare cu ceilalti participanti.

Forumul atasat prezinta marele avantaj ca se poate cunoaste dinainte grupul. Depinde insa de cat de “comunicativi” sunt participantii…cata disponibilitate au sa se prezinte pe forum.

Nu oferim nici noi ca organizatori, nici softul site-ul si al forumului informatii despre participanti. Nu ne solicitati acest lucru, pentru ca nu este permis asa ceva fara acceptul persoanelor inscrise. A cere acordul fiecareia si a initia o actiune de cunoastere a lor este prea laborios si nejustificat. Cine are un pic de rabdare si interes sa urmareasca forumul, cine “sapa” un pic sa afle cum organizam si ce persoane vin impreuna cu noi in excursii se conving singuri….