In zona centrala medie a paginii principale a site-ului veti gasi „Calendarul pe luni” Cu click pe luna care va intereseaza veti gasi evenimentele care se desfasoara in acea perioada. Alegeti ce doriti si apoi dati click pe “detalii“. Va veti putea astfel informa despre tot ce tine de desfasurarea excursiei/evenimentului.

Fiecare actiune are pe forum un topic (subiect) informativ ce contine explicatii, fotografii, filme si comunicarile noastre periodice despre excursie, inclusiv locul si ora de intalnire. Acest subiect poate fi gasit usor, aveti link-ul sau pe site, la prezentarea excursiei si este paginat in rubrica „Excursii si evenimente”.

Trebuie sa stiti ca toate comunicarile in ceea ce priveste intalnirea grupului cu insotitorul sau ghidul, plecarea si alte amanunte ce tin de organizare se fac doar pe topicul indicat. Nu se face anuntare si comunicare prin telefon sau Email, ci DOAR pe forum. Puteti urmari periodic ceea ce se posteaza, sau logati ca si USER, apasati tasta Notificare. Veti fi anuntati Email ori de cate ori se scrie ceva. 

Tot acolo veti putea intra in comunicare cu ceilalti participanti.

Chiar daca initial aceasta forma de comunicare pare un pic greoaie, va garantam ca dupa ce ati inteles cum functioneaza, ne veti da dreptate de ce am ales-o. Email-urile pot ajunge sau nu la destinatar, apelurile telefonice prind oamenii de multe ori in situatia de a nu putea retine sau nota, iar informatiile transmise in aceste doua feluri sunt disparate, fara legatura intre ele. Forumul prezinta marele avantaj ca se pot actualiza mereu informatiile si indiferent cat ar fi de multe, ele se gasesc undeva concentrate, se strang ca intr-o palnie, pot fi usor parcurse. Existenta unei platforme de dialog ofera participantilor de asemenea posibilitatea de a se cunoste intre ei, inainte de excursie. Evident ca depinde insa de cat de “comunicativi” sunt participantii…cata disponibilitate au sa se prezinte pe forum.

Nu oferim nici noi ca organizatori, nici softul site-ul si al forumului informatii despre participanti. Nu ne solicitati acest lucru, nu incercati sa gasiti butoane, sau accesuri spre mesagerii, pentru ca nu este permis asa ceva fara acceptul persoanelor inscrise. A cere acordul fiecareia si a initia o actiune de cunoastere a lor este prea laborios si nejustificat. Cine are un pic de rabdare si interes sa urmareasca forumul, cine “sapa” un pic sa afle cum organizam si ce persoane vin impreuna cu noi in excursii se conving singuri….