Inscrierea intr-o excursie sau eveniment Singles Camp&Travel

  • dupa parcurgerea informatiilor si detaliilor despre excursie, completati datele din panoul de rezervare.
  • bifati, daca sunteti de acord, in casuta din fata textului: Accept termenii si conditiile si de asemenea folosirea acestor date in conformitate ca normele GDPR de catre agentia turistica Bon Voyage srl Sibiu
  • in final, pentru confirmarea inscrierii dati CLICK pe butonul: „Ma inscriu”
  • daca inregistrarea s-a facut corect, respectand pasii de mai sus, o sa primiti un mesaj pe ecranul device-ului care va va informa: „Inscrierea d-voastra la excursie s-a realizat cu succes. Verificati Email-ul, pentru ca trebuie sa primiti automat un mesaj in care sunt specificate detaliile de agentie si plata.
  • daca nu ati primit mesajul in INBOX-ul Email-ului cu care v-ati inscris, verificati in SPAM. Este posibil sa aveti un filtru care nu lasa mesajul sa ajunga direct la d-voastra. Daca nu este nici acolo, adresati-va agentiei pe adresa de Email: singlescamp10@gmail.com
  • respectati in ordinea precizata, ceea ce va este indicat in mesajul Email.

Odata cu plata avansului, inscrierea se transforma in rezervare. Inscrierea NU garanteaza locul, pana la momentul rezervarii site-ul considera inscrierile doar ca intentii de participare, ceea ce nu duce la blocarea sau pre-rezervarea locului. Dorim sa intelegeti corect acest lucru, la fel ca rezervarile (ocuparile de locuri) nu se fac in ordinea inscrierii, ci a rezervarii.

Atragem atentia ca este posibil ca „pe ultima suta”, atunci cand mai sunt foarte putine locuri, sa apara overbooking-uri, care nu se pot rezolva prin marirea numarului de locuri, ci DOAR prin anuntarea ne-rezervarii si restituirea imediata a sumei achitate pentru avans.

Platile se fac in forma indicata in Email-ul transmis de agentie, prin:

  • depunere in contul agentiei
  • ordin de plata cu virare in contul agentiei

Pentru excursii externe platile se fac in EUR, sau in lei, luand in considerare cursul de schimb de cumparare, din acea zi. Factura va indica sumele aferente ambelor valute.