Cel mai important lucru pe care e nevoie sa-l intelegeti este acela ca nu sunteti pe site-ul unei agentii turistice, ci pe cel al unui grup privat, cel al persoanelor single din Romania, Singles Camp&Travel. Vacantele si evenimentele sunt solicitate, propuse, gandite, organizate si lansate in cadrul comunitatii noastre iar Bon Voyage este agentia turistica operativa, cea care a fost agreata de noi sa se ocupe de rezervarile conforme cu programul excursiilor noastre. Subliniem acest lucru pentru ca nu dorim sa apara neintelegeri legate de aspectele ce deriva din acest fapt.

Exista doua conditii pentru a putea participa la un eveniment sau vacanta Singles Camp: sa fiti single si sa faceti parte din grupul nostru.  Daca indepliniti aceste doua conditii:

 • alegeti-va din calendarul de vacante ceea ce doriti si va place
 • verificati daca aveti concediu sau zile libere care sa acopere intreaga perioada a vacantei si ca nu pot aparea situatii de renuntare din acest motiv
 • fiecare eveniment este descris pe larg atat pe site cat si pe forum. Cititi cu atentie tariful, serviciile incluse, programul, modul in care se face transportul si foarte important profilul actiunii. Evaluati daca vi se potriveste.
 • in partea dreapta a prezentarii gasiti un formular de inscriere si un buton de “Rezerva-ti un loc”. Completati formularul si nu uitati sa apasati pe “Rezerva acum”
 • in mod automat o sa primiti un Email, de pe adresa: singlescamp10@gmail.com care va contine informatii si precizari legate de agentia turistica Bon Voyage –  cea care organizeaza operativ excursiile Singles Camp&Travel, contul acesteia, valoarea avansului si a celorlalte rate, precum si termenele de plata. De asemenea modul in care se face informarea, conditiile de renuntare
 • in conditiile in care nu ati primit Email-ul de rezervare ceva s-a intamplat. Este posibil:
  – ca adresa de Email cu care v-ati inscris sa fie gresita
  – sa aveti un filtru SPAM care sa nu permita primirea mesajelor de la anumite adrese de Email
  Transmiterea mesajelor este automata, nu intervine in nici un fel factorul uman, deci nu intra in discutie alte posibilitati pt care sa nu fi primit Email-ul.
  Asadar repetati inscrierea cu atentie, verificati inainte de transmitere daca ati completat corect adresa d-voastra de Email sau luati legatura direct in agentie singlescamp10@gmail.com
 • dupa fiecare plata, in termen de cca 5 zile veti primi un Email cu confirmarea platii efectuate in contul Bon Voyage
 • nu intarziati cu ratele mai mult decat 10 zile, pt ca pierdeti rezervarea

Interviu Antena 1, ianuarie 2013: