Conditia pentru a deveni membru Singles Camp este sa fiti o persoana singura (single), de bun simt si educata, sa aveti intre 30 – 65 ani, sa fiti o persoana care stie si intelege ce inseamna o calatorie in grup, care armonizeaza si respecta pe cei din jur. Nu sunt admise persoane care au mereu ceva de comentat, de demonstrat, cu tabieturi excesive, fara rabdare, intolerante. Comunicarile in grup se fac doar online, de aceea este necesar sa aveti abilitati de folosire a calculatorului. Avem rugamintea sa se intealaga ca avem forma unui club in care accesul se face filtrat.

Tehnic se procedeaza astfel:

  • dati click pe butonul „Inscriere in grup” si o sa se deschida o fereastra
  • completati datele din formularul care va apare in fereastra. Asigurati-va ca sunt corecte si valide. Informarea initiala si cele periodice, contactarea d-voastra pentru evenimente si vacante  se va face folosind aceste date.

Avandu-le adaugate in address book, aveti certitudinea receptionarii mesajelor ce vin de la noi, in Inbox. Altfel pot intra in SPAM/Junk/bulk sau chiar sa fie oprite in filtru

Pentru a activa (scrie) pe forum este nevoie sa va faceti un cont si acolo. A se intelege exact: forumul poate fi accesat si citit de toata lumea, insa de scris pot DOAR cei care au un cont de user. ATENTIE! Inscrierea ca membru in grup (comunitate) nu este acelasi lucru cu inscrierea ca user pe forum. Pasii de inscriere ca user pe forum:

  • deschideti pagina de FORUM sau accesati direct butonul de forum de pe website
  • in coltul din stanga sus, gasiti un buton de „te inregistrezi”. Dati click pe el si completati datele solicitate, alegandu-va totodata si un nickname (porecla) cu care veti activa pe forum
  • logati-va apoi si dati „pentru totdeauna”, este mult mai comod asa.

In prima sectiune (vizibila doar logat) exista un topic de prezentarea a noilor veniti in Singles Camp. Este bine sa va faceti cunoscut in comunitate.

Mai jos este una dintre postarile de pe pagina noastra de facebook, care recomand in mod special a fi citita de cei nou intrati si care doresc sa participe la actiunile noastre:

 Calatoriile bucura si apropie oamenii in acelasi timp sunt o poarta catre noi prietenii. Ii fac sa uite de probleme, de ganduri, ii fac sa iasa din sfera monotona de rutina zilnica. Acum 10 ani am creat acest proiect de socializare a persoanelor single, cu intentia de a oferi un cadru larg, pentru cei care doresc sa calatoreasca altfel…Am ajuns la peste 15.000 de membri, la aproape 500 de excursii si evenimente desfasurate, la mii si mii de amicitii si prietenii…

Cateva lucruri foarte importante despre noi. Ce este si cui ii este adresat conceptul Singles Camp&Travel?

Inainte de a da raspunsuri si explicatii, trebuie sa lamuresc un lucru important, asta pentru ca am vazut ca multi nu citesc informatiile si explicatiile de pe site si trateaza organizatorii si insotitorii de grup ca facand parte dintr-o agentie turistica si in reflexie, pe cei cu care calatoresc in grup, DOAR ca pe niste persoane inscrise intr-o excursie obisnuita.

Singles Camp&Travel este un grup de socializare, in cadrul turistic. Cum este firesc si legal evenimentele si excursiile noastre sunt organizate prin intermediul unui agentii turistice licentiate si cu brevet, specializata pe grupuri. Este vorba de Bon Voyage Sibiu, cu care avem o relatie de colaborare, dar din asta nu trebuie generata o confuzie, NOI, SINGLES CAMP&TRAVEL, NU SUNTEM O AGENTIE TURISTICA.

Asta inseamna ca cei cu care calatoriti, va distrati, apartin unui grup mai mare, ce se (auto)filtreaza. Daca veniti pentru prima oara, trebuie sa intelegeti ca cei cu care va intalniti participa nu doar pentru actul turistic ci si in mare masura vin cu noi pentru socializare. Cadrul de excursie, de eveninent, programele sunt astfel gandite incat sa fie cat mai prietenoase cu putinta, sa dea posibilitatea comunicarii, cunoasterii si de formare a unor legaturi de amicitie.

Cine isi doreste o excursie 100% turistica, fara interactiunea dintre participanti, fara socializare, fara seri petrecute impreuna, are o mie si una de alte posibilitati in afara de Singles Camp&Travel, nu este nevoie sa se inscrie in grupul nostru. Vreau sa se intealeaga corect: noi facem altceva decat simplu turism, ne adresam unui anumit profil de persoana, nu unuia general, la fel ca o agentie turistica.

Trebuie spus corect de la inceput ca unora li se potriveste perfect ceea ce facem noi, altora mai putin, altora deloc.
Cum va veti da seama daca Singles Camp&Travel vi se potriveste, fara sa fi participat vreodata? Foarte simplu: daca sunteti o persoana care se stie evalua corect, care poate sa inteleaga cu usurinta ce vrem sa spunem prin profilul pe care-l comunicam ca acceptat in grup: PERSOANE DESCHISE, COMUNICATIVE, INTELEGATOARE, FARA TABIETURI SI EGOISME EXCESIVE, CARE ARMONIZEAZA SI RESPECTA PE CEI DIN JUR, CARE NU AU TENDINTA PERMANENTA DE A CRITICA, DE A COMENTA, DE A VREA ALTCEVA DECAT CEILALTI SI DECAT SCRIE IN PROGRAM, atunci veti stii exact daca locul vostru este sau nu aici.

Daca va cunoasteti ca persoane excesiv de solitare, aveti tendinta de a nu accepta ideea de grup, de a bombani de la micul dejun ca nu e buna cafeaua, pana seara, suparati pe soarele care apune prea devreme, atunci nu suntem deloc potriviti pentru voi. Este un non-sens sa participati intr-un grup, dar sa faceti altceva decat ceilalti, sa vreti lucruri altele decat le putem noi oferi…

Ce se intampla cu persoanele care nu se stiu bine evalua, care desi citesc cerintele noastre incearca totusi apa cu degetul, in ideea ca nimeni nu-i poate opri din obiceiurile lor, care sosesc prima oara si deja vor sa-si impuna puncte de vedere personale, care alearga sa prinda locurile din fata in autocar, care cer camerele cele mai bune, care nu respecta insotitorii de grup si pe cei cu care calatoresc? Va raspundem cat se poate de cinstit: foarte sensibil dar in acelasi timp protectiv pentru grup, aceste persoane vor fi excluse din grupul nostru. Suntem de putine ori pusi in situatia aceasta, dar trebuie sa recunoastem ca autofiltrarea, nisele si pragurile “nevazute” pe care le-am inserat in diverse forme, nu functioneaza intotdeauna. Exista un infim procent de persoane (dar exista!) care au o atitudine autoritara fata de insotitorii de grup, care vor sa impuna anumite lucruri in program, care au comentarii nejustificate, care fara interventia si energia celor care se ocupa de grup ar putea deranja. Pentru a va face o parere, in 2018, din peste 80 de excursii desfasurate, la care au participat cca 2.000 de persoane, au fost excluse 14 persoane, dintre care 4 “prietene”, care probabil au crezut ca pot aduce cu ele obiceiul din unele grupuri comerciale, eterogene, unde toata lumea comenteaza, unde toti au ceva de spus, unde ghidul abia asteapta sa-si termine programul, de multe ori facandu-l mai scurt…La noi plecati in excursii cu aceiasi oameni, cu aceiasi insotitori, de care o sa ajungeti sa va fidelizati, sa-i cunoasteti bine, sa-i considerati si pe ei prieteni. Multi dintre ei provin din…Singles Camp, au fost participanti la fel ca voi, dupa care la insistentele mele au facut scoli de turism si si-au luat licentele, iar acum insotesc grupurile noastre.

Fiind vorba de un grup privat si nu de o agentie turistica, ne rezervam dreptul anuntat inca de la inscriere, sa excludem pe cei care nu se incadreaza in profilul comunicat. Pe cei care creaza situatii penibile, care nu respecta munca noastra, comentatorii de profesie, care sunt prea egosisti etc. Este neplacut ca intr-un astfel de proiect sa fie nevoie de excluderi, dar pentru a pastra atmosfera cu care mii de oameni s-au obisnuit este absolut necesar sa o facem.

Am tinut sa dau aceste explicatii, nu pentru ceva recent intamplat, nu pentru persoane carora trebuie sa le comunic in acest fel ca nu mai pot veni cu noi, ci pentru ca sunt foarte multi noi, din ce in ce mai multi inscrisi in grup, care poate nu au parcurs cu atentie explicatiile noastre IMPORTANTE de pe site. Doresc ca lumea cu care ne intalnim in excursii sa fie in profilul comunicat, sa nu avem situatii in care insotitorii de grup sa comunice in agentie ca x sau y nu e potrivit aici. Este bine de stiut de la inceput cui ne adresam.

Sunt multi care vin de ani de zile cu noi, oameni deosebit de placuti si cu mult bun simt, de distractie, astfel ca este o placere sa calatoresti si sa te distrezi cu ei. Tin foarte mult ca aceasta atmosfera frumoasa sa se mentina, sa fie prezenta in toate grupurile de evenimente, vreau sa oferim oamenilor care au incredere in noi momente minunate. Nu vrem sa transformam Singles Camp&Travel in ceva comercial, sa deschidem si sa lasam usa deschisa oricui, doar din dorinta de a avea „turisti”. Nu suntem interesati de volumul de participanti pentru ca nu suntem o agentie comerciala, ci un grup de oameni care ne dorim sa avem o atmosfera placuta atunci cand mergem undeva.

Consideram filtrarea ca pe ceva absolut necesar, la fel ca oferirea unor cadre de excursie premium din punct de vedere calitativ.