Singles-Camp-marcaNu sunt adeptul importului de englezisme sau frantuzisme. Nu asa se imbogateste limba romana. Din pacate insa de multe ori iti este greu sa definesti ceva, folosind termenul din limba noastra. Singur este exemplul cel mai simplu. Inseamna si o persoana care nu formeaza un cuplu, dar si izolat, razlet, singuratic, retras etc. Adjective care ar putea defini gresit, prin extindere, o persoana care pentru o perioada nu are un cuplu. Poate sa fie o persoana deloc retrasa sau izolata, adica deschisa, comunicativa, impetuasa. Etichetand-o “singur” ar crea confuzie. De aceea am optat pentru termenul din engleza, single, care exact asta inseamna: persoana care nu face parte dintr-un cuplu.

Iesirile, vacantele nostre nu sunt doar niste actiuni turistice, ci niste intalniri de grup, fun, placute, unde lumea socializeaza, se distreaza. Exact ca intr-o tabara. De aceea am folosit in completare cuvantul tabara sau camp (in engleza) incercarcand sa definesc cat mai exact si mai concis actiunile noastre. Termenul exprima cel mai bine atmosfera iesirilor noastre: la fel ca intr-o tabara, acolo te simti inconjurat si protejat, plin de veselia si bucuria pe care ti le ofera petrecerea catorva zile intr-un grup de oameni optimisti, pozitivi, deschisi si toleranti.

De aici prin asociere, am obtinut denumirea de Single Camp –  “tabara pentru persoane singure”, sau cum mai numesc eu conceptul acesta, locul de intalnire si de vacanta pentru singles. Denumirea de Singles Camp este un brand, protejat OSIM ca si marca in Romania, asta nedand dreptul decat detinatorului brevetului de a-l folosi. Certificatul care atesta acest lucru este nr 124118/05.11.2012.

Intimizat de efectul de grup sau de natura, ti se ofera ocazia de a cunoaste oameni noi, de a lega prietenii, te linisteste si bine dipune, te echilibreaza si relaxeaza. O poarta de intrare pentru nou venitii in comunitate, dar si un loc in care cei vechi se intorc intotdeauna cu placere este Sibielul. Natura care te inconjoara acolo, apa care se pravaleste peste bolovanii uriasi, mireasma de pini amestecata cu cea de pamant reavan, te ajuta sa uiti pentru cateva zile de tot ce ai lasat in spatele usii inchise de acasa.

Actiunile noastre pot avea una dintre urmatoarele forme:

  • excursii de o zi
  • week-end-uri
  • sejururi
  • circuite
  • combinatii de sejur cu circuit
  • workshop-uri care vizeaza dezvoltarea
  • actiuni de week-end pentru cei nou intrati in Singles Camp: Tabere New Entry

Conceptul “Drumetii, excursii, vacante si evenimente pentru persoane singure (single)” este de asemenea propriu, fiind inregistrat si protejat OSIM cu numarul 300455 / 29 aprilie 2014.