Cadrul in care se intalnesc oamenii pentru a putea socializa, trebuie sa fie unul primitor, prietenos si care sa dea un anumit confort. Nu se poate socializa nici in camp deschis, nici pe trotuarul din fata blocului. Este nevoie de un loc potrivit.

Exista un grad de disconfort care apare in momentul in care te trezesti in mijlocul unui grup necunoscut. Acest disconfort se poate estompa in conditiile unui cadru care te relaxeaza si te calmeaza. Poate sa fie un parc, o poteca de munte, o plaja, o terasa. Cel mai bine si mai usor se socializeaza in conditii de vacanta. Acolo esti relaxat, esti lipsit de grijile cotidiene si ai o disponibilitate majora pentru distractie. Iar distractia presupune existenta unor oameni in jurul tau, nu o poti face singur. Si este cu atat mai bine cu cat cei din jur sunt compatibili cu tine, sunt in aceiasi situatie cu tine.

Daca esti singur evident ca vei cauta compania celor singuri, asa la fel cum o familie va cauta alte cupluri cu care sa interactioneze placut. De cate ori nu ati simtit disconfortul faptului ca erati singurul single din grup? O persoana singura se simte confortabil cu oameni ca ea in jur, iar SC asta face, creaza posibilitatea cunoasterii si intalnirii. Iar componenta turistica a proiectului asigura un excelent cadru de interrelationare.

Cine participa la actiunile noastre? Singles Camp este o actiune exclusiv pentru singles, la care participa doar persoane adulte. Nu exista varianta de a veni insotit(a) de copil, formatele noastre de excursii nu sunt gandite ca Monoparental Camp. Am incercat si astfel de actiuni, au fost foarte reusite, dar din pacate gradul de participare a fost scazut si cel putin pentru moment s-a renuntat la acest tipar de vacante.