Ceea ce ofera un forum, pentru o activitate de socializare online si offline, este extraordinar. Asa ca acum 11 ani, atunci cand am botezat grupul, am atasat site-ului o platforma de dialog, una in care cei din Singles Camp sa poata discuta intre ei si de unde sa-si ia cu usurinta informatiile legate de o excursie.

La fiecare excursie, informatiile, schimbarile, precizarile sunt prezentate intr-un singur loc, grupat, cronologic, asa ca se pot urmari extreme de simplu si fara teama ca s-a pierdut ceva. Avantajul fata de Email-uri, mesaje, conversatii, este major. In timp ce aceasta se pot pierde printre alte corespondente si nu pot fi consultate in grupaj, pe forum tot ceea ce va comunicam si din club si din agentie, ramane ca pe un panou, cronologic si cumulat.

Sunt persoane care se sperie la prima intalnire cu forumul, dar ca orice lucru simplu, se invata cu usurinta, iar apoi devine o unealta foarte eficienta.

Pe forum se fac grupaje auto, acolo fiecare isi anunta locul de plecare si daca isi pune la dispozitie masina pentru a lua inca 2-3 prieteni din club. Iar daca cineva are nevoie de transport, la fel scrie si 100% este ajutat.

Daca am ajuns la grupaje auto, dorim sa explicam ceva referitor la transport in situatia excursiilor interne. Incep explicatiile printr-o subliniere: trebuie facuta diferenta intre o excursie de agentie turistica, la care participa 50 de persoane si care toate pleaca dintr-o singura localitate si Singles Camp, un club la a carui actiuni participa oameni din toata tara. In situatia noastra, la cele mai multe actiuni, din cauza distributiei mare de participanti, este imposibil de organizat un transport colectiv, ramane deci ca fiecare sa-si rezolve transportul pana la destinatie individual, sau in grupaj pe forum. Nici o problema pentru persoanele active, mai putin comode, care se descurca usor cu forumul.