Singles Camp este o actiune nationala, la excursiile si vacantele noastre participa persoane din toata tara, vin oameni si din Baia Mare si din Craiova si din Constanta, nu doar din Bucuresti sau din Sibiu (cum gresit inteleg unii…). In general grupurile sunt de mici dimensiuni (8 – 30) incercand prin asta sa asiguram o atmosfera de intimitate, socializarea nefiind posibila in harmalaia generata de autocare pline. Este mult mai comod si placut sa calatoresti intr-un grup de vacanta redus, dar acest lucru are, ca orice lucru bun si dezavantaje: organizarea in grupuri de mici dimensiuni, la care participantii vin din diferite zone ale tarii, nu permite intotdeauna posibilitatea unui transport grupat, organizat.

In special in aceasta perioada de pandemie am organizat excursiile astfel incat sa fie posibila deplasarea cu auto propriu sau in grupaj cu alti 1-3 participanti, evitandu-se in acest fel aglomeratia multor persoane in spatii mici, inchise, asa cum este un microbuz sau autocar.

Grupajele auto se formeaza prin comunicare si interactionare pe forum. Scrieti pe topicul excursiei de unde veniti si daca intentionati sa calatoriti cu masina personala sau daca solicitati ajutorul lator participanti, pentru deplasarea impreuna pana la destinatie.

Atentie: pentru a putea posta pe forum este nevoie sa aveti cont de utilizator, nu este suficienta inscrierea in grup, pe care ati facut-o pe site. Daca intampinati probleme scrieti va rog pe adresa office@singlescamp.ro. Va acordam asistenta necesara, dar va rugam nu ne cereti sa operam noi pe forum in locul d-voastra, de asemenea nu sunati in agentie, nu trimiteti Email-uri, pentru a fi inscrisi in lista. Este un extra-serviciu pe care il facem pentru a ajuta participantii, dar trebuie inteles ca nu putem sa facem mai mult, agentia turistica este una online deci nu are persoane disponibile pentru inscrieri telefonice, Email etc 

In situatia in care excursia se desfasoara tip tur, atunci exista posibilitatea, functie de circuit, sa va puteti inscrie la microbuze care pleaca din Bucuresti, Sibiu, Iasi sau Cluj Napoca. Facem precizarea pentru a nu se intelege gresit: la o excursie cu transport organizat, NU exista microbuz si din Bucuresti si din Iasi si din Sibiu sau Cluj Napoca, ci DOAR dintr-unul din aceste locuri. Cititi cu atentie explicatiile noastre la fiecare excursie si o sa gasiti toate indicatiile de transport de care aveti nevoie.

Excursiile in afara tarii sunt cu plecare din Bucuresti, atat cele cu avionul cat si cele cu microbuzul/autocarul. Pentru foarte putine plecarea este din Sibiu. Pe traseul de iesire din tara, participantii pot urca din punctul de plecare sau   se pot conecta la traseul spre destinatie. Trebuie ca in prealabil sa anunte in lista deschisa pe forum si de asemenea sa tina personal legatura cu soferul. Numarul masinii si de telefon al soferului se comunica DOAR pe forum, cu 1/2 zile inainte de eveniment, imediat cum primim datele furnizate de catre compania de transport persoane cu care colaboram.