Singles Camp este o actiune nationala, la excursiile si vacantele noastre participa persoane din toata tara, vin oameni si din Baia Mare si din Craiova si din Constanta, nu doar din Bucuresti sau din Sibiu (cum gresit inteleg unii…). Grupurile sunt de mici dimensiuni (8 – 30) incercand prin asta sa asiguram o atmosfera de intimitate, socializarea nefiind posibila in harmalaia generata de autocare pline. Este mult mai comod si placut sa calatoresti intr-un grup de vacanta redus, dar acest lucru are, ca orice lucru bun si dezavantaje: organizarea in grupuri de mici dimensiuni, la care participantii vin din diferite zone ale tarii, nu permite preluarea pe traseu a tuturor celor inscrisi si transferul lor la destinatie. Si daca se face, nu este foarte ieftin, nu se poate compara cu un transport de linie sau cu un autocar plin. Tariful/persoana depinde de numarul de persoane ce calatoresc organizat si grupat pe fiecare traseu in parte.

Pentru a rezerva un loc la transportul care se organizeaza din Bucuresti, Iasi sau la o posibila conexiune la traseu este necesar sa va inscrieti individual si personal, pe lista deschisa pe topicul forumului. Lista se deschide odata cu lansarea excursiei sau cu cca 2-3 saptamani inainte de eveniment. In descrierea fiecarei actiuni facuta pe site este specificat si link-ul topicului de pe forum. Pentru a putea posta este nevoie sa aveti cont de utilizator, nu este suficienta inscrierea in grup, pe care ati facut-o pe site. Daca intampinati probleme scrieti va rog pe adresa office@singlescamp.ro. Va acordam asistenta necesara, dar va rugam nu ne cereti sa operam noi pe forum in locul d-voastra, deci nu sunati in agentie, nu trimiteti Email-uri, pentru a fi inscrisi in lista. 

Excursiile in afara tarii sunt cu plecare din Bucuresti, atat cele cu avionul cat si cele cu microbuzul. Pentru foarte putine plecarea este din Sibiu. Pe traseul de iesire din tara, participantii din Bucuresti urca in capitala, ceilalti care au posibilitate se pot conecta la traseul spre destinatie. Sau pot folosi Bucurestiul ca loc de plecare.

Pt cursele externe costurile de transport sunt incluse in tariful prezentat, iar la cele din tara, cu cateva mici exceptii sunt extra.