Singles Camp este o actiune nationala, la excursiile si vacantele noastre participa persoane din toata tara, vin oameni si din Baia Mare si din Craiova si din Constanta, nu doar din Bucuresti sau din Sibiu (cum gresit inteleg unii…). I general grupurile sunt de mici dimensiuni (8 – 30) incercand prin asta sa asiguram o atmosfera de intimitate, socializarea nefiind posibila in harmalaia generata de autocare pline. Este mult mai comod si placut sa calatoresti intr-un grup de vacanta redus, dar acest lucru are, ca orice lucru bun si dezavantaje: organizarea in grupuri de mici dimensiuni, la care participantii vin din diferite zone ale tarii, nu permite preluarea pe traseu a tuturor celor inscrisi si transferul lor la destinatie. Si daca se face, nu este foarte ieftin, nu se poate compara cu un transport de linie sau cu un autocar plin. Tariful/persoana depinde de numarul de persoane ce calatoresc organizat si grupat pe fiecare traseu in parte.

Pentru a rezerva un loc la transportul care se organizeaza din Bucuresti, Sibiu, Iasi sau la o posibila conexiune la traseu este necesar sa va inscrieti individual si personal, pe lista deschisa pe topicul excursiei la care participati, pe forum. In descrierea fiecarei actiuni facuta pe site este specificat si link-ul topicului de pe forum. Lista se deschide odata cu lansarea excursiei sau cu cca 2-3 saptamani inainte de eveniment.

Atentie: pentru a putea posta pe forum este nevoie sa aveti cont de utilizator, nu este suficienta inscrierea in grup, pe care ati facut-o pe site. Daca intampinati probleme scrieti va rog pe adresa office@singlescamp.ro. Va acordam asistenta necesara, dar va rugam nu ne cereti sa operam noi pe forum in locul d-voastra, de asemenea nu sunati in agentie, nu trimiteti Email-uri, pentru a fi inscrisi in lista. Este un extra-serviciu pe care il facem pentru a ajuta participantii, dar trebuie inteles ca nu putem sa facem mai mult, agentia turistica este una online deci nu are persoane disponibile pentru inscrieri telefonice, Email etc 

Excursiile in afara tarii sunt cu plecare din Bucuresti, atat cele cu avionul cat si cele cu microbuzul/autocarul. Pentru foarte putine plecarea este din Sibiu. Pe traseul de iesire din tara, participantii pot urca din punctul de plecare sau   se pot conecta la traseul spre destinatie. Trebuie ca in prealabil sa anunte in lista deschisa pe forum si de asemenea sa tina personal legatura cu soferul. Numarul masinii si de telefon al soferului se comunica DOAR pe forum, cu 1/2 zile inainte de eveniment, imediat cum primim datele furnizate de catre compania de transport persoane cu care colaboram.