Amfiteatrul Transilvaniei. Sanpetru, Brasov 3- 5 iulie 2020

03/07/2020 - 05/07/2020
590 RON

Descriere

O super-excursie! O multime de lucruri noi si interesante! Natura salbatica, poteci si locuri stiute doar de cei din partea locului. O sa aveti in Diana, cea indragostita de zona ei si de peisaje, un excelent ghid si insotitor de grup!

Petreceti week-end-urile in natura, alaturi de oameni faini, faceti miscare, relaxati-va si distrati-va. Asa o sa aveti bateriile incarcate inca o saptamana. Si veti imbogati albumul de amintiri cu multe pagini!

Tariful pentru cei care vin fara transportul organizat, din alte zone decat Bucuresti, Prahova sau conexiuni = 550 lei La ultima rata achitati cu mai putin 40 lei si anuntati printr-un Email agentia ca urmeaza sa va organizati singuri transportul pana la destinatie. Email agentie: office@bonvoyagesibiu.ro


Grup de

19 persoane


Plata

Avans

200 RON pana in 31/03/2020

Rate

390 RON pana in 10/06/2020

Cazare

Numar nopti

2

In Sanpetru, jud. Brasov din 03/07/2020 pana in 05/07/2020 cu cazare la Pensiunea Ela***


Servicii incluse

Servicii transport


Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Sanpetru
Taxe incluse

Bagaj Cala

Numar zile mic dejun

2

Numar zile cina

2

Insotitor pe toata durata excursiei


Transport zonal


3 zile transport zonal pe ruta Cf program -

Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Diana Lupu


Nu sunt incluse

X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Altele

x          pregatire cina*

*Facem precizarea ca insotitorul de grup se va ocupa de achizitionarea materiei prime si a ingredientelor pentru pregatirea a doua cine simple. Insa nu va fi si bucatar, ospatar etc. Fiind vorba de o actiune de socializare, in care se doreste cunoasterea, comunicarea, inter-relationarea intre participanti, este nevoie ca ABSOLUT toata lumea sa ajute la pregatire si servire. Este in fond placut si binevenit. Am facut precizarea cu majuscule ca e vorba de toata lumea, pentru ca am mai avut in astfel de excursii cate o printesa sau un printisor care nu-si puteau obosi manutele cu astfel de lucruri prea marunte pentru inaltele lor personalitati… :crazy2: :-\ :) Toata lumea se agita, pregatea, punea pe masa, iar ei stateau pe scaun si asteptau…Daca va cunoasteti o astfel de persoana va rog nu veniti, pentru ca nu faceti altceva decat sa deranjati pe ceilalti si sa va prezentati ca o persoana care nu are nimic in comun cu modestia, socializarea si respectul, argumentele si calitatile unui om normal, natural si de bun simt…Adica ceea ce specificam noi ca profil de persoana in Singles Camp.


Program

03/07/2020

Pentru cei care achita tariful cu transport inclus: plecare din Bucuresti ora 06:30, din statia Petrom Aurel Vlaicu. Numarul masinii si cel de contact al soferului vor fi comunicate DOAR aici pe forum, cu 1-2 zile inainte de plecare. Pentru conexiuni de traseu, Ploiesti sau mai departe pana la Brasov, sunati soferul pentru stabilirea locului si orei de intalnire.
Pentru cei care vin din alte zone decat Bucuresti sau conexiuni de traseu: intalnirea la pensiune, pana la ora 12:00. Este un pic devreme pentru check in, dar este posibil sa gasim toate camerele curate si disponibile, depinde cum pleaca cei dinaintea noastra. Dupa intalnire Diana se va prezenta pe ea si programul pe care urmeaza sa-l aveti in aceste zile si tot atunci o a aveti o prima interactiune intre voi, cei care participati. Cu echipament usor, de drumetie, urcăm pe Dealul Lempeș – se face aproximativ o jumătate de oră pe jos de la pensiune până la intrarea pe traseu. Drumetia dureaza cu totul cca 4 ore. Nu intarziati la ora de intalnire pentru ca pierdeti programul din aceasta prima zi.

Rezervatia Dealul Cetatii – Lempes este amplasata pe Dealul Lempes, pe teritoriul comunelor Hărman si Sânpetru. Cu o suprafata de 274,5 hectare, rezervatia este zonă naturala protejata, de interes national. Altitudinea dealului este de 704 metri si acesta este impanzit de stejar, gorun, exemplare de carpen, tei, paducel, in asociatie cu fag, jugastru si alte specii.

De sus vom avea o vedere panoramica asupra comunelor Sânpetru, Hărman si asupra Brasovului. Este un loc preferat de initiere de catre amatorii de parapanta dar si de localnicii care isi doresc o plimbare in natura intr-o zona linistita, necunoscuta turismului de masa. La marginea padurii sunt niste banci de lemn unde ne vom trage sufletul si vom admira frumoasa Țara  Bârsei.

Pranzul se va lua intr-o locatie la propunerea insotitorul de grup care este chiar din zona, asa ca o sa va fie un excelent ghid si indrumator…

La sosire relaxare in piscina pensiunii…iar seara, o poveste cu o persoana autorizata, cu experienta montana despre echipament, tehnici etc. Este credem o binevenita informare, aveti posibilitatea de a intelege ce trebuie sa aveti la voi intr-o drumetie montana, care sunt regulile, lucruri importante de care trebuie sa tineti seama.
Cina o pregatim impreuna, avem la dispozitie bucataria utilata.


04/07/2020

Dupa micul dejun, la ora 09:00 ne urcam in microbuz si mergem cca o ora pana la Moeciu de Sus. Urmam un traseu ce incepe de aproape de Complexul Cheile Gradistei, acolo unde lasam microbuzul. De acolo se urca in jur de doua ore, pe un traseu usor, care nu este periculos, daca suntem echipati corepunzator.

Se ajunge la un complex amenajat recent dupa care am si numit excursia noastra. Au si restaurant, asa ca cel mai posibil ca acolo vom lua pranzul. Nu este ieftin acolo, dar vederea este fabuloasa, panoramica, spre Bucegi si Piatra Craiului, asa ca tarifele le au pe masura amplsamentului…

De pe platou coboram apoi in centrul localitatii Moeciu de Sus, aproximativ 45 de minute, de unde mai urcam inca vreo jumatate de ora pe un deal deasupra satului de unde vom avea o alta priveliste spectaculoasa spre Bucegi si apoi revenim in centru de unde ne preia microbuzul.

La întoarcere oprim puțin si in Bran, la platoul Reginei Maria, acolo unde o sa aflati de la Diana, ghidul vostru mai multe lucruri despre istoria locului.

Ne intoarcem apoi la pensiune, piscina, cina, la fel ca vineri seara…


05/07/2020

Dupa micul dejun, mergem la Cheile Vârghișului, aproximativ o oră si jumătate din Brașov. Nu plecam cu bagajele, urmeaza sa le luam si sa ne schimbam de drum la intoarcerea de pe traseu. Camerele insa trebuiesc eliberate la plecare.

Cheile Vârghișului este una din cele mai impresionante rezervatii speologice si carstice din Romania. Este un loc mirific, o vale splendida plina de grote sapate in calcarele Muntilor Persani. Cheile se intind de-a lungul unui defileu carstic spectaculos, format prin eroziunea calcarului de către apa raului Varghis care izvoraste din muntii Harghita.
Traseul nu este lung, aproximativ 4 km si este bine intretinut, cu podete si scari suspendate care faciliteaza accesul in pesterile care se pot vizita. Noi vom vizita pesterile Sura Cailor si Meresti (Orban Balasz). Pesterile nu sunt amenajate, vom intra doar in galeriile principale, recomandam lanterna frontala, veți avea parte de o surpriză inedită…
Cine nu doreste sa urce la pesteri poate urma doar poteca prin padure dar privelistea de sus este grozava…

Cheile pot fi parcurse usor de catre orice persoana cu o minima conditie fizica, este bine totusi să nu aveti probleme de vertij, vom traversa si punti suspendate.

Bocancul de munte este absolut obligatoriu!
Traseul nu este dificil dar, în lipsa echipamentului adecvat, riscul de accidentări este ridicat.

La intoarcere vom avea o oprire la un castel celebru in zona, amenajat acum ca muzeu. Este perla coroanei din Ținutul Conacelor, cunoscut si datorita vizitelor constante ale Prințului Charles in zona. Dar, mai multe veți afla la fata locului…

Intoarcerea la pensiune va fi in jur de ora 18:30


Profilul actiunii

Tip: mediu

Descriere:

Precizari, mentiuni. Excursia aceasta este gandita si organizata de Diana, cea care va fi si ghidul vostru. Este o foarte buna cunoscatoare a zonei, are multe alte grupuri acolo, stie ce sa va arate si important cunoaste perfect spiritul Singles Camp, pentru ca a facut si ea parte din grupul nostru. Este o ocazie sa vedeti si sa va bucurati de locuri noi, mai putin cunoscute, sa va puteti informa de la un profesionist. Aveti posibilitatea de a petrece un week-end minunat, in natura, cu prieteni noi, sa va distrati, sa va relaxati.


Echipament obligatoriu

Pentru ca din programul excursiei fac parte si cateva drumetii, este nevoie sa aveti echipament adecvat: trekking, protectie solara, tricouri termice, pelerina, un rucsac mic de tura, de cca 20 – 25 l.


Alte infomatii

:oops: Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camphttps://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2978.0.html

Conditii de renuntare la o excursiehttps://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Locatia in care veti fi cazati:

Modifică mesajul