Andaluzia si Gibraltar. Feeria culorilor 19 – 26 iunie 2021

19/06/2021 - 26/06/2021
1,090 EUR

Descriere

19.05.2021

Nu mai sunt locuri disponibile

Vizitati Andaluzia cu ce are mai frumos si faceti o drumetie de neuitat in rezervatia maimutelor din Gibraltar. 

Intrati in atmosfera minunata a Andaluziei:


Grup de

28 persoane


Plata

Avans

300 EUR pana in 14/05/2021

Rate

400 EUR pana in 14/05/2021
390 EUR pana in 14/05/2021

Cazare

Numar nopti

10

In Cordoba din 19/06/2021 pana in 21/06/2021 cu cazare la Hotel Eurostar Conquistador****

In Sevilia din 21/06/2021 pana in 23/06/2021 cu cazare la Palace***

In Linea de Conception din 23/06/2021 pana in 25/06/2021 cu cazare la Ohtels Campo De Gibraltar****

In Malaga din 25/06/2021 pana in 26/06/2021 cu cazare la Zenit***


Servicii incluse

Servicii transport


Zbor Blue Air Bucuresti - Malaga
Taxe incluse

Bagaj Cala

Zbor Blue Air Malaga - Bucuresti
Taxe incluse

Bagaj Cala

Numar zile mic dejun

8

Transfer Aeroport


Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Gigi Cindea 0040 745 106501

Altele

Program zbor:

19 iunie 0B 125 OTP 07:00 AGP 10:10

Zbor: 4 h 10 min

26 iunie 0B 126 AGP 11:00 OTP 15:50

Zbor: 3 h 50 min

 

•    transport conform program, cu autocarul (cu exceptia zilelor cand se viziteaza pietonal Sevilla, Cordoba si Gibraltar)
•    ghizi locali in Sevilla, Cordoba, Jerez si Cadiz


Nu sunt incluse

X

Asigurare medicala


X

Asigurare storno+medicala Turist Plus Premium

80 RON

X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Cina


X

Altele

x  taxa de oras la hoteluri (cca 1 euro/noapte). Se va achita individual la check out.
x  intrari si vizite optionale: Mezquita, Stanca Gibraltarului, Casa de Pilatos Sevilla, Metropol Parasol Sevilla, Catedrala Sevilla, Catedrala Malaga, Muzeul Picasso Malaga
x orice taxa, orice test si certificat medicl solicitat la momentul desfasurarii actiunii, de catre Spania si Marea Britanie


Program

19/06/2021

Intalnirea pe aeroportul Henri Coanda Otopeni Bucuresti, Plecari Internationale, in fata cafenelei Lavazza, la ora 04:30. Zbor de 4 ore si 10 minute:

0B 125 OTP 07:00 AGP 10:10

Zbor: 4 h 10 min

NU UITATI PASAPORTUL! Gibraltar apartine de UK, iar pentru intrare aveti nevoie de acest document.

NU INTARZIATI la intalnirea de pe aeroport pentru ca riscati costuri suplimentare pentru achizitionarea altui zbor sau chiar pierderea excursiei. Nu ne facem responsabili pentru orice cost, orice neplacere sau disconfort ce decurge din intarzierea la ora de intalnire comunicata aici. Urmariti pe forum, pana in preziua plecarii orarul de zbor si ora de intalnire pe aeroport, pentru ca exista posibilitate modificarii de program. Trebuie sa stiti si sa va asumati ca uneori companiile de zbor modifica unilateral orarul de zbor, Singles Camp si Bon Voyage Sibiu neputand fii considerate responsabile de acest lucru. De asemenea nu putem fi responsabili de intarzieri de zboruri, de pierderea de conexiuni ulterioare. Daca intarzierile sunt mai mari decat 2 ore, se pot cere companiei de zbor despagubiri conform drepturilor pasagerilor, prezentate aici: https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_ro.htm.

Regrupare: linia de ridicare a bagajelor din aeroportul Malaga. Va rog sa nu iesiti din aeroport, decat impreuna cu insotitorul de grup si ceilalti. Altfel pierdem timp pretios pentru a va recupera. Deci fumatori sau nerabdatori, aveti intelegerea va rog si ramaneti in zona benzii de preluare a bagajelor.

In aeroport vom fi asteptati de autocarul companiei cu care colaboram, imbarcare si plecam la Cordoba. 160 km, cca 2 ore si jumatate de mers cu autocarul. Daca totul decurge bine, la ora 14:00 ajungem la hotel. Check in hotel, refresh si spre seara iesim la o plimbare, cu program de vizitare. Cazare Cordoba

De aici incepe aventura noastra in Andaluzia!


20/06/2021

Vizitam Cordoba. Cu ghid, pe interior: Mezquita si Juderia, apoi o plimbare in gradinile superbe ale Palatului Regal. Pranzul intr-un local tipic cordobez, iar dupa amiaza vizitam Palacio de Viana. Dupa, timp liber, cumparaturi, plimbare, fiecare ce alege.


21/06/2021

Dimineata Parasim Cordoba si ne indreptam spre Sevilla. Lasam bagajele la hotel, apoi vom avea o plimbare pietonala: Piata Spania, Parcul Maria Luiza, Universitatea, Palatul San Telmo, Arenal. Vizitam optional Arenal, iar in continuare timp liber si relaxare. Masa de pranz se va lua la alegere individuala, la unul dintre localurile din zona.

Pt cei care doresc sa continue vizitare, am sa le propun un traseu pietonal, care porneste de la Real Maestranza (Arenal) – traverseaza Plaza Nueva, pt a vedea Primaria (Ayuntamiento de Sevilla), apoi zona comerciala a Seviliei, pentru a poposi pret de o jumatate de ora la Coloanele lui Hercule, simbolul Seviliei. De la coloane, mergem sa vedem alte locuri simbolice al Seviliei, Muralla Almohade de Sevilla, Arco de Macarena si Basilica de Macarena.  In drum spre acestea o sa strabatem Calle San Luis, inima cartierului Macarena.

Vedem in seara si Parlamentul, apoi cu taxi share cost, ne intoarcem la hotel. Traseul pietonal are cca 3.5 km, tineti cont sa aveti incaltaminte sport, in care sa va deplasati usor.


22/06/2021

Sevilla. Vizitare pe interior, cu ghid, Catedrala Sevilla, ne plimbam pe imensele ciuperci din lemn, Metropol Parasol si apoi intram sa ne rasfatam ochii in minunata bijuterie mudejara, La Casa de Pilatos. Seara timp liber.


23/06/2021

La ora 08:00 parasim Sevilla, iar in jur de 10:30 ajungem la Jerez (cca 120 km). Avem o vizita pietonala de cca 2 ore in orasul vestit pe sherry-ul care se produce aici, apoi ne indreptam spre alt oras legendar, al Andaluziei: Cadiz. In drum, luam pranzul, la jumatatea distantei dintre cele doua orase.

Cu acelasi ghid vizitam Cadiz, pana in jur de ora 17:00.

Din Cadiz plecam spre Linia de Conception, avem inca 120 de km de facut. Check in la 19:00 si free time. Celor care-si doresc o iesire, le recomand sa mergem impreuna pe plaja.


24/06/2021

Pregatiti de drumetia pe stanca Gibraltarului. Lasam bagajele la hotel si mergem apoi sa vizitam Gibraltarul. Seara ajungem la hotel.


25/06/2021

Mic dejun, check out si la 08:30 plecam spre Malaga. In drum vizitam doua perle: Ronda si Setenil de Bodegas.

Ajungem dupa amiaza tarziu in Malaga, ne cazam si mergem intr-o plimbare pe traseul Picasso.

Cina si ne intoarcem la hotel.


26/06/2021

Mic dejun, iar la ora 8:30, transfer la aeroport. Avem zborul:

26 iunie 0B 126 AGP 11:00 OTP 15:50

Durata: 3 h 50 min


Profilul actiunii

Tip: activa

Descriere:

Este o vacanta in tur, calatorim si avem program in fiecare zi, asta inseamna ca nu exista posibilitatea de program individual, decat cel indicat ca free time. Este o excursie de vizitare pe distante scurte, nu vom face decat putini kilometri cu autocarul, dar ceea ce trebuie sa stiti si pentru acest lucru pregatiti, ca o sa avem de parcurs pe jos aproape in fiecare zi distante de 8-10 km. Este o actiune activa, pentru persoane disponibile la efort fizic, care-si doresc sa viziteze obiective, locuri, nu din autocar, nu din sightseeing tours, ci cu ragaz, la pas. Va recomand sa veniti pregatiti cu incaltaminte si imbracaminte potrivite acestui gen de excursie, pantofi sport sau chiar trekking cu talpa aderenta, flexibila. Programul este foarte dens, o sa vedeti o multime de lucruri minunate si nu doar obiective propriu-zise. Fiind o actiune de socializare, in care ne dorim sa va cunoasteti, sa puteti interactiona, programul excursiei va cuprinde, la propunerea insotitorului de grup, seri la spectacole de calarie, de flamenco, la restaurante cu specific.


Echipament obligatoriu

PASAPORT, cu valabilitate 6 luni, de la data intrarii in Gibraltar.

Bagaj: Va recomandam un bagaj de cala, in limita  impusa de compania aviatica si de posibilitatile fiecaruia de a-si transporta bagajul de la autocar pana in camera. Va informam ca o sa existe doar serviciul de incarcare si descarcare a bagajelor din autocar, dar transportul lor pana in camera nu este inclus. Uneori hotelurile pe care le alegem sunt in zone pietonale, in care accesul autocarului nu este permis, existand astfel posibilitatea ca pe anumite distante sa fie nevoie sa transportati pe role, bagajul.

Imbracaminte, incaltaminte: va recomandam sa aveti la d-voastra incaltaminte si imbracaminte potrivite pentru aceasta perioada a anului in Andaluzia si sa tineti cont de ceea ce am explicat in legatura cu parcursul pietonal zilnic plus drumetia pe Stanca Gibraltarului.

Bani. Daca aveti un card cu care puteti retrage bani in strainatate, atunci bazati-va mai mult pe el. Nu luati multi cash la voi, pt ca o sa aveti permanenta lor grija. Sa-i puneti in seif la hotel, apoi sa nu-i uitati acolo, sa aveti teama sa nu vi fure in zonele aglomerate. Luati cu voi un tampon de 200 – 300 de euro si completati cand aveti nevoie. Cam cati sa luati la voi? Greu de spus, pentru ca fiecare are un anumit stil de cheltuit banii. Unii sunt mai largi la punga, altii sunt mai grijulii. Eu am sa va dau acum o idee de cat cheltui eu intr-o astfel de excursie.
In primul rand masa. Un pranz sau o cina, insotite cu un pahar de vin sau de bere, ajunge la cca 15 – 20 EURO. Socotiti pe zi, cca 40 EURO, deci in jur de 280 EURO. Apoi sunt optionalele: Mezquita (cu ghidaj) 18 EURO, Cavaleria Regala, spectacol de calarie si flamenco – 15 euro,  Alcázar de los Reyes Cristianos Cordoba – 10 euro, Stanca Gibraltarului 40 euro (depinde de optiune urcare cu funicularul sau excursie cu microbuzul), Casa de Pilatos Sevilla 12 EURO, Metropol Parasol Sevilla 5 EUR, Catedrala Sevilla cu ghidaj 25 euro, Catedrala Malaga 5 EURO, Muzeul Picasso Malaga 8 EURO. O sa mai apara 2 intrari de ordinul 2-4 euro la Ronda, asa ca pentru excursiile optionale, daca doriti sa participati la toate, luati in considerare in jur de 170 euro. Mentiune: tarifele prezentate sunt cele din 2019, este posibil ca in 2020 sa sufere modificari. Noi le-am postat aici pentru a va face o imagine de ansamblu. O sa mai mergem intr-o seara la flamenco, apoi mai sunt costurile de impuls: apa, fructe, dulciuri. Fara a lua in calcul costurile ce tin de cadouri, cumparaturi, eu zic ca ar trebui sa fiti pregatiti cu cca 500 euro.
Moneda in Spania este euro, asa ca va fi usor din acest punct de vedere…


Alte infomatii

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Contract agentie/turist Bon Voyage  Sibiu:  https://www.singlescamp.ro/contract-de-agentie-bon-voyage-sibiu-cu-turistul/

Conditii de renuntare la o excursie: https://singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/

Alte cateva reguli si explicatii:

– tin mult la respectarea orei de intalnire. Atat la check out-ul de hoteluri atunci cand plecam spre alta destinatie, cat si la obiective, am rugamintea sa-i respectati pe ceilalti si sa veniti la ora comunicata. Nu exista sfert academic, nu exista nici motivarea “nu am stiut la ce ora”, nici ca “asteptam ceva si nu a venit pana acum”. Trebuie sa avem intelegerea si sa respectam vacanta celorlalti, sa nu-i facem sa astepte nici macar un minut. Cei care au mai fost cu mine stiu, EU NU ASTEPT pe cei intarziati. Aceasta este regula in turismul international, ca plecarile sa se faca la orele comunicate. Asteptarile provoaca doar iritare in grup, o stare pe care mi-o doresc cel mai putin.

locul in autocar. Probabil ca ati mai fost in excursii cu agentii, cu alte forme de organizare de excursii si ati remarcat goana pentru un loc in fata. Va spun clar, asa ceva in Singles Camp nu exista. Adica nu permit. Nu exista locuri preferentiale, nu exista locuri pre-rezervate, nu exista fotolii ocupate pentru toata excursia. Singles Camp nu este doar o actiune turistica ci si una de socializare, vizeaza formarea unor relatii de prietenie intre participanti. Si intr-o prietenie nu poate sa exista goana pentru un loc in fata, facandu-ti loc printre sau pe langa ceilalti. Si nici pastrand acel loc cu caracter de permanenta. Regula la noi este ca locurile sa fie ocupate diferit in fiecare zi, dupa cum se face imbarcarea sau prin intelegere. Alte lucruri legate de calatoria cu autocarul:
• la incarcarea bagajelor in cala autocarului este posibil sa fie nevoie sa ajutati fiecare la bagajul care va apartine. Nu este obligatia soferului de a incarca bagajele! De aceea si pentru comoditatea manevrarii repetate a bagajului va recomandam un troller de dimensiuni cat mai mici, usor si cat mai simplu manevrabil (cel mai bun este sistemul cu patru roti peridoc – spinner).
• in autocar este interzis sa se urce cu cafea, sucuri desfacute, inghetata, produse care pateaza tapiteria fotoliilor
• in autocar este interzis sa se consume orice fel de mancare: sandviciuri, fructe, dulciuri, snack-suri si altele.
• la urcare, pentru ca este nevoie ca grupul sa fie numarat, va rugam sa va asezati imediat pe fotolii, sa nu va mai ridicati sau sa va mutati, astfel incat insotitorul de grup sa poata efectua rapid numaratoarea.
• nu lasati obiecte de valoare sau bani; nimeni nu este responsabil pentru astfel de valori.

repartizarea in camere. Se va face pe rand, luand lista de sus in jos, apoi de jos in sus, pentru a oferi tuturor un loc “in fata” la cazare. Camerele nu se aleg, nu cereti ceva special, pentru ca sunt camere atribuite grupului. Eu dau cheile sau cartelele, in ordine, nu ma uit, nu intreb la receptie unde sunt, cum sunt. Singura mea grija este sa ma asigur ca toata lumea are camera, ca serviciile sunt cele pe care le-a platit si comandat de noi. In ceea ce priveste colegul de camera, tineti cont ca acea persoana a asteptat poate un an de zile sa vina in aceasta vacanta si ar fi pacat sa-i afectati calatoria cu tabieturi suparatoare, cu pretentii, cu lucruri care il deranjeaza. Porniti de la ideea ca sunteti in camera cu un prieten pe care trebuie sa-l respectati.

masa la restaurante. La fel ca in majoritatea excursiilor eu fac doar recomandari. Unora le poate placea de exemplu “rabo de torros” altora nu. Unii sunt innebuniti dupa paella, altii nu pot sa o vada. Asa ca mergem la localuri pe care le cunosc, dar decizia de a comanda este a fiecaruia dintre voi. Nu vreau si nu-mi place cand recomand ceva si lumea sa stramba. Asa ca ma feresc sa fac sugestii…Doar recomandari si in masura in care cunosc bine bucataria locala.

deplasarile pietonale Este o actiune activa, avem destul de mult de mers pe jos in aceasta vacanta. Sunt multe zone care nu pot fi vizitate altfel. Nu ai cum sa mergi la patio-uri decat pe jos, nu le poti vedea decat asteptand rabdatori la rand, deci stand in picioare, in catedrale nu se poate intra cu autocarul  :), in parcuri de asemenea plimbarea se face pe jos. Deci pregatiti-va de mers, iar acolo in situatia in care sunteti depasiti fizic, comunicati-mi pentru a va da indicatiile necesare pentru free time si revenirea la hotel.

in timpul ghidajelor va rog nu parasiti grupul, nu va departati de el, nu o luati in fata, nu ramaneti prea mult in urma incat sa nu ne mai vedeti. Stiu, exista persoane mai independente, care vor sa fie mai detasate, au nevoie de un spatiu mai larg de intimitate. Altele sunt marcate de ideea de selfie si nu asculta nimic din prezentari fiind preocupate doar de a-si face poze IOLA. Si asta de multe ori duce la pierderea de grup…Mai sunt magazine in drumul nostru, la fel nu parasiti grupul si sa intrati acolo. O a aveti free time si pt asta, de aceea nu riscati sa va pierdeti de grup. Nu asteptam, ar fi imposibil sa fragmentez in acest fel programul.

Daca veniti deschisi si doritori de a vedea, de a va distra este superb. Va asigur ca o sa va simtiti grozav. Daca insa sunteti o persoana careia nu-i plac regulile de grup, care vrea mereu altceva, care are de facut comentarii, atunci e clar ca nu veti fi foarte fericit(a) cu noi. Si nici noi cu d-voastra. Lumea din grup de obicei are un efect de arici si va scoate usor, usor in afara. Nimeni nu are chef ca in vacanta sa asculte tot felul de lamentari, de plangareli, de prostii…Oamenii au nevoie sa se destinda, sa se simta bine, sa se distreze…Si nu pot in prezenta cuiva negativ…

Numarul meu de telefon este afisat, la insotitorul de grup. Pe tot parcursul calatoriei o sa fie deschis, dar nu abuzati de el. Il am doar pentru situatii de urgenta, nu pt altceva. Imi doresc sa-mi spuneti Gigi, nu sunt atat de batran, incat sa va adresati altfel…Asa mi-e mai simplu, imi sunteti mai apropiati.