Andaluzia, Gibraltar si Maroc. Feeria culorilor 20 aprilie – 29 aprilie 2021

19/04/2021 - 29/04/2021
1,150 EUR

Descriere

Tariful si perioada sunt doar informative. Compania aeriana nu a anuntat inca programul de zbor si tarifele pentru acea perioada. In momentul in care le vom cunoaste, vom reveni cu precizari.

Vizitati Andaluzia cu ce are mai frumos, Gibraltarul si ajungeti o zi si in Africa!

 


Grup de

28 persoane


Plata

Avans

300 EUR pana in 17/03/2020

Rate

400 EUR pana in 17/03/2020
450 EUR pana in 31/03/2020

Cazare

Numar nopti

8

In Cordoba din 20/04/2021 pana in 22/04/2021 cu cazare la Hotel Hesperia****

In Sevilia din 22/04/2021 pana in 24/04/2021 cu cazare la Petite Palace***

In Cadiz din 24/04/2021 pana in 25/04/2021 cu cazare la nici o stea

In Linea de Conception din 25/04/2021 pana in 27/04/2021 cu cazare la Ohtels Campo De Gibraltar****

In Zenit Malaga din 27/04/2021 pana in 29/04/2021 cu cazare la Zenit***


Servicii incluse

Servicii transport


Zbor Blue Air Bucuresti - Malaga
Taxe incluse

Bagaj Cala

Zbor Blue Air Malaga - Bucuresti
Taxe incluse

Bagaj Cala

Numar zile mic dejun

8

Transfer Aeroport


Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Gigi Cindea 0040 745 106501

Altele

Program zbor:

20 aprilie: 07:00 Bucuresti – 10:10 Malaga

11:00 Malaga – 15:50 Bucuresti

•    transport conform program, cu autocarul (cu exceptia zilelor cand se viziteaza Sevilla, Cordoba si Gibraltar)
•    ghizi locali in Sevilla si Cordoba


Nu sunt incluse

X

Asigurare medicala


X

Asigurare storno+medicala Turist Plus Premium

80 RON

X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Cina


X

Altele

– • taxa de oras la hoteluri (cca 1 euro/noapte). Se va achita individual la check out.
– • intrari si vizite optionale: Mezquita, Stanca Gibraltarului, Casa de Pilatos Sevilla, Metropol Parasol Sevilla, Catedrala Sevilla, Catedrala Malaga, Muzeul Picasso Malaga

  • Excursie optionala in Maroc. 

Program

20/04/2021

Intalnirea pe aeroportul Henri Coanda Otopeni Bucuresti, Plecari Internationale, in fata cafenelei Lavazza, la ora 05:30. Zbor Blue Air ora 07:00 Bucuresti – 10:10 Malaga. Nu intarziati la intalnirea de pe aeroport pentru ca riscati costuri suplimentare pentru achizitionarea altui zbor sau chiar pierderea excursiei. Nu ne facem responsabili pentru orice cost, orice neplacere sau disconfort ce decurge din intarzierea la ora de intalnire comunicata aici. Urmariti pe forum, pana in preziua plecarii orarul de zbor si ora de intalnire pe aeroport, pentru ca exista posibilitate modificarii de program. Trebuie sa stiti si sa va asumati ca uneori companiile de zbor modifica unilateral orarul de zbor, Singles Camp si Bon Voyage Sibiu neputand fii considerate responsabile de acest lucru. De asemenea nu putem fi responsabili de intarzieri de zboruri, de pierderea de conexiuni ulterioare. Daca intarzierile sunt mai mari decat 2 ore, se pot cere companiei de zbor despagubiri conform drepturilor pasagerilor, prezentate aici: https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_ro.htm.

Regrupare: linia de ridicare a bagajelor din aeroportul Malaga. Va rog sa nu iesiti din aeroport, decat impreuna cu insotitorul de grup si ceilalti. Altfel pierdem timp pretios pentru a va recupera. Deci fumatori sau nerabdatori, aveti intelegerea va rog si ramaneti in zona benzii de preluare a bagajelor.

In aeroport vom fi asteptati de autocarul companiei cu care colaboram, imbarcare si plecam la Cordoba. 160 km, cca 2 ore si jumatate de mers cu autocarul. Daca totul decurge bine, la ora 14:00 ajungem la hotel. Check in hotel, refresh si spre seara iesim la o plimbare. Cazare Cordoba


21/04/2021

Vizitam Cordoba. Cu ghid, pe interior: Mezquita si Juderia, apoi o plimbare in gradinile superbe ale Palatului Regal. Pranzul intr-un local tipic cordobez, iar dupa amiaza vizitam Palacio de Viana. Dupa, timp liber.


22/04/2021

O sa incercam ca dimineata, dupa micul dejun, sa vizitam 2-3 patiouri mai cunoscute. Asta dupa ce cu o zi inainte veti vedea Palacio de Viana, cu cele 12 patiou-ri ale sale, si o sa va faceti o idee despre frumusetea ce se ascunde in curtile interioare ale caselor andaluze.

Parasim Cordoba si ne indreptam spre Sevilla. Cordoba – Sevilla 140 km (cca 2 ore cu autocarul). Lasam mai intai bagajele la hotel, apoi vom avea o plimbare pietonala: Piata Spania, Parcul Maria Luiza, Universitatea, Palatul San Telmo, Arenal. Luam pranzul si vizitam apoi Muzeul Coridei si intram sa vedem cum arata o arena in care se desfasoara luptele cu tauri. Dupa, timp liber.


23/04/2021

Sevilla. Vizitare pe interior Catedrala Sevilla, ne plimbam pe imensele ciuperci din lemn, Metropol Parasol si apoi intram sa ne rasfatam ochii in minunata bijuterie mudejara, La Casa de Pilatos. Daca se va tine fiesta, seara vom fi cu totii acolo.


24/04/2021

Parasim Sevilla, in jur de 10:00 ajungem la Cadiz. Sevilia – Cadiz 120 km, cca 2 ore de mers cu autocarul. In drum vizitam Jerez. Pranzul la jumatatea distantei dintre cele doua orase. Vizitam cu acelasi ghid din Jerez si Cadiz, apoi timp liber.


25/04/2021

Parasim Cadiz dimineata devreme si plecam spre Linia de Conception. 117 km, cca 2 ore de mers cu autocarul. Pregatiti de drumetia pe stanca Gibraltarului. Lasam bagajele la hotel si mergem apoi sa vizitam Gibraltarul. Seara ajungem la hotel.


26/04/2021

Optional: o zi in Maroc.


27/04/2021

Plecam dis de dimineata spre Malaga. In drum vizitam Ronda si Setenil de las Bodegas. Ajungem seara la Malaga. Timp liber, cina individual.


28/10/2020

Vizitam Malaga, iar dupa amiaza timp liber de shopping.


29/04/2021

Zbor spre casa 11:00 Malaga – 15:50 Bucuresti

Observatie: programul poate suferi modificari de program, determinate de situatii neprevazute.


Profilul actiunii

Tip: mediu

Descriere:

Este o vacanta in tur, calatorim si avem program in fiecare zi, asta inseamna ca nu exista posibilitatea de program individual, decat cel indicat ca free time. Este o excursie de vizitare pe distante scurte, nu vom face decat putini kilometri cu autocarul, dar ceea ce trebuie sa stiti si pentru acest lucru pregatiti, ca o sa avem de parcurs pe jos aproape in fiecare zi distante de 8-10 km. Este o actiune activa, pentru persoane disponibile la efort fizic, care-si doresc sa viziteze obiective, locuri, nu din autocar, nu din sightseeing tours, ci cu ragaz, la pas. Va recomand sa veniti pregatiti cu incaltaminte si imbracaminte potrivite acestui gen de excursie, pantofi sport sau chiar trekking cu talpa aderenta, flexibila. Programul este foarte dens, o sa vedeti o multime de lucruri minunate si nu doar obiective propriu-zise. Fiind o actiune de socializare, in care ne dorim sa va cunoasteti, sa puteti interactiona, programul excursiei va cuprinde, la propunerea insotitorului de grup, seri la spectacole de calarie, de flamenco, la restaurante cu specific.


Echipament obligatoriu

CI sau pasaport.

Bagaj: Va recomandam un bagaj de cala, in limita  impusa de compania aviatica si de posibilitatile fiecaruia de a-si transporta bagajul de la autocar pana in camera. Va informam ca o sa existe doar serviciul de incarcare si descarcare a bagajelor din autocar, dar transportul lor pana in camera nu este inclus. Uneori hotelurile pe care le alegem sunt in zone pietonale, in care accesul autocarului nu este permis, existand astfel posibilitatea ca pe anumite distante sa fie nevoie sa transportati pe role, bagajul.

Imbracaminte, incaltaminte: va recomandam sa aveti la d-voastra incaltaminte si imbracaminte potrivite pentru aceasta perioada a anului in Andaluzia si sa tineti cont de ceea ce am explicat in legatura cu parcursul pietonal zilnic plus drumetia pe Stanca Gibraltarului.

Bani. Daca aveti un card cu care puteti retrage bani in strainatate, atunci bazati-va mai mult pe el. Nu luati multi cash la voi, pt ca o sa aveti permanenta lor grija. Sa-i puneti in seif la hotel, apoi sa nu-i uitati acolo, sa aveti teama sa nu vi fure in zonele aglomerate. Luati cu voi un tampon de 200 – 300 de euro si completati cand aveti nevoie. Cam cati sa luati la voi? Greu de spus, pentru ca fiecare are un anumit stil de cheltuit banii. Unii sunt mai largi la punga, altii sunt mai grijulii. Eu am sa va dau acum o idee de cat cheltui eu intr-o astfel de excursie.
In primul rand masa. Un pranz sau o cina, insotite cu un pahar de vin sau de bere, ajunge la cca 15 – 20 EURO. Socotiti pe zi, cca 40 EURO, deci in jur de 280 EURO. Apoi sunt optionalele: Mezquita (cu ghidaj) 18 EURO, Cavaleria Regala, spectacol de calarie si flamenco – 15 euro,  Alcázar de los Reyes Cristianos Cordoba – 10 euro, Stanca Gibraltarului 40 euro (depinde de optiune urcare cu funicularul sau excursie cu microbuzul), Casa de Pilatos Sevilla 12 EURO, Metropol Parasol Sevilla 5 EUR, Catedrala Sevilla cu ghidaj 25 euro, Catedrala Malaga 5 EURO, Muzeul Picasso Malaga 8 EURO. O sa mai apara 2 intrari de ordinul 2-4 euro la Ronda, asa ca pentru excursiile optionale, daca doriti sa participati la toate, luati in considerare in jur de 170 euro. Mentiune: tarifele prezentate sunt cele din 2019, este posibil ca in 2020 sa sufere modificari. Noi le-am postat aici pentru a va face o imagine de ansamblu. O sa mai mergem intr-o seara la flamenco, apoi mai sunt costurile de impuls: apa, fructe, dulciuri. Fara a lua in calcul costurile ce tin de cadouri, cumparaturi, eu zic ca ar trebui sa fiti pregatiti cu cca 500 euro.
Moneda in Spania este euro, asa ca va fi usor din acest punct de vedere…
Regrupare: linia de ridicare a bagajelor din aeroportul Malaga. Va rog sa nu iesiti din aeroport, decat impreuna cu insotitorul de grup si ceilalti. Altfel pierdem timp pretios pentru a va recupera. Deci fumatori sau nerabdatori, aveti intelegerea si ramaneti in zona benzii de preluare a bagajelor.


Alte infomatii

:oops: Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camphttps://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: ………………………….

Conditii de renuntare la o excursiehttps://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor revanzatori.

Pentru cei noi, cei care nu ati mai fost inca intr-o excursie cu mine, cateva reguli pe care tin sa fie respectate, la fel ca in toate grupurile pe care le-am insotit:

– respectarea orei de intalnire. Atat la check out-ul de hoteluri atunci cand plecam spre alta destinatie, cat si la obiective, am rugamintea sa-i respectati pe ceilalti si sa veniti la ora comunicata. Nu exista sfert academic, nu exista nici motivarea “nu am stiut la ce ora”, nici ca “asteptam ceva si nu a venit pana acum”. Trebuie sa avem intelegerea si sa respectam vacanta celorlalti, sa nu-i facem sa astepte nici macar un minut. Cei care au mai fost cu mine stiu, EU NU ASTEPT pe cei intarziati. Aceasta este regula in turismul international, ca plecarile sa se faca la orele comunicate. Asteptarile provoaca doar iritare in grup, o stare pe care mi-o doresc cel mai putin.

– locul in autocar. Probabil ca ati mai fost in excursii cu agentii, cu alte forme de organizare de excursii si ati remarcat goana pentru un loc in fata. Va spun clar, asa ceva in Singles Camp nu exista. Adica nu permit. Nu exista locuri preferentiale, nu exista locuri pre-rezervate, nu exista fotolii ocupate pentru toata excursia. Singles Camp nu este doar o actiune turistica ci si una de socializare, vizeaza formarea unor relatii de prietenie intre participanti. Si intr-o prietenie nu poate sa exista goana pentru un loc in fata, facandu-ti loc printre sau pe langa ceilalti. Si nici pastrand acel loc cu caracter de permanenta. Regula la noi este ca locurile sa fie ocupate diferit in fiecare zi, dupa cum se face imbarcarea sau prin intelegere.

– repartizarea in camere. Se va face pe rand, luand lista de sus in jos, apoi de jos in sus, pentru a oferi tuturor un loc “in fata” la cazare. Camerele nu se aleg, nu cereti ceva special, pentru ca sunt camere atribuite grupului. Eu dau cheile sau cartelele, in ordine, nu ma uit, nu intreb la receptie unde sunt, cum sunt. Singura mea grija este sa ma asigur ca toata lumea are camera, ca serviciile sunt cele pe care le-a platit si comandat de noi. In ceea ce priveste colegul de camera, tineti cont ca acea persoana a asteptat poate un an de zile sa vina in aceasta vacanta si ar fi pacat sa-i afectati calatoria cu tabieturi suparatoare, cu pretentii, cu lucruri care il deranjeaza. Porniti de la ideea ca sunteti in camera cu un prieten pe care trebuie sa-l respectati.

– masa la restaurante. La fel ca in majoritatea excursiilor eu fac doar recomandari. Unora le poate placea de exemplu “rabo de torros” altora nu. Unii sunt innebuniti dupa paella, altii nu pot sa o vada. Asa ca mergem la localuri pe care le cunosc, dar decizia de a comanda este a fiecaruia dintre voi. Nu vreau si nu-mi place cand recomand ceva si lumea sa stramba. Asa ca ma feresc sa fac sugestii…Doar explic ceea ce este fiecare, ce este specific.

– deplasarile pietonale Este o actiune activa, avem destul de mult de mers pe jos in aceasta vacanta. Sunt multe zone care nu pot fi vizitate altfel. Nu ai cum sa mergi la patio-uri decat pe jos, nu le poti vedea decat asteptand rabdatori la rand, deci stand in picioare, in catedrale nu se poate intra cu autocarul  :), in parcuri de asemenea plimbarea se face pe jos. Deci pregatiti-va de mers, iar acolo in situatia in care sunteti depasiti fizic, comunicati-mi pentru a va da indicatiile necesare pentru free time si revenirea la hotel.

– in timpul ghidajelor va rog nu parasiti grupul, nu va departati de el, nu o luati in fata, nu ramaneti prea mult in urma incat sa nu ne mai vedeti. Stiu, exista persoane mai independente, care vor sa fie mai detasate, au nevoie de un spatiu mai larg de intimitate. Altele sunt marcate de ideea de selfie si nu asculta nimic din prezentari fiind preocupate doar de a-si face poze IOLA. Si asta de multe ori duce la pierderea de grup…Mai sunt magazine in drumul nostru, la fel nu parasiti grupul si sa intrati acolo. O a aveti free time si pt asta, de aceea nu riscati sa va pierdeti de grup. Nu asteptam, ar fi imposibil sa fragmentez in acest fel programul.

Daca veniti deschisi si doritori de a vedea, de a va distra este superb. Va asigur ca o sa va simtiti grozav. Daca insa sunteti o persoana careia nu-i plac regulile de grup, care vrea mereu altceva, care are de facut comentarii, atunci e clar ca nu veti fi foarte fericit(a) cu noi. Lumea din grup de obicei are un efect de arici si va scoate usor, usor in afara. Nimeni nu are chef ca in vacanta sa asculte tot felul de lamentari, de plangareli, de prostii…Oamenii au nevoie sa se destinda, sa se simta bine, sa se distreze…Si nu pot in prezenta cuiva negativ…

Numarul meu de telefon este 0040 0745 106501. Pe tot parcursul calatoriei o sa fie deschis, dar nu abuzati de el. Il am doar pentru situatii de urgenta, nu pt altceva. Imi doresc sa-mi spuneti Gigi, nu sunt atat de batran, incat sa va adresati altfel…Asa mi-e mai simplu, imi sunteti mai apropiati.

Pentru ca este greu de imaginat explozia de culoare de la cele doua evenimente majore andaluze, am sa incerc prin cateva imagini sa va arat ceva, mici petece din tablourile acelea feerice! Alaturati imaginii muzica, buzuria si o sa aveti dimensiunea a ceea ce se intampla la Cordoba si Sevilla. Pentru a fi in ton andaluz, postez un clip muzical, ceva ce va poate insoti rasfoitul fotografiilor…

Patio de Cordoba:

Modifică mesajul