Bucovina si bunatatile ei. Cooking Camp la Pojorata 12 – 14 aprilie 2019

12/04/2019 - 14/04/2019
450 RON

Descriere

26.02.2019

Nu mai sunt  locuri disponibile.

Pojorata este situata in inima Bucovinei, pe unul dintre cele mai pitoresti drumuri din tara – Transraraul – care serpuieste printre paduri de molid si pasuni pana aproape de legendarele stanci  “Pietrele Doamnei”. Natura, traditiile, oamenii si bucatele gustoase fac din aceasta zona locul perfect pentru a petrece sub pretextul culinar, alaturi de prieteni vechi sau noi. Vom gati cu produse locale sub indrumarea gospodinei care se ocupa de bucataria pensiunii, vom face excursii locale cu degustari de produse iar seara vom povesti si vom dansa.Plata

Avans

200 RON pana in 28/02/2019

Rate

250 RON pana in 20/03/2019

Cazare

Numar nopti

2

In Pojorata din 12/04/2019 pana in 14/04/2019 cu cazare la Pensiunea Pietrele Doamnei****


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

2

Numar zile dejun

1

Numar zile cina

2

Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Lidia Mandache 0743 122 214

Altele

Cazare: 2 nopti la Pensiunea Pietrele Doamnei 4*, localitatea Pojorata, jud. Suceava
http://www.pietreledoamnei.ro/
Acces rutier: de la drumul european E58 (directia Suceava – Vatra Dornei), din centrul localitatii Pojorata se urmareste indicatorul Rarau – Chiril iar la 1 km de intersectie se afla pensiunea
Acces tren: din statia CFR Pojorata sunt 0,8 km pana la pensiune

Check in: 12 aprilie 2019 incepand cu ora 14.00
Check out:14 aprilie 2019 pana la ora 12.00


Nu sunt incluse

X

Transport pana la destinatie


X

Altele

x  alte bauturi decat cele de wellcome drinks

Pentru ca transportul pana la destinatie se va face individual, recomandam celor care participa sa scrie pe forum cu ce merg si de unde. In acest fel se pot crea grupaje, este mult mai simplu si ieftin sa calatoriti impreuna. Pentru a putea scrie pe forum si a interactiona cu ceilalti este nevoie sa aveti un cont de user, creat acolo, asa cum recomandam fiecarui nou inscris. Nu este suficient ca sunteti inscris in Singles Camp, citititi pe site ce inseamna user pe forum.


Profilul actiunii

Tip: mediu

Descriere:

Este o excursie de socializare, de cunoastere si intalnire a celor din zona.  Este bineinteles deschisa si celor din alte parti ale tarii, care vor sa descopere un mic colt din Bucovina, cu traditiile ei culinare.


Alte infomatii

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, ceea ce s-a scris si explicat despre excursie si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului pe care il aveti. Sunteti o persoana deschisa, gata sa petreaca impreuna cu un grup cateva zile, va place sa impartiti lucrul cu altii, participand la ceea ce fac si ceilalti sa va distrati, sa socializati? Daca da, atunci e ok. Este o actiune care vi se potriveste. Daca insa sunteti o persoana comoda, care asteata sa fie servita, cu tabieturi, cu alte prioritati decat acelea legate de socializare si distractie, atunci nu, nu este ceea ce vi se potriveste.

Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi Conditiile de renuntare la o excursie. Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul “eu vreau acolo nu acolo”, care au mereu critici, remarci…Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Locatia in care veti fi cazati este nominalizata inca din faza de lansare a excursiei, va puteti informa pe internet despre ea, aveti ocazia de a studia feed-back-urile.

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe FORUM. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul Singles Camp. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.