Clisura Dunarii, spectacolul unic al naturii 3-6 septembrie 2020

03/09/2020 - 06/09/2020
990 RON

Descriere

Va recomand programul excursiei, locatia, va fi o experienta noua, inedita, vesela si spectaculoasa. Gabi stie sa scoata ce e mai frumos din orice, are vorbele si chitara la el, treceti prin locuri fascinante si stati intr-un loc minunat. Aveti piscina, aveti Dunarea langa voi, mic dejunurile si cinele sunt incluse.

Transportul este organizat si intra in tarif, pe traseul: Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Horezu – Targu Jiu – Baia de Arama – Baile Herculane – Oravita – Gornea si retur Gornea – Drobeta Tr Serverin – Craiova – Bucuresti


Grup de

18 persoane


Plata

Avans

300 RON pana in 10/07/2020

Rate

330 RON pana in 22/07/2020
360 RON pana in 18/08/2020

Cazare

Numar nopti

3

In Clisura Dunarii, sat Gornea, din 03/09/2020 pana in 06/09/2020 cu cazare la Danube Village Resort***


Servicii incluse

Servicii transport


transport cu microbuz pe ruta Bucuresti - Pitesti - Rm. Valcea - Horezu - Targu Jiu - Baia de Arama - Baile Herculane - Oravita - Gornea si retur Gornea - Drobeta Tr Serverin - Craiova - Bucuresti
Taxe incluse

Bagaj Cala

Numar zile mic dejun

3

Numar zile cina

3

Insotitor pe toata durata excursiei


Transport zonal


2 zile transport zonal pe ruta cf program -

Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Gabi Lala 0723.337.963

Altele

Completari si explicatii:
•  cazare 3 nopti intr-un minisat de vacata, rezervat exclusiv, intr-o casuta, cu inca o persoana
•  acces la piscina
•  ghid obiective Brancusi, la Tg Jiu
*Cina se va oferi tip grup, existand un singur meniu pentru toata lumea. Cu o luna inainte de plecare, meniul o sa se comunice aici pe forum.

Numarul de masina si cel de contact al soferului vor fi comunicate cu 1-2 zile inainte de plecare DOAR pe forum, pe topicul deschis pentru aceasta actiune.


Nu sunt incluse

X

Pranz


X

Altele

x   intrari la obiective
x   plimbare cu ambarcatiunea pe Dunare 300 lei/ora/10 persoane, deci 30 lei/persoana/ora.
x   degustare palinca de smochine, masa si program in satul cehesc. Cu o luna inainte de plecare, Gabi, insotitorul de grup o sa comunice tariful acestei activitati optionale.
x   in satul Olari, acolo unde se face adevarata ceramica de Horezu, o sa vizitati un mester autentic; va va prezenta cum se trage la roata, cum se modeleaza, cum se decoreaza ceramica, cum se arde. Totul gratuit, doar ca la sfarsit femeia asteapta sa cumparati cate ceva. Lucrurile sunt foarte frumoase, mult mai ieftine decat la orice targ de olari din tara. Nimeni nu va obliga, dar pentru a arata ca apreciati ceea ce face, pentru a incuraja un mestesug care trage sa moara, pentru ce oamenii aceia v-au intampinat si aratat ceea ce stiu ei, cumparati ceva de acolo.


Program

03/09/2020

Intalnirea pentru plecare: ora 5:50 maxim, la ora 6:00 se pleaca! Loc de intalnire: Benzinaria MOL Pacii, Bulevardul Iuliu Maniu 194, București 061125. Numarul masinii si numarul de telefon al soferului se vor anunta cu 1-2 zile inainte de plecare, DOAR aici pe forum. Nu asteptati deci pe Email sau telefonic, singurul loc de comunicare, la fel ca la orice excursie organizata de Singles Camp, este forumul.  Asa cum ati observat, ora de intalnire nu este aceiasi cu cea de plecare. In cele 10 minute se vor incarca bagajele, astfel incat cel tarziu la ora 06:00 sa se poata pleca. Va recomandam sa va luati toate masurile de siguranta pentru a ajunge la timp, va informam ca nu asteptam pe cei intarziati, pentru ca sunt multi kilometri in acea zi, programul este lung, deci nu se poate pune problema de a pleca cu intarziere. Deci la ora 06:00 microbuzul o sa plece din statie. ora de imbarcare din Bucuresti este 6:00.

Va recomand sa aveti cu voi 2 sandviciuri, sau ceva de omorat foamea, apa, pentru ca pana la Horezu, in jur de ora 12:00 nu o sa aveti opriri pentru masa, ci doar pentru necesitati. O sa fie o pauza de toaleta si dezmortire la Pitesti, ocazie cu care cei din zona se pot conecta la traseu .

Prima oprire pentru program de vizitare se va face in jur de ora 11:00, langa Horezul, in satul Olari, pentru a vedea la lucru un olar autentic.

Dupa prezentare si cumparaturi, vom fi asteptati pt masa de pranz, Gabi, insotitorul de grup, va rezerva un meniu de grup la un restaurant din Horezu. Nu o sa fie timp de a la carte, pt ca nu avem decat o ora la dispozitie. La 13:00 plecati din Horezu, ajungeti la Tg Jiu, maxim la 14:30. Acolo o sa fiti intampinati de o ghida locala, pentru va fi prezentate pe parcursul unei ore, operele lui Brancusi.

La 15:30 va fi plecarea plecarea spre Clisura Dunarii, iar traseul pe care o sa-l parcurgeti nu o sa fie cel mai scurt, ci cel mai frumos posibil. O sa treceti pri Baia de Arama, apoi practic traversati Parcul Domogled – Valea Cernei,

ajungeti si in Baile Herculane,

apoi in Orsova va intalniti cu Dunarea.

O s-o insotiti pana la satul de casute…Sunt locuri minunate, pe care o sa le mai revedeti in zilele urmatoare, mai proaspeti, mai odihniti. Atunci o sa fiti dupa o zi lunga, in care veti strabate 500 km.  La locatie cina va asteapta pregatita, asa ca luati masa, va cazati si odihna.


04/09/2020

Micul dejun pe indelete, pe malul Dunarii si in doua serii mergeti apoi cu ambarcatiunea pe Dunare, vizitand cateva locuri exceptionale

si apoi impreuna, intreg grupul, mergeti sa vizitati ceva inedit: Eibenthal, un sat cehesc.

Gabi o sa va asigure acolo optional parnzul si un program de vizitare. Cina la Village.


05/09/2020

Mic dejun, apoi o sa plecati in drumetie: un traseu sa va miscati un pic si sa admirati panorama Cazanelor.

Mergeti apoi la Svinita  si pentru o degustare de dulceata si de…palinca de smochine,

apoi vizitati o ferma de porci de Mangalitza, luati pranzul poate la tarani…Cina o sa fie tot la Village, este inclusa.


06/09/2020

Plecati in jur de ora 08:30, veti avea opriri de vizitare si masa la Dobreta Tr. Severin

si apoi la Craiova.

Drumul inapoi este mai scurt si mai rapid, sunt doar…450 km de data aceasta. Estimam ca in jur de ora 20:00 ajungeti la Bucuresti, dar nu luati ora decat ca reper, pentru ca drumul ofera multe surprize si bune si mai putin…

Programul excursiei poate suferi modificari motivate de trafic, de vreme, de alte lucruri ce nu tin de noi, organizatorii.


Profilul actiunii

Tip: activa

Descriere:

O actiune de socializare, in grup mic, de doar 18 persoane. Veti fi izolati in natura, intr-un loc superb.

Danube Village Resort, locatia care va va gazdui:

Echipament: O sa avem si o zi de drumetie, asa ca e nevoie sa aveti la voi incaltaminte tip trekking, chiar gheta, cu talpa cu aderenta, pantalon lung, de preferat sa aveti jambiere, tricouri si bluze termice, sapca, pelerina si rucsac de mici dimensiuni pentru apa, un fruct, in care sa va incapa o bluza de schimb si pelerina.

:oops: Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camphttps://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2978.0.html

Conditii de renuntare la o excursiehttps://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor agentii revanzatoare.


Echipament obligatoriu

O sa avem si o zi de drumetie, asa ca e nevoie sa aveti la voi incaltaminte tip trekking, chiar gheta, cu talpa cu aderenta, pantalon lung, de preferat sa aveti jambiere, tricouri si bluze termice, sapca, pelerina si rucsac de mici dimensiuni pentru apa, un fruct, in care sa va incapa o bluza de schimb si pelerina.