Delta Dunarii – excursie cu plecare din Brasov! 18 – 21 iulie 2019

18/07/2019 - 21/07/2019
730 RON

Descriere

O excursie din centrul tarii! O incursiune in minunatul univers al pasarilor si nuferilor! O minivacanta inconjurati de natura unica a Deltei Dunarii.



Plata

Avans

300 RON pana in 09/07/2019

Rate

430 RON pana in 09/07/2019

Cazare

Numar nopti

3

In Tulcea din 18/07/2019 pana in 21/07/2019 cu cazare la Hotel City***


Servicii incluse

Servicii transport


Brasov - Targu Secuiesc - Focsani – Galati – Trecere bac IC Bratianu - Tulcea

retur: Tulcea – Braila – traversare cu bacul – Buzau – Magura - Baraj Siriu - Intorsura Buzaului – Prejmer - Brasov

Numar zile mic dejun

3

Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup: Diana Lupu 0720 048.744


Nu sunt incluse

X

Asigurare medicala


X

Asigurare storno


X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Cina


X

Altele

• taxa de intrare in Delta Dunarii- 5 lei per persoana / zi
• excursie pe apa: Tulcea – Canal 36 – Canal Sireasa Sud – Canal Sontea – Lac Nebunul – Lacul Baclanesti – Lac Fortuna – Canal Olguta – Mila 23 si retur  115 lei/persoana
• excursie pe apa: Tulcea – Mila 23 – Eraclea – Canal Lopatna — Lac Babina – Lac Matita – Lac Merhei – Canal Sidor -Sat Letea – Retur Canal Magearu – Dunarea Veche – Sat Crisan -Bratul Sulina 175 lei/persoana
• safari padurea Letea: …. lei/persoana
• masa pescareasca la Mila 23 =20 lei
• masa pescareasca la Letea = 50 lei
• taxa de acces in Padurea Letea  5 lei
• bilet traversare bac: 1,5 lei / persoana per sens


Program

18/07/2019

Ora 6.50 Intalnire cu insotitorul de grup pentru imbarcarea la microbuz. Ora 7.00 plecarea.
Traseul zilei: Brasov – Targu Secuiesc –  Focsani – Galati pauza de pranz – Trecere bac IC Bratianu – Tulcea   Total cca 7 ore de mers cu auto, 350km
Segmente:
7:00 Brasov – Chichis – Reci – Moacsa – Targu Secuiesc – Lepsa  110 km 07:00 – 09:30 Pauza si vizitare Cascada Putna 30 min
10:00 Cascada Putna– Focsani – Galati 160km  aprox. 13 :30  Galati. 2 ore pauza de pranz pana la 15:30
Galati – Tulcea 84 km 2 ore, se ajunge aprox la ora 18:00

Prima oprire la Cascada Putnei, declarată rezervaţie naturală, un monument al naturii (din 1973), face parte din Parcul Natural Putna-Vrancea. Râul Putna, la care se adaugă afluentul Tişiţa, coboară învolburat circa 80 de metri şi urmează, apoi, un curs îngust şi abrupt, străjuit de stânci, cu o diferenţă de nivel de peste 12 m, formând o cascadă spectaculoasă cu mai multe căderi de apă.

Galati: Turnul de Televiziune, o constructie unica in Romania. Este din beton, are150 metri inaltime, si a fost utilizat pentru transmisia FM si TV din Galati, Romania. A fost finalizat in anul 1978, constituit dintr-o coloana inalta, prin interiorul careia se afla ascensorul care urca catre partea superioara a turnului unde se afla o constructie modulara, cilindrica, cu 3 etaje, care cuprinde un restaurant iar in cele doua etaje relee si instalatii de televiziune pentru transmiterea sau captarea undelor de orice fel. Este cu siguranta singurul restaurant care funcționeaza pe doua niveluri, cu o diferenta mare de inaltime intre ele avand 220 de locuri la parter si cu alte 84 la inaltimea de 86 de metri. Masa de pranz o vom lua la restaurantul Perla Dunarii din cadrul turnului de televiziune. Exista, de fapt, doua restaurante: unul la parter unde se mananca foarte ieftin si unde exista si meniul zilei si restaurantul panoramic de lux de la etaj.

Taxa pentru a urca cu liftul in turn este de 5 lei, nu intra in tariful excursiei, de asemenea nici masa de pranz.


19/07/2019

Micul dejun pe indelete, ca dupa o zi de calatorie lunga, un pic de relaxare de dimineata si la ora 10.00 trebuie sa fim in port. La aceiasi ora va imbarcati in ambarcatiunea pe care v-am pregatit-o si urmati traseul Tulcea – Mila 23. Durata totala a acestei excursii este de 5 ore, din care cca 3 ore si jumatate veti sta in barca (aproape 2 ore pe sens). In jur de ora 13.30 – 14.00 ajungeti la Mila 23. Acolo veti servi masa, intr-o locatie care gateste traditional, daca optati pentru pranz, veti avea un meniu pescaresc complet. Mai jos va prezint locatia in care o sa serviti masa:

Veti ajunge inapoi la Tulcea in jur de ora 18.30. Transfer la hotel, apoi program free.


20/07/2019

8.00 mic dejun, pregatiti pentru plecarea pe apa
9.00 transfer in port
9.15 plecarea pe traseu: Tulcea – Mila 23 (pauza cafea si toaleta) apoi va continuati drumul spre Letea. Acolo veti avea ocazia sa luati o masa traditionala pescareasca, dar asta dupa un safari cu masini de teren, pe un traseu de 2 ore care va va conduce la dunele de nisip si la rezervatia de stejari seculari
Se ajunge in jur de 19.00 inapoi in Tulcea, program liber.


21/07/2019

21 iulie 2019/b]  Este cea de intoarcere. Traseul microbuzului: Tulcea – Braila – traversare cu bacul – Buzau – Baraj Siriu –  Intorsura Buzaului – Prejmer – Brasov aprox 360 km cca 7,5h fara opriri
7.30 Micul dejun
8.30 Check out hotel, incarcam bagajele in microbuz
8.45 Plecarea, traversarea cu bacul la Braila si continuam spre Buzau unde vom face o oprire, apoi  Magura – Baraj Siriu,  o sa ajungem in Brasov in jur de ora 19:00
Pauza de pranz la Buzau

Precizari Orele mentionate in program sunt informative. Programul poate suferi modificari datorita traficului, vremii, sau influentat de terti. Tinem ca de fiecare data, sa fie respectat intocmai, dar sunt lucruri care nu depind de noi ca organizatori si nici de insotitorul de grup. Acesta are delegarea noastra, a Singles Camp si a Bon Voyage, de a face, in situatii neprevazute, modificarile necesare programului.


Profilul actiunii

Tip: mediu

Descriere:

Este o excursie full program, cu free time dupa amiezele. Pentru acele perioade de timp liber, insotitorul de grup va poate oferi indicatii sau sa va faca propuneri de program de plimbare si cina impreuna. Din Tulcea veti parcurge o parte din Delta Dunarii, avand astfel ocazia unei incursiuni in paradisul pasarilor si nuferilor. Programul este interactiv, astfel incat sa va puteti cunoaste, sa puteti socializa. Este o iesire deschisa tuturor membrilor Singles Camp. noi sau vechi.


Echipament obligatoriu

Recomandam sa aveti cu voi un rucsac in care zilnic, in timpul excursiilor pe apa sa contina minim: palarie de soare, crema de soare, apa si pelerina.

De asemenea recomandam sa aveti in bagaje un spray contra tantarilor. Chiar daca nu e absolut necesar…Pe perioada zilei nu veti fi expusi, iar dimineata si seara, atunci cand este perioada in care tantarii sunt activi o sa fiti in interior.

Imbracaminte si incaltaminte sport, lejera, astfel incat sa calatoriti comod in barca.


Alte infomatii

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: Conditii de renuntare la o actiune.  Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul “eu vreau acolo nu acolo”, care au mereu critici, remarci…Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Hotelul este deja nominalizat, va puteti informa pe internet despre el, aveti ocazia de a studia feed-back-urile. Este o locatie cunoscuta pentru cei mai vechi in SIngles Camp, ne-am mai distrat de cateva ori acolo… :)

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul Singles Camp, pe aceasta pagina. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.

Tariful excursiei este acelasi indiferent de locul de imbarcare. 

Banii pentru excursiile optionale vor fi achitati separat de excursie, insotitorului de grup. El va face rezervarea locului in ambarcatiune si la masa oragnizata in Delta.

Excursiile pe apa se organizeaza cu ambarcatiuni usoare, barci cu motor, care sunt echipate si dotate cu canapele pentru transportul turistilor. Acestea sunt agrementate turistic, iar cei care va vor conduce sunt persoane cu brevet si experienta. Va pot spune ca ambarcatiunile cu care urmeaza sa mergeti sunt aceleasi cu care sunt plimbati in Delta si strainii care sosesc cu marile agentii de incoming. Mai jos sunt cateva fotografii, pentru a va face o imagine despre cum arata:

Pe langa peisajele pe care le veti admira din mers, o sa aveti o multime de pauze in zonele cu nuferi, unde sunt pasari, avand astfel ocazia de a vedea de aproape acel paradis si de a-l fotografia. Veti opri de asemenea si la gospodarii traditionale ale pescarilor, astfel incat sa va faceti o imagine asupra vietii oamenilor de acolo.

Observatie: in situatia in care starea vremii este nefavorabila iesirii pe apa, excursiile se amana sau chiar anuleaza. Nimeni, nici noi, nici proprietarii ambarcatiunilor nu ne putem lua responsabilitatea unor intamplari neplacute.