Delta Dunarii. Printre nuferi, in paradisul pasarilor 7 – 11 iulie 2021

07/07/2021 - 11/07/2021
1,250 RON

Descriere

14.05.2021

Un  loc disponibil intr-o camera dbl la barbati.

O locatie de 4* cotata cu EXCEPTIONAL, amplasata intr-o zona linistita si izolata, PISCINA, PESTE PROASPAT, incursiuni pentru a admira splendoarea si salbaticia Deltei Dunarii. O perioada foarte buna de vizitare, dar si de plaja si de baie, o sa fie o adevarata vacanta cu prietenii.

Trei filmulete despre Delta Dunarii:


Grup de

23 persoane


Plata

Avans

200 RON pana in 21/05/2021

Rate

400 RON pana in 28/05/2021
650 RON pana in 18/06/2021

Cazare

Numar nopti

4

In Crisani, jud Tulcea din 07/07/2021 pana in 11/07/2021 cu cazare la Pensiunea Eden****


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

4

Numar zile cina

4

Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Gabi Lala 0723 337 963

Altele

Cazarea se face incepand cu ora 15:00, iar check ou-ul este la ora 10:00
Micul dejun se serveste intre 07:30 – 09:30, urmand ca la 09:30, sa plecati in excursiile optionale.
Cina se serveste ca meniu complet: antreu, fel principal si desert. Mesele vor fi preponderant de peste, dar pentru cine isi doreste carne o sa existe si aceasta optiune. Dar e pacat sa mergeti in Delta si sa nu faceti o cura de peste proaspat, de Dunare.
Intrarea la piscina este gratuita, veti beneficia de prosop de plaja;
Serviciul WI-FI are acoperire buna doar in spatiile comune de la parter si terasele exterioare;

Precizari:
Locatia nu permite niciun fel de bauturi (racoritoare, alcoolice, apa) sau alimente, din afara unitatii. Am rugamintea sa intelegeti aceasat solicitare a lor, iar daca v-ati inscris inseamna ca ati luat la cunostiinta si o sa respectati.

O sa va aflati intr-o zona foarte linistita, datorita izolarii, pensiunea aflandu-se pe malul opus localitatii Crisan. In sat nu se poate ajunge decat cu barca. Pe malul pe care o sa stati, se afla doar unitati de cazare cu circuit inchis.

Serviciul WI-FI are acoperire buna doar in spatiile comune de la parter si terasele exterioare;


Nu sunt incluse

X

Transport pana la destinatie


X

Transfer hotel


X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Altele

x     transport pana la destinatie*
x     excursii pe apa de vizitare a Deltei**
x     pranzuri
x     taxa de intrare in rezervatia Deltei Dunarii***

* Localitatea Crisan nu se afla la drum auto, ci la drum… fluvial. Pentru a ajunge acolo, este nevoie sa calatoriti pe apa cu o ambarcatiune. Exista urmatoarele variante:

I.2.1 Transferul de la Tulcea se poate face cu transportul public,in doua variante:
– cu nave NAVROM, vapor clasic sau Catamaran. Plecarea din Tulcea este la ora fixa 13:30, iar la intoarcere, de la Crisan, la ora 07:30 – 08:00. Pretul acestei calatorii este de aprox. 70 lei dus-intors; Biletele se pot achizitiona si online. Ajunsi la Crisani, trebuie sa fiti preluati de la pontonul NAVROM si adusi la pensiune. Acest lucru se poate face doar cu barca.
– cu barci rapide, cu capacitate de 12 locuri, care au program cu multe curse pe zi,in intervalul orar 07:20- 18:00. Pentru acestea trebuie sa faceti rezervare. Nr. de telefon este 0752917592 – Travel Delta Star sau 0747976427 – Nautica Sulina. Costul este de 120 lei/pers/dus-intors, dar veti putea ajunge exact la pontonul pensiunii. Aceste barci pleaca de pa Faleza Dunarii din zona Casa Sindicatelor. Bagajele sunt limitate ca greutate. Masina se poate parca in zona Casa Sindicatelor,de pa str. Isaccei sau in preajma acesteia, unde exista parcari publice cu plata.

I.2.2 Transferul de la Murighiol se poate face doar in regim privat, cu barcile pensiunii, sub forma de excursie pe lacuri si canale. Greutatea bagajelor este limitata la 10-12 kg/persoana. Costul unui transfer privat este de 200 lei/pers. dus-intors, pentru un grup de minim 4 pers.

Daca ar fi sa va dau un sfat pentru care dintre variante sa optati, va recomand ca cea mai buna solutie transferul din Murighiol. Exista o diferenta de tarif, dar nu o sa stati inchisi in cataraman fara sa vedeti decat valuri in jur, nu o sa faceti nu stiu cate ore – in cazul navei publice, nu va fi nici doar o simplu transfer. Aveti ocazia sa aveti o prima incursiune in inima Deltei. Pentru aceasta Gabi va va transmite un Email pentru a vedea cine doreste sa mearga impreuna cu el in acest fel. Asta cu 2 luni inainte de plecare, astfel incat sa avem timp sa organizam barcile la Murighiol si repartizarea pe acestea. Banii vor fi transferati agentiei, cel tarziu cu o luna inainte de plecare. In cazul in care alegeti aceasta varianta, este nevoie sa aveti in vedere urmatoarele:

– SA RASPUNDETI PROMT LA EMAIL-UL LUI GABI
– SA ACHITATI IN TERMEN AGENTIEI COSTUL TRANSFERULUI
– SA VA LUATI MASURI DE SIGURANTA PENTRU A AJUNGE LA TIMP LA DEBARCADERUL MURIGHIOL
– SA AVETI UN BAGAJ MODEST DE MAXIM 12 KG, IDEAL INVELIT INTR-UN SAC DE NAILON. Daca ploua sa nu va ude hainele si actele!


Program

07/07/2021

In fiecare zi veti avea pregatite si anuntate  excursii pe apa. Cu o zi inainte de fiecare dintre acestea, Gabi, insotitorul de grup va va prezenta programul celei urmatoare, va face listele de inscriere si va aduna banii. 

Plecarea in excursii va fi zilnic la 09:30, iar intoarcerea depinde de programul si durata acestora. In general, in jur de ora 15:00 veti fi inapoi. Perfect pt un bors de peste, pe care il puteti comanda la pensiune, apoi pentru relaxare la piscina.

Padurea Letea. Odata ajunsi in satul Letea  veti debarca si veti fi preluati de o masina  de teren care va asigura transferul intre sat si Padure (aprox. 7 km). Vizitarea padurii cu aspect tropical, situata intre dune nisipoase, dureaza aprox. 2 ore, timp in care veti fi insotiti de un ghid local. Intreaga excursie dureaza in jur de 4-5 ore, luand in considerare si plimbarea cu barca, pe un traseu foarte ofertant din punct de vedere a florei si faunei. Costul acestei excursii este de 150 lei/persoana, la care se adauga 15-20 lei, ghidul si masina care va va duce la Padure. Cei 150 lei ii veti achita lui Gabi, iar el centralizat, locatiei. Tariful de ghid ii va fi achitat direct lui, la fata locului.

Lacurile si canalele de sud + Padurea Caraorman. Excursia dureaza in jur de 4 ore – fara vizitarea Padurii sau 5-6 ore – cu vizitarea acesteia. Tariful este de 120 lei/persoana, la care se mai adauga costul ghidului local si a masinii pentru vizitarea Padurii, 20-30 lei/pers., in functie de numarul de persoane.

Lacurile, canalele si localitatile din nord: Mila 23, Dunarea Veche, Lacul Obretinul Mare, Lacul Obretinciuc, cu o durata de 4 ore, cu oprire la Mila 23. Tariful este de 120 lei/pers.

Excursiile vor avea ore de plecare matinale, astfel incat la intoarcere sa va raman timp de plaja, de piscina, de relaxare, de socializare.


08/07/2021

Excursie optionala, plaja si baie la piscina, socializare.


09/07/2021

Excursie optionala, plaja si baie la piscina, socializare.


10/07/2021

Excursie optionala, plaja si baie la piscina, socializare.


11/07/2021

Plecarea se va face la ora 10:00.


Profilul actiunii

Tip: relaxare

Descriere:

Este o vacanta de relaxare, dar in acelasi timp si activa. Nu ca efort, ci pentru ca o sa aveti in permanenta activitati: incursiuni in inima Deltei, plaja, baie, socializare. Locatia este izolata, veti fi doar voi, grupul SC acolo, nu va veti intersecta cu alti turisti. Locul este un adevarat paradis, in excursii o sa vedeti o multime de nuferi, de pasari specifice Deltei, va veti rasfata cu mese de peste proaspat, va veti bucura de atmosfera de grup, asa ca vacanta asta o sa fie o adevarata incantare!


Echipament obligatoriu

Ce sa aveti pregatit pentru aceasta actiune:

Documente:

– Carte de identitate

– taxa de intrare in Delta Dunarii. Este absolut obligatorie daca doriti sa participanti la excursiile optionale. https://www.info-delta.ro/blog/permise-si-taxe-delta-dunarii/

Bagaje: maxim 12 kg daca alegeti sa calatoriti in grup pana la locatie, sau cu barci de viteza. Cel mai comod si simplu este un rucsac, pe care la urcarea in barca sa-l inveliti intr-un sac de plastic, pentru ca in caz de ploaie sau stropi, sa nu va ude hainele si mai ales actele.

Echipament: Costum de baie, slapi, crema de soare pt piscina si plaja, iar pentru drumetii pe apa: haine si incaltaminte sport, sapca sau palarioara si neaparat pelerina!

Special: Cine este pasionat: undita, accesorii si momeala!


Alte infomatii

Locatia in care veti sta, este cotata EXCEPTIONAL. V-o prezint in cateva fotografii:

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/