Haida-hai la Maramu’. 8 – 11 aprilie 2021

08/04/2021 - 11/04/2021
900 RON

Descriere

O calatorie in lumea minunata a Maramuresului, in care Iasmina o sa va ghideze prin cateva dintre cele mai interesante si reprezentative locuri de acolo. O sa vedeti doua din bisericile din lemn intrate in patrimoniul UNESCO, o sa intalniti mesteri, o sa vizitati muzee si locuri in care puteti intelege mestesugurile si traditiile, esenta acelui loc de fala a romanilor.


Grup de

17 persoane


Plata

Avans

200 RON pana in 22/01/2021

Rate

300 RON pana in 12/02/2021
400 RON pana in 15/03/2021

Cazare

Numar nopti

3

In Surdesti, jud. Baia - Mare din 08/04/2021 pana in 11/04/2021 cu cazare la Pensiunea Amethyst***


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

3

Numar zile cina

3

Insotitor pe toata durata excursiei


Transport zonal


2 zile transport zonal pe ruta Cf programului de vizitare -

Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Iasmina Stoici


Nu sunt incluse

X

Transport pana la destinatie


X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Altele

Va recomandam sa discutati pe forum, sa va prezentati de unde plecati si daca aveti in intentie sa o faceti cu masina personala si daca sunteti dispusi sa mai luati pe cineva pana la pensiune. De asemenea daca doriti sa cautati pe cineva cu masina, cu care sa calatoriti impreuna.


Program

08/04/2021

Intalnire la pensiune, incepand cu ora 15:00. Cazare, refresh, apoi la ora 17:00 iesim intr-o plimbare pana la biserica de lemn din Surdesti, inclusa pentru valoarea sa istorica si culturala in Patrimoniul UNESCO.
La 19:00 cina si cazare celor care au intarziat dupa ora 17:00.


09/04/2021

08:00 – 09:00 Micul dejun
09.00 – imbarcarea in microbuzul pe care il avem inchiriat si parasim pensiunea
10.40 – primul popas la Dragomiresti – acolo unde o sa vizitam Muzeul Tarancii Romane
11.40 – urmeaza Ieud – cu vizitarea Muzeului Etnografic Ples (unde Iasmina o sa va pregateasca niste surprize  :) ::))
Apropiat, o sa vizitam   Biserica din Ieud Deal – la fel ca cea din Surdesti, aflata in patrimoniu UNESCO
13.00 – 15.00 – pranz traditional maramuresean – la Poienile Izei
15.30 – o sa ajungem la Barsana, pentru a vizita manastirea cu acelasi nume si pentru a vedea casa si atelierul unui mester si sculptor in lemn, de acolo de unde pleaca vestitele porti maramuresene.
17.30 – parasim Barsana si ne intoarcem la pensiune.
19.00 – cina si socializare


10/04/2021

08:00 – 09:00 – micul dejun
09.00 – imbarcarea in microbuz, plecam de la pensiune
10.20 – prima oprire: Sapanta, acolo unde o sa vedeti si vizitati Cimitirul vesel, Casa memoriala Stan Ioan Patras (creatorul cimitirului vesel). O sa aveti apoi o pauza pentru suveniruri si pentru a savura un langos.
Nu foarte departe de cimir se afla biserica Sapanta Peri, considerata cea mai inalta biserica de lemn din lume – 78 metri. Vizitarea ei depinde de cat de bine stam cu timpul, daca pauza de suveniruri nu o sa se intinda mai mult…
12.00 – plecare din Sapanta
12.30 – ajungem la Sighetul Marmatiei pentru a vizita Casa memoriala Elie Wiesel
13.00 – pranz  la un restaurant aflat in apropiere: Casa Iurca de Calinesti
14.30 – 15.00 vizitare Muzeul Satului Maramuresan
17.00 – plecare catre cazare
19.00 – cina si socializare


11/04/2021

08:30 – 10:00 micul dejun
10:00 – 11:00, relaxare, check out si plecare sper casa


Profilul actiunii

Tip: mediu

Descriere:

O incursiune in lumea atat de deosebita si interesanta a maramuresenilor, in care veti descoperi impreuna cu Iasmina, obiceiuri, traditii, locuri. Veti sta intr-o locatie familiala, intima si izolata, care o sa va dea ocazia sa savurati mancarurile traditionale, sa va relaxati, sa socializati.

Pensiunea Amethyst Surdesti 3* este o locatie administrata de o familie superba si la propriu si la figurat. Foarte bune gazde, foarte primitorii oamenii aceia, de care imi aduc aminte cu drag. Cinci ani la rand am fost acolo cu grupurile Singles Camp si ma bucur mult sa revenim acolo unde am trait atatea si atatea momente superbe. Cu ras, cu cantat, cu dansatori si ceterasi, cu petreceri pe terasa, cu povesti in livada…Am cautat in cufarul cu amintiri si am gasit poze de atunci. Va arat cateva:


Alte infomatii

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://www.singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/