In inima Transilvaniei, la Casa Buna. 17 – 19 iulie 2020

17/07/2020 - 19/07/2020
570 RON

Descriere

Revenim la Garbova, la Casa Buna, dupa o pauza de vreo 3-4 ani. E un loc tare frumos, zona este linistita si pitoreasca, sunt o multime de lucruri de facut si vazut. Plecam din Sibiu, dand astfel posibilitatea celor din zona sa aiba un transport simplu, iar celor din tara sa se conecteze la un nod central asa cum e municipiul de pe Cibin.

O sa aveti ocazia sa vizitati crame, sa participati la degustari, sa pracurgeti obiective foarte interesante si mai putin cunoscute turistic. O sa urcati pana in Jina, traversand celebrele sate de oieri margineni si o sa aveti parte de o masa ciobaneasca autentica. Locatia in care veti sta este ingrijita, frumos decorata, are si o piscina numai buna pentru o balaceala de vara…

O sa fiti un grup restrans, locatia este mica, intimizata ca numar de camere si ca amplasament. O sa fiti ca rupti de lume, intr-un sat de la capat de drum…


Grup de

18 persoane


Plata

Avans

200 RON pana in 05/06/2020

Rate

370 RON pana in 03/07/2020

Cazare

Numar nopti

2

In Garbova, jud. Alba din 17/07/2020 pana in 19/07/2020 cu cazare la Casa Buna***


Servicii incluse

Servicii transport


auto, Sibiu - Garbova si retur

Numar zile mic dejun

2

Transport zonal


3 zile transport zonal pe ruta Cf programului -

Ghidaj


Insotitor de grup: Gusti Ciuca 0751.361.009

ghid local tur pietonal Alba Iulia

Altele

•  acces la piscina


Nu sunt incluse

X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Cina


X

Altele

x   masa ciobaneasca la Jina
x   degustare de vinuri la Garbova


Program

17/07/2020

Plecare din Sibiu, ora 9:00, Piata Garii, din fata bisericii. Numarul auto se va comunica DOAR pe forum, cu 1-2 zile inainte de plecare. Plecam cu voie buna si vizitam in ordine:

Muzeul Tarii Secaselor Miercurea Sibiului:

intr-o plimbare – Rapa Rosie Sebes,

cu ghid local: Cetatea Alba Carolina

Mergem la o degustare de vin, alaturi de o masa taraneasca la Garbova.

Check in si o mica petrecere de bun venit…


18/07/2020

Micul dejun la pensiune, apoi cu microbuzul, urcam prin satele de oieri Tilisca, Poiana Sibiului pana la Jina la o masa ciobaneasca, la Miluta.

Dupa pranz mergem la Dobra, pentru o plimbare pe Valea Frumoasei. Chiar si dupa denumire va puteti da seama cum e acolo, in acel colt de paradis al naturii. Se află în partea de sud-est a Munților Șureanu și la limita unde se împletesc Munții Lotrului cu cei ai Cindrelului și aici zace fascinanta vale.
Veti putea admira verdeața pădurii, puritatea și sălbăticia apei de munte, iarintr-o drumetie va veti esfata privirea cu cascadele, poienițele și văile adânci.

Ne intoarcem spre pensiune dar pe un alt drum decat cel pe care ne-am dus si facem un popas la Capalna. Va mai amintiti de fetele de la Capalna?

Apoi prin Sebes, inapoi la Casa Buna. Sunt in jur de 100 km in total


19/07/2020

Micul dejun, apoi check out de la pensiune. Mergem in apropiere, la Calnic, sa vizitam Cetatea Taraneasca de acolo, si ne continuam drumul spre Marginimea Sibiului.

Traversam Saliste, apoi satul Vale si ajungem in Sibiel, unde vom vizita Muzeul de Icoane pe sticla.

In jur de 14:00 ne vom inapoia la Sibiu, acolo unde se sfarseste calatoria noastra.

Programul excursiei poate suferi modificari motivate de trafic, de vreme, de alte lucruri ce nu tin de noi, organizatorii.

Va recomand programul excursiei, locatia, va fi o experienta noua, inedita, vesela si spectaculoasa.


Profilul actiunii

Tip: relaxare

Descriere:

O excursie de week-end, cu plecare din Sibiu. Este foarte accesibila celor din zona Sibiu, Alba, chiar si Cluj, dar si celor din tara, avand in vedere ca Sibiul este un nod central al Romaniei.

Zona Garbova este renumita pentru cramele de aici, sunt multe culturi de vita de vie, iar localnicii mari mesteri ai elixirului zeilor. E un loc linistit, retras, confortabil, unde va veti relaxa si deconecta de la problemele zilnice, puteti intalni persoane agreabile, aveti ocazia unor  noi prietenii.


Echipament obligatoriu

Va recomandam sa aveti incaltaminte si inmbracaminte sport, usoara si confortabila, potrivita pentru plimbari in natura pe timp de vara. Nu uitati insa si de o pelerina, este binevenita atunci cand cad si ceva stropi…


Alte infomatii

Va recomand programul excursiei, locatia, va fi o experienta noua, inedita, vesela si spectaculoasa.

Locatia in care veti sta: Pensiunea Casa Buna Garbova 3*, jud. Alba  https://pensiuneacasabuna.ro/

Cateva imagini:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilorhttps://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursiehttps://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor revanzatori.