Maramures, in minivacanta de 1 Decembrie 2020

28/11/2020 - 01/12/2020
930 RON

Descriere

14.10.2020

Nu mai sunt locuri disponibile.

O minivacanta intr-un loc traditional, in cadrul minunat al Maramuresului. Ne-am  dorit sa va oferim posibilitatea, celor din club, cu disponibilitate de participare si deplasare, de a petrece in grup de prieteni, cateva zile frumoase. Este un program diferit de cel al excursiei de vara pe care o avem in fiecare an in Maramures. De data aceasta am ales relaxarea si obiceiurile.


Grup de

24 persoane


Plata

Avans

300 RON pana in 15/10/2020

Rate

630 RON pana in 15/11/2020

Cazare

Numar nopti

3

In Sacel, jud. Maramures din 28/11/2020 pana in 01/12/2020 cu cazare la Pensiunea Lacramioara***


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

3

Numar zile dejun

1

Numar zile cina

3

Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214

Altele

•        cazare 3 nopti la pensiune 3*, cazare cu inca o persoana, in camera dubla, cu 2 paturi, mic dejun inclus
•        3 cine**
•        1 pranz in aer liber, cu mancare la ceaun si tuica fiarta
•        program de cantece autentice, prezentate de batrani din sat, in costume populare
•        insotitor de grup pe toata perioada actiunii

**Cina se va oferi tip grup, existand un singur meniu pentru toata lumea. Mai jos puteti consulta meniurile care se vor servi:

28 noiembrie: Ciorbă țărănească de porc, Fel de baza: Specialitatea casei, desert – plăcintă cu mere

29 noiembrie: Ciorbă rădăuțeană, Fel de baza: ciolan de porc cu varză călită, desert – placintă cu brânză

30 noiembrie: Ciorbă de perișoare , Fel de baza: friptură de porc la tavă cu cartofi piure, desert – papanași cu dulceață de afine , băutură inclusă ( apă minerală/plată, suc Coca Cola/Fanta, 1 bere , vin 250 ml și pălincă 100 gr.)


Nu sunt incluse

X

Transport pana la destinatie


X

Altele

x   1 pranz, cel care poate fi luat in excursia optionala
x   transport pana la destinatie. Va recomandam sa interactionati pe forum, astfel incat sa puteti forma cu usurinta grupaje auto. Pentru cei din Iasi, va comunicam ca de acolo se va pleca cu doua masini personale, coordonate de insotitorul de grup. Sunt in total 8 locuri. Pt rezervarea acestora, dupa inscriere si plata avansului, luati imediat legatura cu Lidia.
x   transport zonal la alte obiective. Se va organiza ad-hoc prin grupaje pe masinile personale cu care se va sosi
x   plimbare cu carutele la Izvorul Albastru al Izei – 50 lei


Program

28/10/2020

Check-in, plimbare in sat si relaxare la piscina si ciuberele cu slatina de la Ocna Sugatag.
Intalnirea cu insotitorul de grup este la pensiune, incepand cu ora 14.00. Ne cazam iar pana la ora 18.30 este program liber pentru plimbari sau relaxare la piscina.
La 18.30 ne adunam in restaurant pentru o scurta prezentare a zonei si a programului.
Cina, putina muzica si socializare


29/11/2020

Plimbare cu caruta la Izvorul Albastru al Izei (excursie optionala). Vizita la Moara lui Mecles. Pranz in aer liber cu mancare la ceaun si tuica fiarta.
Dupa micul dejun, plecam intr-o excursie optionala, in una dintre cele mai pitoresti zone ale Maramuresului, Rezervatia Izvorul Albastru al Izei de la poalele MuntilorRodna. Vom merge cu carutele 11 km prin sat si apoi pe un drum forestier, prin paduri de brad pana la izbucul de unde isi incepe traseul raul Iza. La intoarcere ne oprim in sat la Moara lui Mecles, ultima din cele 7 cate au fost in Sacel. Vom vedea o instalatie de daracit lana, valtoarea in care se spala covoare sau cergi si pietrele de moara care macina porumbul si graul.  Ajungem la pensiune in jurul orei 14.00, ne incalzim cu o tuica fiarta si luam pranzul la ceaun, in aer liber.
Relaxare la ciubere, cina si socializare


30/11/2020

Excursie la Ieud si Dragomiresti. Drumetie la Manastirea Moisei (optional). Seara de folclor morosenesc.
Dupa micul dejun, ne grupam pe masini si plecam la Ieud sa vizitam cea mai veche biserica de lemn din cele 8  aflate in patrimonial UNESCO. Fiind sarbatoarea Sfantului Andrei, vom avea ocazia sa vedem la slujba si pe drumurile din sate, localnicii imbracati in costume populare.
In Dragomiresti oprim la Muzeul Tarancii Romane, unic in tara,  infiintat in cea mai veche casa din Maramures. Aici, Maria Zubascu, cel mai autentic ghid pe care l-ati intalnit vreodata, ne va povesti despre viata de odinioara, despre legende si mituri locale.
In jurul pranzului ne intoarcem la pensiune iar cei care doresc o plimbare mai lunga pot merge cu insotitorul de grup la Manastirea Moisei, aflata la cca 7 km.
La 19.00 avem cina festiva si seara de folclor morosenesc, cu o ceata de batrani  din sat imbracati in straie populare autentice.


01/12/2020

Cascada Cailor si plecarea spre casa.
Mic dejun, check-out la 11.00. In drum spre casa, oprim La Baile Borsa, iardaca vremea ne permite, urcam cu telescaunul la Cascada Cailor. Aflata la 1300 m, in Muntii Rodnei, apa care cade in mai multe trepte de pe abruptul calcaros “PodulCailor” formeaza cea mai inalta cascada din Romania.


Profilul actiunii

Tip: relaxare

Descriere:

Singles Camp&Travel este un cadru de cunoastere, de interactiune, de petrecere a timpului cu persoane compatibile. Si aceasta actiune este una de socializare, cu participare exclusiv persoane single, in profilul explicat pe site: oameni comunicativi, cu intelegere, toleranti, fara pretentii excesive, fara tabieturi care sa deranjeze pe cei din jur, cu respect si buna cuviinta. Exista o filtrare a participantilor incepand cu faza de primire a inscrierilor si pana la finalul actiunii. Ne dorim sa pastram atmsofera placuta din grupuri, asa cum este ea de 10 ani, sa nu fie alterata de vreun nou sosit care nu este in profilul nostru.


Echipament obligatoriu

Va recomandam imbracaminte si incaltaminte sport, pregatiti pentru a sta afara. Costume de baie pentru piscina si ciubere.


Alte infomatii

Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor revanzatori.

:oops: Am adaptat actiunile clubului la perioada pe care o trecem si pentru evitarea in cat mai mare masura a riscurilor, am decis lansarea de excursii in conditii de grupuri mici. Transportul pana la locatie nu se face organizat, pentru ca pe de o parte numarul de participanti este prea mic pentru a putea face asa ceva, dar si pentru ca in acest fel contactul pe zona interioara cu ceilalti este minim. Pt a ajunge acolo va recomand sa va anuntati inscrierea pe forum si sa comunicati de unde veniti si de asemenea daca intentionati sa luati pe cineva cu masina sau daca doriti sa gasiti pe cineva care merge cu auto din zona in care locuiti si doriti sa fiti luat(a) de acolo.

:oops: Pentru ca actiunea se desfasoara intr-o perioada in care este nevoie de mai multa grija fata de noi si de ceilalti, va rog cititi intregul material cu recomandarile noastre: https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,3183.0.html
Prin inscrierea la excursie se intelege ca ati luat la cunostiinta de acesta.

Va prezentam in imagini locatia in care veti sta: