Maramures, plai de dor! Drumetie, vizite si multa distractie! 16 – 20 iunie 2021

16/06/2021 - 20/06/2021
950 RON

Descriere

02.04.2021

8 locuri suplimentare.

Maramures – un taram cu paduri fermecate, cu dealuri line, strajuite de capite tuguiate, cu campuri pline de flori. Locul in care traditiile romanesti sunt cel mai bine conservate, unde mai exista mestesuguri traditionale, unde in zile de sarbatoare localnicii inca se mai imbraca in straie populare.

Fratele mai mare al Bucovinei, de care a fost despartit dupa al doilea razboi mondial, Maramuresul abunda in atractii culturale, naturale si artizanale.  Zona in care mestesugurile si obiceiurile ancestrale inca sunt conservate cu sfintenie. Mergand acolo, pe taramul strajuit de porti ocose si incarcate de simboluri, pe „plaiul cu flori” vei avea sentimentul ca te intorci la origini.

Daca doriti sa va petreceti sarbatorile de Rusalii in Maramures, haideti cu noi!

*Nota. Pentru cei care au acceptat mutarea din 2020, tariful ramane acelasi cu care au facut rezervarea.


Grup de

45 persoane


Plata

Avans

200 RON pana in 17/04/2020

Rate

400 RON pana in 23/04/2021
350 RON pana in 24/05/2021

Cazare

Numar nopti

4

In Sacel, jud Maramures din 16/06/2021 pana in 20/06/2021 cu cazare la Pensiunea Lacramioara***


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

4

Numar zile cina

4

Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Lidia Mandache - tel: 0743 122 214.

Altele

• 4 cine cu 3 feluri de mancare (antreu, fel de baza, desert)
• acces gratuit la piscina interioara incalzita si ciubarele cu apa sarata
• transport zonal (pentru cei care achita transportul pana la destinatie)


Nu sunt incluse

X

Transport pana la destinatie


X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Altele

x     *transport pana la destinatie.
x     transport zonal (pentru cei care aleg sa mearga direct la destinatie) = 50 lei. Cei care sunt inscrisi la transportul pana la destinatie NU achita transport zonal.

*Vom organiza 3 trasee la care va puteti conecta pentru a ajunge la destinatie:

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Pitesti – Rm Valcea – Sibiu – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Sacel Plecare ora 6.00 Bucuresti, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.

Microbuz cu plecare din Bucuresti pe ruta: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sighisoara – Tg Mures – Sacel  Plecare ora 6.00 Statia Petrom Aurel Vlaicu  vis a vis de stafia de metrou Aurel Vlaicu

Minibus cu plecare din Iasi pe ruta: Tg Frumos – Gura Humorului – Campulung Moldovenesc – Borsa – Sacel

Inscrierea la transport se va face DOAR aici pe forum, dupa plata avansului, pe listele pe care le deschidem cu 2 luni inainte de plecarea in excursie Plata transportului se va face in contul agentiei la ultima rata a excursiei. Cei care au sa urce pe traseu, folosind conexiunea la una dintre rute, vor achita proportional cu km parcursi. Tarifele de transport functie de locul de imbarcare sunt prezentate mai jos:

Imbarcare din Bucuresti, Iasi       200 lei
Imbarcare din Brasov, Tg Mures    150 lei
Plecari din Valcea, Sibiu       130 lei
Plecari din Alba Iulia, Turda, Cluj    120 lei

Achitarea transportului pana la destinatie si local (pentru cei care se deplaseaza cu mijloace proprii)) se va face in contul Bon Voyage Sibiu, la ultima rata de excursie.


Program

16/06/2021

Pentru cei care pleaca din Bucuresti: ora 5.45 – intalnire pentru imbarcarea in cele doua microbuz. Atentie! locurile de plecare din Bucuresti sunt diferite, statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194, respectiv Statia Aurel Vlaicu Plecare din Bucuresti maxim ora 6.00.
Traseu microbuz 1: Bucuresti – Pitesti – Rm Valcea – Sibiu (ora 9.00 – 9.30 Parcarea Hotel Ibis) – Alba – Iulia – Turda – Cluj Napoca – Sacel.
Traseu microbuz 2: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Tg Mures  – Sacel

Cu 1 – 2 zile inainte de plecare, se va comunica numarul masinii, numele soferului si numarul de telefon. Cei care se conecteaza la traseu, va fi nevoie sa contacteze personal soferul pentru stabilirea orei si locului de intalnire. Atunci cand ne apropiem de eveniment o sa afisam o lista cu orele aproximative de conexiune la traseu. Mentiune: pe parcursul drumului grupul nu va fi insotit, cu Lidia urmeaza sa va intalniti la Sacel, la pensiune.

Din Iasi plecarea este 07.00 din Parcare Billa, zona Garii Pentru persoanele care urca de pe traseu, nr de contact este cel al insotitorului de grup, care va pleca de acolo: 0743 122214

Dupa check in-ul la pensiune se va face lista de programare la mocanita! , apoi cina! Informatii din partea insotitorului de grup, socializare, un pic de muzica, in aceasta prima seara nu ne putem intinde prea mult pentru ca a doua zi trezirea este de…Bootcamp… :)


17/06/2021

Mocanita!  :dance: Trezirea la ora 6.30, la 7.00 micul dejun, iar la 7.45 se pleaca in grup, cu microbuzele cu care ati venit, urmand ca cei care au ajuns la destinatii cu masini proprii sa fie distribuiti pe mijloacele de transport. Destinatia: Viseul de sus. Din gara Viseu de sus: mocanita – plecare ora 9.00, la cca 14.30 se ajunge inapoi in gara. La Paltinu este organizat un grill pentru turisti, se poate comanda cotlet, carnati, piept de pui, cafea, bere, apa, colo etc. La revenirea in gara Viseu aveti 10 minute pauza pentru toaleta si plecam spre Borsa, trebuie sa ne grabim pt a prinde programul de telescaun. Sunt 30 km pana acolo, la 15.45 ajungem. Urcam cu telecabina, De la 16.00 – 17.15 Cascada Cailor, cborarea pe jos, apoi imbarcarea in microbuze si ne intoarcem la pensiune. Piscina, ciubare….Cina ora 20.00


Cu Mocanita pe Valea Vaserului


18/06/2021

Sapanta si Sighetul Marmatiei Mic dejun ora 8.00, la 9.00 ne imbarcam in microbuz. Plecam spre Sighetul Marmatiei. Prima oprire: Biserica din Bogdan Voda (parintele locuieste chiar langa), aflata in patrimoniu UNESCO, apoi tot un lacas de cult, de data aceasta mult mai noi – vizitam Manastirea Barsana apoi intram la nea Toader Barsan, vizitam atelierul de cioplit porti. In jur de 11.30 se pleaca spre la Sapanta. Sunt 40 km (cca 45 minute). Intre Sighetul Marmatiei si Sapanta se vede Tisa si imediat peste este Ucraina. La Sapanta mergem intai la casa memorial Stan Ion Patras (nr 445), inainte de biserica si la stanga, apoi vizitam cimitirul, iar la iesire free time pt bazar, o cafea, o placinta. Dupa imbarcare, foarte aproape un alt lacas de cult – cea mai intalta biserica de lemn din tara – Sapanta Peri, vizitam biserica, apoi mergem la Sighet. La alegere Memorialul sau Muzeului Satului Maramuresean. Dupa vizitare inapoi la pensiune, ne bucuram de piscina si de saramura din ciubere….In jur de 20.00 cina si socializare!   *|*


Cimitirul vesel din Sapanata


Minunatele porti maramuresene. Veti avea ocazia sa vedeti aceste comori si in sate si la Muzeul din Sighet


19/06/2021

Drumetie la Creasta Cocosului, perla Maramuresului – satul Breb si mestesugurile din Sarbi. Echipament de munte, sandviciuri, apa, la ora 9.00 se pleaca la Pasul Gutai (Hanul Pintea Viteazu). La ora 10.00 se intra pe traseu. Hanul Pintea – Creasta Cocosului dus 3 ore, intors 2 ore, total 5 ore,  la 15.00 suntem imbarcati. Prima oprire pentru masa la Breb, satul in care are printul Charles casa. Dupa masa vizitam zona de vatra, acolo unde au ramas mai multe case vechi maramuresene. Ne oprim apoi in satul Sarbi, pentru a vizita cativa mestesuguri. La revenire piscina, ciubere si la ora 20.00 cina.


Creasta Cocosului


20/06/2021

Duminica 20 iunie Mic dejun si la ora 9.00 este plecarea spre casa. Nu inainte de a ne lua ramas bun unii de la altii si de a ne ura sa ne reintalnim cat mai curand!

Nota. Acest program este flexibil si functie de vreme, de unele considerente si motive locale, insotitorul de grup poate decide anumite modificari (inversari de program).


Profilul actiunii

Tip: activa

Descriere:

Maramuresul, Bucovina si Tara Motilor au ramas singurele insule…si incet incet si acestea sunt asfixiate din pacate de kitch…Recomandarea mea este sa le vizitati pana mai aveti ce….Pana mai sunt mestesugari autentici, pana mai puteti avea o imagine despre cum arata tara asta acum 100 de ani, ce fel de oameni o locuiau…Este o excursie complexa, are si drumetie, are si obiective culturale, isorice, religioase, are si o latura care vizeaza intalnirea cu traditiile populare.

Profil participant: Persoane active, iubitoare de calatorii, de natura, de traditii si obiceiuri romanesti, deschise la socializare. Pentru a ajunge pe Creasta Cocosului trebuie sa aveti si un pic de conditie fizica, sunt vreo 5 ore de mers pe munte….Daca credeti ca nu faceti fata, aveti optiunea de a ramane la masini, acestea urmand sa se retraga si sa astepte grupul de drumeti in Breb, acolo unde veti lua pranzul. Breb este un sat autentic, chiar printul Charles are o proprietate acolo, puteti vedea case din lemn in arhitectura veche, de cateva sute de ani.
Ziua de drumetie impune echipament montan, traseul este submediu, dar necesita ghete tip trekking sau de munte, un rucsac mic si evident conditie fizica. Diferenta de nivel dintre Pasul Gutai si Creasta Cocosului este de 500 m pe o lungime de 4 km, deci o panta lina, mai accentuata doar pe ultima portiune din Rezervatie.


Echipament obligatoriu

Pentru a ajunge pe Creasta Cocosului trebuie sa aveti si un pic de conditie fizica, sunt vreo 5 ore de mers pe munte….Daca credeti ca nu faceti fata, aveti optiunea de a ramane la masini, acestea urmand sa se retraga si sa astepte grupul de drumeti in Breb, acolo unde veti lua pranzul. Breb este un sat autentic, chiar printul Charles are o proprietate acolo, puteti vedea case din lemn in arhitectura veche, de cateva sute de ani.
Ziua de drumetie impune echipament montan, traseul este submediu, dar necesita ghete tip trekking sau de munte, un rucsac mic si evident conditie fizica. Diferenta de nivel dintre Pasul Gutai si Creasta Cocosului este de 500 m pe o lungime de 4 km, deci o panta lina, mai accentuata doar pe ultima portiune din Rezervatie.

Echipament. Chiar daca nu este o actiune 100% montana, pt ca avem 2 jumatati de zi de drumetie, este nevoie de un echipament adecvat:
– rucsac 20 – 40l
– bocanci de munte preferabili cu talpa vibram .
– sapca, bereta, bandana sau palarie
– tricouri pe cat posibil din material termic
– pantaloni de munte, nu blugi, sau pantalon stransi
– bluza termica cu gluga, in caz ca timpul este mai racoros
– pelerina. Aici este o discutie, pelerina este buna pt momente mai statice sau trasee usoare si scurte, daca insa traseul este lung este de preferat sa aveti o pereche de pantaloni impermeabili care se trag peste cei normali si o geaca speciala pt ploaie. Uitati-va la eticheta sa aveti garantia ca rezista la 30.000 mm coloana de apa minim. Ceea ce vi se pare un foita prin care nu trece apa de cele mai multe ori este doar o protectie contra vantului si a unei ploi usoare si scurte. Daca ploua intens, nu e buna de nimic…


Alte infomatii

Fotografii, postari, feed-back-uri din anii trecuti:

2011 https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,646.0.html
2012 https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1199.0.html
2013 https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1424.0.html
2014 https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,1729.0.html
2015https://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2045.0.html
2016 https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2237.0.html
2017 https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2424.0.html
2018 https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2587.0.html
2019 https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2863.0.html
2020 https://singlescamp.ro/forum/index.php/topic,3262.0.html

Si cateva poze din Maramures:

Cateva imagini cu locatia in care veti fi cazati:

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/

Reguli in drumetiile montane: https://singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/

Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la aceasta va trebui sa cititi, explicatiile si detaliile de mai jos si sa va asumati tot ceea ce decurge din nerespectarea regulilor pe care le impunem.

Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are o greutate corespunzatoare (sa nu fie supraponderal), pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort, sa le poata parcurge relativ usor. Trebuie insa sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort prelungit in spatiu izolat, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. Va chinuiti pe voi, dar si pe cei din grup, sa nu mai discutam de insotitorul de grup, care in loc sa vada de traseu si de grup trebuie sa va acorde o atentie deosebita. Tineti pe loc grupul, creati probleme pentru toata lumea. Evitati asemenea situatii neplacute printr-o evaluarea personala corecta.

Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti de o persoana cu mare experienta montana, astfel incat veti primi toata indrumarea si asistenta necesara. Nu va asteptati insa si la ajutor fizic, insotitorul de grup are rolul de a ghida montan, nu de a cara pe cineva.  :-\

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, accesibile si care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!

Nu putem sa dam o masura a efortului pe care urmeaza sa-l faceti, depinde de pregatirea si exeperienta fiecaruia. Ceea ce unora li se pare foarte usor altora le poate parea foarte greu. Daca aveti dubii cu privire la posibilitatea de a parcurge traseele acestei actiuni este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre acestea.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti.
Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-odrumetie montana.

Inscrierea la aceasta actiune, inseamna ca ati citit, ati inteles, ati fost de acord si v-ati insusit toate cele cuprinse in “Responsabilitati personale“.  un document ce cuprinde reguli si explicatii referitoare la participarea la o actiune montana. Le puteti consulta aici: https://singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/.

Inscrierea la aceasta actiune inseamna intrarea in vigoare si legalitatea, fara a mai fi nevoie sa fie semnat, a urmatorului document:  Asumarea riscurilor si responsabilitatilor personalehttps://singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/

Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane.

Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sunt poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca. Echipamentul trebuie sa cuprinda:
•      rucsac de munte, cca 30 litri
•      bocanc de munte cu talpa VIBRAM semi rigida, cu protectie pentru glezna. (nu adidasi, nu ghete de oras, nu cizme, subliniem bocanci de munte)
•      daca bocancul este prevazut cu membrana Gore-Tex este cu atat mai bine, deoarece va mentine piciorul uscat pe timp umed.
•      imbracaminte adecvata sezonului, bluze termice, pantalon lung elastic
•      haine de ploaie: minim pelerina semiprofesionala, ideal pantalon si geaca impermeabile
•      fiecare lucru din rucsac trebuie sa fie protejat intr-o punga de plastic, deoarece in caz de ploaie lucrurile se pot uda
•      rezervor de apa plin ( 1-2 l)
•      medicamente pe care stiiti ca le folositi de regula si ceva antialergic gen claritin
•      lampa frontala
•      bete telescopice

Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta. Daca nu veniti imbracati si incaltati corespunzator, asa cum s-a prezentat, insotitorul de grup veti fi refuzat(a) la inspectia pe care o s-o faca inainte de plecare. In aceasta situatie de vina nu este nici agentie, nici organizatorul si nici insotitorul de grup, deci orice reclamatie, sau cerere de restituire a banilor ca nu ati efectuat programul anuntat, nu va fi luata in considerare, fiind considerata nejustificata. In momentul inscrierii, v-ati asumat conditiile noastre, in care este inclus si echipamentul obligatoriu.

Deci la refuzul de a fi luati in tura datorita echipamentului necorespunzator sau incomplet, nu puteti avea pretentia sa primiti bani inapoi, sa reclamati ca nu vi s-au efectuat serviciile comunicate, nu puteti avea suparari indreptate asupra organizatorilor. Sunteti singurul vinovat de situatia creata, trebuie sa v-o asumati si s-o acceptati.

Nu uitati sa puneti in bagaj costum de baie si slapi!

Modifică mesajul