Medieval fun party in cetatea Sighisoara 25 – 27 octombrie 2019

25/10/2019 - 27/10/2019
580 RON

Descriere

10.09.2019

Mai sunt 4 locuri disponibile la BARBATI!

La femei NU MAI SUNT LOCURI.

 

Dupa succesul a doua petreceri medievale in cetatea Sighisoarei, consideram deja acest eveniment o  TRADITIE!  Asa ca in 2019 ne vom intalni din nou in cetate!*|* :dance: :)

Gazduiti in inima burg-ului, intr-o cladire istorica, de secol XVI  vom petrece 3 zile de distractie, dans si voie buna. Veti fi imbracati in costume medievale, veti trai pentru cateva ore in mijloc de ev mediu, participand la scene cu vrajitoare, printese si cavaleri, veti rade pe saturate. Si va veti intoarce cu prieteni noi.


Grup de

52 persoane


Plata

Avans

200 RON pana in 13/09/2019

Rate

380 RON pana in 23/09/2019

Cazare

Numar nopti

2

In Sighisoara din 25/10/2019 pana in 27/10/2019 cu cazare la Hotel Sighisoara***


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

2

Numar zile cina

2

Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Gusti Ciuca 0751 361 009

Altele

•   • costumatie medievala pentru seara de sambata
•   • entertainment tematic
•   • tur ghidat al cetatii Sighisoara
•    DJ pentru serile de vineri si sambata
•    surpriza muzicala


Nu sunt incluse

X

Asigurare medicala


X

Asigurare storno+medicala Turist Plus Premium


X

Transport pana la destinatie


X

Transfer hotel


X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Altele

x     •  bauturi alcoolice si racoritoare la cine
x      • intrare la muzeu si la Biserica din Deal


Program

25/10/2019

16.00 – incepand cu aceasta ora se face check in-ul la receptia hotelului. Veti fi intampinati de Gusti, insotitorul de grup, care va va repartiza coleg de camera daca inca nu aveti si camera in care veti sta pentru 2 nopti

Daca sositi cu masina personala trebuie sa stiti ca parcarea masinilor in cetate este interzisa, chiar daca stati in hotelul central. Parcarea se afla inainte de bariera, puteti mai intai sa urcati sa va lasati bagajele la hotel si apoi sa o lasati jos.

Pentru a se crea grupaje, va recomand sa va prezentati pe forum si sa comunicati de unde veniti si cu ce intentionati sa va deplasati pana la Sighisoara. Daca decideti sa mergeti cu masina, puteti ajuta si pe altii sa ajunga acolo si in acelasi timp sa impartiti costurile de deplasare.


26/10/2019

8.00 – 10.00 Mic dejun

10.30 – 12.30 Tur ghidat al cetatii, cu tobosarul acesteia

13.00 – 14.30 Masa de pranz la Alte Poste (optional)

15.00 – 17.00 Plimbare la panorama Sighisoarei (cu trenuletul orasului)

17.00 – primirea cotumelor medievale

18.30 – intalnire in receptie pentru fotografii, impartirea celor cateva roluri din scenete si scurt tur al cetatii.

19.00 Medieval Party – cu dans, scenete savuroase si pline de umor, incercari cavaleresti. O seara si noapte pline de culoare, muzica, distractie


27/10/2019

8.30 – 10.00 Mic dejun in restaurantul hotelului.

11.00 – 12.00 Supriza muzicala, in crama hotelului


Profilul actiunii

Tip: relaxare

Descriere:

Este o excursie in care veti vizita, va veti relaxa, va veti distra. Programul este unul dens si interactiv, astfel incat sa va puteti cunoaste, sa puteti socializa. Un eveniment deschis tuturor membrilor Singles Camp, noi sau vechi.


Alte infomatii

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, si particularitatile acesteia. Cantariti daca este sau nu potrivita profilului de turist pe care il aveti. Va recomandam sa va consultati cu atentie perioada de concediu, de zile libere, de disponibilitate, astfel incat sa va asigurati ca acestea coincid cu cea in care se tine excursia. Trebuie sa stiti ca din momentul rezervarii intrati intr-un regim contractual cu agentia tursitica ce ne asigura serviciile turistice. Acest lucru impune intelegerea clauzei pe care ati acceptat-o in momentul inscrierii si achitarii, referitoare la renuntarea unilaterala la o excursie. Cititi aici: Conditii de renuntare la o actiune.  Deci in situatia renuntarii la o actiune, vechi sau noi in acest grup, avem rugamintea sa nu ne sunati, sa nu ne scrieti, solicitandu-ne restituirea sumelor achitate sau sa ne cereti mutarea acestora la alte excursii. Existand o intelegere prealabila, comunicata si cunoscuta, consideram ca nu este necesar sa avem o corespondenta in acest sens.

La actiunile noastre se pot inscrie doar persoane single (fara partener), care inteleg si respecta conditiile de calatorie si de petrecere a vacantei intr-un grup. Respecta orele de intalnire, pe cei cu care au plecat in excursie, armonizeaza cu cei din jur, sunt toleranti, nu au tabieturi excesive care pot deranja sau care nu pot fi satisfacute in conditiile unui grup. Nu vrem cu noi persoane de genul “eu vreau acolo nu acolo”, care au mereu critici, remarci…Dorim sa oferim o atmosfera de vacanta cu prietenii, nu ceva rigid, formal si pur turistic.

Hotelul este deja nominalizat, va puteti informa pe internet despre el, aveti ocazia de a studia feed-back-urile. Este o locatie cunoscuta pentru cei mai vechi in SIngles Camp, ne-am mai distrat de cateva ori acolo… :)

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email, avand in vedere ca am facut deja aceasta precizare in prezentarea actiunii avem rugamintea sa nu ne solicitati informarea in alt mod.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul Singles Camp, pe aceasta pagina. Imediat dupa inscriere veti primi un Email care contine datele agentiei si care va comunica in ce mod si unde se face plata avansului.  Toate actiunile noastre sunt organizate printr-o agentie turistica specializata pe turismul de grup Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.