O noua poveste cu cai si prieteni 9 – 11 octombrie 2020

09/10/2020 - 11/10/2020
575 RON

Descriere

14.09.2020

Nu mai sunt locuri disponibile.

Mergem din nou la calarie! Este intr-un fel o continuare dar si o reluare a actiunii noastre din vara. Am numit excursia aceasta “Poveste cu cai si prieteni noi” pentru ca locul acela in care o sa va petreceti sfarsitul de saptamana este unul de basm, apoi pentru ca echitatia este in sine o frumoasa poveste. Iar “cu prieteni noi” pentru ca o sa aveti ocazia sa cunosteti , sa va imprieteniti cu persoane la fel ca voi, iubitoare de natura, de animale, sociabili si placuti.


Grup de

20 persoane


Plata

Avans

200 RON pana in 09/09/2020

Rate

375 RON pana in 25/09/2020

Cazare

Numar nopti

2

In Slanic Prahova din 09/10/2020 pana in 11/10/2020 cu cazare la Casa Padurii***


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

2

Numar zile cina

2

Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214.


Nu sunt incluse

X

Transport pana la destinatie


X

Pranz


X

Altele

x transport pana la destinatie. Va recomandam sa interactionati pe forum, astfel incat sa puteti forma cu usurinta grupaje auto
x transport zonal la alte obiective decat cel legat de echitatie. Daca o sa veniti cu masini, ne putem grupa pe cele disponibile sau daca nu sunt suficiente va fi nevoie sa inchiriem cu sprijinul locatiei un microbuz, dar asta va insemna costuri suplimentare, pe care o sa le suportam impartindu-le intre noi.
x [color=red][b]program de echitatie 2 zile* = …………….lei[/b][/color]


Program

09/10/2020

Lectii de echitatie in manej pentru incepatori si avansati
Intalnirea cu insotitorul de grup este la pensiune, intre orele 14.00 – 15.00. Dupa ce va cazati, plecati impreuna intr-o plimbare de 15 min spre Centrul de echitatie Husar Slanic, unde veti avea primele ore de echitatie in functie de nivelul de experienta.
In jur de 18.30 ne intoarcem la pensiune. Refresh, cina, putina muzica si socializare.


10/10/2020

Traseu calare de 1 zi cu pranz haiducesc (pentru cei mai experimentati). Lectii in manej si traseu de 1 ora (pentru incepatori)
Drumetiile in natura, in saua cailor, sunt o modalitate perfecta de a va depasi si largi zona de confort, de a va demonstra ca puteti face lucruri de care, la o prima vedere, nu va credeati in stare. Puteti invata multe despre curaj, determinare si incredere si in acelasi timp sa descoperiti o modalitate excelenta de relaxare si deconectare. Si toate astea in timp ce in jurul vostrus e deruleaza peisaje submontane cu paduri in pasteluri de toamna.
Veti merge la la pas si trap, pe creasta dealului si pe drum forestier, fara pante majore, catre o cabanuta veche de 80 ani, unde gasiti bulz, carnati pe jar si alte bunatati. Pauza dureaza aproximativ 2h. Traseul incepe cu intalnirea calaretilor la 9:30 si se termina in jurul orei 16:00.
Grupul celor care abia au inceput initierea in echitatie ramane la manej pentru exercitii de crestere a increderii si a echilibrului (lucru cu voltija) iar dupa amiaza va iesi intr-un traseu de 1 ora.


11/10/2020

Plimbare la poalele Muntelui Ursoaia, din Schiulesti la Manastirea Crasna.
Dupa micul dejun, facem check-out-ul si plecam cu masinile spre Schiulesti, un sat fermecator, tipic zonelo rsubmontane de la curbura Carpatilor, cu livezi si pasuni printre care intrezaresti casele ingrijite si curtile pline cu flori. In drum oprim si in ‘imparatia de smarald” la rezervatia geologica “Muntele Verde”, un tufzeolitifer cu proprietati deosebite, care ii confera utilitati variate, in special in procesul de depoluare a apelor, de indepartare a ionilor radioactivi din sol. In Schiulesti lasam masinile si pornim intr-o drumetie scurta la Manastirea Crasna.


Profilul actiunii

Tip: activa

Descriere:

Este o excursie care se adreseaza iubitorilor de animale, in special de cai. Este o ocazie pentru cei care nu stiu sa calareasca deloc sau nu sunt intru totul familiarizati cu echitatia, sa invete. Totul intr-un cadru si cu un program profesionist, indrumati si asistati.

Va prezentam in imagini locatia in care veti sta:

 


Echipament obligatoriu

Va recomandam sa veniti imbracati sport, incaltaminte gen trekking, pantalon lung elastic sa puteti urca si sta usor in sa. Nu pantaloni stramti gen blug, decat pentru restul timpului.

Vremea: Luna octombrie este una de toamna, in general caracterizata prin instabilitate. Se anunta o toamna cald si lunga, dar pot aparea si stropii. Poate sa fie foarte frumos afara, cum poate fi si urat, nepotrivit pentru tura montana. Ca in orice actiune montana din cauza conditiilor meteorologice, pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de catre insotitorul de grup cu explicarea actiunii sale.


Alte infomatii

:oops: Am adaptat actiunile noastre la perioada pe care o trecem si pentru evitarea in cat mai mare masura a riscurilor, am decis lansarea de excursii in loc deschis, in natura, in conditii de grupuri mici. Transportul pana la locatie nu se face organizat, pentru ca pe de o parte numarul de participanti este prea mic pentru a putea face asa ceva, dar si pentru ca in acest fel contactul pe zona interioara cu ceilalti este minim. Pt a ajunge acolo va recomand sa va anuntati inscrierea pe forum si sa comunicati de unde veniti si de asemenea daca intentionati sa luati pe cineva cu masina sau daca doriti sa gasiti pe cineva care merge cu auto din zona in care locuiti si doriti sa fiti luat(a) de acolo.

:oops: Pentru ca actiunea se desfasoara intr-o perioada in care este nevoie de mai multa grija fata de noi si de ceilalti, va rog cititi intregul material cu recomandarile noastre: https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,3183.0.html
Prin inscrierea la excursie se intelege ca ati luat la cunostiinta de acesta.

Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-atiinscris, consideram ca ati luat act, atiinteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentietour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor revanzatori.