Pe valurile Dunarii. Distractie si multi prieteni noi! Braila 14 – 16 iunie 2019

14/06/2019 - 16/06/2019
320 RON

Descriere

Intram in povestea”Orasului cu Salcami”, cel al Chirei Chiralina  lui PanaitIstrati, a lui Terente si Tanti Elvira. Un port dunarean, Vom descoperi impreuna locuri și clădiri pline de farmecul unui oraș încărcat de istorie.

O sa calatorim pe Dunare, cu unul dintre vasele istorice: nava Borcea! O sa dansati cu ansamblul local grecesc, o sa petreceti nopti de dans si voie buna! Un eveniment la care sunt invitati toti cei carora le place Dunarea, care au nostalgia altor vremuri, care vor sa asculte povestile portului, carora le place sa se distreze, care vor sa-si faca noi prieteni!

Tarife:

Exista 3 pachete pe care le prezentam mai jos, fiecare dintre acestea avand un tarif. Va rugam sa nu ne solicitati si alte variante, pentru ca asta ar inseamna exceptie, deci extra-evidenta si cum Bon Voyage lucreaza DOAR online, nu are cine sa se ocupe de tabele suplimentare.

Pachetul pt cei din Braila are inclus:
•   seara greceasca si cina vineri
•   croaziera pe Dunare cu nava Borcea
•   cina sambata, tip bufet si DJ party
Tarif = 320 lei 

Pachet pentru o zi: Servicii incluse:
•   cazare 1 noapte Hotel Triumph Braila 3* – cazare in camera dubla cu inca o persoana
•   mic dejun duminica
•   croaziera pe Dunare cu nava Borcea
•   cina sambata, cu meniu tip bufet**  si DJ party
Tarif = 360 lei

Pachet 2 zile. Servicii incluse:
•   cazare 2 nopti Hotel Triumph Braila 3* – cazare in camera dubla cu inca o persoana
•   mic dejun sambata si duminica
•   croaziera pe Dunare cu nava Borcea
•   seara greceasca si cina tip bufet vineri*
•   cina festiva sambata, cu meniu tip bufet  si DJ party
Tarif = 450 lei

Optiunea de pachet va fi anuntata Email la inscriere pe office@bonvoyagesibiu.ro iar diferenta de tarif de la cel simplu publicat, pana la cel la care s-a optat – LA ULTIMA RATA. 


Grup de

70 persoane


Plata

Avans

100 RON pana in 06/05/2019

Rate

220 RON pana in 03/06/2019

Cazare

Numar nopti

2

In Braila din 14/06/2019 pana in 16/06/2019 cu cazare la Hotel Triumf***


Servicii incluse

Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Gabi Lala 0723 337.963


Nu sunt incluse

X

Transport pana la destinatieProgram

14/06/2019

Cazarea se va putea face incepand cu orele 16.00. La hotel luati legatura cu insotitorul de grup, Gabi Lala, il gasiti in zona de receptie. Dupa ce va cazati este timp liber pana la ora 19.00 cand incepe seara greceasca. O sa petreceti cu un ansamblu de dansuri grecesti, care va vor face demonstratii, dupa care veti fi invitati sa invatati…


15/06/2019

La ora 9.30 trebuie sa fiti pregatiti si gata de imbarcarea pe nava Borcea.
Urmeaza ceva deosebit, patru ore veti calatori pe Dunare, cea care a oferit Brailei sursa de transport, hrana, afaceri, distractie si promenada. Intervalul orar aproximativ al excursiei este 9.30 – 13.30. O plimbare pe Dunare intr-o atmosfera faina de grup, cu privelisti deosebite si …cate o bere. Va fi o atmosfera destinsa si relaxanta, cu muzica live la chitara, cu voie buna si cu panorame minunate. Veti afla si povesti picante despre Terente-regele Baltilor,despre Codin, despre mari personalitati ale Brailei …. veti afla informatii deosebite despre Braila de acum 100 de ani si atmosfera care era in aceasta zona a Romaniei.

Nava cu aburi și zbaturi Borcea are peste de 100 de ani de existenta si e înscrisă în patrimoniul național la categoria tezaur. Construcția ei a început în 1911, fiind prima navă construită de inginerii români, care până atunci construiseră doar barje, șlepuri, și încă mai funcționează cu piesele originale. Nava a fost pe rand iaht al familie regale, atelier mecanic mobil pentru vasele de luptă de pe Dunăre in timpul Primului Război Mondial ca, unitate de transmisiuni in al Doilea Razboi Mondial, sovieticii luand-o ca despagubire de razboi…sau nava de pasageri. Acum nava Borcea este o incantare pentru turistii care calatoresc pe Dunare.

Un film despre Nava Borcea, realizat de TVR:

Dupa o asemenea plimbare frumoasa, o masa de pranz cu ciorba de peste sau alte bunatati este binevenita. Apoi o scurta relaxare.

Dupa amiaza facem un tur de oras, Gabi vrea sa va arate si sa va povesteasca multe lucruri despre orasul sau.

Iar seara MEGA – PARTY! *|* :dance: *|* La ora 19.00 ne intalnim la Hotel Triumph gata de petrecere!


16/06/2019

Mic dejun si la ora 11.00 check out.


Profilul actiunii

Tip: relaxare

Descriere:

Este al treilea eveniment zonal pe care-l organizam in zona Braila – Galati. Lumea a foarte incantata sa descopere acea zona plina de povesti si legende, sa guste din farmecul pre-oriental care se poate simti acolo, in vecinatatea Dunarii. A placut mult plimbarea pe Dunare, asa ca o repetam insa cu o alta nava. Daca cititi cu atentie programul excursiei o sa realizati usor ca am pregatit un perfect cadru de socializare: in care sa va cunoasteti, sa puteti interactiona usor, sa va distrati. Si sa va faceti noi si multi prieteni.


Alte infomatii

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   

La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul Singles Camp. Imediat dupa inscriere veti primi un Email ce contine datele agentiei Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Acest mesaj de rezervare de la agentie contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. Va recomand ca inainte de achita avansul sa verificati inca o data daca aveti liber in perioada de desfasurare a excursiei. De asemenea sa parcurgeti Conditiile de renuntare la o excursie.