Poveste cu cai si prieteni noi 10 – 13 iunie 2021

10/06/2021 - 13/06/2021
850 RON

Descriere

14.05.2021

3 locuri disponibile.

Am numit excursia aceasta “Poveste cu cai si prieteni noi” pentru ca locul acela in care o sa fiti este unul de basm, apoi pentru ca echitatia este in sine o frumoasa poveste. Iar “cu prieteni noi” pentru ca o sa aveti ocazia sa cunosteti , sa va imprieteniti cu persoane la fe ca voi, iubitoare de natura, de animale, sociabili si placuti. Este  o actiune pe care o repetam pentru a 4-a oara, pentru ca am remarcat dorinta mare de a participa la acest progrm. 

Facem precizarea ca aceasta actiune se adreseaza DOAR celor care opteaza pentru un program de calarie. Cunoscand aceasta precizare, daca totusi va inscrieti cu gandul ca doriti o simpla iesire in natura si o petrecere de seara, va anuntam cu solicitarea de intelegere a situatiei, ca va fi nevoie sa va anulam rezervarea.

Programul de calarie costa extra-excursie 500 lei, atat pentru incepatori cat si pentru initiati. Pentru ca locurile sunt limitate si echilbrat oferite (10 pentru incepatori si 10 pentru avansati), o sa va rugam ca imediat dupa ce ati achitat avansul, sa va inscrieti optiunea aici pe forum, intr-o lista pe care o vom deschide imediat dupa inceperea inscrierilor.


Grup de

20 persoane


Plata

Avans

250 RON pana in 20/05/2021

Rate

300 RON pana in 20/05/2021
300 RON pana in 28/05/2021

Cazare

Numar nopti

3

In Slanic Prahova din 10/06/2021 pana in 13/06/2021 cu cazare la Casa Padurii Slanic***


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

3

Numar zile cina

3

Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214

Altele

Cina se va oferi tip grup, existand un singur meniu pentru toata lumea. Va fi astfel ales incat sa ne asiguram ca este agreat de toti cei care mananca normal, fara restrictii sau limitari de alimentatie.


Nu sunt incluse

X

Transport pana la destinatie


X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Altele

x   transport pana la destinatie. Va recomandam sa interactionati pe forum, astfel incat sa puteti forma cu usurinta grupaje auto
x   transport zonal la alte obiective decat cel legat de echitatie. Daca o sa veniti cu masini, ne putem grupa pe cele disponibile sau daca nu sunt suficiente va fi nevoie sa inchiriem cu sprijinul locatiei un microbuz, dar asta va insemna costuri suplimentare, pe care o sa le suportam impartindu-le intre noi.
x   pachet program de echitatie 2 zile = 500 lei

* Programul de echitatie este organizat profesionist, folosindu-se elemente specifice metodei de invatare asistata de cai dezvoltate de EAHAE International, https://eahae.org/. Acest program este special pentru cei care nu au mai calarit si doresc sa invete.

Pentru cei care stiu deja sa calareasca, sau doresc ceva simplificat, o sa se organizeze un program alternativ, la tarife care urmeaza a fi comunicate pe forum.


Program

10/06/2021

Lucru la manej cu accent pe activitatile de la sol.
Intalnirea cu insotitorul de grup  este la pensiune, intre orele 14.00 – 14.30. Dupa ce va cazati, plecati impreuna intr-o plimbare de 15 min spre Centrul de echitatie Husar Slanic.
In prima zi veti lucra de la sol pentru intarirea relatiei intre cal si calaret, cresterea increderii si intelegerea atitudinii care ne permite sa intereactionam cu calul intr-un mod care sa nu ne puna in pericol integritatea corporala. Participantii constientizeaza modul in care influenteaza calul postura si presiunea pe care o exercita, prin intermediul darlogilor, prin jocuri de rol.
Activitatile de la sol vor avea elemente specifice metodei de invatare asistata de cai dezvoltate de EAHAE International, https://eahae.org/.

In jur de 18.30 ne intoarcem la pensiune. Refresh, cina, muzica si socializare


11/06/2021

Lectii de echitatie in manej pentru incepatori si initiati. Relaxare la Baia Verde sau la Salina Prahova
In ziua a doua veti lucra pe grupe, in functie de nivelul de experienta. In timpul ramas liber puteti vizita Salina Prahova sau va puteti relaxa la baile sarate din statiune.
9.30 – 12.30  lectii in manej pentru initiati
14,30 – 17.30 lectii in manej pentru incepatori
19.30  – Cina, muzica si dans


12/06/2021

Traseu calare de 1 zi cu pranz haiducesc (pentru cei mai experimentati) . Lectii in manej (pentru incepatori).
Drumetiile in natura, in saua cailor, sunt o modalitate perfecta de a va depasi si largi zona de confort, de a va demonstra ca puteti face lucruri de care, la o prima vedere, nu va credeati in stare. Puteti invata multe despre curaj, determinare si incredere si in acelasi timp sa descoperiti o modalitate excelenta de relaxare si deconectare. Si toate astea in timp ce in jurul vostru se deruleaza peisaje submontane cu paduri si pasuni cu flori parfumate.
Veti merge la  la pas si trap, pe creasta dealului si pe drum forestier, fara pante majore, catre o cabanuta veche de 80 ani, unde gatiiti bulz, carnati pe jar si alte bunatati. Pauza dureaza aproximativ 2h. Traseul incepe cu intalnirea calaretilor la 9:30 si se termina in jurul orei 16:00.
Grupul celor care abia au inceput initierea in echitatie ramane la manej in prima parte a zilei, pentru exercitii de crestere a increderii si a echilibrului. De la pranz, va puteti  relaxa la baile cu apa sarata din statiune.


13/06/2021

Traseu calare de 2 ore pentru incepatori.
Dupa micul dejun, grupa incepatorilor pleaca pe un traseu de 2 ore. Ceilalti se pot relaxa sau juca tenis la pensiune, pot face o plimbare in padurea dn preajma sau pot merge in statiune.
La 12.00 eliberam camerele si plecam spre casa, nu inainte de a opri in ‘imparatia de smarald” la rezervatia geologica “Muntele Verde”, un tuf zeolitifer cu proprietati deosebite, care ii confera utilitati variate, in special in procesul de depolouare a apelor, de indepartare a ionilor radioactivi din sol.


Profilul actiunii

Tip: mediu

Descriere:

Este o excursie care se adreseaza iubitorilor de animale, in special de cai. Este o ocazie pentru cei care nu stiu sa calareasca deloc sau nu sunt intru totul familiarizati cu echitatia, sa invete. Totul intr-un cadru si cu un program profesionist, indrumati si asistati.


Echipament obligatoriu

Va recomandam sa veniti imbracati sport, incaltaminte gen trekking, pantalon lung elastic sa puteti urca si sta usor in sa. Nu pantaloni stramti gen blug, decat pentru restul timpului.


Alte infomatii

Va prezentam in imagini locatia in care veti sta:

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Conditii de renuntare la o excursie: https://singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/