Poveste cu cai si prieteni noi 2 – 5 iulie 2020

02/07/2020 - 05/07/2020
690 RON

Descriere

24.02.2020

Nu mai sunt locuri disponibile.

Simbol al curajului și grației, cu o infatisare simpatica si nobila depotriva, calul este cel mai fidel prieten al omului. Falnic, inteligent, blad  si frumos, calul a fost folosit de sute de ani  pentru calarie si pentru a ajuta la transport. Calul este un animal foarte sensibil, chiar timid. Pus fata in fata cu pericolul, reactia calului este de a fugi. Datorita auzului ascutit si mirosului bine dezvoltat, calul este capabil sa sesizeze pericolele de la distanta. Gratie instinctelor sale dezvoltate, calul are abilitatea sa simta starea persoanelor din preajma lui, in special siguranta de sine, furia, frica sau ezitarea.

Ne-am gandit, impreuna cu Lidia, sa va oferim o minivacanta intr-o locatie izolata in natura, in preajma cailor, sa petreceti cateva zile intr-o poveste minunata cu aceste superbe animale…Am numit aceasta excursie “o poveste” pentru ca simpaticii cai au facut mereu parte din legendele si istorisirele noastre…

Cateva imagini care arata eleganta unui Pur Sange Arab, asociata aici cu gratia feminina…O asociere extraordinara, pe care o vedem in fiexare an la Cordoba, la Cavaleria Regala.Plata

Avans

200 RON pana in 25/02/2020

Rate

490 RON pana in 20/05/2020

Cazare

Numar nopti

3

In Slanic Prahova din 02/07/2020 pana in 05/07/2020 cu cazare la Casa Padurii Slanic 3****


Servicii incluse

Numar zile mic dejun

3

Numar zile cina

3

Insotitor pe toata durata excursiei


Ghidaj


Insotitor de grup din partea Singles Camp: Lidia Mandache, telefon 0743 122 214.

Altele

Cina se va oferi tip grup, existand un singur meniu pentru toata lumea. Va fi astfel ales incat sa ne asiguram ca este agreat de toti cei care mananca normal, fara restrictii sau limitari de alimentatie.


Nu sunt incluse

X

Transport pana la destinatie


X

Pranz


X

Altele

x   transport pana la destinatie* (va recomandam sa interactionati pe forum, pentru a forma grupaje de calatorie impreuna)
x   transport zonal la alte obiective decat cel legat de echitatie. Daca o sa veniti cu masini, ne putem grupa pe cele disponibile sau daca nu sunt suficiente va fi nevoie sa inchiriem cu sprijinul locatiei un microbuz, dar asta va insemna costuri suplimentare, pe care o sa le suportam impartindu-le intre noi.
x   program de echitatie 3 zile* = 500 lei

* Programul de echitatie este organizat profesionist, folosindu-se elemente specifice metodei de invatare asistata de cai dezvoltate de EAHAE International, https://eahae.org/. Acest program este special pentru cei care nu au mai calarit si doresc sa invete.

Pentru cei care stiu deja sa calareasca, sau doresc ceva simplificat, o sa se organizeze un program alternativ, la tarife care urmeaza a fi comunicate pe forum, evident mai mici.


Program

02/07/2020

Prezentarea la pensiune, intre 16:00 – 19:00. La 19:30 se va servi cina, deci va fi nevoie sa ajungeti acolo pana la acea ora, pentru ca mai tarziu nu mai putem asigura cina calda. Socializare si informatii asupra programului zilelor urmatoare. Lidia va va prezenta ce urmeaza sa faceti, in ce consta programul de echitatie.


03/07/2020

Dupa micul dejun, va deplasati in apropiere, pentru a incepe programul de echitatie. Lucru la manej, cu accent pe activitatile de la sol.  Lucram de la sol pentru intarirea relatiei intre cal si calaret, cresterea increderii si intelegerea atitudinii care ne permite sa interactionam cu calul intr-un mod care sa nu ne puna in pericol integritatea corporala. Participantii constientizeaza modul in care influenteaza calul postura si presiunea pe care o exercita,  prin intermediul darlogilor, prin jocuri de rol.

Dupa terminarea programului de calarie, mergem sa vizitam Salina de la Slanic Prahova. Tot acolo vom lua si pranzul. Vom ramane in zona pana spre seara cand ne intoarcem la pensiune pentru cina si distractie.


04/07/2020

Dupa micul dejun mergem la echitatie. Lucru la manej cu accent pe activitatile calare si traseu de 1h.  Lucram calare pentru a intelege cum trebuie sa controlam corect calul in regim de pas, folosindu-ne de semnale nonverbale si fara sa cream disconfort calului.

Dupa echitatie mergem la Baia Baciului. Monument al naturii, are ștranduri cu apă sărată , sezlonguri pentru plaja, o tiroliana deasupra lacului, terase si un restaurant traditional romanesc. În perimetrul Băii Baciului se află Muntele de Sare cu lacul Grota Miresei, rezervație naturală unică în Europa. Vom petrece acolo restul zilei, o sa luam si pranzul, iar seara ne intoarcem la pensiune pentru cina si distractie.


05/07/2020

Micul dejun apoi mergem la echitatie. Lucru la manej cu accent pe activitatile calare si traseu de 2 ore.

Pentru cei care nu se grabesc spre casa, propunem o drumetie la Manastirea Crasna.


Profilul actiunii

Tip: activa

Descriere:

O minivacanta activa, care se adreseaza iubitorilor de animale, a celor care doresc sa se apropie si sa cunoasca mai mult caii. Excursia este un prilej extraordinar de a va relaxa, de a dobandi un nou hobby, de a va face noi prieteni. Si bineinteles de a scapa pentru cateva zile de zapuseala si aglomeratia oraselor in care stati…


Echipament obligatoriu

Imbracaminte sport, pantalon lung elastic pentru a putea incaleca, bluze termice, bluza de vant, pelerina. Incaltaminte tip trekking. In rest ceea ce considerati a va fi comod si este potrivit pentru o actiune in natura. Nu uitati de sapca sau bandana, crema de soare!

Mergem si la baie, asa ca luati cu voi costumele de baie, slapi si prosoape de plaja.


Alte infomatii

:oops: Inainte de inscriere, va rog sa cititi cu atentie toate cele 3 materiale prezentate pe site-ul nostru:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camphttps://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://www.singlescamp.ro/forum/index.php/topic,2978.0.html

Conditii de renuntare la o excursiehttps://www.singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Daca nu va incadrati in conditiile noastre de profil, daca nu sunteti de acord cu anumite clauze si reguli, va rugam NU VA INSCRIETI. In situatia in care v-ati inscris, consideram ca ati luat act, ati inteles cele prezentate si urmeaza sa respectati si sa va asumati tot ceea ce este mentionat.

Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.

Rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul unor agentii revanzatoare.

Va prezentam in imagini locatia in care veti sta: