Sicilia, cu tot ce are mai frumos. 14 – 21 septembrie 2021

14/09/2021 - 21/09/2021
1,280 EUR

Descriere

Pentru ca grupul din luna mai a fost foarte incantat de ce a vazut si in special de locatia din Taormina, am decis sa lansam inca un grup de 7 persoane, pentru luna septembrie. 

Sarmul unui pamant inconjurat de apa, incalzit de vantul Africii, binecuvantat cu bogatii si locuri minunate. Vegheat de Etna, imbujorat de soare, acoperit cu lanuri de grau si livezi de migdali. Plaje superbe, orasele pitoresti, o arhitectura unica, nascuta din mixtul greco-roman cu cel normand si maur. In jur vestitele Insule Eoliene, cu farul lor arzand, Stromboli…Minunate locuri, care asteapta sa fie explorate…O excursie in doar 8 participanti, in care o sa va fiu insotitor, sofer si pe parcursul drumului si ghid. Perioada este full season si pentru vizitare dar si plaja si baie in mare!


Grup de

7 persoane


Plata

Avans

300 EUR pana in 10/12/2020

Rate

400 EUR pana in 01/07/2021
500 EUR pana in 02/08/2021
380 EUR pana in 01/09/2021

Cazare

Numar nopti

7

In Taormina din 14/09/2021 pana in 18/09/2021 cu cazare la Residence Terra Rossa Taormina 3* - studio, cu patio si vedere la mare***

In San Leone (langa Agrigento) din 18/09/2021 pana in 19/09/2021 cu cazare la Hotel Baia Di Ulisse Welness and SPA****

In Custonaci din 19/09/2021 pana in 20/09/2021 cu cazare la Villa Zina Park Hotel****

In Cefalu din 20/09/2021 pana in 21/09/2021 cu cazare la Hotel Mediterraneo***


Servicii incluse

Servicii transport


Zbor Blue Air Bucuresti - Catania
Taxe incluse

Bagaj Cala

Zbor Blue Air Catania - Bucuresti
Taxe incluse

Bagaj Cala

Numar zile mic dejun

3

Transfer Aeroport


Insotitor pe toata durata excursiei


Transport zonal


7 zile transport zonal pe ruta cf program al excursiei -

Ghidaj


Insotitor de grup: Florin Ionescu 0740 205 877

Altele

•   parcari de zi si noapte, taxele de sosea pentru microbuz (cca 25 euro/persoana)
•   taxe de oras la hoteluri (cca 20 euro/persoana)

Zboruri:

 

14 septembrie Bucuresti 13.15 – Catania 14.25

21 septembrie Catania 15:15 – Bucuresti 18:20


Nu sunt incluse

X

Asigurare medicala


X

Asigurare storno+medicala Turist Plus Premium

71 RON

X

Intrarile la obiective


X

Pranz


X

Cina


X

Altele

x  asigurare medicala
x  excursii optionale pe mare: croaziera in zona insulei Bella (cca 20 euro/pers) si croaziera insulele Lipari si Vulcano cca 50 euro/persoana (hidrofoyl + ambarcatiune pentru vizitarea stancilor Faranglioni si a insulei Vulcano)
x  intrari la obiective (cele prezentate in program)
x  mesele de pranz si cina
x  alte costuri
x  costuri teste si certificari medicale, in situatia in care intrarea in tara de destinatie este conditonata de efectuarea unor testari

Agentia nu-si atribuie nici o vina si nici o responsabilitate in cazul refuzului de a intra sau intoarce in tara. Recomandam in mod deosebit vaccinarea, pentru a fi feriti de riscuri de refuz sau carantinare.


Program

14/09/2021

Ora 11:00 intalnire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni – Bucuresti, Plecari Internationale, in fata Cafenelei Lavazza. Verificati inainte de plecarea de acasa sa aveti actele de identitate necesare trecerii frontierei (carte de identitate sau pasaport). Nu intarziati la intalnirea de pe aeroport pentru ca riscati costuri suplimentare pentru achizitionarea altui zbor sau chiar pierderea excursiei. Nu ne facem responsabili pentru orice cost, orice neplacere sau disconfort ce decurge din intarzierea la ora de intalnire comunicata aici. Urmariti pe forum, pana in preziua plecarii orarul de zbor si ora de intalnire pe aeroport, pentru ca exista posibilitate modificarii de program. Trebuie sa stiti si sa va asumati ca uneori companiile de zbor modifica unilateral orarul de zbor, Singles Camp si Bon Voyage Sibiu neputand fii considerate responsabile de acest lucru. De asemenea nu putem fi responsabili de intarzieri de zboruri, de pierderea de conexiuni ulterioare. Daca intarzierile sunt mai mari decat 2 ore, se pot cere companiei de zbor despagubiri conform drepturilor pasagerilor, prezentate aici: https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/passenger-rights/air/index_ro.htm.

14 septembrie Bucuresti 13.15 – Catania 14.25

Regruparea se va face la linia de preluare a bagajelor. Recomandarea este sa aveti rabdare, sa nu iesiti singuri din aeroport pentru ca riscati sa fie nevoie sa va organizati singuri transferul pana la hotelul din Taormina. Dupa regrupare, se iese din aeroport impreuna cu insotitorul de grup, se strabat pietonal cateva sute de metri, pana la rent a car, locul din care se face imbarcarea in microbuz.

Drumul pana la Taormina are 60 km, in cca o ora si ceva ajungeti la locatie. In drum treceti prin Naxos, la Lidl si va aprovizionati cu ceea ce doriti pentru micul dejun, legume, fructe, cu apa pt toata perioada de 4 zile, bere, sucuri etc Check in la locatie, apoi timp liber pentru relaxare.


15/09/2021

Insula Bella si Siracuza. Dimineata dupa micul dejun la ora 8:00, echipati in costum de baie si cu haine pregatite separat pentru schimb de oras, luam microbuzul, coboram la mare si parcam pe Via Nazionale, la Parcheggio Isola Bela, langa Piazza Mazzaro. Coboram pe plaja pe la Lido Il Delfino, luam barca si o ora, incepand cu ora 9:00 ne plimbam pe apa la Grotta Azzuro si in jurul insulitei Isola Bella.

Apoi ne schimbam continuam drumul spre Siracusa (insula Oggia). Parcare Siracusa: Parcare Riva della Posta, sau Parcheggio Marina.

Vizitam pietonal, intr-o plimbare, in cca 4 ore (inclusiv masa) insula Oggia. Tot acolo, la sosire, langa piata de legume si peste luam si masa de pranz si recomandat, seara inainte de plecare si ceva usor de cina.

Ne intoarcem, apreciez eu, in jur de ora 20:00. La hotel, timp liber, pentru refresh. Total zi: 240 km, cca 3 ore de mers cu masina.


16/09/2021

Cheile Alcala si Vulcanul Etna – 174 km. Echipament de drumetie in natura, nu ceva montan, dar oricum sa aveti un trekking cu talpa aderenta, pantalon, tricou termic, sapca si protectie solara. Bluza de vant si pelerina sunt foarte recomandate de asemenea. Neaparat la voi, daca doriti sa intrati pe chei, papuci de apa si slip, apa are cca 50 cm si raul are pietre pe fund.
Dupa micul dejun, la ora 8:00 avem plecarea cu microbuzul din Taormina, urmand sa mergem pana la Cheile Alcantara (Gole Alcantara Parco Botanico e Geologico): Via Nazionale, 5, 98030 Motta Camastra ME, Italia. Ajungem repede, cca 40 minute, asa ca in jur de ora 8.40 vom fi acolo. O sa facem o plimbare de cca o ora si 30 minute, timp in care coboram cu liftul si pana in chei si intram un pic sa admiram peretii sculptati parca.

Pornim apoi spre Zafferana Etnea, 95019 Provincia Catania, Italia. Zafferena (inseamna Sofran). Urcam pana la Rifugio Giovanni Sapienza, la aproape 2.000 metri. Sunt 18 km, ii facem in urcare in cca 30 minute, dar vom mai face opriri pentru a admira structurile de lava cursa din vulcan, dar si vegetatia. Va fi in jur de ora 12.00 cand ajungem la Refugiu. Langa prima cladire, un restaurant cu aspect exterior colorat in rosu este un crater, Silvestri. Urcam pe marginea lui, avand astfel o perspectiva extraordinara asupra peisajului selenar.

Nu vom urca cu telecabina, nu vom merge cu jeep-urile, nu sunt incluse in program. Nu pierdem prea mult timp, pentru ca urmeaza sa vedem Taormina. O sa o faceri singuri, alegand sa alegeti ceea ce doriti: sa parcurgeti parcul comunal, minunat decorat peisagistica de Lady Florence, sa aveti o vedere fantastica asupra Etnei si a zonei din jur din Amfiteatru, sa faceti shopping, sa luati masa. Pentru a fi cat mai aproape de obiective si practic exact in centru, Florin o sa va lase cu masina la Porta Messina, iar de acolo trecand prin arc veti ajunge direct pe centru, pe Corso Umberto. Dupa ce terminati, de vizitat si relaxat, veti coboari usor, cca 10 minute pe niste scari, care duc de la Panorama Pirandello direct la locatie. Florin o sa vina in intampinarea voastra, intalnindu-va la Poarta Messina, acolo unde v-a lasat cu masina. Coborati impreuna, la ora pe care o va fixa.


17/09/2021

insulele Lipari si Vulcano Mergem la Millazo, de unde se face imbarcarea. E nevoie de cca 2 ore pana acolo si de o rezerva pt a gasi loc de parcare, care este o reala problema in Millazo. Va veti imbarca pe un hidrofoil de la Liberty Lines cu bilete pana la Lipari si retur din Vulcano. In Lipari o sa mergeti intr-o croaziera cu o ambarcatiune usoara, un pic in jurul insulei si apoi pana pe insula Vulcano, unde aveti o ora free time. In Lipari, urcati mai intai la o panorama superba, in dreptul Primariei, urcati in fortareata si vizitati biserica Catedrala Sfantului Bartolomeu. De acolo trecand prin fata Muzeului de Arheologie se ajunge la o alta panorama, langa zona de cavouri grecesti si de minia-amfiteatru. Sa fiti pregatiti sa dati ceva pescarusilor, sunt foarte blanzi. Din acel punct se vede celalalt port, cel turistic, pentru ambarcatiuni mici. Din fata bisericii luati barca pe care o s-o rezervam si plecati intr-o minunata plimbare pe apa.

Seara drumul inapoi cu hidrofoil-ul pana la Millazo, apoi cu micribuzul pana la Taormina.


18/09/2021

Villa Romana di Casale si Valea Templelor. Check out si la ora 09:00 incarcam bagajele in microbuze si plecam spre Piazza Armerina. Langa, vizitam Vila Romana Casale. Parcarea este sigura, este mare, putem lasa bagajele in microbuze. Pana la Villa Romana Casale facem 174 km, cca 2 ore si jumatate. Dupa ce vizitam complexul cu mozaicuri plecam spre Agrigento, sa vizitam Valea Templelor. Inainte de plecare, luam masa la autoservirea de la intrarea in complex. Cu 8-10 euro, se poate ceva usor, de amiaza.
La Agrigento trebuie sa ajungem la 16.30. O sa facem programare pentru intrare. Lasam microbuzul in Parcheggio Juno. De acolo strabatem zona de sit arheologic, vizitam templele si iesim pe Porta V, pana la parcare.

Cat faceti o pauza, Florin urca cu un taxi pana la Parcarea Juno, acolo unde este microbuzul, coboara apoi si va imbarcati. Mergeti la San Leone, unde o sa si innoptati.


19/09/2021

Scala dei Turchi, Marsala, Trapani Dupa micul dejun, ora 8.30 plecam cu microbuzul, avem o zi plina si cu vizitare si cu cea mai frumoasa plaja din Sicilia. Pe drum oprim la Porto Empedocle sa vedem Scala dei Turchi, de la distanta insa pentru ca nu mai este voie sa se urce pe blocul de marma. O sa opriti in doua locuri de panorama. Vizitati pentru doua ore centrul Marsalei, vestit pt vinurile sale.

Scala dei Turchi. Pana la Porto Empedocle facem cca 20 minute, deci la 09.00 ajungem la Scala dei Turchi.

Marsala. Ajungem la cca 11:00. Parcare Via Colonnello Maltese, 35, 91025 Marsala TP, Italia (este o parcare mare acolo, pe malul marii, un info point si Mercato del Contadino). De acolo traversand, si luand-o pe Via Scipione Africano in 5 minute ajungem la Porta Garibaldi. Langa este Piata antica de peste, apoi mergem inainte pe strada cu degustari de vinuri de Marsala. Timp liber de explorare si de masa: 2 ore. La 13:00 plecam mai departe.

Continuam pe tarm, spre Trapani, nu pe rapida!  Sa vedem salinele, este foarte interesant acolo sa vedeti felul in care se extrage sarea din apa marii. Pe traseul nostru o sa vedem pe malul marii o multime de bazine de saratura.

Marsala – Marausa – Palma – Salinagrande. Pe drum, luand-o pe malul marii o sa vedeti bazinele de sare, inrosite de alga care da si rozul penajului pasarii flamingo. Mergem pe mal pana Muzeul Sarii. Nu vizitam muzeul ci doar facem o pauza de o jumatate de ora acolo. Museo del Sale: Via Chiusa, 91100 Nubia, Paceco TP. Plecam apoi direct spre mare: Lido Seaside – Lido Aquarius Cornino, unde ajungeti in jur de ora 14:00. Timp liber pentru plaja si baie, parasim locul in jur de 17:00 si mergem la hotelul din Custonaci . Unde continuam relaxarea.

In jur de 17:00 o sa ajungem pe plaja. Va las acolo, urmand sa va preiau mai tarziu, dupa balaceala. Intre timp am sa merg la hotel sa pregatesc check in-ul si sa lasa bagajele. In jur de 19:00 la hotel, cina acolo.

O zi cu cca 200 km, cca 4 ore de mers cu masina.


20/09/2021

Catedrala Monreale si Cefalu’. Facem check out si plecam in jur de 9:00 Mergem pe autostrada de Palermo. Intram mai intai sa vizitam Catedrala Monreale si Claustrul alaturat. 10:30 – 13:00, deci cca 2 ore si jumatate in care este inclusa masa de pranz. La 14.30 ajungem la Cefalu si ne bucuram acolo de atmosfera minunata si de pitorescul acelui loc fantastic de frumos. Program liber: plaja, shopping, cina.

Unul dintre cele mai remarcabile monumente care au ramas in urma regilor normanzi este, fara indoiala, Catedrala Monreale, o superba mostenire arhitectonica specifica regalitatii normande, care arata atentia indreptata cu precadere spre detalii si, in special, spre bogatia decoratiunilor. La prima vedere, catedrala pare simpla, dar pe masura ce privesti mai atent, esti tot mai fascinat de maretia acestui splendid lacas sfant. Ceea ce impresioneaza intai sunt portile de intrare,  apoi stilul neobisnuit, bizar chiar, un ecletism normand, bizantin si maur. Un gigantic mozaic bizantin, ireal de frumos si perfect pastrat.

Cefalu’ este esenta Siciliei. Este locul in care simti cel mai bine si marea si romantism, intr-un amestec de boem si galagie latina…Este locul meu favorit, pe langa Ortigia, in Sicilia…

Innoptam la Cefalu’ pentru a ne bucura de atmosfera linistita de aici. O zi cu cca 170 km, cca 3 ore de mers cu masina.


21/09/2021

Este ziua plecarii. Avem zbor Blue Air 15:15 Catania – Bucuresti 18:20. De la Cefalu pana Aeroportul Catania Fontanarossa avem de strabatut 216 km daca alegem autostrada, asta inseamna 2.5 ore de condus. Trebuie luata o marja de siguranta, in plus trebuie predat microbuzul. Pe drum faceti o mica deviere la Enna, la Rocca di Cerere, pe Via Sacra. Lasam masina langa Palat si il inconjuram, pt ca in saptele lui se afla acea superba si mitica formatiune geologica.


Profilul actiunii

Tip: activa

Descriere:

Este o excursie care are si vizitare si relaxare la plaja si mare. Vom calatori cu un microbuz inchiriat, dar pentru a avea acces la obiectivele pe care vi le-am propus este nevoie sa mergem si pe jos. Vizitam pietonal  zone naturale, altele istorice, altele urbane. Nu sunt distante mari, dar pentru un confort si o stare buna va recomand sa veniti “incalziti” in aceasta excursie. Nu alergam, mergem usor, nu facem “bifari”, dar trebuie inteles ca sunt zile in care veti sta in picioare 4-5 ore. Asta inseamna un pic de pregatire fizica. Necesare in special in primele zile, care sunt ceva mai pline, vedeti din program ca se pleaca dimineata si se vine seara. Mai este nevoie si de un pic de rabdare, intelegere ca faceti parte dintr-un grup…
Am avut grupuri bune in fiecare din aceasta excursie, cu foarte mici exceptii, oamenii se documenteza si stiu ce isi doresc. Tin mult sa ofer din nou un cadru placut, de vacanta cu prieteni, sa avem o atmosfera placuta. Este cu siguranta ultimul an in care o sa insotesc un grup in aceasta excursie. Vreau sa inchei seria cu una super reusita. Ca intotdeauna o sa fac totul sa va fie bine, am ales hoteluri f. bune, locatiile sunt potrivite pt programul pe care o sa-l avem, depinde insa un pic si de voi…


Echipament obligatoriu

Imbracaminte, inacaltaminte. Va recomand in mod deosebit sa aveti la voi incaltaminte sport. Sa aveti protectii solare, incepand de la creme pana la sepci. Nu uitati nici de pelerina! Nu se stie niciodata! Totul lejer, vaporos, in care sa nu transpirati. Pentru ziua in care o sa mergem pe cheile Alcantara este foarte indicata sa aveti papuci de apa, pentru ca o sa calcati peste pietrele raului.

Documente de calatorie. Este obligatoriu sa aveti asupra voastra la check in-ul de pe aeroport carte de identitate sau pasaport valabil.

Bagaj: Impunem o limita a bagajului de cala, datorita spatiului mic de depozitare a trollerelor in microbuz. Tineti va rog cont in mod deosebit de acest aspect, pentru ca nerespectarea dimensiunilor poate duce la refuzul de a va incarca bagajul. Si nu ne dorim o astfel de situatie sensibila. Limita: 60 cm x 45cm x 35cm. . Pe langa acest bagaj pregatiti si un rucsac gol, pe care zilnic sa-l umpleti cu ce  aveti nevoie: costum de baie, pelerina, sapca de soare, apa.


Alte infomatii

Taormina
Este poate cea mai idilica statiune pe care am intalnit-o pana acum. Este plina de viata dar in aceasi timp aristocratica, rafinata, un orasel boutique agatat parca pe o coasta ce ofera panorame de vis asupra Marii Ionice.

Taormina este numită Perla Mediteranei, nu doar datorita amplasamentului sau absolut fantastic pe Muntele Tauro, ci si frumuseții si armoniei cladirilor, construite intr-un pitoresc stil mediteranean. Are o climă blândă, ceea ce creaza cadrul perfect pentru o vegetație luxuriantă pe tot parcursul anului.

Din inaltul muntelui, Taormina oferă o experiență uluitoare. Din Teatrul Grecesc se poate admira golful Giardini Naxos și Muntele Etna, cel mai înalt vulcan activ din Europa, în timp ce pe cealaltă parte se asterne o priveliste extraordinara peste coasta, spre Messina și pana hat-departe in apropierea coastei calabreze.

La poalele Taorminei, se fla doua locuri faimoase: golful Mazzarò și Isola Bella, scaldate in apele cristaline.
Corso Umberto este principala stradă pietonală din inima orașului, un loc in care gasesti deopotriva magazine si restaurante, locuri de popas si promenada.

Orașul a fost întotdeauna popular in turismul de elită. Taormina a gazduit numeroase personalități faimoase, inclusiv Wilhelm al II-lea al Germaniei, scriitorii Goethe, D. H. Lawrence, Oscar Wilde, Truman Capote și André Gide, doar pentru a numi pe cativa. Designeri de modă, cum ar fi Dior, femei nobile celebre, cum ar fi Florence Trevelyan, oameni de arta , printre care pictorul german Geleng și fotograful Wilhelm von Gloeden, artisti – aici am putea numi o multime, dar ne rezumam doar la doua star-uri: Greta Garbo și Elizabeth Taylor.T aormina a fermecat mai mulți regizori care au ales-o ca scenă pentru filmele lor.

Pictorul german Otto Geleng a fost primul adevarat promotor al frumuseții Taorminei, îndemnându-i pe compatrioții săi să vadă aceste locuri, de unde se poate vedea in acelasi timp zăpada de pe Muntele Etna și livezile de migdali infloriti.

Va prezentam locatia in care o sa stati 4 nopti in Taormina. Este motivul pentru care repetam excursia din luna mai. A placut atat de mult celor din grup, incat am decis acolo, pe loc sa mai facem fericiti inca 7 membrii ai clubului nostru.

Este retrasa, linistita si ofera o priveliste uluitor de frumoasa asupra marii, fiind situata deasupra insulei Bella. Casutele au cate 2 apartamente, unul situat la etaj, altul la parter. Am ales pentru voi apartamentele de la parter, cu vedere la mare. Cand iesiti pe usa dimineata, aveti marea in fata, este absolut minunat. Fiecare apartament are in fata o mica terasa cu scaune si masa , iar apropiat o bancuta si o masa mai mare. Locul de intalnire de seara.
Casutele sunt amplasate intr-o superba gradina, intretinuta exemplar. E atat de frumos acolo…Apartamentul are o camera de intrare in care se gaseste un pat de o persoana si un mic birou, iar in camera din continuare (nu au usa intre ele) este un pat dublu. Alaturat o bucatarie perfect utilata, cu plita, cu fierbator, vesela, chiuveta, vase de pregatit si de servire, pahare, frigider. In luna mai ne-am cumparat bere, vin cu aroma de migdale, apa, sucuri, branzeturi si mezeluri de Sicilia, fructe, legume si in fiecare dimineata fiecare si-a pregatit impreuna cu colegul de camera micul dejun.

Camerele nu au tv, ceea ce este foarte bine. Intr-o vacanta nu trebuie sa primesti vesti si nici sa-ti pierzi timpul in fata ecranului. Ai atatea lucruri frumoase, ce rost are sa alterezi cu stirile in majoritate proaste…

De la locatie, in 10 minute se ajunge in centru, urcand niste scari si in 5 minute se coboara la insula Bella.

Va arat cateva fotografii, pentru a intelege de ce a placut atat de mult aceasta locatie:

Precizari. Este o excursie in grup intimizat prin numar. O sa fiti doar 7 persoane plus Florin care o sa va fie insotitor si sofer al microbuzului cu care o sa calatoriti. Are si vizitare si un pic de relaxare la plaja si mare. Vom calatori cu un microbuz inchiriat, dar pentru a avea acces la obiectivele pe care vi le-am propus este nevoie sa mergem si pe jos. Vizitam pietonal  zone naturale, altele istorice, altele pitoresti-urbane. Nu sunt distante mari, dar pentru un confort si o stare buna va recomand sa veniti “incalziti” in aceasta excursie. Nu alergam, mergem usor, nu facem “bifari”, dar trebuie inteles ca sunt zile in care veti sta in picioare 4-5 ore. Asta inseamna un pic de pregatire fizica. Pe langa pregatire fizica este foarte bine sa veniti cu un pic de rabdare si intelegerea ca faceti parte dintr-un grup…

Important de stiut inainte de inscriere:
•   Singles Camp&Travel NU este o agentie, ci un grup format in cadrul unui proiect lansat in 2010 si care se refera la turism de socializare. Programele, alegerea hotelurilor, insotitorii de grup tin de Singles Camp, iar partea de inscriere si rezervare este realizata de o agentie tour-operator, specializata in turismul de grup, licentiata, solvabila, auditata si asigurata. Este vorba de Bon Voyage srl Sibiu.
•   actiunile noastre nu sunt excursii clasice, ci o combinatie de elemente turistice si de socializare. Scopul nostru este de a oferi persoanelor single un cadru de vacanta exclusiv, in care sa se poata cunoaste, sa poata socializa, sa se poata imprieteni.
•   pentru a exista un cadru optim, agentia face tot posibilul si ceea ce tine de ea pentru a oferi conditiile cele mai bune in raport de buget, iar noi, organizatorii si insotitorii de grup ne asiguram ca exista in interiorul grupului conditiile unei atmosfere civilizate, placute si de prietenie.
•   pentru o atmosfera placuta in grup este nevoie de o anume omogenitate, data de incadrarea in profil. De aceea impunem unul, de aceea suntem atenti si filtram inainte si in timpul actiunilor, asigurandu-ne ca la actiuni nu participa persoane care pot altera atmosfera prin comentarii si atitudini.
•   fiecare grup are cate un insotitor din partea Singles Camp&Travel (NU din partea agentiei, subliniem asta). Rolul lui este de a se asigura de parcurgerea programului anuntat, de functionarea cadrului de socializare si ca toata lumea este in profil. El poate decide, fara consultarea grupului, anumite modificari de program, asta in situatia in care intampina vreme nepotrivita, neprevazut sau ceva special.
•   inscrierile si rezervarile se fac DOAR online, nu in sedii, nu prin intermediul altor agentii.
•   inscrierea nu inseamna ca v-ati asigurat un loc. Rezervarea locului se face doar cu plata avansului, cu conditia ca aceasta sa se faca in conditiile si perioada de disponibilitate.
•   ocuparea locurilor se face in ordinea efectuarii avansului, nu a inscrierii

Daca sunteti pentru prima oara cu noi, aveti in vedere urmatoarele aspecte:
•   la actiunile clubului pot participa doar persoane single, cu calitatea de membru al clubului. Daca s-a pierdut aceasta calitate, nu mai puteti merge impreuna cu noi.
•   adresabilitatea actiunilor noastre nu este una generala, ne adresam DOAR persoanelor in profilul cerut: cu bun simt, educate, comunicative, deschise, tolerante, fara tendinte de a impune proprile reguli, nevoi sau dorinte speciale, cu intelegere fata de situatii speciale si a faptului ca fac parte dintr-un grup, cu respect fata de cei din grup, de organizatori si insotitorii de grup.
•   fiecare actiune are anumite particularitati: unele au preponderent elemente de turism cultural, altele istoric, altele sunt dinamice, altele se incadreaza in categoria evenimente, altele sunt un soi de vacante de relaxare si distractie, cu prietenii. Pe site si forum, la „Profilul actiunii” este precizat tipul (de relaxare, mediu, activ, foarte activ), sunt explicate particularitatile si de asemenea profilul. Parcurgeti-le cu atentie si rabdare pentru ca ajunsi la destinatie sa nu apara momente neplacute nici pentru voi ca participanti, nici pentru organizatori, nici pentru insotitorul de grup.

Odata ce v-ati inscris intr-o actiune inseamna ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu forma noastra de comunicare, cu regulile pe care le cerem respectate, cu conditiile de renuntare la o excursie/actiune:

Important pentru cei care doresc sa participe la excursiile Singles Camp: https://bit.ly/2La4tA2

Modul de informare asupra detaliilor, modificarilor, precizarilor, recomandarilor: https://bit.ly/2DDzJmy

Contract agentie/turist Bon Voyage  Sibiu:   https://www.singlescamp.ro/contract-de-agentie-bon-voyage-sibiu-cu-turistul/

Conditii de renuntare la o excursie: https://singlescamp.ro/conditii-de-renuntare-la-o-actiune/

Reguli pentru membrii clubului: https://singlescamp.ro/reguli-pentru-membri/