Autor Subiect: O destinatie de vis  (Citit de 16045 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

emanuellen

  • Vizitator
Răspuns: o destinatie de vis
« Răspuns #45 : Duminică, 28 Martie 2010, 11:42 »
WAUUUU,Viscriu??dar la noi peste tot arata asa,mai trebuie sa faci km ???cred ca e destul sa te uiti afara pe geam :-*

raskolnikov

  • Vizitator
Răspuns: o destinatie de vis
« Răspuns #46 : Duminică, 28 Martie 2010, 15:07 »
WAUUUU,Viscriu??dar la noi peste tot arata asa,mai trebuie sa faci km ???cred ca e destul sa te uiti afara pe geam :


E destul sa te uiti pe geam?! Ziceam ca la Viscri, in afara unei cetati din patrimoniul Unesco ori a pensiunii printului Charles, mai poti admira pe ulitele localitatii sasesti ciurde intregi de cai vaci si oi umbland aproape slobode. Tu vezi asa ceva pe geamul tau? Langa ce complex zootehnic locuiesti? La Ceamurlia?

Offline hana

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
  • Unde esti Iubire?
Răspuns: O destinatie de vis
« Răspuns #47 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 11:23 »
Eu am masina sunt singura, singurica cu drag si dor de plimbare, este cineva din Bucuresti care doreste sa plece cu mine intr-o excursie de 2 zile undeva in Romania sau poate chiar la Sibiel?
Avem nevoie de IUBIRE

carmentoma

  • Vizitator
Răspuns: O destinatie de vis
« Răspuns #48 : Miercuri, 07 Aprilie 2010, 07:48 »
         Destinatii de vis sunt peste tot! Chiar si in zona noastra , aici in Sud! Si cam cine e de vina ca nimeni nu incearca sa tempereze manifestarile primitive de "comuniune cu natura" cu mici, bere si manele cu Guta si Minune, dar si cu vestigii ramase in urma acestui gen de "civilizatii" (PET-uri, cutii de bere, foi de ceapa, pungi de plastic si alte asemenea)? Nu legislatia putin cam permisiva? Desi exista Legea 61 (pe nu mai stiu care an: as putea sa aflu, cu "goagalu" ;D, dar nu tin neaparat), parca, nu e pusa in aplicare prin "corectarea" acestor vandali cu amenzi, care sa fie si mediatizate masiv! Ca romanul nu stie decat de bataie (generic vorbind!)! Ce e aia constiinta civica?? Nu prevede! Educatia facuta acasa? Pai daca si tata arunca mucul de tigara oriunde, sau folia de la pachetul de tigari cand il deschide, sau mami biletul de tramvai ori ambalajul de la ciocolata le scapa cu naturalete pe jos, la doi pasi de cosul de gunoi atarnat de stalp, bietul pui cum sa stie de mic cum e normal si civilizat sa faca?
         Atunci halal destinatii de vis, nu credeti?