Forumul celor nou intrati > Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

Iesiri si intalniri pentru cei nou intrati in Singles Camp

(1/58) > >>

admin:
La "Precizari" va scriam despre statistica raspunsurilor la chestionarul transmis in iulie. Si ceva despre ce intentionez sa fac, pt a corecta si imbunatati proiectul. Unul dintre punctele importante este cel ce vizeaza pe cei nou intrati. Aici este clar, am facuit o mica greseala, calculand si crezand ca ei vor fi foarte usor integrati in comunitate, din mers, de catre cei mai vechi. M-am inselat intr-o oarecare masura pt ca, fara a generaliza, cu tot efortul unora din cei vechi de a-i primi, de a-i informa, de a-i determina la participari, la iesiri, multi new entries au anticipat ca aici deja exista niste legaturi de amicitie, ca grupurile sunt intr-un fel inchise si au avut teama ca la o iesire s-ar simti stanjeniti de prieteniile deja existente. Si au facut un pas inapoi, sunt in expetctativa si se multumesc sa stea un pic deoparte. Spun in general, pentru ca exista acel tipar, acel profil de persoana, care se acomodeaza foarte usor oriunde si se integreaza fara nici o timiditate sau retinere.

Am realizat ca si cei nou intrati au nevoie de starea aceea exceptionala pe care au avut-o participantii la primele tabere Singles Camp, anul trecut. Atmosfera de acolo i-a ajutat sa lege prietenii foarte statornice si puternice, i-a ajutat sa se convinga de viabilitatea proiectului si s-au atasat de idee. Vreau ca cei nou inscrisi, pe masura intrarii in comunitate, sa simta si sa realizeze ceea ce au simtit "cei douazecisicinci" la prima tabara. De aceea, periodic voi organiza "Tabere New Entry".

Intrarea in grup intr-o comunitate, este mult mai simpla si usoara pentru cei mai timizi si mai retrasi, ii ajuta sa-si invinga timiditatea, in conditile in care stiu ca toti sunt noi acolo, toti vin pentru prima oara. Nu este singurul in aceasta situatie, nu mai are teama ca acolo va intalni niste grupulete relativ inchise care pot sa-l tina deoparte. Prezenta a 2-3 vechi este necesara, ei pot crea o poarta pe unde cei noi sa intre. Pot raspunde intrebarilor, pot da explicatii, pot exemplifica.

Despre cum vor fi organizate aceste tabere si cateva amanunte.

- intervalele vor fi determinate  de numarul de inscrisi/perioada si de profilul celor nou intrati; deci nu vor fi fixe, de exemplu la fiecare 2 luni
- se vor tine pe profile de inscrisi, in special dupa criteriile de varsta si grad de dinamicitate
- programul va avea ca tinta socializarea, am sa incerc sa determin interactiunea intre fiecare. Nu va fi insa de tip team building sau ceva determinant prin parghiii exterioare. O sa fie ceva simplu, firesc si cat mai natural.
- zona in care o sa se desfasoare va fi apropiata Sibiului. Asta din doua motive: este in centrul tarii si permite o deplasare nu foarte lunga din orice colt al tarii si de asemenea imi permite si mie sa fiu aproape de afacerea mea, de Sibiel. In week-enduril acolo este full de turisti, organizez evenimente, tot felul de activitati si asta impune si prezenta mea pt indrumare si supraveghere. Anul acesta am neglijat mult Sibielul si nu-mi mai permit sa o fac in continuare. O locatie apropiata Sibiului, imi va da posibilitatea sa mai fug pana la Sibiel, sa mai corectez cate ceva daca este cazul, sa mai vad daca este cazul de organizari ad hoc.
- locatiile vor fi intime, gen pensiune, sa fim doar noi acolo, astfel incat sa se creeze atmosfera de intimitate absolut necesara pt socializare. Poate sa fie chiar si Pensiunea Sibiel, in anumite perioade cand o am mai libera.
- transportul este organizat la nivel individual, fiecare si-l va organiza cum doreste si ii este mai simplu.
- grupurile vor fi de minim 15 persoane, maxim 20 - 25.

Despre participarea la Taberele New Entry si detaliile de inscriere
- taberele new entry au sa fie anuntate la fel ca si actiunile nationale la "Tabere curente" o sa se mentioneze insa pt cine sunt organizate
- am sa anunt prin newsletter pe cei noi, tabara ca li se potriveste ca profil, locul unde o sa se tina, data si costul
- inscrierea se face pe office@singlescamp.ro. cu specificarea numelui, nr. de telefon si a taberei de participare

Sper ca la acest tip de actiuni, au sa participe majoritatea celor nou inscrisi. Este pentru ei cel mai bun si mai simplu mod de a cunoaste pe ceilalti single din comunitate, acolo pot lega prietenii, se pot forma grupuri Sigles Camp. Pentru mine va fi un efort sa ies in week-enduri atat de des, dar o sa o fac cu toata placerea si disponibilitatea. Ramane doar ca si cei nou intrati sa raspunda prezent la aceste actiuni.

varsator38:
Prezent! ;)
 

Mimi:
 Prezenta a 2-3 vechi este necesara, ei pot crea o poarta pe unde cei noi sa intre. Pot raspunde intrebarilor, pot da explicatii, pot exemplifica.

Pot fi unul(una) dintre cei vechi,nu de alta ,dar imi doresc tare mult sa vad Sibiul si Sibielul?

admin:
Si uite asa, se formeaza grupul pt prima tabara de new entry! Multumesc Mimi de ajutor, mi-ar face mare placere sa fi unul dintre cei 2-3 vechi care vor fi prezenti acolo! Si off topic si personal: mi-a scris colegul tau un Email, i-am raspuns sper ca a primit toate detaliile. Probabil are sa fie si el unul dintre cei din acest prim grup si atunci o sa-mi fie mult mai simplu sa-i explic despre SC.

Mimi:
 Multumesc!  E foarte posibil ca in curind sa mai scrie inca cineva careia i-am vorbit despre proiect si care a parut interesata.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â