Autor Subiect: Single sau in cuplu?  (Citit de 279280 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #735 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 00:29 »
Mi-a placut ce ai scris marilena!  :)


si mie!


"cate cupluri ce radiaza de ,,fericire" vedeti?


am vazut cateva ... si m-am uitat "insistent" sa vad daca nu se prefaceau. chiar stiu cel putin unul, sigur!

... sa-ti arate afectiune si caldura.


am vazut atata nevoie de asta ... incat ... caloriferul sa traiasca!
nihil sine deo

Caroline

  • Vizitator
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #736 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 00:48 »
am vazut atata nevoie de asta ... incat ... caloriferul sa traiasca!

 ;D Afectiune si caldura? Pai atunci sa ne lasam iubiti de copiii orfani... din Africa.

Offline marilena09

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #737 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 13:32 »
Va multumesc pentru aprecieri si imi cer scuze din start pentru frecventa scazuta pe care o am pe forum insa timpul meu e atat de limitat :( :) Insa va citesc si imi place ce citesc, m-a surprins faptul ca am gasit in momentul in care nu mai ,,speram" un forum in care oamenii sa ,,vorbesca" fara ca eticheta de single sa fie confundata cu cea de ,,disperant de disponibil" ;D Imi place si cred ca asta e meritul admin-ului si al vostru. Un inginer ramane un inginer indiferent cu ce se ocupa, in sensul ca tot ce face face ,,inginereste" adica dupa un minutios ,,studiu de caz". Felicitari atat pentru idee cat si pentru efortul depus in a pastra ,,reperele" acestui forum.

Offline xdianax

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #738 : Vineri, 04 Ianuarie 2013, 17:23 »

mihaela1961

  • Vizitator
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #739 : Miercuri, 23 Ianuarie 2013, 14:19 »
chiar azi am gasit ceva care mi-s placut cu subiectul SINGURATATE.Cititi si voi si judecati:
SINGURATATEA NU ESTE UN DUSMAN
Singuratatea este o iluzie. In clipa in care crezi ca esti singur, de fapt Tot Ceea Ce Te Inconjoara este alaturi de tine. Teama de singuratate este formata prin intermediul perceptiei in separare. Datorita faptului ca ai impresia ca esti o piesa individuala din acest puzzle numit viata, iti creezi diverse experiente in relatie cu celelalte piese. De fapt, realitatea este ca totul este interconectat.
Daca vei merge dincolo de aparentele fizice, vei intelege ca singuratatea este o fictiune experimentata prin teama de ratacire. In momentul in care nu mai ai un punct de reper, atunci iti pierzi directia. Insa daca acest punct de reper este in exteriorul tau, atunci, brusc, viata ta devine dependenta de circumstantele exterioare.
De aceea, niciodata nu iti vei gasi pacea in exterior. Pacea ta este deja in tine, asteptand sa fie activata si experimentata. Este adevarat ca mediul exterior iti poate influenta starea interioara, dar daca tu iti raportezi pacea la mediul exterior, atunci pacea ta va depinde intotdeauna de modul in care exteriorul se manifesta.
Singuratatea a avut un rol important in vietile oamenilor care au schimbat lumea. Bineinteles, la fel ca oricare element existential, singuratatea poate fi perceputa atat in mod inalt, cat si intr-un mod negativ. Poti face din singuratate dusmanul tau, insa, in acelasi timp, singuratatea iti poate fi cel mai bun prieten. Totul depinde de tine, de perceptia ta si de locul din care privesti.
De multe ori, singuratatea si linistea merg brat la brat in acest drum existential. Linistea poate fi dobandita foarte usor cand mediul exterior este in tacere. Iar singuratatea iti poate oferi aceasta tacere. Singuratatea iti poate oferi locul, insa ceea ce faci tu in acest loc depinde doar de tine. Unii oameni se sinucid din cauza singuratatii, iar altii creaza adevarate capodopere in clipele de singuratate.
Daca singuratatea a ajuns in viata ta, inseamna ca acum, mai mult ca niciodata, ai ocazia sa vorbesti cu tine, sa petreci mai mult timp cu tine si, poate cel mai important, sa te asculti mai mult. Si vei putea face asta foarte bine, deoarece in liniste totul se aude mai clar. Singuratatea iti ofera privilegiul de a purta o discutie clara cu locul in care te afli, cu viata pe care o traiesti. Acum ai ocazia sa iti spui tot ce ai de spus, fara a te mai cenzura.
De multe ori, ai tanjit la cateva clipe de liniste si de tacere. Singuratatea iti ofera aceste cadouri. Primeste-le cu inima deschisa, fara teama sau suspiciune. Totul te conduce la un bine mai mare, chiar daca de multe ori mintea noastra nu intelege acest adevar. Totul ne conduce la Binele Suprem. Insa, nu uita: niciodata sa nu judeci un drum dupa inceputul lui. De fapt, niciodata sa nu judeci.
Paradoxal, de multe ori te simti singur chiar daca esti in compania unei/unor persoane, iar alte ori te simti complet chiar daca esti doar in compania ta. Vezi tu, singuratatea este relativa. Si interpretabila. Asa ca, nu eticheta singuratatea in functie de experientele pe care le-ai avut pana acum. Viata nu se repeta. Totul este nou. In fiecare clipa, tu esti o fiinta noua. Nu te raporta la o experienta anterioara sau viitoare, deoarece uiti sa traiesti experienta actuala.
In clipele de singuratate, permite-ti sa faci liniste si sa primesti aceasta stare cu inima deschisa. In liniste, gandurile devin mai limpezi, simturile devin mai ascutite, detaliile devin mai evidente, mesajele devin mai clare. Singuratatea iti ofera tacere, iar tacerea iti poate oferi liniste, iar daca ai liniste, ai totul. Daca in interiorul tau este liniste, atunci exteriorul iti va oferi liniste, deoarece lumea exterioara este manifestarea interiorului tau.
Nu percepe singuratatea ca pe un monstru. Nu acesta este rolul ei. Singuratatea vine in viata ta pentru a-ti oferi clipe de pace si contemplatie. De ce nu ai primi aceste binecuvantari cu inima deschisa? Cu totii avem la un moment dat un ragaz de la ritmul alert al lumii fizice. Tuturor ne prinde bine o vacanta de la mediul exterior. In aceasta vacanta avem ocazia de a ne consolida relatia cu noi insine, iar daca avem o relatie constienta cu Sinele nostru, atunci vom realiza ca niciodata nu suntem singuri.
Forta Infinita care ne-a creat salasluieste in interiorul nostru. Ea ne-a oferit viata, Ea ne sustine viata. Daca devenim constienti de legatura pe care o avem cu Divinitatea, atunci singuratatea va deveni o binecuvantare, o oaza de liniste, un prilej de a petrece clipe alaturi de Sinele Adevarat.
Nu fugi de singuratate, ci primeste-o cu inima deschisa. In fiecare zi, fa-ti un obicei din a petrece clipe cu Sinele tau, cu Infinitul Nevazut. Permite-ti sa faci liniste. Permite-ti sa comunici cu Centrul Fiintei Tale, permite-ti sa descoperi Cine Esti Cu Adevarat, permite-ti sa te asculti si sa te intelegi. Iar daca tu vei face pace cu tine, atunci vei primi pace si de la mediul exterior. Si sa nu uiti niciodata: Dumnezeu este intotdeauna cu tine si iti vorbeste in permanenta. Fa liniste si asculta-L.


Offline paulette

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #740 : Miercuri, 23 Ianuarie 2013, 14:39 »
Foarte frumos si adevarat ceea ce e scris in text, Mihaela. Toti ar trebui sa invatam sa ne onoram si sa ne iubim Sinele nostru Divin. Unde ai gasit textul?

mihaela1961

  • Vizitator
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #741 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 22:21 »
Citind eu cate ceva pe oarescare site-uri cu profil psihologic, iar am gasit ceva interesant despre modalitatile de a inlatura singuratatea:

Tu cum iti 'ineci' singuratatea?

20 Decembrie 2012
Sentimentul de singuratate este adesea asociat cu senzatia de amorteala, cu starea in care parca nu manifesti niciun sentiment... parca aceste persoane traiesc in locuri geroase, care le ingheata trairile si sentimentele. Sentimentul de singuratate poate fi dureros, coplesitor, poate conduce la respingerea / negarea propriei persoane si /sau la abuz de substante, alcool si alte substante interzise.

Nu detinem controlul singuratatii. Singuratatea preia controlul asupra noastra, asupra personalitatii noastre. Ea este ca o celula in care ne inchidem singuri.

Ce faci cand esti singur? Care sunt strategiile tale pentru a trece mai usor de aceasta stare?
Studiile realizate in domeniu arata ca sunt 4 strategii principale utilizate de oamenii pentru a invinge singuratatea. Dvs. pe care dintre acestea o aplicati?


1. Singuratate activa
Inseamna ca atunci cand te simti singur ai tendinta de a te angaja in comportamente active (care contribuie la propria dezvoltare), cum ar fi scrisul, cititul, joggingul etc. De regula, aceste tipuri de comportamente sunt sanatoase deoarece au tendinta de a ne sustrage din "mediul" singuratatii si de a ne incarca cu energii pozitive si creative. Oamenii care pun in practica aceasta strategie tind sa sufere pentru o perioada mai lunga de timp din cauza singuratatii, deoarece acestia nu trateaza aceasta stare, ci o ocolesc, mintindu-se ca nu sunt chiar atat de singuri.

2. Shopping si alte modalitati de a cheltui bani
Cheltuirea banilor are multiple efecte benefice asupra oamenilor singuri, pentru ca acest lucru presupune sa iesiti din casa si sa interactionati cu diferite persoane. Cercetatorii inca analizeaza daca acest mod de a ne "ineca" singuratatea este eficient sau nu... verdictul stiinfic nefiind stabilit pana in prezent. Cert este un singur lucru, daca cheltuiti nesabuit, pe lucruri de care nu aveti nevoie, intr-un final se va dovedi ca aceasta strategie este extrem de nesanatoasa. Ce trebuie sa retineti din aceasta a doua strategie este ca trebuie sa iesiti din casa, sa interactionati cu oamenii si sa va achizionati mici lucruri care va aduc o stare de bine, lucruri pe care ati evitat sa le cumparati din alte motive, insa fara a cheltui excesiv. Indicat este sa plecati la drum cu o suma limitata de bani... tentatiile sunt uriase. 
 
3. Contactul social
Per ansamblu, aceasta strategie presupune facem tot posibilul pentru a interactiona cu prietenii, apropiatii, membrii familiei. Astfel, se recomanda sa ii contactati telefonic, sa le faceti o vizita si sa va "deschideti sufletul" in fata lor. Initial, cercetatorii erau de parere ca aceasta modalitate de a face fata singuratii este cea mai eficienta, insa cu timpul s-a demonstrat ca prietenii pe umarul carora ne plangeam sunt impovarati, "macinati" de problemelor noastre.

Dar, daca ai prieteni cu care vorbesti, si totusi te simti singur, ar trebuie sa reflectati si sa va intrebari de ce se intampla astfel? Poate ca relatiile de prietenie avute nu sunt atat de stranse si de adevarate pe cat crezi? Poate ca este timpul sa legi noi prietenii... concetreaza-te si mediteaza asupra vietii de pana acum.

4. Tristete pasiva
Dintre toate modalitatile de a ameliora singuratatea, aceasta pare sa fie cea mai neadecvata. Tristetea pasiva inseamna ca va antrenati in activitati care amplifica singuratatea in loc sa o atenueze. Aceste activitati pot fi: privitul la tv, dormitul, consumul de alimente, folosirea tranchilizantelor, consumul de alcool etc. Implicarea in aceste tipuri de comportamente fac mai mult rau decat bine, dar probabil procedeaza astfel fiindca se simt neputinciosi si incapabili pentru a schimba situatia. Trebuie sa constientizati ca va aflati intr-o situatie deplorabila si ca trebuie sa faceti ceva pentru a opri aceasta tristete pasiva si a va realoca energia in alte activitati. Indentificati activitati care contribuie sa cresterea stimei de sine si a moralului.  Mergeti la psiholog, discutati despre singuratatea dvs. Este bine sa aveti momente de singuratate, dar nu este bine ca aceste momente sa se prelungeasca la nesfarsit. Este timpul sa mergeti mai departe!

mihaela1961

  • Vizitator
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #742 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 22:28 »
p.s. articolul anterior:www.topexperti.ro
acum altul de pe www.garbo.ro
Nu percepe singuratatea ca pe un monstru. Nu acesta este rolul ei. Singuratatea vine in viata ta pentru a-ti oferi clipe de pace si contemplatie. De ce nu ai primi aceste binecuvantari cu inima deschisa? Cu totii avem la un moment dat un ragaz de la ritmul alert al lumii fizice. Tuturor ne prinde bine o vacanta de la mediul exterior. In aceasta vacanta avem ocazia de a ne consolida relatia cu noi insine, iar daca avem o relatie constienta cu Sinele nostru, atunci vom realiza ca niciodata nu suntem singuri.

Forta Infinita care ne-a creat salasluieste in interiorul nostru. Ea ne-a oferit viata, Ea ne sustine viata. Daca devenim constienti de legatura pe care o avem cu Divinitatea, atunci singuratatea va deveni o binecuvantare, o oaza de liniste, un prilej de a petrece clipe alaturi de Sinele Adevarat.

Nu fugi de singuratate, ci primeste-o cu inima deschisa. In fiecare zi, fa-ti un obicei din a petrece clipe cu Sinele tau, cu Infinitul Nevazut. Permite-ti sa faci liniste. Permite-ti sa comunici cu Centrul Fiintei Tale, permite-ti sa descoperi Cine Esti Cu Adevarat, permite-ti sa te asculti si sa te intelegi. Iar daca tu vei face pace cu tine, atunci vei primi pace si de la mediul exterior. Si sa nu uiti niciodata: Dumnezeu este intotdeauna cu tine si iti vorbeste in permanenta. Fa liniste si asculta-L.

de CATALIN MANEA, expert Garbo

mihaela1961

  • Vizitator
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #743 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 22:31 »
http://holistsan.wordpress.com/2013/01/21/nu-esti-niciodata-singur/

Nu esti niciodata singur
21 01 13
Dintre toate fricile, frica de singuratate, de departe, bate recordul la mutilarea sufletului nostru.
 

O minte dominata de aceasta frica va fi mereu in cautarea antidotului singuratatii si va crea tot felul de ganduri, prin care sa te convinga sa actionezi ca si cum compania si relatiile sunt cel mai important lucru din lume. Va cauta tot felul de contexte prin care sa fii cu cineva, indiferent de pretul platit. De aceea, vei fi ca un robotel ghidat de frica (inconstient, desigur, sau chiar constient cateodata), in loc sa fii un suveran ghidat de puterea de creatie a Sinelui tau.
Ce ganduri arata ca ti-e frica de singuratate? Iata cateva:
rau e cu rau dar mai rau e fara rau
am foarte mult de munca, trebuie sa fac neaparat asta, nu pot pleca
daca raman singur/a nu ma voi descurca
sa am mereu o prieten/a cu care vorbesc sau sa ma  intilnesc
ce o sa zica lumea daca nu am partener/a? Inseamna ca nu sunt valoros, am defecte
da, ar trebui sa inchei relatia in care sunt acum, dar mai stau putin pana gasesc pe altcineva ca sa nu sufar cand voi pleca.
Datorita acestui program care iti sopteste mereu in ureche: “sa nu ramai niciodata singur, va fi o catasatrofa, vei pierde totul si vei suferi cumplit”, ajungi sa crezi, mai grav ca nu vei mai avea parte de IUBIRE. Da, asta este lovitura de gratie la care cedeaza toti, faptul ca singuratatea e asociata cu lipsa iubirii.
Nimic mai distorsionat. Ce se intampla, de fapt, cand vrei sa infrunti aceasta voce, acest demon care te bantuie, poate din copilarie? Se intampla ca, Sinele tau a gasit un canal si te-a contactat, iar tu ACUM ai puterea sa iti infrunti credintele irationale care ti-au controlat viata in trecut cu forta suplimentara care vine de la el.  Acum ai un germen al unei gandiri noi, care va creste si va deveni un nou program, al iubirii de Sine. Cand infrunti demonul fricii de singuratate si il faci sa taca, in linistea ta interioara vei descoperi ca nu esti niciodata singur. Vei descoperi ca esti mereu cu Sinele tau in spatiul tau interior, si simti iubirea lui profunda si calda, de fapt, esti iubirea profunda si calda, pentru ca dispare sentimentul de separare. Asta e marea surpriza si marele cadou pe care il desfaci la sfarsit: siguranta si iubirea sunt in tine si nu plecasera niciodata. Dintotdeauna erau acolo. ACUM ai devenit constient de ele. In trecut, doar credeai ca esti singur, si asta a devenit realitatea in care ai trait.
Acum, experimentezi iubirea Sinelui tau si nu esti niciodata singur, e imposibil. Rezultatul se va vedea in redefinirea relatiilor din jur, in care nu vei mai fi manipulat, abuzat,controlat,folosit din frica de singuratate si nici tu nu vei mai face acest lucru cu ceilalti.
Pentru relatii in care te iubesti atat de mult pe tine incat nu-l poti rani pe celalalt,

mihaela1961

  • Vizitator
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #744 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 22:36 »
chiar azi am gasit ceva care mi-s placut cu subiectul SINGURATATE.Cititi si voi si judecati:
SINGURATATEA NU ESTE UN DUSMAN
Singuratatea este o iluzie. In clipa in care crezi ca esti singur, de fapt Tot Ceea Ce Te Inconjoara este alaturi de tine. Teama de singuratate este formata prin intermediul perceptiei in separare. Datorita faptului ca ai impresia ca esti o piesa individuala din acest puzzle numit viata, iti creezi diverse experiente in relatie cu celelalte piese. De fapt, realitatea este ca totul este interconectat.
Daca vei merge dincolo de aparentele fizice, vei intelege ca singuratatea este o fictiune experimentata prin teama de ratacire. In momentul in care nu mai ai un punct de reper, atunci iti pierzi directia. Insa daca acest punct de reper este in exteriorul tau, atunci, brusc, viata ta devine dependenta de circumstantele exterioare.
De aceea, niciodata nu iti vei gasi pacea in exterior. Pacea ta este deja in tine, asteptand sa fie activata si experimentata. Este adevarat ca mediul exterior iti poate influenta starea interioara, dar daca tu iti raportezi pacea la mediul exterior, atunci pacea ta va depinde intotdeauna de modul in care exteriorul se manifesta.
Singuratatea a avut un rol important in vietile oamenilor care au schimbat lumea. Bineinteles, la fel ca oricare element existential, singuratatea poate fi perceputa atat in mod inalt, cat si intr-un mod negativ. Poti face din singuratate dusmanul tau, insa, in acelasi timp, singuratatea iti poate fi cel mai bun prieten. Totul depinde de tine, de perceptia ta si de locul din care privesti.
De multe ori, singuratatea si linistea merg brat la brat in acest drum existential. Linistea poate fi dobandita foarte usor cand mediul exterior este in tacere. Iar singuratatea iti poate oferi aceasta tacere. Singuratatea iti poate oferi locul, insa ceea ce faci tu in acest loc depinde doar de tine. Unii oameni se sinucid din cauza singuratatii, iar altii creaza adevarate capodopere in clipele de singuratate.
Daca singuratatea a ajuns in viata ta, inseamna ca acum, mai mult ca niciodata, ai ocazia sa vorbesti cu tine, sa petreci mai mult timp cu tine si, poate cel mai important, sa te asculti mai mult. Si vei putea face asta foarte bine, deoarece in liniste totul se aude mai clar. Singuratatea iti ofera privilegiul de a purta o discutie clara cu locul in care te afli, cu viata pe care o traiesti. Acum ai ocazia sa iti spui tot ce ai de spus, fara a te mai cenzura.
De multe ori, ai tanjit la cateva clipe de liniste si de tacere. Singuratatea iti ofera aceste cadouri. Primeste-le cu inima deschisa, fara teama sau suspiciune. Totul te conduce la un bine mai mare, chiar daca de multe ori mintea noastra nu intelege acest adevar. Totul ne conduce la Binele Suprem. Insa, nu uita: niciodata sa nu judeci un drum dupa inceputul lui. De fapt, niciodata sa nu judeci.
Paradoxal, de multe ori te simti singur chiar daca esti in compania unei/unor persoane, iar alte ori te simti complet chiar daca esti doar in compania ta. Vezi tu, singuratatea este relativa. Si interpretabila. Asa ca, nu eticheta singuratatea in functie de experientele pe care le-ai avut pana acum. Viata nu se repeta. Totul este nou. In fiecare clipa, tu esti o fiinta noua. Nu te raporta la o experienta anterioara sau viitoare, deoarece uiti sa traiesti experienta actuala.
In clipele de singuratate, permite-ti sa faci liniste si sa primesti aceasta stare cu inima deschisa. In liniste, gandurile devin mai limpezi, simturile devin mai ascutite, detaliile devin mai evidente, mesajele devin mai clare. Singuratatea iti ofera tacere, iar tacerea iti poate oferi liniste, iar daca ai liniste, ai totul. Daca in interiorul tau este liniste, atunci exteriorul iti va oferi liniste, deoarece lumea exterioara este manifestarea interiorului tau.
Nu percepe singuratatea ca pe un monstru. Nu acesta este rolul ei. Singuratatea vine in viata ta pentru a-ti oferi clipe de pace si contemplatie. De ce nu ai primi aceste binecuvantari cu inima deschisa? Cu totii avem la un moment dat un ragaz de la ritmul alert al lumii fizice. Tuturor ne prinde bine o vacanta de la mediul exterior. In aceasta vacanta avem ocazia de a ne consolida relatia cu noi insine, iar daca avem o relatie constienta cu Sinele nostru, atunci vom realiza ca niciodata nu suntem singuri.
Forta Infinita care ne-a creat salasluieste in interiorul nostru. Ea ne-a oferit viata, Ea ne sustine viata. Daca devenim constienti de legatura pe care o avem cu Divinitatea, atunci singuratatea va deveni o binecuvantare, o oaza de liniste, un prilej de a petrece clipe alaturi de Sinele Adevarat.
Nu fugi de singuratate, ci primeste-o cu inima deschisa. In fiecare zi, fa-ti un obicei din a petrece clipe cu Sinele tau, cu Infinitul Nevazut. Permite-ti sa faci liniste. Permite-ti sa comunici cu Centrul Fiintei Tale, permite-ti sa descoperi Cine Esti Cu Adevarat, permite-ti sa te asculti si sa te intelegi. Iar daca tu vei face pace cu tine, atunci vei primi pace si de la mediul exterior. Si sa nu uiti niciodata: Dumnezeu este intotdeauna cu tine si iti vorbeste in permanenta. Fa liniste si asculta-L.


http://www.garbo.ro/articol/Lifestyle/13184/singuratate-nu-dusman.html

Offline TORICOSU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #745 : Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 12:28 »
Single NUUUUUUUUUUUU. Viata e facuta pentru a fi traita in doi. Tandretea, afectivitatea, dragostea, placerea, sexul.... 
Eu prefer sa sufar si sa fiu trist dupa fiecare dragoste terminata, decat altfel.  :yeah:
Numai ca trebuie avut foarte mare grija, trebuie sa te cunosti suficient de bine ca sa poti ramane intreg la minte, deoarece chimia creerului este foarte fragila, trecerea de la tristete in fel si fel de tipuri de boli mintale este mica.
In rest, moralul sus si hai sa ne traim viata dar nu singuri.

iuli

Bravo draga prietene, la fel simt si eu ,viata e "facuta" din doi si la "sfarsit" as vrea sa fiu primul ales ,nu as suporta sa raman ultimul (credeti-ma nu sunt egoist).

Offline rodica

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 41
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #746 : Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 12:36 »
Bine ai venit.
Felicitari imi place cum gandesti :thumbup:
NIMENI NU E SINGUR PE PAMANT!

Offline TORICOSU

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #747 : Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 14:11 »
Bine ai venit.
Felicitari imi place cum gandesti :thumbup:

 Mersi Rodica.
E doar prima "impresia care conteaza", incerc si eu sa va "adorm" vigilenta , deocamdata cu tine am reusit, :flori: sper sa nu te dezamagesc prea curand  ....  :kissing:

Offline rodica

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 41
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #748 : Sâmbătă, 09 Februarie 2013, 19:44 »
Mersi Rodica.
E doar prima "impresia care conteaza", incerc si eu sa va "adorm" vigilenta , deocamdata cu tine am reusit, :flori: sper sa nu te dezamagesc prea curand  ....  :kissing:
:giggle:
NIMENI NU E SINGUR PE PAMANT!

mihaela1961

  • Vizitator
Re: Single sau in cuplu?
« Răspuns #749 : Duminică, 10 Februarie 2013, 07:00 »
...si pentru ca e duminica, mai avem o zi de weekend(inca), va trimit la toti care care 'navigati' pe acest post, ceva dragut...
Sper sa va placa!
Pe mine una, m-au amuzat amandoua fisierele!
Deci cum ramane?
Singur sau in doi?Oare dilema se va rezolva vreodata? :-[
Apropos de tema acestui topic, cred ca se va polemiza mereu.In opinia mea(e doar o simpla opinie personala):
-daca esti deja impacat cu tine insati(mai rar insuti)-vei pleda pt. traiul de una singura, fara a 'blama' sub nici o forma pe cei care-si doresc un trai in doi!
- daca esti singur, DAR nu te-ai impacat cu aceasta situatie(ai un soi de conflict cu tine insatipe aceasta tema, vei ofta mereu dupa acel ipotetic barbat care - crezi tu - ca iti va putea 'acoperi' singuratatea!