Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

(1/1319) > >>

marcutza:
Prin acest topic am dorit sa ne cunoastem mai bine si prin optiunile noastre muzicale, ce gen de muzica ne place sa ascultam samd.admin:
Excelent topic Marcutza! Muzica este unul dintre factorii care pot echilibra, relaxa si destinde. Tot ea creaza atmosfera, o intretine si este determinanta la un party. Eu de multe ori cand sunt obosit si stresat pun ceva care-mi face placere si se potriveste starii mele de spirit. Eua am ramas unul dintre partizanii muzicii vechi, imi place enorm de mult Beatles, mai ales ca am avut ocazia sa cunosc la Sibiel pe fostul lor manager logistic, cu care am povestit o saptamana in sir despre ei. Imi place mult Abba ma destinde extraordinar, ascult cu placere Deep Purple, Smokie, Yes, The Monkees, Neil Diamond, o da, Neil cu vocea lui inconfundabila, lista este lunga. Ascult insa si Lady Gaga, Bad Romance imi place mult pentru ca este antrenanta si foarte optimista. La Sibiel, la restaurnat am o adevarata colectie, pun clasica, jazz, oldies si lumea vad ca din picior, semn ca le place, asa ca nimeni nu m-a inebunit acolo cu stiluri care nu-mi fac placere. Nu critic si niciodata n-am facut-o, pe cei care asculta altceva decat mine, chiar si pe cei care asculta orientalism de tinichea. Accept placerea si gustul fiecaruia si n-am nici o problema in asculta si altceva cand sunt nevoit.

deleanu:
    Gusturile pentru diferite tipuri de muzica sunt ca si cele pentru femei : nu se discuta ci se accepta ca atare . Totusi de-a lungul timpului s-a dovedit ca muzica creeaza stranse legaturi intre oameni sau creeaza divergente . Este un lucru pe care il poti observa si in societate : simti un oarecare disconfort daca prietenii tai te duc intr-un loc unde se asculta muzica rock - care sa zicem ca nu este un gen care sa-ti faca placere -... chiar daca ei fac tot posibilul sa te simti si tu bine . Poti observa ca adeptii unui curent muzical au si multe lucruri in comun care tu de multe ori se intampla sa nu le ai ceea ce-ti accentueaza aceasta stare . In schimb , simti o stare de euforie atunci cand mergi intr-un loc cu o muzica care iti face placere , indiferent de oamenii care se afla in jurul tau . Muzica s-a nascut din sentimente si trairi si acest lucru ii face pe adeptii aceluiasi curent muzical sa descopere ca au atat de multe in comun chiar si pe alte planuri .

silviu: ::)

admin:
http://www.youtube.com/results?search_query=dolly+parton+jolene&search_type=&aq=1&oq=Dolly+

Dolly Parton, e prea veche? Mie imi place mult vocea ei!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â