Autor Subiect: Tabara New Entry 16 - 18 martie  (Citit de 38674 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

 • Vizitator
Re: Tabara New Entry 16 - 18 martie
« Răspuns #225 : Joi, 22 Martie 2012, 18:34 »
Sa stii ca cele mai bune tablouri si mie mi-au iesit cand m-am inspirat un pic din sticla.

 ;D Scuze, da' nu ma pot abtine! Tocmai mi-ati adus aminte de un fost coleg al meu de facultate... La examenul de Botanica sistematica (asta insemnand vreo 2000 de denumiri de plante in latina,  cu incadrarea de rigoare) nu luase nimeni in istoria facultatii mai mult decat 7. La examen am avut de prezentat si un referat. Vreau sa spun ca colegul meu, dupa ce si-a terminat de invatat materia, in seara din ajunul examenului s-a apucat de referat... cu vodca alaturi. Si dai, si scrie, si bea, si scrie... pana dimineata. Eram toti in sala de lectura la camin si faceam pariuri cu el ca acuma-acuma i se rupe filmul. Da' de unde, am pierdut! Probabil era surescitarea mentala atat de mare ca avea nevoie... ca sa se mentina la normal. Iti imaginezi cam in ce stare a ajuns la examen... si a luat 9!!!

Glumesc... dar va inteleg. Eu cand scriu, sunt dependenta de muzica simfonica si cand scriu proza, de vin. Cred ca ar trebui sa ma rezum la poezie - travaliul e suficient de scurt ca sa necesite concentrarea unui sprint si nu un stimulent de cursa lunga.  oO

P.S. Inca ceva, sunt de acord cu rocky. A face din arta marketing la comanda e cu totul altceva decat a crea. Exact din acest motiv NU mi-am facut din hobby-uri o meserie. Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului... da' nu si sufletul.  :angel:

Offline adam

 • Newbie
 • *
 • Mesaje postate: 10
Re: Tabara New Entry 16 - 18 martie
« Răspuns #226 : Duminică, 25 Martie 2012, 18:58 »
Gigi, ai dreptate aceasta excursie a marcat inceputul primaverii si  am reusit sa-mi incarc bateriile. Sper sa tinem in continuare legatura si sa ne mai vedem si in alte excursii :).

Offline florin

 • Newbie
 • *
 • Mesaje postate: 6
Re: Tabara New Entry 16 - 18 martie
« Răspuns #227 : Sâmbătă, 31 Martie 2012, 15:53 »
Bun gasit tuturor. Si eu sunt nou pe aici si ma bucur sa va cunosc. Am fost la carnavalul de la Sibiel 16 - 18 martie si mi-a placut atat me mult incat am picat in ... extaz. Gigi sa traiesti ca ai facut un lucru minunat cu aceasta comunitate Singles, iar la Sibiel este un vis. Sper sa vad acest vis si vara sau toamna si cand este mult mai frumos. Numai bine va doresc tuturor si astept sa ne vedem la alte actiuni pe care le organizeaza Gigi. Apropo Gigi imi pare rau de actiunea de la Bucovina, dar m-am inscris la vizita de la Cheile Nerei.

Offline admin

 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Mesaje postate: 11624
Re: Tabara New Entry 16 - 18 martie
« Răspuns #228 : Sâmbătă, 31 Martie 2012, 20:17 »
Servus Florin! Ma bucur ca o sa ne revedem pe Cheile Nerei. Intradevar, pacat de Bucovina.