Autor Subiect: Stiri, evenimente, informatii, barfe  (Citit de 594228 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #15 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 11:04 »
Poliţia Rutieră a pus în funcţiune radarele invizibile.

Incepând de vineri dimineaţa, Poliţia Rutieră a pus în funcţiune 300 de radare invizibile în 32 de judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Radarele sunt amplasate pe cele două autostrăzi dar şi pe unele drumuri naţionale. Este vorba, în principal, de DN1, DN2 şi DN7, în special în locurile cunoscute drept "puncte negre", ca urmare a faptului că în zonele respective s-au produs cele mai multe accidente de circulaţie.

Unul dintre drumurile cu cele mai multe radare este DN2, care traversează practic opt judeţe. Teoretic, pe un traseu de 500 km pot exista până la 80 de radare. De asemenea, noile radare au fost amplasate şi în Bucureşti precum şi în marile oraşe, tot în zona aşa ziselor "puncte negre".

Sursa

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #16 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 11:07 »
Ce nu te omoară te întăreşte. Vezi aici care sunt cuplurile care au rezistat sau nu unor scandaluri

Diverse scandaluri intens mediatizate au afectat mai multe cupluri din lumea mondenă internaţională de-a lungul timpului printre care se numără Sandra Bullock şi Jesse James, Tiger Woods şi Elin Nordegren, Jude Law şi Sienna Miller sau Elizabeth Hurley şi Hugh Grant.
Astăzi, Jesse James, soţul actriţei Sandra Bullock, acuzat de o revistă americană de infidelitate, a negat aceste informaţii într-un comunicat remis revistei People, cerându-i, totodată, scuze soţiei sale pentru neplăcerile cauzate.

"Majoritatea acuzaţiilor care mi se aduc în presă sunt false şi nefondate. Nu voi mai face niciun alt comentariu public despre această chestiune privată", a declarat Jesse Jame

Revista People, specializată în informaţii despre viaţa starurilor de la Hollywood, a anunţat deja că Sandra Bullock şi Jesse James nu mai locuiesc sub acelaşi acoperiş , actriţa americană părăsind domiciliul conjugal din California în urmă cu câteva zile.

Vor reuşi oare Jesse James şi Sandra Bullock să treacă peste acest scandal?

Imagini si mai multe detalii

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #17 : Sâmbătă, 20 Martie 2010, 17:22 »
Asta se intampla peste tot; este spatiu public, se desfasoara o ancheta si nu am voie sa ma pronunt sau sa fac vreo referire, dar cand sositi va povestesc si despre nea' primaru' banciu (nu merita litera mare), cel care pastoreste o parte din Marginimea Sibiului. Ca sa vedeti ce indivizi, din ce specii ajung sa aiba in mana mine de aur asa cum sunt padurile si locurile din jurul Salistii Sibiului.

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #18 : Duminică, 21 Martie 2010, 09:26 »
Guvernul propune aplicarea unitară a Legii salarizării, cu păstrarea masei salariale

Guvernul va propune sindicatelor un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care sistemul de salarizare în sectorul bugetar să fie aplicat unitar pentru toate categoriile de personal, în interiorul unei mase salariale a cărei valoare să fie menţinută la nivelul celei din 2009, a declarat premierul Boc.
El a precizat că o primă formă a actului normativ va fi prezentat marţi confederaţiilor sindicale.
Şeful Guvernului a arătat că discrepanţele salariale sunt determinate atât de sentinţele judecătoreşti care acordă angajaţilor din învăţământ majorarea salarială de 50%, deşi Guvernul a acceptat pentru profesori, în 2008, o creştere de 17% şi a abrogat deja prin acte normative diferenţa de 33%, cât şi de includerea în contractele colective de muncă a unor sporuri nerecunoscute de legislaţia în vigoare.
Boc a explicat astfel că este necesară intervenţia Guvernului pentru ca Legea de salarizare unitară să fie aplicată unitar în cazul tuturor categoriilor de bugetari.

Sursa

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #19 : Duminică, 21 Martie 2010, 09:29 »
Trupa Snap susţine un concert într-un club din Sibiu

 Trupa americană Snap va susţine, vineri seară, un concert într-un club din Sibiu, cei doi interpreţi fiind însoţiţi de un grup de dansatori profesionişti.
 Potrivit organizatorilor concertului, acesta va avea loc într-un club din cartierul Terezian din Sibiu şi va debuta, vineri, după miezul nopţii.

Membrii celebrei trupe americane dance vor interpreta melodii noi, dar şi câteva dintre cele care i-au făcut celebri în întreaga lume: "The Power", "Oops Up", "Cult of Snap", "The Color Of Love" sau "Rhythm Is A Dancer".

Trupa Snap este pentru a treia oară în România după ce, în 1992, a cântat în deschiderea concertului lui Michael Jackson de la Bucureşti, iar în 2008 a cântat într-un club din Timişoara. Trupa a câştigat, de la începutul carierei, peste două sute de discuri de aur şi platină.

Sursa


<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/nsCXZczTQXo?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #20 : Duminică, 21 Martie 2010, 16:09 »
Doi motociclisti au murit din cauza unei gropi


Potrivit poliţiştilor, se pare că motocicleta s-a dezechilibrat după ce a trecut peste un canal adânc de câţiva centimetri aflat pe Splaiul Unirii din Bucureşti.
Doi oameni au murit, azi-noapte, în urma unui accident de motocicletă, pe Splaiul Unirii din Capitală.
Potrivit poliţiştilor, se pare că motocicleta s-a dezechilibrat după ce a trecut peste un canal adânc de câţiva centimetri. Cel care conducea, nu a mai reuşit să redreseze vehiculul şi s-a izbit violent de un stâlp de iluminat public aflat pe marginea şoselei. În urma coliziunii, un bărbat şi o femeie au murit pe loc.
Conform datelor de la IGPR, sâmbătă au avut loc 36 de accidente, soldate cu şase morţi (în judeţele Giurgiu, Iaşi, Neamţ, Prahova-2 şi Teleorman) şi 33 de răniţi grav. Principlalele cauze ale accidentelor au fost traversarea neregulamentară, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum şi neasigurarea la schimbarea direcţiei de deplasare.

Imagini

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #21 : Luni, 22 Martie 2010, 10:57 »
Automobile Bavaria a lansat pe piata romaneasca cea de-a sasea generatie a BMW Seria 5, creata de Fröhlich Jacek, la un pret de pornire de 42.661 euro cu TVA pentru motorul pe benzina de 3 litri 204 CP.

Cel mai scump model este echipat cu motorizarea pe benzina de 4,4 litri 407 CP si are un pret de 71.400 euro cu TVA.
Motorizarea diesel de 3 litri 204 CP are un pret de 45.375 euro cu TVA, iar cea de 3 litri 245 CP costa 50.090 euro cu TVA.
Noul BMW Seria 5 Sedan isi face debutul cu un motor cu opt cilindri si trei versiuni cu sase cilindri - toate pe benzina -, precum si cu doua variante diesel, cu sase cilindri.
Gama va fi completata din vara si de un propulsor turbodiesel cu patru cilindri, cu carterul din aluminiu si injectie directa common-rail.
Varful de gama BMW 550i va fi echipat cu un motor cu opt cilindri, ce dispune de tehnologia BMW TwinPower Turbo si High Precision Injection pentru un maxim al puterii de 407 cp.
Motorul cu sase cilindri dispusi in linie, cu BMW TwinPower Turbo, High Precision Injection si VALVETRONIC, de la BMW 535i va furniza o putere maxima de 306 cp, in timp ce cele doua variante cu sase cilindri in linie, echipate de asemenea cu High Precision Injection, dezvolta 258 cp la BMW 528i, respectiv 204 cp la BMW 523i.
Versiunile diesel cu sase cilindri in linie ofera modelului BMW 530d o putere maxima de 245 cp, iar pentru BMW 525d 204 cp. Echipat cu tehnologia optionala BMW BluePerformance, BMW 530d indeplineste standardele de emisie EU6. Toate versiunile noului BMW Seria 5 Sedan respecta pe deplin normele EU5.
Toate modelele noii game BMW Seria 5 Sedan sunt disponibile, optional, cu noua transmisie automata BMW cu opt trepte. BMW 550i dispune in echiparea standard de cutia de viteze automata BMW, optimizata pentru consum redus, la fel cum se intampla si cu sistemul EPS Electric Power Steering (servodirectie asistata electric), aflat in echiparea tuturor modelelor.
Noul BMW Seria 5 Sedan este disponibil cu Adaptive Drive, Dynamic Damper Control (Control Dinamic al Amortizoarelor) si Dynamic Drive Stability Control (Control Dinamic al Stabilitatii Transmisiei), precum si Integral Active Steering (Directie Integral Activa).

Sursa

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #22 : Luni, 22 Martie 2010, 11:03 »
Cine lucreaza in grupe speciale de munca se va putea pensiona la 52 de ani

Persoanele care lucreaza in conditii speciale de munca vor putea iesi la pensie cu pana la 13 ani mai devreme fata de varsta standard de pensionare, de 65 de ani, a declarat, ministrul Muncii, Mihai Seitan.
"Am convenit ca angajatii care lucreaza in conditii speciale de munca sa se poata pensiona mai devreme cu 13 ani decat varsta standard de pensionare (varsta de pensionare de 65 ani pentru femei si barbati la nivelul anului 2030, prevazuta in legea unitara a pensiilor n.r.)", a mentionat Mihai Seitan, citat de NewsIn.
Legea unitara a pensiilor aflata in Parlament prevede ca angajatii care lucreaza in conditii speciale de munca pot iesi mai devreme cu maximum 10 ani fata de varsta standard de pensionare a femeilor si barbatilor ce va ajunge in 2030 la 65 ani.
Pe de alta parte, Seitan a adaugat ca in grupele speciale de pensii vor fi incluse si alte categorii de salariati ce nu sunt prevazute in legea unitara de pensionare dand drept exemplu mecanicii de locomotiva si personalul nenavigant din aviatie care nu pot lucra mai mult de 55 de ani.
"O sa avem o hotarate de Guvern ce va fi emisa cel mai probabil la mijlocul anului, odata cu adoptarea legii pensiilor in Parlament, pentru ca timp de sase luni, pana la intrarea in vigoare a noii legi, sa avem timp sa includem si alte categorii de salariati care lucreaza in conditii speciale de munca. Spre exemplu, mecanicii de locomotiva si personalul nenavigant din aviatie care nu pot lucra mai mult de 55 de ani", a explicat ministrul.

Sursa

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #23 : Luni, 22 Martie 2010, 11:12 »
Targul de Energii Regenerabile
Avem solutii economice, ecologice si care v-ar putea scoate din criza. Asa se lauda reprezentantii firmelor prezente la Targul de Energii Regenerabile, deschis la Arad. Spre exemplu, va puteti pune sistemul de incalzire prin podea. Intr-un an ati putea plati pentru incalzirea intregii locuinte cat platiti acum pentru o luna.

#Invalid YouTube Link#

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #24 : Luni, 22 Martie 2010, 11:12 »
Marea Debarasare in toata tara pe 26 si 27 martie

Cea mai importanta etapa a programului Marea Debarasare se va desfasura pe 26 si 27 martie in intreaga tara. Programul se extinde acum si la sate, desi in prima instanta se anunta doar abordarea oraselor cu peste 20.000 de lociutori. Cu toate acestea, debarasarea va avea o frecventa mai redusa decat in anii anteriori, desfasurandu-se in ultimul weekend al fiecarui trimestru si nu lunar ca in trecut.

"Campania va avea loc numai o data pe trimestru şi fac apel la cetăţeni să aducă aparatura stricată care este nefolositoare în gospodării. Doresc să putem aduna o cantitate mai mare de DEEE-uri decât în anul 2008 când s-au colectat 1970 tone. În acest moment, România e codaşă la colectarea acestor deşeuri, adunând anual doar 1,5 kg pe cap de locuitor. Trebuie să înţelegem cu toţii cât de important este să colectam aceste deşeuri şi ce efect negativ au acestea asupra mediului atunci când nu sunt gestionate corespunzător" este indemnul facut de Laszlo Borbely catre cetateni.

Noutatea vine odata cu anuntul ministrului de a extinde programul si in zona rurala a noua judete: „Am ambiţia ca anul acesta să depăşim recordul anului 2008 şi să trecem de 2.000 de tone de deşeuri de echipamente electrice, electronice şi electrocasnice colectate pentru reciclare”. Cu toate acestea, specialistii nu vad cu ochi buni atitudinea persoanelor din zona rurala, atat din cauza problemelor financiare cat si din cauza mentalitatii specifice.

Marea Debarasare si DEEE
 
Campanie nationala organizata de Ministerul Mediului in anul 2007 in parteneriat cu organizatiile colective existente, autoritatile locale, firmele de salubritate si organizatiile de protectie a mediului.

Acest program isi propune informarea populatiei cu privire la importanta reciclarii si inlocuirii DEEE. Astfel, fiecare cetatean are posibilitatea sa depoziteze in apropierea casei sale toate deseurile electronice si electrocasnice. Acestea vor fi colectate de catre echipajele firmelor de salubritate si reciclate ulterior.

Acronimul DEEE se traduce prin Deseuri din Echipamente Electrice si Electrocasnice (inclusiv becuri economice si neoane).

Mai multe informatii poti obtine la numarul de telefon gratuit 0800.888.666 sau accesand siteul oficial mareadebarasare.ro.
Dincolo de valoarea informativa si educativa a programului, cetatenii au sansa de a scapa de aceste deseuri care nu pot fi aruncate la un banal cos de gunoi.
Infiintat inca din 2007, programul a motivat intre timp numerosi edili care au demarat, la randul lor, actiuni de colecatre DEEE interne. Anul acesta, programul a inceput pe 9 ianuarie cu municipiile Tg. Jiu su Motru.
 
Conduita reciclarii in scoli
 
Campania de educare a populatiei in vederea protejarii mediului prin reciclarea deseurilor electrocasnice si electronice a ajuns acum si in scoli. Elevii din institutiile de invatamant inscrise in program pot aduce aparate defecte sau vechi in perioada martie – iunie 2010. Pentru a incuraja acest comportament, firmele partenere ale programului ofera fiecarui elev posibilitatea de a participa la un concurs cu premii pe baza unui cod primit in momentul donatiei.
Sursa

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #25 : Luni, 22 Martie 2010, 11:13 »

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #26 : Luni, 22 Martie 2010, 11:26 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/LSNqwtdT3rA?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> :D

Slam Wow Ladies Mud Wrestling

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #27 : Marți, 23 Martie 2010, 09:13 »
Mile Carpenisan a murit

Cadrele medicale au facut eforturi mari pentru salvarea jurnalistului, care a transmis din cele mai fierbinti zone ale planetei timp de 10 ani.
Carpenisan se afla internat in stare critica la Terapie Intensiva, la Spitalul Judetean din Timisoara. Jurnalistul a ajuns saptamana trecuta la spital, in urma unei septicemii, iar vineri a intrat in coma. De asemenea, Mile avea nevoie si de sange grupa A2 pozitiv, noteaza Adevarul.ro.
Medicii de la Spitalul Judetean refuza sa faca public diagnosticul, la cererea familiei, insa se pare ca jurnalistul a ajuns la unitatea medicala, saptamana trecuta, cu febra foarte mare, ca urmare a unei infectii.
Apeluri pentru donatii de sange au fost lansate vineri pe retelele de socializare Twitter si Facebook, insa sprijinul oamenilor nu a fost indeajuns pentru salvarea vietii jurnalistului.
Potrivit Realitatea, surse medicale au precizat ca decesul jurnalistului a survenit ca urmare a unui stop cardiacsurvenit in noaptea de duminica spre luni. Directorul Spitalului Judetean din Timisoara, Gheorghe Nodici, a declarat ca medicii se asteptau la decesul jurnalistului, in conditiile in care starea acestuia se agravase. Cadrele medicale au facut totul cu putinta pentru a-l salva, insa septicemia i-a afectat mai multe organe interne, potrivit NewsIn.
Mile Carpenisan avea 34 de ani si a fost, mai bine de 10 ani, corespondent al posturilor TV Antena 1 si Antena 3, realizand numeroase reportaje din zonele de razboi. In 2008, Carpenisan a devenit freelancer.


Sursa

marcutza

  • Vizitator
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #28 : Marți, 23 Martie 2010, 09:25 »
Utilizatorii Facebook sunt cei mai loiali consumatori de stiri online

Agregatorul de stiri Google News atrage mai mult trafic decat orice alta sursa online de stiri, insa utilizatorii care urmaresc stirile prin intermediul Facebook sunt mai predispusi sa revina pe site-urile publisherilor, scrie TG Daily.
Potrivit unui raport recent al companiei de cercetare Hitwise, 67% dintre utilizatorii care acceseaza un site al unui ziar prin intermediul Google News revin la aceasta adresa in timpul aceleiasi saptamani. Aceasta rata de revenire a fost eclipsata de reteaua sociala Facebook, care furnizeaza o rata de vizitare de 78%.
De asemenea, utilizatorii de site-uri de difuzare a continutului media (televiziuni) au reprezentat o rata de revenire de 77% pentru Facebook, comparativ cu 64% pentru Google News.
"Rezultatele acestui studiu consolideaza valoarea pe termen lung pentru organizatiile media de a colabora cu platforme precum Google News si Facebook", a declarat Heather Hopkins, analist Hitwise.
Aceste date confirma o noua victorie a retelei sociale Facebook, dupa ce la inceputul acestei luni a fost timp de o saptamana cel mai vizitat site din Statele Unite, depasind rivalul Google. In prezent, Facebook are 400 milioane de utilizatori activi, jumatate dintre acestia conectandu-se zilnic la retea.

Sursa

Offline FIF

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
  • cine urca mai sus?
Re: Stiri, evenimente, informatii, barfe
« Răspuns #29 : Marți, 23 Martie 2010, 09:55 »
"Slam Wow Ladies Mud Wrestling"

wrestling-ul e acelasi indiferent de forma : un spectacol de prot gust ce mimeaza violenta. nu ca nu imi plac fetele in noroi .... dar cand actorii sunt atat de prosti!!!!!!!