Aici se discuta > Subiecte generale

Am cautat, am gasit si poate fi util si altora

(1/12) > >>

admin:
De multe caut explicatii, informatii despre cate ceva care pentru mine este nou. Traiasca net-ul si nenea Google, ca tare de ajutor mi-au putut fi! Mai greu, mai usor, mai in engleza, mai prin forumurile internationale, mai profesionist sau mai amator explicat, in final am gasit!

Pentru ca forumul nostru este deja foarte urmarit (pentru unul de nisa), incerc sa pun la dispozitia user-ilor, a vizitatorilor si a celor care cauta cu ajutorul motoarelor de cautare, informatiile gasite, cu gandul ca poate or fi utile cuiva, asa cum mi-au fost si mie. Postez (si va invit si pe voi sa o faceti, daca credeti ca informatia este noua si poate ajuta) lucruri poate inutile pt 99,9% din cei care ne citesc, dar sper ca ii ajut pe cei 0,1% care cauta

Bounces rate sau bounce rate este un termen care se refera la statistica de trafic a site-ului. Exprima procentul de vizitatori care intra pe site, dar il parasesc (bounce) aproape imediat, fara a intra si explora paginile acestuia.

silviu:
România, în premieră la 45° pe Google Maps şi Google Earth
Inaugurat în urmă cu ceva timp, modul de vizualizare la 45° din satelit din cadrul aplicatiilor Google Maps şi Google Earth a primit astăzi un update care ne bucură: Google ne arată acum şi (o mică parte din) România la 45°.

Update-ul de azi aduce modul de vizulizare la 45° pentru 60 de oraşe. România se numără şi ea printre ţările care se bucură de atenţia celor de la Google. Nu veţi putea vedea toată ţara la 45°, dar puteţi survola astfel oraşe precum Bucureşti sau Sighişoara.


Emi 53:
Noua Medicina Germana Episodul 01 intro merita vazut!

admin:
Daca aveti un smartphone Samsung, trebuie sa stiiti ca pentru descarcarea pozelor facute cu mobilul, aveti nevoie de un program interfata intre aparatul vostru si calculator. Acest soft se numeste Samsung Kies. Il gasiti gratuit pe net, in doua variante, pentru windows si pt MAC. Aveti aici link-ul:
http://www.samsung.com/ro/support/usefulsoftware/KIES/JSP
Il instalati pe computerul pe care doriti sa descarcati pozele, apoi conectati prin cablu USB mobilul si calculatorul si va apare interfata kies-ului. Destul de prietenoasa, va veti descurca usor, pt download.

Mai multe explicatii despre descarcarea fisierelor de pe mobil le gasiti urmarind acest link, http://www.teamandroid.com/2012/11/11/samsung-galaxy-note-2-usb-drivers-download/, esentialul insa vi l-am dat eu.
Instalarea acestui soft va dura ceva, pentru ca se face pe module (Netframework, apoi Hotfix pt ca in final sa se armonizeze cu windows). Deci nu va speriati daca vedeti ca dupa 10 minute nu se finalizeaza descarcarea.

deli_a:
Am initiat si eu instalarea lui Kies (ca sa nu mai tot scot cardul din tf), dar... mi-a trantit laptopul (a fost nevoie de reinstalarea sistemului de operare  |o) si apoi cineva mi-a zis ca e probabil depasit laptopul ptr. asa ceva  :o Acum mi-e frica sa mai incerc...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă