Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1362682 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3090 : Duminică, 09 Octombrie 2011, 18:54 »
Odihnita  :D
Acuma m-am trezit (din somna, ca altfel is dusa cu capu'....!)  ;D

Saturnianul

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3091 : Duminică, 09 Octombrie 2011, 21:29 »
Fericit, extaziat, obosit. Si cu doua accidente la activ vazute pe Dealul Negru: un tir care, la o curba periculoasa, a incalecat parapetul si un autoturism rasturnat in sant pe sentul opus.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3092 : Luni, 10 Octombrie 2011, 10:12 »
nasul meu "picura"   ???- ar merge un vin fiert   8) - de la Sibiel ??  ;D

Mari_a

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3093 : Luni, 10 Octombrie 2011, 13:18 »
Pierduta. In timp. In spatiu. Pravalita in mine. Imi place multimea. Imi place singuratatea. Sa stau de vorba cu mine insami – cum spunea poetul.
Azi-noapte a fost o liniste ireala. Am deschis balconul sa ascult susurul paraului care trece la cativa metri distanta. Si al ploii care se revasra in padure. L-am inchis repede si am tras draperiile. Mi-a fost frica de muntele imens si intunecat care sta proptit in pervaz si ma privea tacut. Nu stiu ce intentii are.
Intunericul patrundea prin draperii. Am aprins lumina. Linistea isi facea de cap in timpanele mele. Am pornit televizorul. Am rasucit cheia in usa de doua ori. Ma intrebam daca o fi incuiat cineva usa de jos…
La mine in casa noaptea e lumina ca ziua – de la stalpii de pe sosea. Liniste nu e niciodata. Ma plang de stresul orasului, dar iata ca nu pot trai fara el !
O fi fost de la lipsa de alcool in sange ?

Azi a iesit soarele. Am fost in sat, pe sosea pana la iesire. La intoarcere, m-am abatut stanga-dreapta pe drumuri, tot in sus pana unde se terminau casele. Am vizitat muzeul icoanelor pe sticla. Superb! Absolut toata lumea mi-a dat buna ziua, sarut-mana... De la copii la cei foarte batrani. Nici co-blocatarii mei cu care locuiesc de-o viata nu fac asta! O batranica a iesit pe ulita cu doua galeti goale si atata si-a cerut iertare ca mi-a iesit cu sec... La intoarcere am reintalnit-o, cu galetile pline si ne-am urat de sanatate  :)
Doaaamne! E superb!


Offline francesca777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3094 : Luni, 10 Octombrie 2011, 13:33 »
la mine e "inundatie" la maxim si...ard in flacari...

Mari_a

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3095 : Luni, 10 Octombrie 2011, 16:10 »
Acum ma simt muuult mai bine decat de dimineata. Cred ca s-a produs un declic...
Mi-am amintit ce mi-au spus cateva forumiste si cativa forumisti la intalnire. E bine. Daca lumea ma accepta asa cum sunt, cred ca o sa incep sa fac si eu pace cu mine insami.

Am mancat de pranz singura in restaurant. Singura, stiti ce-i aia? Singura! In acorduri de muzica clasica.
Baiatul de la bar e pe afara, mai sunt doi bucatari in spate si am vazut prin spate un baiat in salopeta - care se ocupa de ceva tehnic pe-aici. In rest - nici tipenie de om!

Plec iar in expeditie prin imprejurimi, ca sa mi se aseze mancarea sibiana  :D. Foarte buna, foarte gustoasa, dar cam grea pentru mine, care-s obisnuita sa mananc doar frunze. Dar suna prea bine prin meniu si nu m-am putut abtine sa nu comand.  :)

Mari_a

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3096 : Luni, 10 Octombrie 2011, 18:28 »
Ocrotita  ;)  ;D   Am lasat forumul deschis si cred ca baiatul de la bar a citit ce prostii am scris eu pe aici. A tinut sa vina sa-mi spuna ca diseara sa nu-mi fie frica, ca el va dormi la camera 2 (eu dorm la 1).
 ;D  ;D  ;D   Pai are un metru treizeci si treizeci de kile  ;D  La o adica tre' sa-l ocrotesc si sa-l apar eu pe el!  :P

Am fost in expeditie spre Saliste. Pacat ca am uitat aparatul. Drumul urca, coboara, urca, mai coboara, mai o ia la stanga, mai la dreapta... Hai inca un pic, inca o curba, sa vad ce e dupa colt... La un moment dat m-am oprit - sa nu-mi mai aud tropaitul ghetelor si fasiitul jachetei. Sa ascult nimicul. Si am avut inspiratia sa ma uit inapoi, de unde veneam. Stiti cum se vad muntii Sibielului dinspre Saliste??? Ca niste valuri, un sir de 10-12 munti ca o functie sinus aproape perfecta... Magnific! La un moment dat, printre pomii de pe dreapta se vedea o localitate si o portiune de sosea pe care circulau masinute-furnicute. Am mai mers un pic, pana in fata mi s-a deschis un platou larg, de culoarea laptelui cu cafea... Undeva in stanga cred ca era Salistea - ceva fabrica galbena, ceva hangare gri, oricum ceva ce nu parea a fi chiar sat. De-a dreapta, aceeasi sosea pe care tirurile pareau caramele insirate pe sarma. Am stat mult si am privit. Nu am mers mai departe, ca drumul incepea sa coboare si-mi era teama ca ma apuca intunericul la intoarcere. Nu era chiar pustiu, din loc in loc mai era cate o curte cu cate o casuta, o cabanuta, chiar doar cu o rulota... Nu-mi era frica de localnici, nici de cei cu masini de SB (cei cu masini mai modeste, care mergeau mai incet, chiar ma salutau!!!). Imi era un pic teama sa nu apara ceva haiduci cu masini cu numere de alte judete mai razboinice... Si sa nu ma intalnesc cu omul de la munte  (care stiti voi ce-ti face daca te prinde ;D  ;D  ;D ). Dar am fost aparata de cei doi vajnici aparatori ai dragostei libere de la pensiune - pe aia bruneta a pus-o gabi in poze pe topicul de Sibiel. La intoarcere, drept multumire, le-am luat salam de la magazinul din sat  :)  Culmea e ca ma ascultau! Ii strigam Fete, hai acasa! si imediat veneau langa mine!
Acum incerc sa omor plictiseala cu voi pe-aici...
Cred ca am peste zece ani de cand n-am mai plecat asa singura... Eram prin Predeal odata, cand am luat-o asa pe drumuri laturalnice... Gata sa ma manance ursu'  ;D   
Dar e foarte relaxant! Orasul ne-a salbaticit!

luciamanta

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3097 : Luni, 10 Octombrie 2011, 20:02 »
Am mancat de pranz singura in restaurant. Singura, stiti ce-i aia? Singura! In acorduri de muzica clasica.
Sa inteleg ca ai inchiriat intreg restaurantul?

Mari_a

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3098 : Luni, 10 Octombrie 2011, 20:42 »
Aaaa, as fi vrut eu sa pot face d-astea! Nu, asa s-a nimerit. A plecat toata lumea. Si in perioada asta cred ca nu sunt prea multi turisti prin zona.
Acum eu stau la calculator, langa bar, si-mi fac de lucru pe net. La o masa stau doi barbati. Nu sunt cazati aici, au venit doar la masa. Nu par a fi romani. Mai e un ospatar si un bucatar. In rest... o veverita printr-un pom. Si doi catei in curte.

luciamanta

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3099 : Luni, 10 Octombrie 2011, 21:15 »
   Acum ma simt exceptional! Astazi am avut reusite pe toate planurile! La serviciu am terminat toate lucrarile la timp, am luat si un examen cu brio! Am aranjat cu medicul veterinar sa-i faca Tinei vaccinul anual! Bingo! Am primit si o recompensa neasteptata, doar nu degeaba am visat frumos azi-noapte! Iar acum, cand m-am intors de la plimbare cu catelele mele (fetele mele) am primit de la cineva drag  o vedere cu trandafiri rosii si fluturi multi!

silviu

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3100 : Marți, 11 Octombrie 2011, 09:55 »
cu neuronii la treaba. da' numai la prostii mi-e gandul ::)
ce ai visat, luciamanta? ???

Mari_a

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3101 : Marți, 11 Octombrie 2011, 14:20 »
Mai bine. Daca am luat aer la nas ieri cale de cativa km, azi noapte m-a furat somnul mai repede. Dar tot cu tv-ul pornit. M-am trezit pe la 23,30 ca tipa una intr-un film pe tvr2. Era in spaniola, parca am zarit-o si pe Garaldine Chaplin. Frumos, un film de arta (dar cu actiune previzibila), si toooocmai potrivit pentru mine in pustietate la ora aia: despre o casa bantuita de niste copii. Un, doi, trei, la perete stop ! Si apareau aia morti. Dar Laura il cauta pe unul Simon. L-a gasit, dar nici ala nu era prea viu. Pe urma au gasit-o aia pe ea. Muzica era foaaarte frumoasa : sinistra, ti se facea parul maciuca ! Am stat pana la sfarsit, pe la 1,10 numai ca sa vad cum ii zicea : Orfelinatul. Noroc ca pe un banner de pe podetul pensiunii am citit ca e construita in 2006, asa ca nu am putut decat sa sper ca inca nu s-a apucat nimeni sa bantuie pe-acolo ! Oricum, il aveam pe vajnicul viteaz in camera de alaturi !

Azi am fost iar spre Saliste. Mai departe ca ieri si cu aparatul la mine, ca era musai sa pozez cum e de aici incolo si de acolo incoace! (Si sa-mi cumpar ciorapi, ca nu stiu ce am facut cu ei! Cred ca i-am aruncat! Mai, dar cred ca am baut mult zilele alea...  ;D  )

Constat ca forumul asta mi-a devenit jurnal. Cred ca e timpul sa-mi fac un blog. Mai, rau e sa nu ai cu cine vorbi ! Dar ce va spun eu voua? Stiti si voi!

Azi m-am eliberat de stres : dupa-amiaza vin colegele cu care la noapte plecaaaaaam ! Attila, oi fi tu biciul lui Dumnezeu, dar pazeste-ti mustatile ca venim ! Si cu astea din SC nu te joci !  ;D
Cu gandul la tz ore de microbuz, am decretat ziua fara carne. Sa va zic una din Delta :
Gigi ne povestea din vasta lui experienta cu grupurile. Ca avut odata in grup pe un tip cam posomorat si ca ala nu a zis decat la sfarsit ca il durea groaznic maseaua ; il admira pentru faptul ca nu a spus nimic, ca a tinut in el ca un caine, ca sa nu-i deranjeze pe ceilalti, sa nu le strice placerea excursiei, sa nu strice armonia grupului. Asa. Si plecam noi cu microbuzul prin serpentinele Dobrogei, cu timpul masurat nemteste, astfel incat sa prindem vaporul de Gura Portitei. Doamna subsemnata se ghiftuise de cu seara cu tot felul de pesti, de chiftele, de usturoaie si alte alea. Si mergem. Si mergem. Si mergem. Si eu nu mai vedeam imprejur. Si se invartea Dobrogea cu mine. Si-mi dansau chiftelele... Dar ma tot gandeam la armonia grupului. Dar mai da-o incolo de armonie ! Ori ea, ori mocheta microbuzului ! Si - cu un glas stins, cu o maaaare jena de ceea ce am fost capabila a fi in stare : Gigi, suntem in timp ? Te rog, poti sa opresti putiiiin ?
Pentru drumul de la noapte mi-am luat covrigei de taratze. Si multa apa. Dar o sa-mi cer scuze inca de la plecare. ca parca vad ca o sa fie nevoie sa mai racnesc si la campia Panoniei...  :(   :'(

Saturnianul

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3102 : Marți, 11 Octombrie 2011, 14:29 »
Frumos, un film de arta (dar cu actiune previzibila), si toooocmai potrivit pentru mine in pustietate la ora aia: despre o casa bantuita de niste copii.

Stafiile nu-s periculoase. Stafiile te bintuie. Oamenii te omoara! :D

Mari_a

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3103 : Marți, 11 Octombrie 2011, 15:37 »
Ia sa te vezi tu singur-singurel noaptea in padure!

Deci acuma chiar sunt singura. Nu are nici cine sa-mi dea sa mananc! Nu stiu unde au fugit cu totii. Nu e nimeni nici in fata, nici in spate. E numai un nene in curte care taie lemne sau ceva...
Apai ma duc la bucatarie sa-mi bag nasul prin oale  ;D
...............
I-am gasit. Doamne, ce oameni sunt pe aici! Sunt toti (toti trei adica) afara, cara lemne! Pai ati fi vazut voi bucatar de Bucuresti sa iasa la carat lemne?! Si nu surcele, ci d-alea de 60-70 cm! Astia p-aici sunt ca fratii!

julia

  • Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3104 : Miercuri, 12 Octombrie 2011, 08:01 »
inghetata
cind imi da si mie drumu la caldura?!?