Autor Subiect: Find the way of rainbow!  (Citit de 2796 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13255
Find the way of rainbow!
« : Marți, 26 Februarie 2013, 16:21 »
Find the way of rainbow!                         articol scris de Mihaela1961

Cred ca noi femeile ne-am nascut ‘filozoafe’! Singuratatea mea, singuratate asumata de altfel (am mai spus lucrul asta), poate este ‘o proba’ care mi-a fost harazita in viata si trebuie s-o trec..probabil ca nu ‘incapeam doi’ pe drumul vietii!
Se spune din batrani ca traiesti degeaba pe pamantul asta daca: nu faci un copil; nu sadesti un pom; nu construiesti o casa. Imi pare rau, dar nu pot sa fiu de acord cu asta! Mai poti face multe alte lucruri spre a-ti face simtita prezenta. In fond fiecare interpreteaza cum vrea!
Inclin sa cred ca cei singuri, nu numai ca statut civil, ci si fara copii, devin mai egoisti pe parcursul vietii, dar pot deveni mai putin ‘anonimi’ pentru cei din jur! Pot avea prieteni, pot avea satisfactii profesionale(sunt doar doua exemple). Dar sa revin la ‘egoism’! Poti, tu cel Single, sa consideri ca pe Pamantul asta, atat timp cat e vorba de propria-ti viata, esti cea mai importanta si minunata fiinta pentru ca te raportezi TU la tine insati/insuti.Fata de cei prinsi in valtoarea unei familii, poti cauta bucurii inauntrul tau, poti sa ai parte de mai multa introspectie.
Nu ma intelegeti gresit, nu sunt o feminista, nu pledez pro SINGURATATE, dar odata ce ai ajuns aici, dovedeste ca poti da un sens vietii tale, desigur, cu totul altul decat cei prinsi intr-un cuplu. Daca tu insati/insuti, vei considera ca singuratatea este o povara, tu si numai tu te vei face vinovat de atitudinea pe care o emani (umeri cazuti, ochi vinovati, colturile gurii lasate, riduri adanci pe frunte, etc) Poate cea mai mare satisfactie e sa lasi in urma un copil pe care-l plamadesti si se inalta sub ochii tai, dar haideti sa nu fim exclusivisti!
Sfatul meu pentru cei care sunt Single: incercati sa va uitati in jurul vostru mai mult ca pana  acum, sau unde nu v-ati uitat pana  acum! Poate chiar langa tine!



Te-as intreba:”Are you lonesome tonight?”



Nu uita atunci ca ”Beauty is all around us”



Find the way of rainbow!

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Find the way of rainbow!
« Răspuns #1 : Marți, 26 Februarie 2013, 20:49 »
Curcubeul apare doar din întâlnirea dintre soare și apă.
Oare întâmplător soarele simbolizează masculinul și apa femininul?

Sunt multe lucruri pe care le poți face pentru...desăvârșirea personală, poți da vieții tale culoare și sunet, pe tonuri de liniște, acceptare și bucurie.

Dar curcubeul are nevoie de apă și soare pentru a se întinde arc peste lume.
Mai e nevoie să spun ce înțeleg eu prin a găsi cale/drumul curcubeului?  :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.