Autor Subiect: Ce este acest nou subforum ce si cum se posteaza aici  (Citit de 6359 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Ce este acest nou subforum ce si cum se posteaza aici
« : Joi, 21 Martie 2013, 07:20 »
"Poezie colectiva" si "Craciunul copilariei" sunt topicuri care au suscitat la lansare mare interes, in special datorita interactivitatii dintre postari. Fiecare user a mai adaugat ceva, si uite asa, incet-incet, s-a creat o adevarata poveste din asta. Va amintiti ca in cazul Craciunului, chiar lansam ideea unei carti?  :) Sa incercam acum ceva asemanator, dar intr-un cadru mai vizibil.

Pt vizibilitate cat mai mare am destinat acestui foileton online, un spatiu special: un nou subforum. Asa povestioarele vor putea fi gasite cu usurinta, de cititori. Deci:

Timp de 10 saptamani, o data sau de doua ori pe saptamana, functie de ceea ce primesc de la voi, am sa postez cate o "fila" de foileton. Fiecare o sa aiba topicul ei si va fi promovata pentru o cat mai larga vizibilitate, pe facebook si twitter. O sa va rog si pe voi sa faceti acelasi lucru, sa-i dati share pentru ca povestioarele noastre sa ajunga ...cat mai departe.

Ce sunt aceste file? Se porneste de la un subiect. Oricine poate propune unul. Cel care deschide si scrie prima "fila", imi trimite Email pe office@singlescamp.ro povestioara sa. Aceasta trebuie sa contina un element interactiv, ceva de care urmatorul sa se poata lega si care poate naste comentarii si dezbateri de catre ceilalti useri. Subiectul va curge in continuare, pe topicuri diferite (episodul 1, episodul 2, etc), dar pentru coertenta - pe acelasi subsubforum. Dupa 10 saptamani, inchidem subiectul si deschidem, cu alta fila, un alt subsubforum. Stiu ca acum pare un pic complicat si cam riguros, dar dupa ce incepem sunt convins ca se va intelege usor la ce m-am gandit si tot asa de convins sunt ca va avea succes. O sa va placa. Mizez pe participarea voastra, in special pe a celor care sunt apropiati de forum. Vreau ca aceasta zona sa fie una vesela, este de fapt un preambul pentru noua structura a forumului, in care va aparea, pentru userii de la junior in sus, o free zone, cu pozele noastre, cu filmuletele facute in tabere, in care se poate discuta liber "no rules". Si care se vrea un loc de happy free talking.

Exista de asemenea posibilitatea postarii unei povesti scrise de o singura persoana. Cu conditia sa aiba continuitate. O narare pe 10 episoade, care sa capteze interesul si atentia celor care o citesc. Aici nu este neaparat sa ne incadram in zona "happy". In general povestile nu sunt vesele...

Cand apare noua "fila"? In fiecare joi. Daca o sa am suficient material, o sa mai stabilesc o zi din saptamana pentru a doua aparitie. Dupa postarea filei, topicul se lasa liber discutiilor si dezbaterilor. La care sunteti invitati cu totii!

Astept deci o prima propunere de deschidere.


Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Ce este acest nou subforum ce si cum se posteaza aici
« Răspuns #1 : Joi, 28 Martie 2013, 06:04 »
Am primit acum cateva zile, de la Anonyma, primul episod dintr-un jurnal. Promisiunea ei este ca o sa urmeze inca noua astfel de episoade, care o sa contureze un crampei din viata unei femei. Sunt file de viata, momente de traire, de cumpana, de zbucium.

Pentru postare, am asteptat sa vina joi, ziua de aparitie a cate unei file de foileton. Primul nostru foileton online: "O poveste de viata cu final la alegere", Saptamana viitoare joi, a doua fila de jurnal: Episodul II.

mihaela1961

  • Vizitator
Re: Ce este acest nou subforum ce si cum se posteaza aici
« Răspuns #2 : Joi, 28 Martie 2013, 07:44 »
Am o intrebare, pe care o postez aici, nestiind unde in alta parte:
1.Articolele noastre(desigur, asta dupa ce 'le filtrezi tu', mai raman valabile?
2. Daca cineva are vreo idee in timp 'ce se deruleaza' foiletoanele Anonymei(nota bene pentru ea, felicitarile mele!), idee legata tot de subiectul 'foileton', cum procedeaza, dat fiind faptul ca timp de 3 luni si urmarim ce posteaza Anonyma(eu una de abia astept sa-l citesc pe primul)? :)

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Ce este acest nou subforum ce si cum se posteaza aici
« Răspuns #3 : Joi, 28 Martie 2013, 07:54 »
1.Articolele n-au nici o legatura cu foiletonul online. Pe masura ce primesc articole, am sa le postez in continuare pe sectiunea de subforum mentionata. Deci foiletonul nu intrerupe articolele, sunt doua lucruri separate, importante in acest moment de dezvoltare a forumului.

2. Evident ca se pot deschide mai multe foiletoane in acelasi timp. Tocmai de aceea au fiecare cate un subsubforum si nu doar un simplu topic. Episoadele (filele) vor aparea fiecare ca subiecte separate, in cadrul foiletonului (subsubforumului), asta pentru a fi toate grupate intr-un loc.

Si mai completez eu: toate filele (subiectele), sunt deschise dezbaterii si comentariilor.