Aici se discuta > Subiecte generale

Fotografia? Nu doar un hobby!

<< < (2/11) > >>

collin_pow:
Din noiembrie tot citesc manuale, reguli etc. Concluzia pana in acest moment este ca sunt unele reguli de compozitie care trebuiesc urmate atata timp cat creativitatea ta nu este in stare sa la ignore cu conditia sa creezi ceva care spune ceva.... cuiva. Ceea ce este nemaipomenit de frumos pentru mine nu este neaparat sa fie foarte frumos pentru toti. Am inteles ca o fotografie urata poate fi minunata pentru cineva daca a surprins un moment de insemnatate pentru persoana respectiva si sa nu spuna nimic cuiva ce nu a fost partas acelui moment. In rest exista fotografie ... de mult categorii. Portret, landscape, actiune, de produs, de eveniment iar deasupra tuturor(parere strict personala) de arta. Fotografia de arta imi pare mie ceva foarte pretentios si solicita foarte multa creativitate. Nu este suficient sa ai o buna incadrare , poate nici nu este necesara, dar este neaparat nevoie sa ai idei. Altfel... faci fotografie de arta asa cum este arta tabloul cu fata ce se oglindeste in rau ce se vinde in piata cu rama de gips.
Eu sunt pasionat si vreu sa incerc fara a avea pretentia ca voi reusi. Dar sunt foarte determinat sa nu renunt:) Am vorbit cu mai multi oameni priceputi si mi s-au dat urmatoarele adrese de site-uri ca sa inteleg exact ce inseamna fotografie de arta. O sa le impart cu voi. Macar ca vedem multe fotografii de exceptie acolo si tot ajuta la intelegerea a ce se poate face cu creativitate si o camera foto:
www.1x.com
www.fineart-portugal.com
www.artlimited.net

Caroline:
Ceva in ton... cu prezentul. Sunt curioasa unde se incadreaza si despre ce "vorbeste"... avand in vedere ca e o imagine in totalitate a mea, de la regizarea decorului, pana la prelucrarea in Photoshop.  :D

wonderland:
Poate nu ăsta e topicul potrivit, poate știți deja, poate nu vă interesează un concurs de fotografie...

http://moodoptimize.me/tag/tara-de-poveste/

Caroline:
Uite, asta e chiar o idee buna pentru a imi face un cadou de Pati selfmade.  :giggle: Multumesc, wonderland!  :)

wonderland:
Cu plăcere. Să îți fie de bucurie și de Paști și de 1 iunie, când se termină perioada de înscriere! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă