Autor Subiect: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015  (Citit de 25130 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015
« Răspuns #60 : Marți, 26 Mai 2015, 14:03 »
Bravo , Cris , ma speriasem ca ati fost atat de impresionate de aceasta excursie ca ati ramas fara cuvinte!!
Nu vedeam nici o reactie.
Da..... si eu ma refac cu ceai de galbenele , ;D dupa cura cu palinca, nopti tarzii ,  lectii de dans , “atingerea crestei”…. :thumbup:
Felicitari  Gigi, ca de obicei ai stiut sa dai o nota deosebita prin programul excursiei .
Eu citesc cu nerabdare comentariile dupa fiecare actiune incheiata  asa ca am sa-mi fac timp sa va spun cateva impresii … desi … abia am gasit locusor.  :)


Offline maya13

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Re: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015
« Răspuns #61 : Joi, 28 Mai 2015, 21:57 »
Dupa ce mi-a revenit glasul la propriu ( caci am facut laringita   >:D )  ... indraznesc sa spun ca nimic nu ma emotioneaza mai mult decat curajul oamenilor de a face exact ce viseaza . Am intalnit oameni frumosi , curati , locuri la care inca visez , gazde minunate , privelisti incantatoare , un grup de fete de poveste , un ghid de exceptie.
Multumesc tuturor .. .cu siguranta ne vom revedea!  :love:

Offline Liliana Tudorache

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 175
Re: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015
« Răspuns #62 : Vineri, 29 Mai 2015, 07:46 »
Buna! Si am o laringita, cred ca a vrut Ciprian sa nu-l uitam ... A fost minunat, iar fetele noastre au si libertatea de a face ce viseaza. Am inceput inghesuita de treaba la serviciu, ramane sa pun si eu pozele cu fetele vesele si traseele pe care ne-a dus Gigi pasionatul de tara si frumos .

Offline ingrid

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Re: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015
« Răspuns #63 : Vineri, 29 Mai 2015, 09:53 »
Vad ca nu sunt singura cu laringita. Eu am ramas fara voce, la propriu. Cu toate acestea excursia a fost minunata !
In weekendul acesta o sa va trimit si eu pozele, sper sa ne revedem in alte excursii si insanatosire grabnica!

Offline cristinaB

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 94
Re: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015
« Răspuns #64 : Vineri, 29 Mai 2015, 10:39 »
Aha, deci excursia chiar ne-a lasat fara cuvinte..pentru ca da..si eu am facut laringita! Doar ca o forma mai usoara ...am mai putut totusi sa vorbesc...
Cred ca nu am baut destula horinca!

la serviciu m-a intrebat cineva ce mi-a placut cel mail mult in aceasta excursie!

Hmm...grea intrebare! A trebuit sa insir mai multe ... si in final am descris toata excursia!


Offline Monicuta

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 55
Re: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015
« Răspuns #65 : Vineri, 29 Mai 2015, 13:16 »
Desi sunt inca in concediu de odihna am ajuns pe la servici. Astazi cu totii am fost in Maramures noroc ca este sfarsit de saptamana.
O colega a fost si ea ,cu familia, acum 2 ani in Maramures dar : nu s-a plimbat cu mocanita, nu a dansat/ascultat muzica din zona, nu a urcat pe creasta cocosului, nu a vazut cascada cailor sau case vechi de lemn desi s-a plimbat prin zona. Mi-a fost jena sa o intreb ce circuit a facut sau ce coordonate a setat pe gps...
In final multumesc fetelor de la Capalna pentru entertainment, la anul sper sa fiu si eu acceptata in trupa, colegii m-au asigurat ca e o interventie simpla, la moda printre vip-uri.... :giggle:

Offline lylyelena

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
Re: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015
« Răspuns #66 : Vineri, 29 Mai 2015, 18:04 »
Buna tuturor fetelor vesele ! Cel mai bun tratament pentru laringita este o excursie in Maramures ! Va spune cineva care a incercat mai multe tratamente timp de o luna de zile iar acum dupa o asa vacanta mi-a revenit vocea ! Imi cer scuze daca v-am stresat cu "opreste aerul conditionat" !
Selectia pentru fetele de la Capalna o face coregrafa ! Asa ca pana atunci cum spune coregrafa "fetelor concentare si atitudine" !!!!!
 

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015
« Răspuns #67 : Luni, 01 Iunie 2015, 21:42 »
Mai fetelor  , nu cumva ati facut laringita ca  :) ati interupt brusc terapaia de ras .

Offline Rodica_I

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 861
Re: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015
« Răspuns #68 : Luni, 01 Iunie 2015, 22:06 »
Am promis ca voi scrie cateva impresii , scuzati intarzierea , eu  nu am facut laringita …dar cred ca am fost inca in  covalescenta  sau….. euforie prelungita.

Asa cum  ne-a obisnuit, Gigi cu vocea blanda si calma, ne-aa provocat  sa acesam informatii demult uitate  despre tara si acest popor minunat .

Fiind distanta foarte mare,  prima zi ne-am cam petrecut-o in microbuz, noroc ca  am avut un microbuz care starnea rasete pe banchetele din spate ….!!!!
Si uite asa am ajuns vesele si voiase la minunata pensiune , unde ne asteptau doi oameni minunati care au facut minuni pentru ca noi sa ne simtim, nu bine ci foarte bine.

Prima noapte a fost foarte “scurta” asa o fi in Maramures !!!!!..dar si mai interesant, am fost trezite dimineata foarte devreme cu “Desteaptate Roamne “..fapt ce ne-a facut sa fim voiase inca de dimineata , mai ales cele care au stat pe banchetele din spate ale microbuzului…

Am petrecut o zi minunata cu “Mocanita”cum a fost nu poate fi descris in cuvinte , trebuie trait momentul ,  cu in ghid ca Gigi  ,  o “ nasa (controlor de tren) superba si o pereche de tineri casatoriti (imbracati mire si mireasa ) tot drumul a fost feeric .

Restul  obiectivelor  m-au fascinat si mai tare, ( sau palincaaaa ;D) asa ca, am pierdut clonologia intalnirii cu fiecare in parte …

Cascada cailor , nu poate fi descrisa in cuvinte frumusetea , cascada a fost accesibila pentru toata lumea. :applause:
Creasta Cocosului ,  cand am zarit-o in departare  credeam cu toate ca este un obiectiv foarte greu de atins ,  dar a fost “floare la ureche “ :dance: …pentru o parte din noi… o parte a ramas sa cerceteze Poiana Boului…

Mesteri artizani la care ne-a condus Gigi, oameni deosebiti si cu mare dragoste de tara :applause: . Binenteles ca ne-am inbulzit (la modul frumos) sa cumparam operele de arte ale acelor artizani (operele de arta din lemn construite in interiorul sticlelor, clopuri , papuci , opinci,  ulcele din lut ) 

Pastravaria ,  cu pastrav, nisetru,morum,  (si aici o perche de tineri casatoriti ,imbracati mire si mireasa ) ,  Muzeul Satului Maramuresan , casele in stil Maramuresan, una din proprietatile printului Charles ,  Cimitirul vessel , cele doua biserici din lemn cu cele mai inalte turle, manastirea Barsana  au fost alte obiective pe care ni le-a prezentati Gigi dupa cum bine stiti , cu istorie cu tot  si ca mare dragoste .

Seara petrecuta in compania tarafului , tinerilor dansatori si mai ales  copila cu voce superba (poate pune cinva o inregistrare cu ea , eu nu am ) a fost inca un moment deosebit .

Sa nu uit cateva mici amnunte haioase  :
Palinca din stalpul porti ,
Aluziile …lui “nea”Gheorghe,
“Liviule…..…”  :o,
Dormitorul din sufragerie  cu inregistrarile …,  :thumbup:
Consumul de ceai de galbenele .....duce la dansuri ..... numai cu barbati  ... :thumbup:
Intrebarea  dementiala …D-na pot sa intru si eu in formatie..
Aa si spectacolul dat pentru juriu si super juriu .

Multumim  si felicitari Familiei Candea, pentru tot ce faceti ca noi sa ne simtim minunat.

Avem o tara minunata cu oameni minunati .

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13224
Re: Excursie in Maramures 20 - 24 mai 2015
« Răspuns #69 : Marți, 02 Iunie 2015, 07:49 »
Citat
O colega a fost si ea ,cu familia, acum 2 ani in Maramures dar : nu s-a plimbat cu mocanita, nu a dansat/ascultat muzica din zona, nu a urcat pe creasta cocosului, nu a vazut cascada cailor sau case vechi de lemn desi s-a plimbat prin zona. Mi-a fost jena sa o intreb ce circuit a facut sau ce coordonate a setat pe gps..
.

Monicuta, o familie sau si mai mult unui calator solitar ii este greu sa atinga obiectivele unei excursii cu grup intimizat de 8 - 20 persoane. Cum de asemenea unei agentii clasice ii este imposibil sa faca ceea ce organizam noi. Eu am plasat acest concept pe un suport, pe ceva invatat la cursurile cu americanii care m-au scolit in turism si datorita carora am ajuns de la ...inginer specialist in armament, la organizator de evenimente. Suportul acesta ofera maxima flexbilitate, in conditia in care profilele participantilor sunt asemanatoare. Daca cei care vin in excursii n-ar avea mai multe puncte comune, mi-ar fi imposibil sa organizez in acest fel excursiile. Sunt doar cateva care se preteaza la orice tip de grup, majoritatea insa sunt personalizate, le creez si adaptez dupa profilul vostru. De aceea este nevoie sa filtrez si sa nu accept cu noi anumite tipologii de persoane. Prima conditie pe care o cer este cea de toleranta si intelegere ca se face parte dintr-un grup...