Autor Subiect: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015  (Citit de 62828 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1504
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
« Răspuns #210 : Luni, 27 Iulie 2015, 16:47 »
A fost într-adevăr o excursie frumoasă. Am văzut locuri inedite în care mai greu ai putea ajunge pe cont propriu şi, cu siguranţă, la costuri mult mai mari...
(Ştiu, de exemplu, o familie care a aşteptat câteva zile bune pentru a putea pleca cu un grup într-o excursie pe canale în timp ce noi am putut alege între 4 excursii, una mai frumoasă ca cealaltă...)
Mi-ar fi plăcut să citesc impresii şi ale altor colegi, fiecare vede şi simte altfel...
Chiar dacă mă repet, pe mine tocmai impresiile şi fotografiile celor care au fost înaintea noastră în deltă m-au convins. Toate temerile pe care le aveam până acum referitoare la deltă s-au dovedit nefondate şi pentru asta le mulţumesc celor care au scris câteva rânduri sau au publicat fotografii din vacanţele anterioare :worship:
Sunt convinsă că ne-am simţit cu toţii bine la Sulina şi, aşa cum noi am aşteptat cu nerăbdare să ajungem în deltă, aşa aşteaptă din partea noastră impresii cei care nu au reuşit de data aceasta să fie cu noi dar care şi-ar dori să ajungă în aceste locuri
Pe curând, mai e puţin şi plecăm în Samothraki...

Offline wonderland

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 4883
Re: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
« Răspuns #211 : Luni, 27 Iulie 2015, 17:59 »
Oarecum  :offtopic: si oarecum tardiv pentru actiunea aceasta, am o sugestie:  in ultima seara cineva ar putea sa faca o lista cu nume/tel/email pe care sa o puna in circulatie in grup astfel incat cei doritori de poze si alte conversatii sa isi noteze datele de contact. Tot acel cineva, dupa ce ajunge acasa trimite un email in toata lista si...se rezolva cu datele de contact pentru transmiterea pozelor.

Asa, ca sa menajam batranetea lui Gigi :2funny:
De fapt ca sa il scapam pe el de o treaba in plus si pe noi cei care am fost de asteptare. Ati vazut deja ca Gigi e mai toata vara pe drumuri, in scurtele reveniri la...tarm e ocupat cu comunicarea  si organizarea urmatoarei plecari. So... cred ca sugestia mea e buna pentru toata lumea si pentru toate actiunile.  :kissing:

Mai asteptam impresii si de la ceilalti din aceasta minunata iesire in Delta  O0
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline crina61

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
Re: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
« Răspuns #212 : Luni, 27 Iulie 2015, 21:19 »
Superbe poze!!! Multumim pentru ele!!
Totul a fost pentru mine o experienta inedita pe care am trait-o in aceasta incursiune in necunoscut!
Locuri si oameni pe care i-am intalnit prima data.
Ca intodeauna, maretia naturii, grandioasa sau solemna, infinita si unica in fiecare clipa, mi-a daruit repere - insotite acum de pozele minunate pe care le-ati postat - la care ma voi putea intoarce pentru a regasii bucuria.
In plus, si vorbesc despre un mare plus, a fost ineditul de a trai si de a fi alaturi de persone necunoscute. Eliberati de orice judecati sau aprecieri venite din cunoasterea cotidiana a celorlanti, am putut percepe pe cei din jur ca pe o fotografie-portret, ce dezvaluie o frantura de viata, o clipa, un ragaz...
Multumesc tuturor si SC pentru ca ne-a dat posibilitatea de a trai astfel de experiente !
Mult noroc tuturor si, cine stie, poate ne revedem!!!
 

Offline aaaddd

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Re: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
« Răspuns #213 : Luni, 27 Iulie 2015, 22:37 »
Într-adevăr, frumoase fotografii. Ale mele nu au iesit chiar asa bine si ce am vazut aici este chiar esenta lucrurilor frumoase pe care le am admirat si trait acolo. Felicitari celor ce au postat asemenea poze. Si eu ma alăturat acelora care s au simțit bine si au apreciat ceea ce trebuia. Abia astept următoarea iesire:Samothraki.

Offline Dan_I

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Re: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
« Răspuns #214 : Marți, 28 Iulie 2015, 22:36 »
Am trimis un mail de unde mai puteti descarca poze. Ii rog pe cei ce au fotografiat (si erau multi cu obiectul muncii) sa trimita si ei poze.

ps: dna Adela, daca se poate pozele din oras, eu am fost mai lenes si nu am mai apucat sa il iau la pas, danke :D

Offline krondia

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1504
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
« Răspuns #215 : Marți, 28 Iulie 2015, 22:44 »
Dan, multumesc, am sa iti trimit si eu poze din Sulina. Am trimis doar poze cu persoane, din delta cred ca are cam toata lumea. Daca mai doreste cineva poze, sa-mi spuna.

Offline Dan_I

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
Re: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
« Răspuns #216 : Miercuri, 29 Iulie 2015, 17:37 »
Multumesc, le-am primit.

Offline primavera

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
Re: Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
« Răspuns #217 : Miercuri, 29 Iulie 2015, 19:00 »


Am trimis un mail de unde mai puteti descarca poze. Ii rog pe cei ce au fotografiat (si erau multi cu obiectul muncii) sa trimita si ei poze.

ps: dna Adela, daca se poate pozele din oras, eu am fost mai lenes si nu am mai apucat sa il iau la pas, danke :D


Nu sunt , in general, o ”forumistă”. Nici o specialistă în fotografie.
Nici nu am apucat să iau orașul la pas, deoarece, din cauza căldurii, am preferat plaja, cu atât mai mult cu cât  orele adecvate pentru fotografiere nu sunt cele cu mult soare și asta se vede din contrastul mare între umbre și lumini.
Am să postez câteva fotografii din Sulina în care se vede, din păcate, aspectul întristător al acestui loc care ar trebui să fie, după mine, o perlă turistică.
Și dacă m-am apucat de scris, aș spune câteva cuvinte despre sejurul nostru și despre ceea ce am văzut. Puțin cam târziu, dar...
Cred că, de comun acord cu ceilalți, locația, pensiunea Delta Miraj a fost de apreciat pentru curățenie, sevire, masă, amabilitatea personalului. Departe de plajă, e adevărat, dar cu avantajul pontonului la Dunăre pe care eu l-aș fi luat acasă. Și Dunărea, dacă se putea...
Foarte agreabile și plimbările prin Deltă, pe canale. O întoarcere la natură, în forma ei cea mai pură și nepervertită de prezența umană e, până la urmă, o întoarcere la esență și la origini.
Grupul- destins, așa cum e normal să fie oameni care nu au în acel moment povara obligațiilor personale și profesionale și care ”conviețuiesc” pentru scurt timp  doar pentru propria plăcere.
Eu am fost în acest sejur, în mod special pentru Sulina pe care , așa cum am spus câtorva din grup am mai vizitat-o în copilărie și studenție, cu mulți ani în urmă. Și a fost un loc de care m-am îndrăgostit și unde am visat să revin și nu exagerez cu nimic. Poate că e greu de crezut după cum arată acum, așa cum e greu de crezut, privind o bătrână doamnă că,vreodată,  cineva a putut să facă o pasiune pentru ea.
Am realizat însă că atunci am vazut o Sulină cronologic mai aproape de epoca ei fastă de cât cea de acum. Parfumul unui orășel cosmopolit era mult mai pregnant.
Din păcate, în cazul acesta cred că mai mult rău a făcut nu timpul ci  indiferența, lipsa de interes, lăcomia, interesele obscure ale unora și altora  așa cum se întâmplă în multe locuri din România. Sărăcia oamenilor într-un loc bogat e cu atât mai întristătoare.
Asta nu răpește însă orășelului atuurile de necontestat-răsăritul și apusul soarelui , în egală măsură sunt spectaculoase, farmecul unor clădiri și al falezei,  șansa de intra pe canale în intimitatea păsărilor și a unor animale puțin familiare orșeanului care petrece mult timp la birou.
De aceea, maă bucur că am fost acolo și m-aș întoarce oricând.
Atașez și două linkuri către două filmulețe de pe you tube: unul cu regele Carol al II-lea inaugurând un canal la Sulina și se poate vedea bine diferența dintre statutul  localității atunci și acum și o emisiune depre Sulina de azi. Cred că merită văzute.




                                                                                                                                            Tuturor, numai bine!