Autor Subiect: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016  (Citit de 21536 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13227
Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« : Marți, 17 Noiembrie 2015, 08:08 »
Tarif:   500 RON/persoana  cazare in camera DBL pentru cei din Bucuresti
                585 RON/persoana  cazare in camera DBL pentru cei care vin cu o zi mai devreme (Iasi - Bacau)
Rezervari: http://www.singlescamp.ro/eveniment/parcul-national-cozia-gradina-zanelor-5-8-mai-2016/
Check in: 5 mai 2016 (4 mai pentru cei care vin de pe ruta Iasi - Bacau)
Check out:   8 mai 2016
Cazare: 3 nopti (4 nopti pt cei care vin pe ruta Iasi - Bacau) la Hotel Orizont 3* Caciulata
Servicii incluse:
     • cazare 3 nopti la hotel 3*, mic dejun inclus (4 nopti pentru cei care vin pe ruta Iasi - Bacau)
     • acces nelimitat piscina, zona SPA din hotel
     • ghidaj parc national
     • transport local de la hotel pana la capete de traseu si preluare la revenire
Transportul organizat cu microbuzul, din Bucuresti - Pitesti - Calimanesti si retur Tarif: 80 RON
Transport organizat pe ruta: Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Fagaras - Avrig (Sibiu) - Calimanesti si retur (1000 km) Tarif: 150 RON
Pentru cei care se conecteaza la traseu, tariful de transport se calculeaza proportional cu km parcursi.
Locuri disponibile: 25
Insotitor de grup: Lidia Mandache.
Ghid de la Parcul National Cozia

Program:
Miercuri 4 mai: Ora 7.00 Plecare insotitor de grup + cei din Iasi sau se conecteaza la ruta Iasi - Roman - Bacau - Onesti - Brasov - Fagaras - Avrig (Sibiu) - Calimanesti. Check in ora 16.00. SPA, cina individual a la carte
Joi 5 mai: Pentru cei din Bucuresti, microbuzul are sa plece la ora 8.00 din statia de benzina Mol Pacii Bulevardul Iuliu Maniu nr 194.  Participantii aflati pe traseul pana la Cozia, vor putea  beneficia de acest transport organizat. Cei care vin din alte zone, isi vor organiza singuri drumul pana la Cozia, neputandu-se face un grupaj colector din toate zonele tarii. Caciulata - Calimanesti este la sosea europeana, astfel incat este simplu de gasit ceva care sa va aduca acolo (autocare, microbuze de line sau chiar tren).
Dupa check in-ul la hotel, o sa facem o excursie de "incalzire", la Grota Zmeilor. Ne deplasam cu microbuzul pana la Calinesti, 20 km, urmand sa pornim pe un traseu de cca 5 ore, care ne va duce in unul dintre cele mai frumoase locuri din Masivul Cozia. Sunt acolo o multime de forme de granit zoomorfe, modelate de vant in stanca, iar atractia principala o constitue pesterile "uriasilor" sapate de ploi si curentii Oltului, in munte. Ajunsi la grote, o sa avem cea mai frumoasa panorama a defileului Oltului, o imagine pe care sunt convins ca nu o sa o uitati vreodata, atat este de splendida. Traversam zone de stancarie si de padure, pe un traseu submediu ca si grad de efort. O sa fie practic o incalzire pt celelalte 2 zile care urmeaza. Prima portiune este una de urcare mai dreapta, apoi drumul continua mai usor prin padure,
Seara o sa cinam la restaurantul hotelului, o sa facem "o masa rotunda" cu impresii si prezentari a celor care participa si Pavel, ghidul nostru, are sa va povesteasca cate ceva despre ce urmeaza.
Vineri 6 mai Dupa micul dejun si un pic de relaxare, o sa plecam spre Manastirea Stanisoara, una dintre cele mai frumoase lacasuri de cult, arhitectura bizantina, din piatra din tara. Este un loc absolut rupt de lume, doar 5 monahi ducandu-si acolo viata linistita, in rugaciune. Dupa vizitarea bisericii manastirii si primirea unor informatii despre istoria acesteia, vom incepe ascensiunea spre unul dintre poate cele mai fascinante locuri din Romania: Gradina Zanelor. Perioada este aleasa astfel incat sa avem sansa de a prinde lalelele si irisii salbatici infloriti. Au o perioada foarte scurta in care stau asa, cu putina sansa o sa-i putem vedea deschisi. Gradina Zanelor, nu se asfla pe un traseu turistic, ceea ce o fereste de ceea ce se intampla in general cu astfel de locuri. Totul este salbatic si neamenajat, parcurgem un fir de apa, o cascada, apoi incapem sa urcam pe stancarie. Peisajele sunt absolut mirifice, iar vegetatia, endemica, nu o s-o mai intalniti la fel, in alta parte. Sus pe o stanca, in fata ochilor se desfasoara o imagine de vis: un petec de pamant de cateva sute de metri patrati unde cresc lalele salbatice si irisii. Doar caprele negre care populeaza din abundenta zona sunt martore la minunatiile acelui loc.
Traseul este mediu, are cateva zone care impun echipament semiprofesional, adica, ghete care mentin glezna si care asigura o aderenta buna pe stanca, panatlon si bluza elastica, ce permit miscari ample ale membrelor. Trecem printr-un scoc de 3 m, avem apoi 2 praguri, care pt a fi trecute este nevoie de ceea ce v-am indicat. O sa fim doua capete de coloana, astfel incat toata lumea o sa poata trece cu ajutor si asigurat. Nu este ceva f.greu dar nici usor, este o urcare in care ne ajutam la un moment dat de un cablu fixat in stanca si trecem asa cum spuneam 2 praguri, din care unul are un anumit grad de pericol pt cei care au vertij. Se poate ramane insa acolo. coborarea se face pe aceiasi poteca. Este deci un traseu ce impune un grad de pregatire fizica si un pic de curaj si vointa. Nimic nu se face fara efort, nici o satisfactie nu va fi obtinuta vreodata fara un strop de sudoare. Asa va fi si acolo, dar imaginea pe care o s-o aveti sus este fabuloasa.
Dupa 6 ore de traseu o sa ne intoarcem la Stanisoara. Acolo ne va astepta microbuzul care ne-a si dus pana la manastire. O sa avem asigurat transferul pana la hotel. Un refreh si apoi o ....baie termala la piscina. Asta ne va ajuta mult la refacerea capacitatii de efort si la relaxarea muschilor.
Seara, o masa lunga si ...povesti... :)
Sambata 7 mai. Dupa micul dejun o sa fim preluati de microbuz si dusi la punctul de plecare spre traseul de urcare spre Vf Cozia, pe muchea Tureanu. Traseul este de data aceasta mai lung, dar va va ajuta mult antrenamentul zilelor anterioare. Nu ne propunem sa ajungem pana sus, nu aceasta este neaparat obiectivul. Ghidati de Pavel, in cca 6 ore am fi sus, dar noi o sa facem mai multe opriri pt ca traseul este un "Drum al florilor". Vom intalni gentiene, toporasi, irisi pitici, irisi de munte, orhidee, posibil si lalele. Apoi ochiul boului sau margarete, trei frati patati...Pavel o sa va explice despre fiecare cate ceva... Cel mai probabil este ca o sa ne oprim intr-o poiana, sub varf, avem de acolo niste privelisti de vis...O sa mancam si o sa ne intoarcem pe alt drum...o parte din el deja cunoscut din ziua anterioara...Locurile acelea pe unde mergem sunt inexplicabil de frumoase. Abundenta de flori, verdele crud, panoramele asupra stancilor de sub Vf Cozia, sunt fantastice. Nu stiu sa fi fost cu cineva acolo si sa nu fie mai mult decat entuziasmat ca a avut posibilitatea sa vada asa ceva.
Duminica 8 mai. Mergem cu microbuzul pana la Motelul Lotrisor. De acolo o luam la stanga, pe un drum forestier ce duce la Cascada Lotrisor. Va fi o plimbare frumoasa, de final....

:oops:!!!! Inainte de inscriere si rezervare cititi va rog cu atentie serviciile incluse si cele care nu intra in tarif, programul excursiei, particularitatile acesteia si observatiile.   
La fel ca la toate actiunile noastre, informatiile si detaliile legate de aceasta excursie, vor fi transmise si vor aparea DOAR pe topicul deschis aici pe forum. O sa gasiti aici detaliat si din timp tot ce aveti nevoie pt pregatirea excursiei. Comunicarile nu se fac deci telefonic si nici Email.

Inscrierile in excursie se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari”. Inscrierile sunt verificate pt a ne asigura ca faceti parte din Singles Camp si apoi trasmise catre agentia Bon Voyage Sibiu, singura autorizata OSIM in Romania sa organizeze „evenimente, vacante si excursii pentru persoane single – Singles Camp”.  Dupa inscriere veti primi un Email de rezervare de la agentie care contine conditiile de rezervare si modul in care se face plata avansului. In situatia in care nu raspundeti agentiei se considera ca intre timp a aparut o schimbare, nu mai sunteti intersat(a) de actiunile noastre si veti fi radiat(a) din baza de date a Singles Camp.
Profil: se adreseaza persoanelor active, carora le place muntele si-l inteleg....

Echipament. Chiar daca nu este o actiune 100% montana, pt ca avem 2 zile de drumetie, este nevoie de un echipament adecvat perioadei si locului in care mergem:
- rucsac 20 - 40l
- bocanci de munte preferabili cu talpa vibram .
- sapc?, beret?, bandana sau p?l?rie.
- tricouri sau c?ma?? din bumbac sau din polartec.
- pantaloni de munte, nu blugi, sau pantalon strans!
- paraz?pezi - daca iarba este uda, sau se trece prin zona de jnepenis sunt foarte indicate chiar si vara. Protejeaza mult piciorul
- bluza tip polar
- bluza termica cu gluga, in caz ca timpul este mai rece
- pelerina. Aici este o discutie, pelerina este buna pt momente mai statice sau trasee usoare si scurte, daca insa traseul este lung este de preferat sa aveti o pereche de pantaloni impermeabili care se trag peste cei normali si o geaca speciala pt ploaie. Uitati-va la eticheta sa aveti garantia ca rezista la 30.000 mm coloana de apa minim. Ceea ce vi se pare un foita prin care nu trece apa de cele mai multe ori este doar o protectie contra vantului si a unei ploi usoare si scurte. Daca ploua intens, nu e buna de nimic...
- frontala

Precizari  Aceasta este o actiune montana, daca intentionati sa participati la ea va trebui sa cititi explicatiile si detaliile de mai jos:
Va asiguram ca privim acest gen de iesiri cu maxima responsabilitate si tocmai de aceea incercam sa va explicam tot ceea ce tine de excursiile noastre la munte.

Drumetiille montane organizate de Singles Camp se adreseaza unei categorii largi de persoane, nu doar celor supersportivi, celor antrenati si obisnuiti cu actiunile montane. Traseele sunt alese si turele gandite in asa fel incat oricine are cat de cat pregatire fizica, dorinta si o sanatate care sa-i permita efort sa le poata parcurge relativ usor.

Actiunile pe care le organizam la munte vizeaza socializarea, la fel ca tot ce gasiti in calendarul nostru, nu tintim performata sportiva, bifari de puncte limita traversate sau atiinse. Mergem pe poteci deschise, trasee fara grad de risc, nu ne cataram pe stanci, sunt de fapt plimbari montane care ofera posibilitatea cunoasterii intre participanti, socializarii, comunicarii.

Participarea la o drumetie montana obliga la a ajuta, la a nu lasa pe nimeni care este mai putin dotat si antrenat fizic in urma. O mana intinsa, un baton de ciocolata oferit, o vorba de incurajare sunt punti care ajuta mult in formarea unor legaturi intre oameni. Sute de prietenii s-au format de-a lungul anilor in acest tip de iesiri in natura, asa ca daca va doriti prieteni noi, haideti la munte, este ocazia perfecta sa vi-i faceti!

Gradul de dinamicitate a persoanelor care vin cu noi in excursii montane nu este unul inalt. Vin de regula persoane care nu au mai fost de mult la munte, au dorul potecilor, altele care au descoperit placerea de a iesi in natura si cauta un grup potrivit cu care sa urce. Sunteti insotiti in cele mai multe cazuri de 2 persoane: un ghid montan calificat si un insotitor de grup la fel specializat in actiuni montane. Daca nu sunteti familiari cu tehnicile de mers pe munte, leader-ul de grup/ghidul montan, va vor oferi suportul necesar. Deci nu va faceti nici o grija ca „veti suferi”, ca veti fi coada grupului, ca veti ramane in munte.

In acelasi timp insa trebuie sa fiti responsabili in ceea ce priveste pregatirea voastra fizica. Daca sunteti supraponderali, nu aveti deloc pregatire fizica, sunteti genul de persoana care nu coboara din masina, nu faceti macar 30 minte de mers pe jos, daca aveti probleme medicale si nu sunteti pregtiti psihic pentru un efort in spatiu izolat de 3 - 8 ore, atunci trebuie sa intelegeti ca nu puteti sa mergeti intr-o astfel de actiune. I-ati tine pe ceilalti in loc, a-ti crea probleme insotitorului de grup si ghidului.

Nu pot sa dau celor care nu au fost niciodata pe munte o masura a efortului pe care urmeaza sa-l depuna. Ceea ce mie mi se pare foarte usor unora le poate parea foarte greu. Ceea ce consider eu ca este foarte facil, altii pot cataloga drept dificil. Este foarte indicat sa cititi ceea ce au scris altii despre traseele care urmeaza sa fie facute, sa cititi la fiecare diferenta de nivel si lungimea. In medie alegem trasee de cca 7 km si diferente de nivel care nu depasesc decat rar 500 m. Adica trasee care se incadreaza ca grad de efort la submediu.

Responsabilitatea personala. Suntem o agentie de turism care organizam cu toata seriozitatea, responsabilitatea si profesionalismul aceste actiuni. Nu suntem din categoria celor care dau adunarea pe facebook si duc oameni in munte fara sa-si asume responsabilitati altele decat cele legate de indrumarea in teren. Traseele sunt verificate, sunteti insotiti de profesionisti, de cele mai multe ori de persoane din Salvamont. Grupurile sunt mici intre 9  si maxim 30 persoane astfel ca 2 persoane pot supraveghea indeaproape totul.

Trebuie inteles insa ca se merge in munte, un mediu mai putin previzibil, nu este acelasi lucru cu a te plimba intr-un parc. Vremea este schimbatoare, apar tot felul de obstacole. Sunt reguli dupa care se fac aceste drumetii care trebuie respectate atat de organizatori cat si de participanti. Cu atat de multi factori independenti de noi, trebuie inteleasa ca si corecta responsabilitatea noastra limitata. Sunt lucruri care nu depind de noi, nu le putem asigura si influenta. Nu putem fi facuti responsabili daca cineva nu a venit echipat corespunzator, ca se abate de la poteca, ca nu asculta de ghid si ramane in urma sau o ia in fata. Ca nu este atent si calca rau si face entorsa sau chiar mai grav. De aceea, ca orice agentie care se ocupa profesionist de drumetii montane conditionam participarea la grup de insusirea regulilor ce trebuie respectate intr-o drumetie montana si de asemenea de semnarea „Responsabilitatii personale” un document care arata ca ati luat la cunostiinta regulile, le-ati inteles si ca orice decurge din nerespectarea lor, de asemenea din lucruri ce nu tin de noi ca organizatori si ghizi nu vor putea fi puse in responsabilitatea noastra. Regulile si explicatiile le puteti consulata aici: http://www.singlescamp.ro/recomandari-si-reguli-in-drumetiile-montane/ iar documentul pe care o sa-l semnati il gasiti aici: http://www.singlescamp.ro/asumarea-riscurilor-si-responsabilitatii-personale-garantii/

Acesta este un text general care-l afisam la toate drumetiile montane, de aceea va rog sa cititi si ceea ce am scris particular despre specificitatea acestei actiuni.
Echipamentul este absolut obligatoriu! Avand in vedere ca programele/turele montane/drumetiile se vor desfasura in natura, pe poteci marcate sau nemarcate, trebuie sa aveti in vedere ca veti fi nevoiti ca uneori sa mergeti prin noroi, pamant ud si ocazional pe zapada. Starea potecilor poate varia considerabil pe parcursul unui program/tura montana/drumetie, unele fiind in stare buna, fiind largi, bine intretinute si care urmeaza un parcurs usor pentru cel care le strabate. Altele, in special cele din zilele cu nivel de dificultate de la mediu in sus, sint poteci ce pot traversa zone mai putin umblate, zone in care fara o persoana insotitoare puteti pierde poteca.

Deasemenea, in caz ca suferiti de o boala este 100% recomandat sa va consultati medicul inainte de a parcurge vreun traseu montan! Neinformand liderul de tura sau ghidului montan ca suferiti de vreo boala, va asumati intregul risc ce decurge din acest lucru.
Retineti ca veti petrece intre 3 si 8 ore/zi mergand in zone montane, in care vremea este cateodata greu de prognozat. Din aceasta cauza este recomandat sa fiti bine echipati pentru programele/turele montane/drumetiile la care participati. Fiind corespunzator echipati veti avea garantia ca si in caz de vreme mai putin buna, programele/turele montane/drumetiile vor fi o experienta placuta.
Mancare: Alimentatia este foarte importanta pe munte, de aceea dati o atentie deosebita acestui aspect si aveti de grija ce mancati si in ce cantatitati. Mesele de dimineata se vor servi la cabane sau pensiuni, in functie de program. Mesele de pranz au in componenta sandwisch-uri, pe care vi le pregatiti fiecare, mai ales in zilele de drumetie. Sa aveti cu voi produse dulci si energizante gen batoane cu ciocolata. Mesele de seara se vor servi la cabane/pensiuni. Va rugam ca in situatia in care sunteti vegetarieni sau aveti o anumita dieta sa aveti la d-voastra o cantitate de alimente. Este posibil ca in locurile izolate in care servim masa sa nu vi se poata asigura feluri de mancare care sa se incadreze in dieta. Nu intra in responsabilitatea ghidului si nici a agentiei rezolvarea unor astfel de situatii.

Transport: In functie de programul ales, dar si de numarul de persoane, transportul se va face cu tren, mijloace de transport in comun (autobuze), taxiuri, si microbuze.
Surse de apa: In general apa de izvor din muntii Romaniei este potabila, dar asa cum recomandam este bine sa aveti cu dvs apa sau pastile de curatare/dezinfectare a apei, pentru a evita orice neplaceri.

Vremea: Cateodata din cauza conditiilor meteorologice, si pentru securitatea dvs. va fi necesara schimbarea partiala sau in intregime a traseului ce urmeaza a fi parcurs. Aceste schimbari se vor face de comun acord, cu explicarea tuturor variantelor, dar ghidul va fi cel care va lua hotararea finala.

Cateva imagini de anul trecut....



































Feed back-uri de anii trecuti:

2015: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2051.45.html

2014: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1725.0.html

2013: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1419.0.html



Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13227

Offline ligia

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #2 : Miercuri, 30 Martie 2016, 12:08 »
Eu ma inscriu si la microbuzul care pleaca din Bucuresti .

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13227
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #3 : Miercuri, 30 Martie 2016, 13:34 »
Ok Ligia.

Offline tymeea

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #4 : Duminică, 10 Aprilie 2016, 10:52 »
Buna ziua,
ma inscriu la microbuzul care pleaca din Iasi, voi urca din Brasov,
Multumesc :)

Offline Ancutza

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 77
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #5 : Duminică, 10 Aprilie 2016, 11:47 »
Buna!Mi-ar place sa vin cu voi la Cozia, as avea doua intrebari: daca pot sa ma urc in microbuzul de Bucuresti din Pitesti, fiindca eu vin din Ploiesti si la ce ora este duminica plecarea spre casa.

Offline lidia.Iasi

  • Sr. Member
  • ****
  • Mesaje postate: 359
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #6 : Duminică, 10 Aprilie 2016, 12:40 »
Bun? Tymeea,
Eu voi veni cu grupul de pe ruta Iasi-C?lim?ne?ti. Dup? cum ai v?zut,  noi plecam cu o zi mai devreme, pe 4 mai, pentru ca este drumul mai lung. Probabil vom ajunge în jurul orei 13.00 în Bra?ov dar voi reveni cu toate detaliile când va fi tot grupul format.

Offline DanielaCo

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #7 : Miercuri, 13 Aprilie 2016, 09:13 »
Buna ziua,

As dori sa ma inscriu si eu pentru transport din Bucuresti.

Multumesc,
Daniela Cosma

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13227
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #8 : Miercuri, 13 Aprilie 2016, 09:44 »
Pentru toti cei inscrisi la transport: eu deschid acum lista, trec pe toti cei care au comunicat ca vor sa vina cu microbuzul, iar cei care doresc sa mearga dar nu au comunicat inca, sa continue inscrierile pe lista.

Ancutza imi cer scuze, abia acum am vazut intrebarea ta: in Pitesti se ajunge la plecarea spre Calimanesti la ora 9.30. Urcarea de la benzinaria Petrom de la sensul giratoriu iesire spre Bascov. Vei avea si numarul de telefon al soferului, ramai in contact cu el. Duminica de la Calimanesti o sa se plece dimineata, la 9.30 cu check out si bagajele in microbuz. Se pleaca mai intai in directia Sibiu, la 10 km de Cozia si veti avea o plimbare pana la Cascada Lotrisor si sa vedeti urmele coloniei de castori. Dureaza cca 2 ore. Deci la 12.00 areciez eu ca va fi plecare spre Bucuresti.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13227
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #9 : Miercuri, 13 Aprilie 2016, 10:11 »
Numarul auto si cel al soferului vor fi comunicate aici pe forum cu cateva zile inainte de plecare.

Lista transport Bucuresti:
1. Ligia G
2. Cosma D


Lista transport Iasi:
1. M. Stroe - urcare din Brasov

Offline maya13

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #10 : Sâmbătă, 16 Aprilie 2016, 13:33 »
Numarul auto si cel al soferului vor fi comunicate aici pe forum cu cateva zile inainte de plecare.

Lista transport Bucuresti:
1. Ligia G
2. Cosma D
3. Silvia H ( cu urcare din Pitesti)


Lista transport Iasi:
1. M. Stroe - urcare din Brasov

Offline Gabi47

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #11 : Duminică, 17 Aprilie 2016, 17:28 »
Buna.
Sunt Gabi,din Bacau,  nou-nout in "comunitatea" singlescamp, si as vrea sa particip si eu la acest eveniment. Va rog sa-mi comunicati daca e posibil.
Multumesc.

Offline admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 13227
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #12 : Duminică, 17 Aprilie 2016, 18:32 »
Da, Gabi, bineinteles ca se poate. Trebuie doar sa te inscri aici: http://www.singlescamp.ro/eveniment/parcul-national-cozia-gradina-zanelor-5-8-mai-2016/. O sa primesti un Email cu datele agentiei de turism in contul careia se face plata.

Offline costelus

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #13 : Luni, 18 Aprilie 2016, 19:29 »
Lista transport Iasi:
1.M.Stroe-urcare din Brasov
2.Stoleru C.

Offline Gabi47

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Parcul National Cozia - in Gradina Zanelor 5 - 8 mai 2016
« Răspuns #14 : Miercuri, 20 Aprilie 2016, 18:17 »
Lista transport Iasi:
1.M.Stroe-urcare din Brasov
2.Stoleru C.
3.G. Marisca-urcare din Bacau