Aici se discuta > Subiecte generale

La multi ani! - Urari pentru toate ocaziile

(1/352) > >>

carmentoma:
        M-am gandit la acest topic, pentru ca de obicei cei singuri nu prea se pot bucura de astfel de evenimente! Fie cei apropiati uita, fie ei insisi sunt prea deprimati in asemenea zile sa le arda de petreceri! Mi-ar placea, de exemplu, sa stiu cand ii sarbatorim pe cei care au deschis acest forum (Dl. administrator cand face cinste !!!??? !!!)? Sau sa petrecem, chiar si virtual, cu cei care sunt asemenea noua! Tot aici putem sa ne amintim cele mai haioase zile de acest gen , petrecute de-a lungul vietii! Sau cele mai frumoase surprize, fie ele cadouri ori petreceri ad hoc! Chiar si zilele petrecute cu surprize neplacute sau cu evenimente nedorite, daca vreti sa le impartasiti, va astept cu drag! Prietenii vorbesc intre ei despre orice! Sper sa va placa subiecul ales!

marcutza:
Avand in vedere ca MAINE este ziua de nastere a colegei noastre Lunaintrestele iar eu nu mai pot intra pana maine ..pe forum (motive obiective) vreau sa fiu prima si sa o felicit cu aceasta ocazie.

La multi ani @Luna, tot binele din lume, multa sanatae, fericire si noroc !!!  :-*

imi pare rau ca nu avem emoticoane aniversare  :P

capsuna:
La multi ani! si din partea mea berbecutei Luna

admin:
Hi Luna! Eu am venit cu colectia mea privata de sampanie. Alege o sticla si hai sa o bem!

capsuna:
Iata cate ceva despre berbecute:


Caracter:
Femeia din acest semn pare mult mai complicata decat este in realitate. Pare complicata pentru ca este emotiva , pasionala si deci capricioasa. Este usor ca persoanele din preajma ei, cautand sa o inteleaga, cand in realitate este foarte simplu de inteles, ajunge o singura vorba urata, o lipsa de amabilitate si capricioasa femeie din Berbec se dezlantuie. Micile nemultumiri o pot face sa-si iasa din fire, marile dificultati o gasesc insa puternica. Chiar la 50 de ani isi mai pastreaza inca emotivitatea adolescentina, deoarece are un tip de sensibilitate juvenila care o face simpatica si chiar usor vulnerabila. Este permanent in avangarda, niciodata invechita, participand activ la viata culturala a mediului sau. Citeste mult si cauta sa se documenteze despre toate problemele de actualitate, o preocupa politica. Nu-i place disciplina scolastica, prefera sa studieze singura, fiind deseori autodidactica.
Viata sentimentala.
Este in mod sigur o pasionala. Este supusa unor iubiri neasteptate care-i complica existenta. Femeia nascuta in aceasta perioada trebuie sa incerce sa-si franeze propriile impulsuri si tendinta de a-si pierde capul. Reactiile sale sunt violente. De mica este in contradictie cu parintii sai. O adevarata transformare sufera cand, destul de rar de altfel, intalneste barbatul care reuseste sa o domine. daca acest barbat are calitati care se impun in mod evident, de inteligenta, cultura sau forta fizica, femeia din Berbec se transforma. Are mereu succes la barbati, deoarece ascunde natura sa virila in spatele unei aparante foarte feminine, e vesela, buna amica, niciodata flecara.
Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina urm─âtoare

Du-te la versiunea complet─â