Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 204823 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

marcutza

  • Vizitator
Horoscop
« : Marți, 23 Martie 2010, 15:33 »
Berbec
Este o zi riscanta pentru unele planuri, pentru ca poate aparea o surpriza neplacuta care strica tot. Fii pregatit pentru orice, mai ales pentru esecuri sau finaluri bruste de drum, dar nu trebuie sa privesti acest hop ca pe o pedeapsa sau ca pe un ghinion, ci ca pe o lectie buna de viata. Data viitoare, cand vei fi in aceeasi situatie, lucrurile vor merge mult mai bine pentru ca vei fi pus in tema cu eventualele pericole ce pot aparea, pentru a le putea evita din timp.

Taur
O persoana aparent respectabila intervine in treburile tale de serviciu, dar mai mult creeaza probleme decat sa te ajute cu ceva. Nu trebuie sa te increzi in promisiunile colaboratorilor, nici macar in ale celor mai maturi, cu experienta, pentru ca te trimit pe cai care nu se potrivesc scopurilor tale. Analizeaza cu atentie informatiile care ajung la tine, pentru ca nu toate sunt corecte, sincere sau de ajutor, ci te pot deruta si mai mult. Unele sunt chiar minciuni cu buna stiinta si rea vointa din partea celor care le emit.

Gemeni
Pleci la drum pentru rezolvarea multor treburi de serviciu, dar sunt calatorii cu rezultate pe masura asteptarilor tale. Totul va iesi foarte bine, ca atare fa-ti bagajele sa pleci in alta locatie pentru a-ti aduce contributia la diverse planuri profesionale. E nevoie de tine undeva in alta parte decat erai obisnuit, pentru ca experienta ta este necesara rezolvarii rapide a unor sarcini. Te intorci acasa multumit, cu sarcina indeplinita, chiar daca deplasarea in sine poate fi obositoare.

Rac
Erai nemotivat si plictisit de felul in care evolua o anumita directie, dar azi primesti un impuls nou, care te trimite direct la tinta propusa initial. Cand credeai ca nu se mai poate face nimic, lasand lucrurile sa cada in banal, iata primesti vestea de care aveai nevoie pentru a-ti recapata energia si cheful. Repornesti in forta si totul evolueaza mult mai repede, de unde se vede ca aveai nevoie de un stimulent cat de mic pentru a depasi faza de apatie si dezinteres. Acum totul merge struna!

Leu
Alege-ti cu mai multa grija tovarasii de calatorie, de lucru sau de conversatie, pentru ca azi ai predilectie spre persoane ale caror influenta nu este tocmai placuta. Nu ai niciun spor langa colaboratori care se plang intruna, care cauta scuze sa fuga de responsabilitate sau care te trag inapoi cu tot felul de critici, deci fii mai exigent atunci cand accepti pe cineva in preajma ta. Nu faci echipa buna cu oameni saraci, tristi, bolnavi, singuri, pentru ca problema lor devine obsesie pentru ei si te fac si pe tine sa bati pasul pe loc.

Fecioara
Vrei sa fii de ajutor unui coleg aflat in impas, dar ajutorul trebuie oferit doar atunci cand este solicitat. Daca celalalt nu recunoaste ca ar avea nevoie de ajutor, interventia ta ar fi inutila, ba chiar si enervanta pentru un astfel de om plin de orgolii. Nu insista sa oferi sfaturi sau sa faci ceva in beneficiul altuia daca acesta nu vrea, ca sa nu-i consumi degeaba timpul si energia. Cand isi va da seama ca raspunsul la problema lui e la tine, te va solicita, deci nu te baga!

Balanta
Valoarea ta este contestata de o serie de colegi invidiosi pe tine, dar nu te lasi tu doborat de acestia. Dimpotriva, cand vezi ca ai rivali, inseamna ca esti valoros si trebuie sa tii la ideile tale pana in panzele albe. Totusi, asculta si parerile celorlalti, chiar daca par
 diametral opuse alor tale, pentru ca au si ei suficiente argumente pentru a se face auziti, doar ca tu esti cu un cap deasupra lor si te faci auzit mai usor. Agresivitatea lor nu ii ajuta sa isi impuna parerile, ci doar sa tulbure putin apele, dar pana la un punct au si ei dreptate.

Scorpion
Nu esti deloc multumit de ritmul in care evolueaza proiectele incepute. Au ajuns intr-un punct mort de unde nimic nu se mai urneste, ceea ce te dezarmeaza si te face sa-ti pierzi motivatia initiala. Cei de langa tine nu-ti sunt de niciun ajutor, pentru ca ei au tot felul de comentarii negative, vor sa renunte si sa te convinga si pe tine sa faci la fel, nu au incredere in sensul in care mergeti, si cu asemenea tovarasi, cum sa inaintezi? Trebuie sa-ti educi mai mult rabdarea, pentru ca unele proiecte merg foarte lent si cu mari hopuri.

Sagetator
Musafirii sunt bineveniti astazi, pentru ca usa ta e mereu deschisa pentru oameni simpatici si optimisti. Vestea care soseste azi printr-un mesager tanar, cu care comunici usor, te face fericit si simti nevoia sa o transmiti la toata lumea. Telefoanele vor zbarnai toata ziua, la usa ta mereu suna cineva iar intalnirile sunt la ordinea zilei. Esti un interlocutor placut, care are idei bine conturate si bine argumentate, deci cine te are azi alaturi are numai de castigat, pentru ca pentru oricine sfaturi bune, subiecte incitante de discutie, vesti bune de transmis...

Capricorn
Pregateste-te pentru un hop greu de trecut, mai bine zis imposibil de trecut ca atare poate fi finalul brusc al unei etape. Vezi cu ochii tai cum tot ce ai construit pana acum se darama, pentru ca nu ai ales bine momentul in care ai pornit sau nu ai urmat caile corecte pentru a ajunge la ce ti-ai propus. E nevoie de un abandon, sa pui punct aici unei situatii, fara a mai incerca sa redresezi nimic, pentru ca nu mai e in avantajul tau. Un ramas bun categoric, un blocaj total sau destramarea completa a unui plan sunt decizii radicale pe care trebuie sa le iei pe loc.

Varsator
La serviciu, te asteapta evenimente bune, motivante, care te ajuta sa mergi mai departe spre un rezultat dorit. Esti sustinut de o alta persoana care detine o anumita autoritate in domeniu, alianta cu aceasta este si in avantajul tau, deci alege-ti cu grija tovarasii de lucru. Cauta compania unor oameni inteligenti, suspusi, cu experienta, nu numai pentru ca ei iti vor deschide mai usor unele usi, ci si pentru ca ai si tu multe de invatat de la ei. Cheama un expert la nevoie!

Pesti
Te afli intr-un anturaj marcat de conflicte si neintelegeri, poate din cauza unei competitii care are ca scop final un premiu. Poate e si o motivatie materiala la capat, de aceea intri si tu in aceasta lupta pentru a obtine victoria. Poti fi printre primii in orice confruntare de idei sau de forte, pentru ca esti bine pregatit si detii o energie de invidiat, cu care ii dai la o parte pe rivalii tai. Nu te temi de conflicte, dimpotriva, gasesti in tine rezerve de ambitie care te propulseaza direct in prima linie. Ai ceva de castigat si nu te lasi pana nu obtii!

acvaria.ro

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #1 : Marți, 23 Martie 2010, 16:23 »
voi posta horoscopul zilnic pt cei care cred in el  ::)

ma prezint = varsator  ;)

Offline mihaela

  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #2 : Marți, 23 Martie 2010, 19:42 »
Mi se potriveste de minune horoscopul. Tocmai imi fac bagajul pentru a pleca in delegatie peste hotare :-)

Gemeni

Offline ioana

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #3 : Marți, 23 Martie 2010, 20:14 »
si mie mi se potriveste.
sunt LEU

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #4 : Marți, 23 Martie 2010, 21:44 »
Leu
Alege-ti cu mai multa grija tovarasii de calatorie, de lucru sau de conversatie, pentru ca azi ai predilectie spre persoane ale caror influenta nu este tocmai placuta. Nu ai niciun spor langa colaboratori care se plang intruna, care cauta scuze sa fuga de responsabilitate sau care te trag inapoi cu tot felul de critici, deci fii mai exigent atunci cand accepti pe cineva in preajma ta. Nu faci echipa buna cu oameni saraci, tristi, bolnavi, singuri, pentru ca problema lor devine obsesie pentru ei si te fac si pe tine sa bati pasul pe loc.

acvaria.ro

Oare ce sa inteleg din asta?
Mai vedem maine!!! :D

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #5 : Miercuri, 24 Martie 2010, 09:23 »
24 Martie Horoscopul zilnic

Berbec Semn de foc

S-ar putea sa ai parte de reclama, mai ales in fata superiorilor sau a colegilor de la locul de munca. S-ar putea sa-ti dai seama ca iti place locul tau de munca sau responsabilitatea pe care ti-o ofera mai mult decat de oibcei si vei avea parte de admiratia unei persoane la care nu te asteptai.

Taur Semn de pamant

Esti foarte ingrijorat de ce a spus sau a facut cineva in trecut si problema este ca nu mai poti face nimic in aceasta privinta. De ce iti complici viata? Lasa trecutul sa dispara si priveste in prezent. Iti vei aminti lucruri neplacute din trecut intalnindu-te cu cineva pe care nu l-ai mai vazut de mult.

Gemeni Semn de aer

Ce simti tu ca trebuie sa faci si ceea ce trebuie sa faci suntdoua aspecte in conflict in aceasta perioada. Va trebui sa iti faci o lista cu prioritatile si lucrurile importante. Te poti confronta cu urmatoarea problema: vei avea mai multe probleme cu acelasi grad de prioritate. Pornirile emotionale sunt foarte puternice iar comportament copilaros te va elibera si te va consola.

Rac Semn de apa

Probabil ca aceasta este una dintre cele mai romantice perioade ale vietii tale. S-ar putea sa iti descoperi marea dragoste sau doar te vei indragosti. Ar trebui sa-ti mearga bine si cu banii. Daca ai vreun talent legat de artele fine, acum ar fi cazul sa il arati.

Leu Semn de foc

Poate simti ca nu mai ai energie si ca nu mai poti continua. Stai linistit, este un ciclu inchis care iti cere sa stai o perioada singur, departe de cei care te-ar putea face sa te simti mai prost. Te epuizeaza cineva caruia chiar nu-i pasa cum te simti? Scapa de el!

Fecioara Semn de pamant

Mariajul tau si alte relatii aproapiate par sa-ti ofere mari asteptari in acest moment, de vreme ce incepe un nou ciclu in viata ta. Este momentul sa te bucuri de legaturile tale cu cei din jur si sa incepi sa armonizezi cu toti cei din jur.

Balanta Semn de aer

La ordinea zilei este intoarcerea la cateva principia de baza. In mod suprinzator, cineva din familie iti poate arata cum sa faci asta. Nu va fi voreba de o discutie sau de o predica, ci mai degraba de un mod frumos in care iti va reaminti cat de placuta poate fi simplitatea si relaxarea. Este genul de zi in care sa stai acasa.

Scorpion Semn de apa

Resemnarea apare cand simti ca nu primesti atatia bani cati meriti. Se pare ca trebuie sa muncesti mai mult si mai tare pentru unele beneficii pe care altii le obtin cu mai putin effort. Chiar daca aceste castiguri sunt mici la inceput, persistenta ajunge sa se plateasca la final.

Sagetator Semn de foc

Prea multa incredere si speranta depuse in individul gresit pot duce la o experienta devastatoare. Fie cineva este foarte posesiv cu tine, fie nu iti returneaza aceeasi cantitate de afectiune pe care i-o oferi tu.

Capricorn Semn de pamant

Toti cei din jur incearca sa te stimuleze mental si se bucura de modurile in care reactionezi la jocurile lor. Simti ca opiniile tale sunt response sau nu sunt appreciate asa cum ai vrea sa fie. Desi este o perioada putin cam dificila, este o perioada norocoasa care iti adduce aspect noi in legatura cu nevoile tale cele mai profunde. Incearca sa gandesti pozitiv momentan.

Varsator Semn de aer

In acest moment, iti doresti ca tot ce vrei sa se petreaca instantaneu. Este un mod de gandire practic si materialist, unul care pune accentul pe bani. Trebuie sa inveti, insa, ce conteaza cu adevarat si s-ar putea sa-ti fie greu.

Pesti Semn de apa

Altii pot sa nu fie de acord cu ce spui sau se pot opune ideilor si gandurilor tale. Aici poate fi vorba doar de diferente in opinii filozofice. Cel mai bine este sa stai departe de politica si religie daca vezi ca se apropie o cearta. Situatia ta in momentul de fata necesita niste schimbari. Incearca sa-ti clarifici viziunea inainte de a-ti impartasi planurile cu alte persoane.


Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #6 : Miercuri, 24 Martie 2010, 09:46 »
Esti la zi cu horscopul marcutza!

Il citesc zilnic de acum incolo!

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #7 : Miercuri, 24 Martie 2010, 09:49 »
:) multumesc gabi. sper sa fie de folos:)

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #8 : Joi, 25 Martie 2010, 09:08 »
25 martie 2010

Berbec

Intri intr-o faza in care evenimentele cele mai neasteptate se vor petrece. Iti va fi foarte greu sa mentii o rutina din cauza tuturor acestor surprize. Probabil ca vei dezvolta un interes in activitatile de grup si ca te vei inscrie intr-un club sau o organizatie.

Taur

Este o perioada foarte emotionala pentru tine. Ai nevoie sa fi ingrijit de o alta persoana. De asemenea, s-ar putea sa ti se para mancarea mai importanta decat de obicei.

Gemeni

Intervine un eveniment major care marcheaza sfarsitul unei perioade de formare si inceputul independentei. Esti de unul singur, iar acest lucru marcheaza inceputul unui grad mai mare de responsabilitate si de atentie. Este cazul sa iti revizuiesti atitudinea, gandurile si scopurile.

Rac

Ai o dorinta puternica de a intra intr-un parteneriat nou, doar ca ti se pare ca sunt prea multe forte care ti se impotrivesc. Din cand in cand, te impiedica si natura si trebuie sa te gandesti de ce se intampla acest lucru si sa iei in calcul varianta ca poate chiar tu iti pui bete in roate. Ai nevoie sa meditezi atent si sa nu actionezi deloc impulsiv.

Leu
Ai piciorul pe frana sau pe acceleratie? Trebuie sa decizi daca te opresti si reevaluezi ce inseamna viata ta sau daca vrei sa grabesti pasul. Oricum ai face este bine, dar gandeste-te sa nu ai ambele picioare puse pe cate o pedala simultan pentru ca iti vei provoca mari dureri de cap. Indecizia este pierdere de timp, asa ca nu-ti mai lasa orgoliul sa domine situatia si cere ajutor daca nu poti sa tragi de unul singur o concluzie rezonabila.

Fecioara
Sotia/sotul, iubita/iubitul sau cel mai bun prieten trece printr-o perioada de maxima frustrare, iar locul tau de munca iti va oferi niste dificultati emotionale. Nu trebuie sa adopti mentalitatea de victima pe care incearca sa ti-o impuna aceste situatii. Va trebui sa iti incurajezi persoana draga si sa ii amintesti ca perioadele negative din viata sunt doar temporare si ca lucurile vor fi mai bine. Situatia se poate agrava, insa, daca da vina pe tine pentru ce pateste.

Balanta

Acum lucrezi cu o persoana pe o functie de conducere sau cu cinea care exercita o anumita putere. Poti sa stabilesti o legatra cu un sef, sau sa rupi o relatie cu un coleg. Prin urmare s-ar putea sa te simti mai singur/a ca de obicei. Poate aparea o lipsa sau un blocaj comunicatioal cu rudele. Partea buna a lucrurilor este ca in acesta perioada poti sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu.

Scorpion

Iti vei aprecia mult cariera si calitatile practice. Iti place sa rezolvi puzzle-uri si probleme, sa gasesti solutii etc. S-ar putea, chiar, ca si superiorii sa te aprecieze…de fapt, toata lumea.

Sagetator

Te va surprinde un flirt brusc sau o relatie de natura romantica cu o persoana la care nu te asteptai. Vei fi un pic reticent/a la inceput pentru ca oferta poate parea inocenta. Dar nu este, si felul in care vei raspunde la ea depinde numai de tine.

Capricorn

S-ar putea sa-ti pierzi multi prieteni incercand sa ii convingi pe toti ca ai dreptate, chiar daca asa este. In ziua de astazi trebuie sa-ti prezinti ideile intr-un mod cat mai frumos posibil. De fapt, nu conteaza ce spui, ci cum o spui pentru a-i multumi pe interlocutori. Astazi vei avea un program foarte incarcat care va necesita odihna corespunzatoare ulterior.

Varsator

Poti sa primesti ajutorul unui prieten azi pentru a te ajuta sa elimini sau sa rezolvi o problema pentru care te-ai framantat o perioada. Daca aceasta problema te impiedica sa evoluezi, poti sa ai parte de o noua directie in viata ta.

Pesti

Asta este o perioada propice sa stralucesti din punct de vedere professional si sa ti se rasplteasca eforturile. Vei vrea sa urmatesti noi directii cu mult entuziasm si sa fii recunoscut/a. Ai mare grija in privinta concurentei invidioase in acest moment.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #9 : Joi, 25 Martie 2010, 09:44 »
25 martie 2010

Leu
Ai piciorul pe frana sau pe acceleratie? Trebuie sa decizi daca te opresti si reevaluezi ce inseamna viata ta sau daca vrei sa grabesti pasul. Oricum ai face este bine, dar gandeste-te sa nu ai ambele picioare puse pe cate o pedala simultan pentru ca iti vei provoca mari dureri de cap. Indecizia este pierdere de timp, asa ca nu-ti mai lasa orgoliul sa domine situatia si cere ajutor daca nu poti sa tragi de unul singur o concluzie rezonabila.


Cred ca e un sfat bun. As lua azi un relas! Ma simt un pic depasita de evenimente!

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #10 : Joi, 25 Martie 2010, 09:57 »
exact ce discutam de dimineata ;)

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #11 : Vineri, 26 Martie 2010, 13:42 »
Berbec

Ai grija, ramai fara incredere de sine azi-asta inseamna ca trebuie sa faci ceea ce stii ca faci bine si sa sari peste experimente. Incercarile repetate de a imbunatati o situatie de obicei nu merg, asa ca daca nu-ti iese din prima, nu mai insista. Mai bine o rezolvi mai tarziu.

Taur

Daca esti nemultumit de situatia ta, probabil ca te vei indrepta intr-o directie de auto-distrugere. Trebuie sa inveti din greseli si sa nu te pedepsesti, mai ales daca tocmai s-a consumat o relatie. Persoana cu care erai probabil ca s-a jucat cu mintea si cu sufletul tau. Ai avut de-a face cu o persoana cu doua fete, asa ca nu mai da vina pe tine!

Gemeni

Este momentul sa faci anumite schimbari si sa treci la un alt nivel. Probabil ca sentimentele si gandurile tale vor sa iasa la suprafata, dar poti sa le controlezi si sa te folosesti de ele. Aceasta perioada te va transforma mult.

Rac

Prietenii vor dori sa te implicit active in discutie intr-o disesctie emotional - esti sfatuit sa incerci sa eviti aceasta situatie , pentru ca ai putea sa cazi victim a imprejurarilor. Ai lucruri mai bune de facut.

Leu

S-ar putea sa auzi niste vesti despre problemele de sanatate ale unui prieten sau ruda. Din aceasta cauza va trebui sa-l/o visitezi, sau cel putin sa ii trimiti un cadou sau o vedere ca sa-i imbunatatesti starea de spirit.

Fecioara

Iti vor veni noi idei legate de cariera si noi moduri de abordare in orice domeniu practic. S-ar putea sa se datoreze unei manifestari de independenta sau de originalitate nou-aparuta la locul tau de munca.

Balanta

Sexul si banii cumpara multe in ziua de astazi – poate prea multe. A vrea pe cineva sau ceva pare sa fie de mare importanta: dorinta, carisma…poate si obsesie. Apar legaturile financiare cu alte persoane – investitiile sunt primordiale.

Scorpion

Resursele si emotiile tale interioare sunt la cote maxime. Priveste-ti viata in mod obiectiv. Nu judeca pozitivul sau negativul cum faci de obicei, de vreme ce bunul nu este intotdeauna placut. Femeile de la locul tau de munca vor juca un rol important in viata ta, dar nu ii ignora pe barbati si ce au de oferit. Si ei contribuie la viata ta in aceasta perioada.

Sagetator

Daca esti deprimat/a azi ia-o mai moale. Nu conteaza de cate ori te lovesti de un obstacol sau succes, in orice situatie conteaza curajul si de cate ori esti pregatit sa te ridici si sa cauti o alta cale.Respectul de sine se poate imbunatati. Foloseste-ti timpul ca pe o experienta menita sa te transforme.

Capricorn

S-ar putea ca ratele si taxele sa ti se para foarte iritante in acest moment. Nu are rost sa te plangi – va trebui doar sa cercetezi un pic mai mult pentru a vedea ce alternative ai pentru a te mai elibera.

Varsator

Astazi nu este momentul sa te relaxezi caci pot aparea obligatii care nu suporta aminare si iti pot modifica planurile de azi. Pot aparea indatoriri dar daca le rezolvi poti sa-ti termini treburile si iti ramane timp si de distractie. Tine-te de cuvant dar nu uita sa-ti faci loc si de distractie mai incolo

Pesti

S-ar putea sa-ti fie usor in aceasta perioada sa mergi pe mai multe fronturi, dar va fi si stresant. Nu-ti forta limitele si fereste-te de persoanele care stii ca te vor enerva.

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #12 : Sâmbătă, 27 Martie 2010, 09:32 »
27 martie 2010

Berbec

Cauta sa tii in frau evenimentele din acest sfarsit de saptamana si vei reusi, astfel, sa dovedesti unei anumite persoane cat de responsabil(a) ai devenit. Este foarte bine sa-ti arati o seriozitate accentuata in aceasta perioada. O sansa de a-ti imbunatati viata amoroasa sau o prietenie mai speciala se arata a fi de bun augur. Incearca in acest week-end sa faci si tu ceva dragut si va fi foarte bine primit.

Taur

Posibil ca intr-una dintre aceste doua zile de week-end sa te revezi cu o persoana cu care ai avut relatii apropiate si care sa incerce o reconciliere sau macar sa redeschida o cale catre tine. Insistand asupra unor lucruri care deja s-au intamplat va fi o pierdere de timp si, fiind week-end, nu este tocmai o realizare importanta. Desprinde-te de trecut, reconsidera-ti pozitia fata de persoane sau evenimente negative si mergi mai departe.

Gemeni

Un week-end asteptat cu intensitate, caci simti din plin nevoia unei mini vacante. Oriunde te vei duce, cauta sa te relaxezi, mai ales prin metodele moderne. Poti, de asemenea, sa te duci in locuri in care sa uiti de lume, de necazuri, de program, de datorii si sa te bucuri de ceea ce-ti ofera viata de week-end. Sunt doua zile pe care le poti petrece excelent alaturi de prieten(a) sau iubit(a), caci au darul de a te reincarca pozitiv si a-ti readuce concentrarea.

Rac

Nu pierde timp pretios fara sa faci nimic si nici nu te lasa influentat(a) de ideile nastrusnice ale vreunui prieten, mult prea ingaduitor cu sine. Orice ai face in acest week-end, gandul iti zboara la cum sa faci sa-ti atingi tintele in ceea ce priveste unele achizitii pe care ti le doresti. Profita, totusi, de perioada in care esti pentru a mai descatusa din energie si poti face aceasta imbinand utilul cu placutul. Un hobby iti va fi de folos.

Leu

Poate ca ar bine sa profiti de acest week-end si sa mai faci unele schimbari la domiciliu. Ai suficienta inspiratie, depinde cat timp iti vei aloca pentru treburi casnice. Orice ai face, vei gasi si distractia necesara pentru a te simti confortabil(a), dar vei sti si cum sa-ti multumesti partenerul(a) prin gesturi neasteptate. Dragostea este in prim planul zilelor aceastea, asa ca profita pentru a-ti spori actiunile in fata cuiva dorit.

Fecioara

Vezi-ti de ale tale in acest week-end si fereste-te sa te lasi pacalit(a) de o falsa necesitate de implicare in cazul in care cineva are probleme sau are de luat decizii importante. Este posibil sa te coste destul acest gest si ar putea avea ca efect si o zdruncinare a relatiei personale pe care o ai cu respectiva persoana. Probleme ascunse ar putea sa reapara. Asculta si ceea ce spun cei (cele) din jur.

Balanta

Discutiile cu persoanele apropiate te pot ajuta sa repari oricare dintre problemele pe care le ai. Cele doua zile de week-end pot fi un bun sfatuitor pentru tine. Printre altele, ai putea lua in calcul si o schimbare de domiciliu sau o plecare intr-un loc total necunoscut. Pentru aceasta trebuie sa fii sigur(a) ca poti din punct de vedere financiar si emotional. Fii deschis(a) atunci cand vine vorba de exprimarea limpede a propriilor sentimente.

Scorpion

In acest week-end, poti sa te astepti ca cineva sau ceva sa-ti determine o schimbare esentiala a propriilor planuri de viitor. Pentru orice eventualiattea, gandeste si variante alternative pentru a nu ramane cu ele in aer. Nu-ti dezvalui prea usor gandurile si refuza orice incercare a cuiva de a profita de pe urma ta. O minte deschisa te va conduce catre perspective interesante.

Sagetator

Dragostea este un element cheie si benefic pentru tine, iar planurile de calatorie sau implicarea fizica in actiuni care-ti fac placere te pot conduce catre finaluri de zi romantice. Daca esti solicitat(a), intra in actiune cat se poate de repede. Atata timp cate actiunile tale se vor pastra in limitele normalului, fara niciun fel de exagerare, vei simti din plin toate bucuriile week-end-ului.

Capricorn

Doua zile in care ti-ar prinde bine sa te odihnesti, indiferent daca stai acasa sau faci o scurta calatorie intr-un loc linistit. Acasa poti sa te gandesti cum sa repari o problema care ti-a scapat de sub control de-a lungul timpului. In felul acesta vei scapa de tensiunile care au aparut din cauza ca ai pierdut timp incercand sa faci lucrurile doar intr-un anumit mod. Intelegerea trebuie obtinuta in cel mai elegant mod.

Varsator

Ai pofta de ceva special zilele acestea, de mai multa viata, actiune sau bucurii. Reactiile rapide iti vor fi recompensate. Un parteneriat sau o prietenie are mari sanse sa se dezvolte in acest week-end, transformandu-se in ceva la care nu te astepti. Iti va fi usor sa duci oamenii de nas, de aceea este bine sa fii cu grija daca iti vei urma indemnurile inimii si pastreaza-ti corectitudinea. Un week-end care poate fi si banos.

Pesti

Banii nu ar trebui sa fie greu sa obtinut, daca vei lasa la o partea distractia de week-end si vei finaliza un anumit proiect. Urmeaza-ti instinctele si propune-ti tinte adevarate, de mare calibru. Foarte posibil sa ai o sansa de a-ti pune in valoare propria experienta sa lucreze in beneficiul tau la turatie maxima, intr-un fel in care iti va aduce confort, securitate si divertisment.

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #13 : Duminică, 28 Martie 2010, 18:05 »
Horoscopul saptamanii 22 mar. - 28 martie 2010

In aceasta saptamana, vom beneficia de o energie intensa care ne va determina sa luptam mai mult pentru a aduce stabilitatea in vietile noastre . Vom simti nevoia sa punem treburile pe roti, incepand cu un plan atent conceput si urmat, mai apoi, cu o atentie metodica.

E o perioada ideala pentru a planifica ceea ce ne dorim si pentru a actiona . Recompensele pe care le vom obtine de pe urma eforturilor facute vor reflecta energia si devotamentul cu care am abordat acest demers de stabilizare. E foarte important sa nu inhibam aceste impulsuri, ci, din contra, sa incercam sa ne mentinem pe o directie clara si optima. Cei ce vor incerca sa-si restrictioneze aceste tendinte vor avea parte de unele momente de explozie si au sanse mari sa clacheze.

E posibil ca unii dintre nativi sa perceapa unele presiuni si forte puternice exercitate asupra lor, atat provenind din interior, cat si din exterior . Modul in care alegem sa traim si sa valorificam aceste energii va fi supus la un test pe parcursul acestei saptamani; e posibil sa fim fortati sa facem unele schimbari radicale in anumite planuri din vietile noastre si, mai exact, in acele arii in care lucrurile nu par sa mearga prea bine.

Cea mai optima modalitate de a valorifica aceste energii pozitive este aceea de a renunta la unele obiceiuri sau comportamente mai vechi, pe care situatiile mai recente ni le-au demonstrat a fi invalide. Daca vom insista sa ne pastram aceste obiceiuri, vom sfarsi prin a ne face vietile si mai dificile; in masura in care vom reusi sa renuntam la acestea, putem atrage unele schimbari creative pozitive cat de curand posibil.

Fara indoiala, morala ce se impune pentru saptamana aceasta este aceea ca suntem responsabili pentru actiunile noastre. Tot ceea ce a ramas neterminat sau nerezolvat in vietile noastre va reprezenta un pericol, asa ca e indicat sa anihilam orice posibile efecte negative inca de pe acum. Ne putem bucura de o forta remarcabila de a merge mai departe si de a pune lucrurile la punct in vietile noastre, insa este absolut esential sa fim constienti de punctele noastre forte!

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #14 : Luni, 29 Martie 2010, 10:39 »
Berbec
Chiar daca nu vei fi foarte activ(a) in acest inceput de saptamana, vei fi o persoana simpatica pentru cei din jur. Iti vei dori cu adevarat sa oferi ceeea ce altii isi doresc. Vei fi foarte sensibil(a) la subintelesuri, la sentimente dezvaluite subtil, iar aceste chestiuni te vor face sa fii mult mai atent(a) cu lumea. In acelasi timp, iti doresti sa calatoresti mai mult in perioada urmatoare sau sa schimbi ceva din inchistarea zilelor, asa ca gandeste un plan. Ai grija, insa, sa nu-ti incarci prea tare programul.

Taur
Viata ta sentimentala pare mai mult o poezie acum, insa te simti bine in stilul asta, cel putin pentru moment. De cele mai multe ori vei vedea lumea fara prea mari defecte, deci mai usor de acceptat. Vezi totul ca prin niste lentile mult prea largi. Insa, chiar ar trebui sa vezi orice greseala sau inadvertenta? Bucura-te de fiecare moment, ca si cum ar fi ultimul. Desi vei fi implicat(a) intens in relatia pe care o ai. Orice te va lasa balta in urmatoarea perioada, ar trebui sa stie ca nu va fi iertat(a) prea curand.

Gemeni
Incearca sa nu ridici in slavi pe oricine. Vei avea o dezamagire prea mare daca vei astepta miracole de la cei (cele) apropiati(e). Daca vei reusi sa fii cu picioarele pe pamant, la fel de bine si intelegator, atunci vei descoperi ca relatia cu o cunostinta de-a ta se poate transforma in ceva mult mai pe placul tau. La job, vei avea inspiratia sa iti creezi avantaje subtile prin felul in care vei actiona. Semne bune si pentru sanatatea ta, caci va slabi presiunea asupra ta.

Rac
Trebuie sa gasesti o cale de a le multumi celor care ti-au dat posibilitatea de a te impaca cu tine insuti (insati). Asteapta-te sa fii chemat(a) pentru a da si tu o mana de ajutor. Influentele de astazi te pot impinge catre fapte caritabile, dar, la fel de bine, si spre o stare de lenevie. Asa ca incearca sa fii ceva mai sensibil(a) fata de nevoile altor persoane, fara a te mai invarti in cerc. La job, poti sa ajungi destul de des in situatii in care vei fi iritat(a) si prea perfectionist(a) pentru ca relatiile cu colegii sa nu aiba de suferit.

Leu
Un inceput de saptamana cu parfum de romatism in viata ta. Insa, ai grija caci sunt sase sa fie totul doar in inchipuirea ta, chiar daca placerea acestor ganduri va fi mare. Tanjesti dupa o retalie care sa fie minunata, frumoasa si fericita, cum numai in filme ai vazut. Mai putin rasfat si relaxare astazi, chiar daca vei incerca sa ajungi in centrul atentiei. Ai grija doar sa nu iti asumi prea multe riscuri.

Fecioara
Pare fi un inceput de saptamana in care iti vine sa pierzi vremea, nu te vei putea concentra nici macar la lucrurile care ti se baga sub nas. Insa, vei avea ocazia sa legi diverse prietenii cu persoane carora nu le vei putea face o caracaterizare explicita, insa simti ca va fi bine. Umeaza-ti instinctele si dorintele pentru ca acestea vor fi cele care te pot evidentia. Daca te supara ceva sau cineva, incearca sa nu-i iei peste picior chiar pe membrii familiei sau pe partenerul(a) tau(ta).

Balanta
O zi linistita, in care nimic semnficativ nu ar trebui sa te tulbure. Iti vei continua drumul lin si amiabil. Incearca sa nu te lasi impins(a) in directii gresite, chiar daca cei (cele) din jurul tau au intentii onorabile. Vei avea parte de mari deziluzii in momentul care vei descoperi ca acestea nu se potrivesc planurilor facute de tine. Vei face atunci o schimbare de macaz rapida, astfe incat sa nu suferi.

Scorpion
Pune-ti imaginatia la contributie si vei fi mult mai productiv(a) decat ca de obicei. Un inceput de saptamana bun, caci vei avea sansa de a transforma un vis in realitate. Cu toate acestea, vei avea de luptat cu o oarecare inertie, din cauza ca nu e chiar asa simpluy pentru unii sau unele sa se porneasca la treaba. Vei fi concentrat(a) pe partea financiara, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji, dar - totusi - va trebui sa eviti cheltuielile neplanificate.

Sagetator
Te vei porni mai greu la munca, ba chiar vei cauta scuze pentru a lipsi de la job sau de la scoala. Altfel, vei parea o persoana cu capul in nori, dar si care revine prea rar cu picioarele pe pamant. In mod evident, nu te vei apuca de treburile practice majore fara sa ai o determinare extraordinara. Insa, nici asa, nu vei ramane prea mult timp in aceasta situatie si nici prea tacut(a) nu vei fi.

Capricorn
Cauta sa te mentii pe directia rezolvarii prioritatilor reale, mai ales daca ai muncit la un program de esalonare a lor. Vrei sa crezi ca esti mai bun(a) decat oricine din jurul tau. Totul pare a fi un mod de viata foarte convenabil, insa nu este sigur ca este si intelept. Fii sensibil(a) si pastreaza-ti speranta. Aminteste-ti doar ca cei apropiati pot sa faca treaba in stilul tau, chiar daca tu nu vei putea. Foloseste-te de timpul liber pentru analiza.

Varsator
Prezenta ta va fi destul de agreata astazi, mai ales ca vei fi simpatic(a) destul de des, spiritual(a) si chiar creativ(a). Totusi, iti vei dori sa treaca repede, pentru a evita unele interactiuni destul de brutale sau neplaceri. Poate ca vei dori sa le rezolvi, poate ca nu. Insa, momentul in care vei simti ceva intens pentru o anumita persoana si vei rezona cu tot ceea ce te inconjoara, va fi deliciul zilei.

Pesti
Gaseste-ti timp si pentru micile bucurii ale vietii. Asculta muzica, citeste sau cauta sa faci anumite lucruri care iti limpezesc gandurile, care iti fac placere sau te inspira oferindu-ti motivatii. Te vei implica mult mai hotarat(a) si mult mai entuziast(a) in proiecte dificile, in care va trebui sa te bati pentru orice realizare. Vei avea tendinta de a prelua mereu atributiile liderului. Incapatanarea iti va grea destule probleme.