Arhiva > Arhiva

Horoscop

(1/175) > >>

marcutza:
Berbec
Este o zi riscanta pentru unele planuri, pentru ca poate aparea o surpriza neplacuta care strica tot. Fii pregatit pentru orice, mai ales pentru esecuri sau finaluri bruste de drum, dar nu trebuie sa privesti acest hop ca pe o pedeapsa sau ca pe un ghinion, ci ca pe o lectie buna de viata. Data viitoare, cand vei fi in aceeasi situatie, lucrurile vor merge mult mai bine pentru ca vei fi pus in tema cu eventualele pericole ce pot aparea, pentru a le putea evita din timp.

Taur
O persoana aparent respectabila intervine in treburile tale de serviciu, dar mai mult creeaza probleme decat sa te ajute cu ceva. Nu trebuie sa te increzi in promisiunile colaboratorilor, nici macar in ale celor mai maturi, cu experienta, pentru ca te trimit pe cai care nu se potrivesc scopurilor tale. Analizeaza cu atentie informatiile care ajung la tine, pentru ca nu toate sunt corecte, sincere sau de ajutor, ci te pot deruta si mai mult. Unele sunt chiar minciuni cu buna stiinta si rea vointa din partea celor care le emit.

Gemeni
Pleci la drum pentru rezolvarea multor treburi de serviciu, dar sunt calatorii cu rezultate pe masura asteptarilor tale. Totul va iesi foarte bine, ca atare fa-ti bagajele sa pleci in alta locatie pentru a-ti aduce contributia la diverse planuri profesionale. E nevoie de tine undeva in alta parte decat erai obisnuit, pentru ca experienta ta este necesara rezolvarii rapide a unor sarcini. Te intorci acasa multumit, cu sarcina indeplinita, chiar daca deplasarea in sine poate fi obositoare.

Rac
Erai nemotivat si plictisit de felul in care evolua o anumita directie, dar azi primesti un impuls nou, care te trimite direct la tinta propusa initial. Cand credeai ca nu se mai poate face nimic, lasand lucrurile sa cada in banal, iata primesti vestea de care aveai nevoie pentru a-ti recapata energia si cheful. Repornesti in forta si totul evolueaza mult mai repede, de unde se vede ca aveai nevoie de un stimulent cat de mic pentru a depasi faza de apatie si dezinteres. Acum totul merge struna!

Leu
Alege-ti cu mai multa grija tovarasii de calatorie, de lucru sau de conversatie, pentru ca azi ai predilectie spre persoane ale caror influenta nu este tocmai placuta. Nu ai niciun spor langa colaboratori care se plang intruna, care cauta scuze sa fuga de responsabilitate sau care te trag inapoi cu tot felul de critici, deci fii mai exigent atunci cand accepti pe cineva in preajma ta. Nu faci echipa buna cu oameni saraci, tristi, bolnavi, singuri, pentru ca problema lor devine obsesie pentru ei si te fac si pe tine sa bati pasul pe loc.

Fecioara
Vrei sa fii de ajutor unui coleg aflat in impas, dar ajutorul trebuie oferit doar atunci cand este solicitat. Daca celalalt nu recunoaste ca ar avea nevoie de ajutor, interventia ta ar fi inutila, ba chiar si enervanta pentru un astfel de om plin de orgolii. Nu insista sa oferi sfaturi sau sa faci ceva in beneficiul altuia daca acesta nu vrea, ca sa nu-i consumi degeaba timpul si energia. Cand isi va da seama ca raspunsul la problema lui e la tine, te va solicita, deci nu te baga!

Balanta
Valoarea ta este contestata de o serie de colegi invidiosi pe tine, dar nu te lasi tu doborat de acestia. Dimpotriva, cand vezi ca ai rivali, inseamna ca esti valoros si trebuie sa tii la ideile tale pana in panzele albe. Totusi, asculta si parerile celorlalti, chiar daca par
 diametral opuse alor tale, pentru ca au si ei suficiente argumente pentru a se face auziti, doar ca tu esti cu un cap deasupra lor si te faci auzit mai usor. Agresivitatea lor nu ii ajuta sa isi impuna parerile, ci doar sa tulbure putin apele, dar pana la un punct au si ei dreptate.

Scorpion
Nu esti deloc multumit de ritmul in care evolueaza proiectele incepute. Au ajuns intr-un punct mort de unde nimic nu se mai urneste, ceea ce te dezarmeaza si te face sa-ti pierzi motivatia initiala. Cei de langa tine nu-ti sunt de niciun ajutor, pentru ca ei au tot felul de comentarii negative, vor sa renunte si sa te convinga si pe tine sa faci la fel, nu au incredere in sensul in care mergeti, si cu asemenea tovarasi, cum sa inaintezi? Trebuie sa-ti educi mai mult rabdarea, pentru ca unele proiecte merg foarte lent si cu mari hopuri.

Sagetator
Musafirii sunt bineveniti astazi, pentru ca usa ta e mereu deschisa pentru oameni simpatici si optimisti. Vestea care soseste azi printr-un mesager tanar, cu care comunici usor, te face fericit si simti nevoia sa o transmiti la toata lumea. Telefoanele vor zbarnai toata ziua, la usa ta mereu suna cineva iar intalnirile sunt la ordinea zilei. Esti un interlocutor placut, care are idei bine conturate si bine argumentate, deci cine te are azi alaturi are numai de castigat, pentru ca pentru oricine sfaturi bune, subiecte incitante de discutie, vesti bune de transmis...

Capricorn
Pregateste-te pentru un hop greu de trecut, mai bine zis imposibil de trecut ca atare poate fi finalul brusc al unei etape. Vezi cu ochii tai cum tot ce ai construit pana acum se darama, pentru ca nu ai ales bine momentul in care ai pornit sau nu ai urmat caile corecte pentru a ajunge la ce ti-ai propus. E nevoie de un abandon, sa pui punct aici unei situatii, fara a mai incerca sa redresezi nimic, pentru ca nu mai e in avantajul tau. Un ramas bun categoric, un blocaj total sau destramarea completa a unui plan sunt decizii radicale pe care trebuie sa le iei pe loc.

Varsator
La serviciu, te asteapta evenimente bune, motivante, care te ajuta sa mergi mai departe spre un rezultat dorit. Esti sustinut de o alta persoana care detine o anumita autoritate in domeniu, alianta cu aceasta este si in avantajul tau, deci alege-ti cu grija tovarasii de lucru. Cauta compania unor oameni inteligenti, suspusi, cu experienta, nu numai pentru ca ei iti vor deschide mai usor unele usi, ci si pentru ca ai si tu multe de invatat de la ei. Cheama un expert la nevoie!

Pesti
Te afli intr-un anturaj marcat de conflicte si neintelegeri, poate din cauza unei competitii care are ca scop final un premiu. Poate e si o motivatie materiala la capat, de aceea intri si tu in aceasta lupta pentru a obtine victoria. Poti fi printre primii in orice confruntare de idei sau de forte, pentru ca esti bine pregatit si detii o energie de invidiat, cu care ii dai la o parte pe rivalii tai. Nu te temi de conflicte, dimpotriva, gasesti in tine rezerve de ambitie care te propulseaza direct in prima linie. Ai ceva de castigat si nu te lasi pana nu obtii!

acvaria.ro

marcutza:
voi posta horoscopul zilnic pt cei care cred in el  ::)

ma prezint = varsator  ;)

mihaela:
Mi se potriveste de minune horoscopul. Tocmai imi fac bagajul pentru a pleca in delegatie peste hotare :-)

Gemeni

ioana:
si mie mi se potriveste.
sunt LEU

almi_gabi:

--- Citat din: marcutza din Marți, 23 Martie 2010, 15:33 --- Leu
Alege-ti cu mai multa grija tovarasii de calatorie, de lucru sau de conversatie, pentru ca azi ai predilectie spre persoane ale caror influenta nu este tocmai placuta. Nu ai niciun spor langa colaboratori care se plang intruna, care cauta scuze sa fuga de responsabilitate sau care te trag inapoi cu tot felul de critici, deci fii mai exigent atunci cand accepti pe cineva in preajma ta. Nu faci echipa buna cu oameni saraci, tristi, bolnavi, singuri, pentru ca problema lor devine obsesie pentru ei si te fac si pe tine sa bati pasul pe loc.

acvaria.ro

--- Terminare citat ---

Oare ce sa inteleg din asta?
Mai vedem maine!!! :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă