Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 143965 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Crista

 • Full Member
 • ***
 • Mesaje postate: 230
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #30 : Joi, 08 Aprilie 2010, 18:24 »
Ma bucur ca avem  horoscop,acum pot verifica si scorpionii... Cred ca fiecare vede ce are nevoie  in horoscop ,am nostalgia Uraniei,a revistei ei ,mai ales.Voi v-o aduceti aminte?

Offline Catherinna

 • Hero Member
 • *****
 • Mesaje postate: 631
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #31 : Vineri, 09 Aprilie 2010, 17:21 »
9 aprilie
Berbec
Sunteti indispus pentru ca nu stati prea bine cu banii. Nu este momentul sa luati decizii importante.

Va recomandam sa evitati intalnirile de afaceri sau cu prietenii. Nu sunteti in forma si riscati sa stricati relatiile.

Pastrati-va calmul si evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei!

Taur
Dimineata sunteti marcat de confuzie. Nu este exclus ca relatiile parteneriale sa aiba de suferit din aceasta cauza.

Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere sau sa incepeti o colaborare, va sfatuim sa nu va grabiti. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viata.

Gemeni
Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc. Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma, nici fizica, nici intelectuala.

Ar fi bine sa evitati discutiile cu o persoana mai in varsta, care incearca sa isi impuna punctul de vedere intr-o chestiune de afaceri.

Inarmati-va cu multa rabdare!

Rac
Dimineata s-ar putea sa intervina ceva neprevazut si sa fiti nevoit sa va schimbati programul.

Faceti cunostinta cu o persoana importanta, gata sa va ajute sa porniti in afaceri. Va sfatuim sa nu sa luati decizii in graba.

Nu este exclus sa va petreceti seara impreuna cu persoana respectiva.

Leu
Se pare ca aveti probleme de sanatate din cauza surmenajului. Va sfatuim sa munciti mai putin si sa acordati mai mult timp odihnei.

Spre seara, s-ar putea ca un prieten sa va invite la o petrecere. Profitati de ocazie, dar aveti grija sa evitati excesele!

Fecioara
S-ar putea sa aveti o neintelegere cu prietenii. Va sfatuim sa va temperati agresivitate.

Dupa-amiaza aveti o stare de spirit mai buna si sunt sanse sa petreceti clipe romantice impreuna cu partenerul de viata.

Balanta
S-ar parea ca nu aveti spor la nimic. Ce-i drept, astazi va cam lipseste simtul practic.

Va sfatuim sa nu fortati lucrurile. Incercati sa va destindeti!

Daca v-ati planificat o calatorie impreuna cu familia, va recomandam sa nu ezitati. Lasati comoditatea si nu va eschivati!

Scorpion
Aveti planuri mari si intentionati sa finalizati o activitate importanta, inceputa mai demult.

Un telefon de la o ruda va schimba programul: trebuie sa plecati intr-o calatorie. S-ar putea sa aflati ca s-a imbolnavit o persoana la care tineti foarte mult.

Va sfatuim sa va verificati bagajele de doua ori.

Sagetator
Confuzia si sensibilitatea exagerata din prima parte a zilei va pot afecta relatiile cu prietenii, mai ales ca sunt sanse sa nu ii intelegeti corect.

Va recomandam sa amanati deciziile importante, cu implicatii serioase in activitatea profesionala sau in afaceri.

Ar fi bine sa acceptati sfaturile unei rude apropiate, pentru ca intuitia nu va ajuta prea mult.

Capricorn
S-ar putea sa fiti irascibil, pentru ca nu reusiti sa terminati la timp o lucrare importanta. Ar fi bine sa nu va mai chinuiti astazi, pentru ca va lipseste simtul practic.

Se pare ca oboseala acumulata va afecteaza capacitatea de concentrare.

Va sfatuim sa va relaxati si sa va petreceti timpul liber alaturi de persoana iubita.

Varsator
Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune si aveti ocazia sa petreceti impreuna momente romantice, poate intr-o excursie.

Nu este exclus sa cumparati un obiect de valoare, necesar pentru camin.

Va recomandam sa nu va implicati in activitati delicate, pentru ca s-ar putea sa nu obtineti rezultatele scontate.

Pesti
Dimineata sunteti din cale afara de sensibil, nu va puteti concentra si este posibil sa nu luati cele mai bune decizii. Ar fi bine sa evitati investitiile, afacerile si sa nu va implicati in activitati care va solicita prea mult.

Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina. Incercati sa acordati mai multa atentie odihnei si relatiilor sentimentale!


ioanaxxl

 • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #32 : Vineri, 09 Aprilie 2010, 17:23 »
Postez acest horoscop pentru amuzament si va astept cu comentarii, daca va regasiti! ;)

Berbec (21.03-20.04)

Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţănării şi încăierărilor.
Animalul sacru: bărzăunul
Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experţi în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţi şi de ocupaţi, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, în înţelepciunea lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi. Nimeni n-are voie să-i contrazică, în timp ce ei îşi păstrează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauză au mereu fel de fel de vânătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.
Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spărgător de bănci.
Pizza magică: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele

Taur (21.04-21.05)

Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei şi a lascivitătii,
Animalul sacru: vaca indiană
Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate şi perseverenţă, de fapt două modalităţi de exprimare a lipsei de imaginaţie. Universul lui se mărgineşte la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie. Noţiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn - dacă a apucat într-o direcţie, aşa o ţine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic şi intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzităţii, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când îşi apără pielea sau vrea să obţină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robusteţe, Taurul ascunde o abominabilă laşitate.
Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, porn-star,degustător de maioneză.
Pizza magică: Rusticana
Medicamentul norocos: întăritoarele (sexuale)

Gemeni (22.05-21.06)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi nevricalelor.
Animalul sacru: papagalul
Personalitate: Gemenii sunt isteţi şi foarte adaptabili, cu alte cuvinte nişte oportunişti lipsiţi de scrupule. Stăpânesc perfect arta comunicării şi pot să te mintă în faţă fără să clipească. Sunt drăgălăşenia întruchipată când vor să obţină ceva şi de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni şi îndemânatici, dispar când ţi-e lumea mai dragă şi pot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. Îşi scot din minţi şefii şi consorţii, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză că se pricep să le spună bancuri. În dragoste, sunt deschişi tuturor posibilităţilor şi ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendinţa de a-şi exprima pasiunea uitându-se pe pereţi.
Meseria potrivită: agent de vânzări, scamator, chelner, escroc.
Pizza magică: Calzone.
Medicamentul norocos: gargara.

Rac (22.06-22.07)

Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor şi născocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea
Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop în viaţă e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Este mai zgârcit şi mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, dar în realitate manipulează pe toată lumea ca să-şi rezolve interesele. Zâmbeşte graţios, înşiră verzi şi uscate şi joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cască şi slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rataţi pe care îi psihanalizează sau îi îndoctrinează cu predici
filozofice ori cuvântări patriotice. Îşi iubeşte casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi … În dragoste este adeptul romantismului siropos şi leşinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli, bănuieli, accese masochiste şi şantaje sentimentale.
Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cămătar, pitic de grădină.
Pizza magică: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul

Leu (23.07-22.08)

Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului şi îngâmfării.
Animalul sacru: pupăza
Personalitate: Leul este un lider înnăscut şi, ca toţi liderii, se înalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât el. Subordonaţii îi acordă respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiţie! ca nimeni altul. consideră că a atins poziţia cuvenită doar atunci când nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubeşte atât de mult pe sine încât îşi pupă oglinda de câte ori se crede singur. Este aşa de obsedat de onoruri că, dacă primeşte o cupă la campionatul de şotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenţia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părţile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarme pe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult şi arată cu degetul mijlociu ca să-şi expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal şi la fel de discret o trompetă cu amplificator.
Meseria potrivită: împărat, şef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magică: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinică.

Fecioară (23.08-22.09)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi a isteriilor.
Animalul sacru: ciocănitoarea
Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situaţie critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e şi metodica punctuală şi perfecţionistă, sfârşesc prin a-i scoate pe toţi din pepeni. Obsedată de igienă, detalii şi clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece duşumelele periuţa sau să pună rufele în maşina de spălat nu doar pe culori, ci şi ordine crescătoare şi alfabetică. Miroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii şi pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor şi regulamentelor pe puncte, subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îi încâlcesc teribil existenţa. Scurt, orice fecioară veritabilă este: 1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau să-şi bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicară; 3. ipohondră: 4.cicălitoare: 5. cărpănoasă: 6. maniacă: 7. absolut necesară (din păcate). În dragoste, are căldura unei frapiere şi fantezia unui birocrat.
Meseria potrivită: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecţie, sora medicală (sau frate)..
Pizza magică: funghi.
Medicamentul norocos: toate, fără excepţie

Balantă (23..09-22.10)

Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei şi lascivităţii.
Animalul sacru: bibilica
Personalitate: Balanţa are certe înclinaţii intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, şi un înalt simţ artistic, reflectat în flerul cu care-şi asortează pantofii cu lenjeria. Plină de graţie şi eleganţă, umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încălcare a etichetei. Se zice că adoră confortul şi armonia, ceea ce în traducere liberă înseamnă că este leneşă şi n-are principii ferme. Despre Balanţă se mai spune că este o bună colaboratoare şi sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluţii, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o tratează. În lipsa lui, se acceptă şi mărturiile apropiaţilor, adânc îngrijoraţi de viteza cu care-şi schimbă părerile şi de costurile mărite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viaţa ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.
Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, tester de hamace, rentier.
Pizza magică: Capricciosa.
Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.

Scorpion (23.10-21.11)

Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor şi paranoiei.
Animalul sacru: vipera
Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele şi ghinioanele. Are emoţii intense, idei fixe şi puterea de a deochea.. Este atât de încordat, încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele din jur. Chiar şi cei apropiaţi sunt profund afectaţi, de unde şi bafta pe care o are la moşteniri. Ştie ce vrea, dar caută să obţină totul pe căi ocolite. E genul care mai bine îşi otrăveşte duşmanul decât să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi şi conspiraţii. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile şi să-i manipuleze pe ceilalţi. Îi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindcă ştiu că n-are mamă, tată sau scrupule, şi atacă subversiv, sub centură. În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos şi posesiv, care-şi scoate din minţi perechea cu bănuielile şi cu gusturile lui anormale.
Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de fantome.
Pizza magică: Siciliana.
Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună..

Săgetător (22.11-21.12)

Planeta dominantă: Jupiter, planeta exceselor şi a glumelor proaste.
Animalul sacru: grangurul
Personalitate: Săgetătorul este un inconştient optimist, a cărui specialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aer de savant atotştiutor, face glume proaste şi râde fără rost. Este un snob care-şi poartă hainele cu etichetele pe-afară şi se laudă cu vedetele de teleshopping pe care le frecventează. Promite marea cu sarea, dar când trebuie să-şi ţină promisiunile este lovit de amnezie. Adoră maşinile, pe care le conduce cu plăcere şi cu mare viteză, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindcă se crede cel mai tare, se bagă în bucluc şi trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne zodiacul doar cu 11 zodii. Când se îndrăgosteşte, iubeşte cu foc, din toată inima.. Problema e că, având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.
Meseria potrivită: parlamentar, sociolog, pocherist, paraşutist, turist.
Pizza magică: Hawaiana.
Medicamentul norocos: laxativele.

Capricorn (22.12-20.01)

Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii şi anchilozării.
Animalul sacru: catârul
Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie să ajungă în moţul ierarhiei şi-şi urmăreşte interesele cu îndârjire de buldog. Perseverenţa cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viaţă. Încăpăţânarea lui este monumentală - mai mare ca a Berbecului şi a Taurului, care sunt, totuşi, nişte vietăţi relativ normale. Şi la capitolul rezistenţă stă bine - în cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puţinii supravieţuitori, alături de şobolani şi insecte. Grozav de suspicios şi sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. Deţine un stoc impresionant de temeri şi complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să şi le mascheze. De aici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghiţit o coadă de cazma … fiind din cale-afară de plictisitor, îşi găseşte greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn.
Meseria potrivită: în asigurări, IT, liftier, călugăr, paznic.
Pizza magică: Margherita
Medicament norocos: antidepresivele.


Vărsător (21.01-19.02)

Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor şi ciudăţeniilor.
Animalul sacru: ornitorincul
Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate fiinţe de pe Terra, ceea ce explică frecvenţa mărită cu care sunt răpiţi de marţieni. Nu se ştie totuşi dacă aceştia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cu ei, deoarece au idei stranii, reacţii imprevizibile şi fac totul pe dos faţă de restul omenirii. Se spune că sunt deschişi la nou, le place să experimenteze şi au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a maiauzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase şi îi doare în cot de părerea celorlalţi. În plus, sunt deosebit de agitaţi, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite să-şi pună în practică proiectele utopice şi iniţiativele anarhiste. Prietenii îi suportă maximumdouă ore, iar rudele lor migrează în alte cartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu le este prea clar ce înseamnă … !
Meseria potrivită: futurolog, revoluţionar, guru, vânzător de gogoşi.
Pizza magică: Napoletana.
Medicamentul norocos: sedativele.

Pesti (20.02-20.03)

Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei şi dependenţelor.
Animalul sacru: balena
Personalitate: Peştii sunt nişte vieţuitoare blânde şi buimace, care cred tot ce le îndrugă primul venit. În capul lor este un talmeş-balmeş de impresii şi intuiţii, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lor experţi în abureală şi îmbrobodire. Se spune că sunt creativi şi talentaţi, ceea ce înseamnă că producţiile lor îi turmentează atât de tare pe ceilalţi, încât le anihilează puterea de discernământ.. Foarte sociabili din fire, se înţeleg de minune cu animalele, handicapaţii, delincvenţii şi spiriduşii de casă. Misterele şi superstiţiile exercită asupra lor o mare fascinaţie: admira grozav iscusinţa cu care îşi apără intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afară îşi îmbracă plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctivă este enorma capacitate de a iubi. Peştii se îndrăgostesc total şi iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie sau … de câte persoane nu trebuie!
Meseria potrivită: veterinar, fotograf. curăţitor de piscine, hipiot, medium, traficant.
Pizza magică: Tonno.
Medicamentul norocos: Untura de peşte
 :P

marcutza

 • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #33 : Marţi, 20 Aprilie 2010, 08:37 »
20.04.2010

Berbec
Treci printr-o criza de socializare prin care ocazional trec majoritatea oamenilor. Tu trebuie sa re-evealuezi unde te integrezi sis a decizi daca vrei sa faci parte, sa fii singur sau sa faci anumite compromisuri in viata ta.

Taur
Sunt cateva provocari in present in gospodarie care pot devein problematice. Va trebui sa faci niste eforturi , eventual sa oferi un mic cadou sau recunoscandu-ti partea de vina in aceasta drama. Recunoscand asta nu inseamna neaparat ca "pupi in fund" , ci ca rezolvi situatia mai rapid. Provocarea zilei este sa iti calci pe orgoliu.

Gemeni
Orice ajustari decizi sa faci asupra stilului tau de viata sau al modului de gandire poate avea impact asupra modului in care filosofiile tale se contureaza si au success. Esti in general constient de nevoile celorlalti, dar s-ar putea sa fie necesar sa iti folosesti ideile caci s-ar putea sa auzi un strigat de ajutor. In ceea ce priveste situatia financiara, lasa-ti cartile de credit acasa, preferabil intr-un loc in care sa nu le mai poti gasi o vreme.

Rac
Daca treci printr-o perioada negativa in relatia ta, poate fi de vina fie o aventura trecuta, fie un iubit/a din copilarie care te poarta intr-un abis emotional care iti produce insatisfactii in present. Penduland in acest mod nu te va ajuta deloc sa rezolvi problemele pe care le ai cu partenerul, oricare ar fi acelea. Trebuie sa te trezesti la realitate si sa acorzi mai multa atentie spiritului decat imaginatiei.

Leu
Increderea este cuvantul cheie acum , asa ca daca simti ca este in regula, mergi inainte si ceilalti de vor urma. Unui succes este posibil sa ii urmeze un altul, asa ca atunci cand simti ca esti pe val, ai incredere in instinctele tale si actioneaza. Ai sanse mari de a reusi. Sunt favorizate proiectele pe termen lung.

Fecioara
Poti fi rugat sa fii de o parte sau alta astazi, si nu te vei simti deloc comfortabil, mai ales ca nu ai o simpatie speciala pentru nici una dintre parti. Pe moment, cat cele doua parti sunt in conflict , s-ar putea sa fie necesar sa alegi una dintre parti. Poate cel mai bine ar fi sa refuzi cu gratie orice activitati sociale sis a eviti astfel de alegeri.

Balanta
Viata ta sociala are un puls rapid momentan si daca traiesti intr-un oras mare, activitatile tale vor fi foarte variate. Desi aceasta perioada este intense pentrru tine, te bucuri de atentia pe care ti-o acorda prietenii si alti oameni pe care ii poti intalni. Este o zi excelenta pentru socializare.

Scorpion
Este o perioada foarte buna pentru a primi ceea ce doresti doar purtandu-te intr-un mod dominator fata de ceilalti. Vei avea o putere care cu greu poate fi refuzata, atata timp cat incerci sa vorbesti persuasive. Este mana de fier intr-o manusa de catifea – cheia succesului in aceste timpuri.

Sagetator
Poate iti doresti ceva atat de mult incat deja simti cum e sa ai, dar imaginandu-ti exact cum va fi este o problema spinoasa, intr-adevar. Tendinta sa fii prea pretentios si critic cu ceea ce iti este prezentat poate ucide gasca ce zace in interiorul oualor de aur, asa ca daca nu poti avea pe de-a-ntregul, bucara-te ca ai jumatate.

Capricorn
Tocmai te-ai decis sa iti asumi anumite riscuri in relatie si poti sa simti ca destinul karmic te cheama. O parte din provocarile vietii o reprezinta chiar abordarea lucrurilor care nu sunt neaparat bune pentru tine. Stii ce ai de facut si chiar daca elementele neplacute ale unei personae sunt evidente, tu poti allege sa iti petreci timpul cu ea.

Varsator
Sa-ti arati sentimentele nu este cel mai bun lucru pe care sa il faci momentan. Tinandu-ti sentimentele pentru tine te poate scuti de incurcaturi nedorite. Fii ferm, nu te inclina sa te plangi si vei castiga repectul tuturor pentru reticenta ta. Trimite cererile scris si lucrurile vor decurge mult mai usor.

Pesti
Relatia ta romantic poate sa fie pe muchie de cutit acum, facandu-l pe partenerul tau aspru si iritabil. Este recomendabil sa te izolezi si sa ai grija de declaratiile bruste, care pot induce partenerului o reactie stresanta . Nu lua asta prea personal.

marcutza

 • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #34 : Joi, 22 Aprilie 2010, 11:21 »
22.04.2010

Berbec
Orice grija legata de chestiuni financiare va disparea in scurt timp , este o usurare pentru tine. Daca te gandesti sa iei un imprumut pentru a-ti cumpara ceva extravagant, trebuie sa discuti mai intai cu altcineva. Poate ca unul dintre apropiatii tai are o alta parere despre modul in care ar trebui sa cheltuiesti acei bani, si entuziasmul tau va disparea. Ai incredere in instinctele tale, dar tine minte ca trebuie sa fii responsabil.

Taur
Incertitudinea si umblatul pe nisipuri miscatoare marcheaza rezultatele zilei, si increderea poate ceda in fata provocarii. Confruntarea nu este solutia cea buna, iar retragerea completa este total inadecvata. Fa compromisuri judicioase acum si rezultatele se vor imbunatati.

Gemeni
Sentimentele de seninatate sunt la ordinea zilei si este posibil sa ai dreptate, bazat pe judecata situatiai, mai ales in ceea ce priveste chestiuni pe termen lung. Un sentiment de larghete te face sa uiti sis a ierti usor, dar nu trece peste anumite situatii care se pot repeta in defavoarea ta.

Rac
Functionezi la capacitatea maxima si nu ai parte de conflicte interioare sau exterioare. Ceea ce simti si ceea ce intentionezi sa faci merg mana in mana, asa ca stii foarte bine ce faci, chiar daca ceilalti nu stiu. Aceasta fermitate te fac sa fii putewrnic, un umar puternic pe care sa te sprijini – selecteaza-i pe aceia carora le permiti sa se sprijine pe umarul tau.

Leu
O perioada de calm iti domina viata si momentan iti poti concentra mai multe energii asupra ta fara distragerile si abaterile cauzate de problemele celorlalti. O sarcina pe care vrei sa o indeplinesti astazi poate necesita considerabil mai mult timp decat planuisei, asa ca s-ar putea sa fii nevoit sa reprogramezi.

Fecioara
Primesti sprijin care te ajuta sa mergi mai departe. Este un moment bun sa te intalnesti cu prieteni apropiati , cunostinte sau doar sa socializezi. Comunici usor si ii poti cuceri pe ceilalti fara sa faci deloc eforturi. Fiind in compania prietenilor, te vei bucura de anumite beneficii.

Balanta
Poate te gandesti la un imprumut, dar nu ai starea de spirit adecvata pentru a lua o decizie. Adevarata problema este iti doresti un stil de viata luxos fara provocarile si recompensele corespunzatoare unei muncesti asidue. Incearca sa te gandesti la un mod traditional de a munci din greu, inspiratie si sa faci ceva economii inainte de a apela la un imprumut.

Scorpion
Este dificil sa lasi sa plece anumiti oameni din viata ta, mai ales ca trecutul este plin de amintiri cu ei si te-ai obisnuit cu ei. Ai putea sa incerci sa practici "amnesia" spiritual- inseamna ca pe moment trebuie sa uiti de acea persoana si de toate amintirile care te leaga de ea. Pe cat pare de greu de realizat, trebuie sa incerci acest exercitiu si sa vezi ca vei avea rezultate.

Sagetator
Adu suport pentru ca actiunile tale sa transforme visurile in realitate si lasa-i pe ceilalti sa iti fie alaturi. Ambitia este un tonic major, iar cand este impartasita, toata lumea si-o insuseste. Sentimentul ca poti face orice ajunge la cote maxime si ceea ce parea irealizabil poate ajunge sa fie foarte apoape. Bucura-te de senzatie si incearca sa o implementezi cat de mult poti si celorlalti.

Capricorn
O obligatie importanta, atat in viata personala cat si in cariera – oscilezi intre doua situatii dificile. Poate ca te bucuri de un nou success si o dezvoltare profesionala, dar simti ca lasi pe locul doi familia si relatia ta romantic. Este o problema ca a analiza cu atentie ambele aspecte si de a stabili o armonie intre factorii din cele doua domenii ale vietii, asa incat sa existe un echilibru si sa primesti dragostea si atentia pe care o meriti.

Varsator
Cursa pentru castig te poate face sa te plangi, caci primind ce ai vrut de la cine ai vrut poate duce la complicatii dupa complicatii. Poate fi nevoie sa faci un compromis, daca nu vrei sa astepti ca lucrurile sa se resolve fara a mai fi nevoie sa faci asta.

Pesti
Evita argumentele astazi, pentru ca e ca si cum ai dirija un cor care nu are nevoie de dirijor. In schimb, comporta-te aromonios si lasa-te pe valurile prieteniei in drumul spre distractie, sau spre banca, depinde de situatie. Ar trebui sa alegi o pozitie in care tu sa fii factorul motivational, lasa-i pe altii sa porneasca motoarele.

Offline gabrel

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 84
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #35 : Joi, 22 Aprilie 2010, 18:31 »
Dragostea si dorintele secrete ale zodiilor
Influentele planetare nu pot trasa directii decisive, ci sunt doar indicatoare ale destinului in general. Aceste indicii nu sunt identice pentru toti cei nascuti in acelasi moment, iar miscarea astrelor pe cer imprima fiecarei zodii in parte trasaturi distinctive unice. Am aflat din tot felul de zodiace ce fel de individualitati suntem, cum ne influenteaza planetele personalitatea, prin ce simboluri mitice suntem reprezentate, cu ce fel de persoane suntem compatibile sau ce parcurs existential au trasat astrele pentru noi. Nu v-ati intrebat insa ce se ascunde in spatele fiecarei zodii si dupa ce anume tanjeste sufletul nostru? Nu v-ati dori sa stiti care sunt dorintele cele mai intime ale partenerului si ce expectante are acesta in legatura cu dragostea? Ei bine, aflati ce ne spun astrele despre dorintele secrete specifice fiecarei zodii din horoscopul european si asteptarile pe care zodiile le au de la iubire:

Berbec (Dragostea este ardere interioara)– Nu stiu in ce masura putem vorbi despre aspiratii si secrete in cazul femeilor Berbec pentru ca sunt niste persoane atat de deschise si de sociabile incat pana si sufletul li se citeste pe fata. Felul in care aceste native se simt influenteaza expresia fetei. Cand calda, cand misterioasa si enigmatica, cand ingandurata, cand plina de vitalitate si freamat... Totusi, indaratul personalitatii pasionale si tumultoase ale femeilor Berbec se ascunde foamea de iubire. Chiar daca nu arata, femeile Berbec aspira in taina la o dragoste fulger care sa le atinga, sa le mistuie, sa le consume, sa le releve toate tainele universului. Pasiunea este cuvantul cheie dupa care tanjesc acestea. Atunci cand intalnesc dragostea la care viseaza, nativele acestei zodii isi scot secretul la suprafata si incerca sa-si transforme visul in realitate. Si mai mult ca sigur ca vor si reusi pentru ca ambitia reprezinta punctul forte al acestei zodii...

Taur (Iubirea se hraneste din simturi) -Femeile nascute sub semnul acestei zodii sunt fataliste, hotarate si incapatanate, chiar inflexibile in deciziile lor uneori. Secretul unei femei careia ii place sa traiasca viata in plinatatea ei se gaseste in savurarea dragostei. Ii place sa traiasca fiecare moment de dragoste la cote maxime. Ii plac momentele in care uita de sine. Adora sa se lase prada simturilor si adora ca acestea sa cunosca incantarea in cel mai inalt grad. Tanjeste dupa o dragoste naturala lipsita de orice artificiu, prejudecati sau fals. Un alt secret al zodiei consta in faptul ca femeilor Taur le place sa guste dragostea in cele mai mici amanunte. Le plac momentele in doi, adora momentele de intimitate si le place sa-si exploreze simturile la maxim. Daca simturile iubesc, atunci iubeste si sufletul...
Gemeni (Iubirea inseamna joaca)- Acesta zodie sta sub semnul unirii si al afectiunii si cu toate acestea nu este deloc usor sa descoperi prin ce framantari trec femeile Gemeni. Desi sunt caracterizate de fidelitate, iar cei din jur le percep drept niste fiinte dedicate trup si suflet partenerului de viata, intr-un colt secret al inimii, nativele acestei zodii aspira la o altfel de dragoste decat cea pe care o au langa ele. Exista momente foarte dese in viata acestora cand viseaza la Luceferi de pe cer, iar dragostea pamanteana nu le mai ofera implinire sufleteasca. Viziunea pe care o au asupra iubirii este una inedita, jocurile in dragoste producandu-le o placere infinita. Le plac experientele diversificate si tanjesc uneori dupa alt partener. Si nu ezita sa-l caute si sa-si divulge marele lor secret daca partenerul este inchistat in conceptii traditionale.

Rac (Dragostea e a sufletului) - In dragoste, femeia Rac vrea stabilitate si viseaza la o dragoste care sa nu se limiteze doar la partea fizica si la satisfacerea unor simturi. Ii place tandretea, adora sa fie rasfatata, alintata, iubita. Ii place sa iubesca, iar cand iubeste, o face din tot sufletul, iubind si cu trupul. In dragoste, visul secret al Racului se concretizeaza intr-o cina romantica cu lumanari parfumate, cu petale de trandafiri presarate in jur si cu multe cuvinte dragastoase. Racul este mai mult indragostit de... iubire, viseaza la o dragoste mai presus de cele pamantesti si cauta vesnic o dragoste eterna. Si cu toate acestea, secretul femeii Rac este foarte bine pazit si nu poate fi descoperit decat de acele persoane care le inteleg cu adevarat.

Leu (Visul sau este prima iubire)- Pe buna dreptate se poate spune ca aceasta zodie are o inima de leu. Nu este deloc greu sa descoperi secretul acestei zodii: de fiecare data cand se indragosteste, Leul este convins ca a gasit dragostea adevarata. De fiecare data retraieste iubirea cu intensitatea sentimentelor asociate primei iubiri. In iubire, femeia Leu este ingenioasa, pasionala, seducatoare, iar cand simte ca iubeste, are o stralucire care se citeste pana si in clipirea genelor. Greseala acestei zodii este ca face uneori confuzia intre dragoste, atractie fizica si dorinta sexuala, desi isi doreste in secret sa afle ce presupune dragostea suprema. De aceea, cauta si cauta... iubind iar si iar...la fel ca prima data.

Fecioara (Dragostea este descoperire) - Femeile ce apartin acestui semn se ghideaza in dragoste dupa acelasi principiu pe care il urmeaza si in viata: cel al sinceritatii si al daruirii. Probabil ca multi se asteapta ca in cazul Fecioarelor secretele amoroase sa curga unul dupa altul, dar atitudinea lacestora fata de dragoste este deconcertanta. Fecioarele nu viseaza la Feti Frumosi si nici ele insele nu se vad niste Ilene Cosanzene. Viseaza insa la un partener cu un intelect deosebit si care sa le demonstreze ca in viata totul se imparte la doi: si bunele, si relele, si supararile, si bucuriile. Viseaza la un barbat in persoana caruia sa descopere ceva nou si interesant zi de zi. Adora sa studieze psihologia masculina si o fac incepand cu partenerul.

Balanta (Marele secret este frumusetea) - Semnul zodiacal al Balantei este reprezentat de armonie, proportie, echilibru si frumos in forme cat mai gratioase. Cu un simt estetic foarte ascutit, aspiratiile pe plan sentimental ale acestei zodii se traduc intr-o nevoie acuta de perfectiune... fizica. Nativele acestui semn viseaza in secret la o dragoste care sa se incadreze in propriile tipare despre frumusete. Viseaza la un partener cu un corp frumos proportionat, cu trasaturi regulate si fine, cu un gust impecabil ce nu-l va face niciodata de rusine. Nu urasc nimic mai mult decat vulgarul si falsul, iar la cel mai mic semn de grosolonie, dau bir cu fugitii in cautarea unei alte iubiri. Aspiratia lor secreta este categoric frumosul...

Scorpionul (Daruire fara limite)- Daca femeile Scorpion au vreo asteptare secreta de la dragoste, aceasta poarta in mod sigur numele iubirii posesive. Semnul zodiacal al Scorpionului are o peceptie mai neobisnuita asupra iubirii ce poate fi interpretata de unii drept o forma de misticism. Idealul in dragoste al acestui semn il reprezinta povestea de iubire dintre Tristan si Isolda. Sau mai degraba acea dragoste care invinge pana si moartea. Sufletul femeilor Scorpion viseaza la o dragoste in care sa posede si sa fie posedate, la o dragoste care sa se reduca exclusiv la numarul doi.... Vor totul sau nimic in dragoste. Vor fie agonia, fie extazul. Viseaza la o daruire totala

Sagetatorul (Viseaza si respira libertate) - Nu ai cum sa iubesti cu adevarat o femeie Sagetator daca nu-i acorzi libertatea de care are nevoie. Pentru o femeie Sagetator, iubirea inseamna spirit liber, inseamna libertatea simtita in doi. Enigma care zace in sufletul acestei zodii presupune explorari in domeniul mental si moral, presupune multe cercetari si investigatii. Libertatea este religia acestei zodii, iar visurile de dragoste ale acestei zodii se inchina acestei zeitati. Femeia Sagetator este atrasa de locuri indepartate si necunoscute. Si-ar dori o dragoste care sa o elibereze si sa o conduca spre cunoastere. Viseaza la o dragoste in care sa fie dominata si care sa-i lase spiritul zburdalnic sa colinde pe carari neumblate pana acum.

Capricorn (Nu exista secrete) - Ce secrete uluitoare pot sa se ascunda in inima unui Capricorn cand aceasta zodie ia lucrurile asa cum sunt, fara sa-si puna prea multe intrebari si fara sa caute peste mari si tari ceea ce are chiar in fata sa? In dragoste, femeia Capricorn nu cere imposibilul, ci o dragoste linistita si potolita. Nu-i plac sentimentalismele exacerbate si nici nu-l atrag pasiunile fulgeratoare. Nu viseaza la o aventura de o noapte, ci la o aventura care sa dureze toata viata. Femeia Capricorn ia cuvantul dragoste ca atare si nu intelege cum de ceilalti vad dragostea drept foc si scantei, cand ea este apa si pamant. Dragostea ei este lucida si rationala si se bazeaza mai mult pe cugetari decat pe sentimente. Unde sa mai fie loc pentru secrete pasionale si iubiri nepamantene cand Capricornul are tot ce isi doreste de la dragostea sa?

Varsator (Iubire absoluta)– Pentru ca sensul vietii Varsatorului consta in iluminare si vizionarism, in iubire aceasta zodie cauta strafulgerarea si profunzimea. Varsatorul este constient ca viseaza la iubiri imposibile si cu toate aceastea este vesnic in cautarea iubirii absolute. Secretul care zace in sufletul Varsatorului isi are punctul de plecare in aversiunea fata de de traditional, conformism si tot ceea ce este inchistat in tipare si sabloane. O dragoste banala nu este tocmai visul unei femei Varsator. Femeia acestei zodii isi doreste o dragoste care sa faca ravagii si sa provoace murmure de uimire. Varsatorul isi doreste o iubire excentrica, experimentala si neobisnuita, cu totul diferita de a persoanelor din jur.

Pesti (Iubire la distanta) -Zodia Pesti ascunde multe secrete pentru ca reprezentantele acestui semn sunt fascinate de secretele in sine si de reveriile interioare. Daca nu mai exista niciun secret de aflat sau nimic de descoperit, cu siguranta il vor inventa ele. Nativele acestui semn nu isi vor expune aproape niciodata dorintele, asteptarile sau visurile fatis, ci acestea pot fi desoperite din comportamentul sau gesturile acestora. Visul lor secret poate consta intr-o iubire la distanta sau una pe internet. Iubirile de acest gen nu le obosesc si le da in acelasi timp posibilitatea de a-si manifesta fantezia si imaginatia care le reprezinta atat de fidel. Femeile acestei zodii nu au nevoie de iubiri miraculoase, ci de o iubire calda, sincera, intuitiva si deschisa spre necunoscut.
Universul stie lucruri pe care noi nu le cunoastem.

Offline sorin

 • Newbie
 • *
 • Mesaje postate: 22
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #36 : Joi, 22 Aprilie 2010, 19:30 »
ma prezint si eu:pesti

Offline gabrel

 • Jr. Member
 • **
 • Mesaje postate: 84
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #37 : Joi, 22 Aprilie 2010, 19:57 »
Eu sunt taur.

Daca fiecare zodie ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta?

Berbec - Oprirea si stationarea interzise.
Taur - Drum ingustat. Depasirea interzisa.
Gemeni - Punct de informare turistica.
Rac - Puneti-va centura de siguranta
Leu - Drum cu prioritate.
Fecioara - Intoarcerea interzisa!
Balanta - Intersectie nesemaforizata.
Scorpion - Atentie! Succesiune de curbe deosebit de periculoase.
Sagetator - Sfarsitul tuturor restrictiilor.
Capricorn - Limitare de viteza.
Varsator - Parcare cu plata. Timp limitat 1 h.
Pesti - Drum alunecos si cu denivelari.
Universul stie lucruri pe care noi nu le cunoastem.

cameliagabriela

 • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #38 : Joi, 22 Aprilie 2010, 22:27 »
eu sunt "rac"

marcutza

 • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #39 : Luni, 26 Aprilie 2010, 14:42 »
Ponturi pentru a seduce un berbec

Ar trebui sa:
- il faci sa creada ca el este cel care vaneaza;
- ai o personalitate extraordinare care sa ii atraga atentia, sa fii placuta si atractiva din punct de vedere sexual;
- il stimulezi atat la nivel mental cat si la nivel fizic;
- incerci sa ramai independent si auto-suficient, chiar daca ai nevoie disperata de sprijin;
- iti folosesti simtul umorului; asta iti va creste sansele de a il atrage, caci Berbecului ii place conversatia.
Nu ar trebui sa:
- Il convingi , este cea mai proasta idea de a-I castiga inima
- Sa ii spui ce sa faca, Berbecul isi va urma drumul si va invata din propriile greseli
- Incerci sa il minti, asta poate dauna relatiei tale cu Berbecul.

Ponturi pentru a seduce un taur

Ar trebui sa:
- Fii iubitor, demn de incredere si sa asculti recunoscator opinia sa;
- Ii alimentezi vanitatea, este receptive la cuvinte delicate
- Iti subliniezi senzualitatea, care ar trebui sa fie punctul tau forte
- Sti care este mancarea sa favorite si preferintele musicale, asta te va conduce catre o relatie romantic de lunga durata cu un nativ Taur
Nu ar trebui sa:
- Prinzi mingea inainte a se forma legatura, Taurului nu ii place sa fie presat
- Discuti despre fostii prieteni pentru a-l suprinde cu experienta ta sexuala
- Ascunzi parte pasionala a personalitatii tale in timpul jocurilor erotice

Ponturi pentru a seduce un gemeni

Ar trebui sa:
-fii prudent in relatie cu el;
- sa fii informat cu privire la evenimentele mondiale: ziarele, revistele, mass-media ar trebui sa fie prietenii tai cei mai buni;
- nu uiti ca prietenia este mai importanta pentru el decat o pasiune extraordinara
- inveti secretele flirtului: contactul visual, balansarea soldurilor si alte semen care sa arate afectiunea ta;
Nu ar trebui sa:
-Cedezi farmecelor sale
-Sa lasi rutina sa se intaleze in relatia voastra; plictiseala este cel mai rau lucru pentru Gemeni, pentru ca are o minte agila

Ponturi pentru a seduce un rac

Ar trebui sa:
- fii sensibil, iubitor, bland si, in concluzie, sa ii arati partile tale cele mai feminine;
- inveti sa fii rabdator cu el, ceea ce poate fi dificil, si totusi..
- arati inters pentru gatit, adora sa manace;
- fii sensual in dormitor, dar nu exagera, nu ar trebui sa fii mai experimentat sexual decat este el

Nu ar trebui sa:
- Il tachinezi voit, poate avea reactii neprevazute
- fii cheltuitor, Racul este foarte rational cand este vorba despre bani;
- Incearci sa fii rational in dormitor, are nevoie sa iti vada personalitatea senzuala

Ponturi pentru a seduce un leu

Ar trebui sa:
- Fii vioi si dinamic, dar lasa-i rolul de conducere
- Il asiguri de placerile dragostei, sub toate formele ei
- Il faci sa fie in central atentiei, chiar daca este randul tau sa spui ceva
- Sa arati intotdeauna bine, este un expert in frumusete
Nu ar trebui sa:
- Te lasi oricand, caci nu ii place sa cedezi pur si simplu
- Ii critici capacitatile, mai ales in fata altora
- Il invinovatesti ca este risipitor, chiar daca este in pragul falimentului

Ponturi pentru a seduce un fecioara

Ar trebui sa:
- Fi moderat temperat si retinut
- Incepi relatia pe baza prieteniei, pana sa remarce privirile tale suggestive;
- Il apreciezi si sa il lauzi pentru munca dificila depusa
- Fii la acelasi nivel intellectual cu el sis a ii impartasesti interesele
Nu ar trebui sa:
- Fii murdar si sa porti haine extravagante, el tine la lucrurile traditionale
- Te indoiesti de increderea lui
- Fii provocator, chiar daca intentionezi sa il atragi

Ponturi pentru a seduce un balanta

Ar trebui sa:
- Fii hotarat atunci cand trebuie sa iei decizii;
- Il faci sa creada ca te poti descurca si fara sfaturile si cuvintele lui de incurajare
- Fii interesat de arta, muzica si moda
- Iti folosesti farmecele la maximum sis a faci din relatia ta o piesa de dragoste cu flirturi si surprize placute
Nu ar trebui sa:
- Ii spui ca arata mai in varsta, Balantele sunt foarte mandre ca arata tanar
- Il fortezi sa ia decizii rapide
- Fii prea insistent, poate nu are curajul sa iti spuna ca nu esti genul lui

Ponturi pentru a seduce un scorpion

Ar trebui sa:
- Arati sexy, dar nu ca o tarfa
- Fii gata sa discuti chestiuni intime ( scapa de sentimentele de rusine sau ia-ti adio de la Scorpionul tau)
- Iti pese de corpul tau si sa fii in forma
- Fii sigura ca pastrezi niste secrete si sa incerci sa pari misterios
Nu ar trebui sa:
- Il controlezi sau sa arati gelozie ( gelozia Scorpionului este de ajuns pentru amandoi)
- Ii examinezi abilitatile in materie de sex
- Fii prea excentric sau sa ai un aspect dramatic

Ponturi pentru a seduce un sagetator

Ar trebui sa:
- Il convingi ca este atat un prieten excellent cat si un iubit pasional
- Fii activ si plin de vigoare si de optimism
- Impartasesti dragostea lui pentru aventuri si calatorii
- Il iei usor atunci cand vorbeste cu sine
Nu ar trebui sa:
- Arati suparat sau disperat, Sagetatorul este o natura optimista
- Astepti aceeasi intalnire de doua ori, Sagetatorului nu ii plac stereotipurile
- Fii posesiv si sa il tii legat, nimic nu il sperie mai mult decat obsesiile tale

Ponturi pentru a seduce un capricorn

Ar trebui sa
- Intelegi ca pentru el cariera este importanta, si nici dragostea nici altceva nu vor schimba asta
- Joci un joc al asteptarii, chiar daca necesita mai mult efort si rabdare decat ai fi crezut
- Retii faptul ca el judeca dupa aparenta si trebuie sa arati perfect ca sa ii atragi atentia
Nu ar trebui sa:
- Astepti pasiune exploziva din parte lui
- Iti incalci cuvantul o data ce ai facut o promisiune
- Incerci vreodata sa vorbesti lispit de respect despre familia lui, prietenii lui sau sa te indoiesti de competenta sa.

Ponturi pentru a seduce un varsator

Ar trebui sa:
- Arati lipsit de emotii si nonsalant
- Ai un scopp in viata sau macar un hobby intersant cu care sa te ocupi in timp ce Varsatorul tau iese cu prietenii lui
- Il izbesti cu cunostintele tale despre chestiuni interesante
- Tii minte ca Varsatorul isi pretuieste libertatea asa ca trebuie sa cantaresti bine ce este pro si ce este contra inainte sa incepi o relatie cu el
Nu ar trebui sa:
- Incerci sa il domesticesti sau sa ii limitezi cercul de cunostinte
- Sa incerci sa il seduci atunci cand se simte prost
- Il lasi sa creada ca ai o pasiune pentru el

Ponturi pentru a seduce un pesti

Ar trebui sa:
- Crezi ca relatia ta cu el este cea mai romantic poveste de dragoste
- Fii bland intotdeauna si plin de afectiune chiar daca te simti tu insuti prost
- Il asiguri ca animalele si copiii sunt totul pentru tine
- Il faci sa creada ca nu ai mai fost niciodata indragostit pana cand ti-ai intalnit sufletul pereche in persoana barbatului Pesti
Nu ar trebui sa:
- Fii lipsit de afectiune cand folosesti cuvintele, este foarte sensibil
- Pui accent pe idealism si sa il critici pentru ca este total nepractic
- Sa te uiti la altcineva in prezenta lui.


carmentoma

 • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #40 : Joi, 29 Aprilie 2010, 18:49 »
marcutza, mai vrem horoscop!!! Sa stim ce ne rezerva astrele!!!!!

marcutza

 • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #41 : Marţi, 04 Mai 2010, 08:56 »
04.05.2010

Berbec
Acum descoperi ce scop ai in viata, dar la un stadiu inferior. Incepi sa iti dai seama ca esti centrul lumii tale. Trebuie sa fii egoist, dar nu este nimic rau in asta: daca nu te gandesti mai intai la tine, nu poti sa te gandesti la altceva.

Taur
S-ar putea sa ai parte de reclama, mai ales in fata superiorilor sau a colegilor de la locul de munca. S-ar putea sa-ti dai seama ca iti place locul tau de munca sau responsabilitatea pe care ti-o ofera mai mult decat de oibcei si vei avea parte de admiratia unei persoane la care nu te asteptai.

Gemeni
Iti vor veni noi idei legate de cariera si noi moduri de abordare in orice domeniu practic. S-ar putea sa se datoreze unei manifestari de independenta sau de originalitate nou-aparuta la locul tau de munca.

Rac
S-ar putea ca ratele si taxele sa ti se para foarte iritante in acest moment. Nu are rost sa te plangi – va trebui doar sa cercetezi un pic mai mult pentru a vedea ce alternative ai pentru a te mai elibera.

Leu
Prietenii vor dori sa te implicit active in discutie intr-o disesctie emotional - esti sfatuit sa incerci sa eviti aceasta situatie , pentru ca ai putea sa cazi victim a imprejurarilor. Ai lucruri mai bune de facut.

Fecioara
Nu lasa sobrietatea unui asociat sa iti compromita buna-dispozitie pe care o ai astazi, indifferent cat de multa treaba ai avea de facut.

Balanta
Evita excesul si exagerarea acum, caci vei avea sentimentul ca poti sa faci mai mult-poate sa mananci mai mult-decat ar trebui. La munca, te poti simti un pic aglomerat/a, pe masura ce problemele se multiplica iar timpul de rezolvare se diminueaza. Totusi o data ce ai terminat, vei putea sa-ti privesti cu mandrie realizarile.]

Scorpion
Intervine un eveniment major care marcheaza sfarsitul unei perioade de formare si inceputul independentei. Esti de unul singur, iar acest lucru marcheaza inceputul unui grad mai mare de responsabilitate si de atentie. Este cazul sa iti revizuiesti atitudinea, gandurile si scopurile.

Sagetator
Va trebui sa muncesti din greu ca sa te mentii vessel/a si optimist/a azi. Iti vei aborda responsabilitatile si inadtoririle cu o atitudine serioasa si deschisa. Din pacate oamenii din jurul tau iti vor percebe in mod negativ acesta atitudine. Fa-i sa inteleaga ca nu este asa si ca au numai de castigat de pe urma ta.

Capricorn
S-ar putea sa auzi niste vesti despre problemele de sanatate ale unui prieten sau ruda. Din aceasta cauza va trebui sa-l/o visitezi, sau cel putin sa ii trimiti un cadou sau o vedere ca sa-i imbunatatesti starea de spirit.

Varsator
Acum lucrezi cu o persoana pe o functie de conducere sau cu cinea care exercita o anumita putere. Poti sa stabilesti o legatra cu un sef, sau sa rupi o relatie cu un coleg. Prin urmare s-ar putea sa te simti mai singur/a ca de obicei. Poate aparea o lipsa sau un blocaj comunicatioal cu rudele. Partea buna a lucrurilor este ca in acesta perioada poti sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu.

Pesti
Asta este o perioada propice sa stralucesti din punct de vedere professional si sa ti se rasplteasca eforturile. Vei vrea sa urmatesti noi directii cu mult entuziasm si sa fii recunoscut/a. Ai mare grija in privinta concurentei invidioase in acest moment.

cameliagabriela

 • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #42 : Marţi, 04 Mai 2010, 09:00 »
multumim pt horoscop, Marcutza
sa ai o zi ff buna

marcutza

 • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #43 : Marţi, 04 Mai 2010, 10:43 »
asemenea si voua  :)

silviu

 • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #44 : Marţi, 04 Mai 2010, 10:47 »
fain! la mine incepe o perioada de independenta :D
multumim, marcutza