Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 205901 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #825 : Marți, 15 Ianuarie 2013, 23:15 »
Io zic sa facem un profil online impreuna. Daca-i ea, intri tu, daca-i el, eu. Ca si cand ai juca la Cazino in tandem, unul mizeaza pe rosu, celalalt pe negru, unul musai castiga, si la final, castigurile se impart.  ;D

Offline bit

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 3015
Re: Horoscop
« Răspuns #826 : Miercuri, 16 Ianuarie 2013, 11:17 »
Nu-i rau. Numa`ca daca-i un pic atent(a), individ(ul)(a) o sa realizeze ca struto-camila are personalitati multiple (adica 3 ale mele, ca la a 4 a inca lucrez. Plus ce mai ai si tu).

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #827 : Joi, 17 Ianuarie 2013, 09:09 »
Obstacolele anului 2013 pentru fiecare zodie

In 2013, obstacolele scoase in cale de astre nativilor din zodiac vizeaza in general aria socio-profesionala si dezvoltarea personala.

Berbec
Pentru Berbeci, anul 2013 se va dovedi cu adevarat "cel al provocarilor". Acesti nativi resimt puternic nevoia de libertate si control, ceea ce ii poate conduce catre luarea celor mai neinspirate decizii. Astfel ca obstacolele majore cu care acesti nativi se confrunta vin din propria impulsivitate, deci dispar cu mult autocontrol, rabdare si intelepciune.

Taur
Taurii nu vor cunoaste impedimente majore in profesie sau in viata sociala. La ei, obstacolele vor surveni pe plan personal. Se vor vedea in postura de a lua o decizie extrem de importanta pentru viitorul lor, fie ca discutam despre o despartire sau o casatorie, iar retinerile nascute din prejudecati si nesiguranta ii pot dezorienta.

Gemeni
Fiind un an excelent pentru Gemeni, anul 2013 va aduce schimbari benefice in viata acestor nativi. Singurele neplaceri cu care acestia se pot confrunta este tendinta astrelor de a aduce multa stabilitate in viata lor, deci mai putin "spatiu" de a explora si de a fi liberi, cum ei sunt obisnuiti sa traiasca.

Rac
Pentru Raci, rezolvarea problemelor de orice natura in 2013 (fie ele minore sau majore) va fi ingreunata de tendinta lor de a privi in mod negativ lucrurile. Pesimisti si nesiguri pe ei insisi, Racii tind sa vada in negru viitorul, iar acest defect va iesi la suprafata anul acesta. Cu o atitudine pozitiva, insa, toate obstacolele de acest tip vor putea fi depasite cu usurinta.

Leu
Leii au astrele de partea lor in 2013, in profesie si acasa. Din pacate, ei devin propriii lor "calai" in situatiile importante, intrucat se tem sa isi exprime ideile. Devin prea putin asertivi, tematori sa iasa in evidenta si putin dispusi sa isi apere drepturile. Obstacolul major pentru Lei in 2013 sunt propriile inhibitii.

Fecioara
Anul 2013 va fi unul de implicare intensa pentru Fecioare, de extenuare si risipa de energie. Din acest motiv, nativii acestei zodii vor avea o stare fiziologica proasta, intampinand probleme de sanatate inca din prima jumatate a primaverii.

Balanta
Balantele, de regula sarmante si energice, vor fi in 2013 mai putin capabile sa lupte, sa se afirme, sa initieze proiecte noi si sa isi sustina cauza. Comportamentul previzibil al acestor nativi si tendinta lor de conformism le va aduce potentiale esecuri in profesie, dar si plafonare in relatia intima.

Scorpion
In 2013, Scorpionii sunt prea putin perseverenti pentru a bifa reusite notabile. Pe acest fond, al inconsistentei si lipsei de vointa, pot pierde mult teren la locul de munca sau pot renunta la o relatie de dragoste fericita, doar pentru ca li se pare complicat sa mai investeasca energie si timp in ea. Mai multa hotarare si ambitie sunt solutiile in acest caz.

Sagetator
Sagetatorii vor fi, in 2013, mai preocupati de dragoste ca oricand. Chiar daca latura sentimentala are nevoie de mai multa atentie in cazul lor, tocmai aceasta straduinta ii determina sa isi piarda spontaneitatea, relaxarea si increderea in fortele proprii. Din acest motiv, pot deveni usor agasanti pentru partener, tendinta pe care nativii este bine sa si-o inhibe.

Capricorn
Capricornii incep sa se teama de tot in 2013: de instabilitatea personala, de faptul ca locul de munca poate fi efemer sau de bolile pe care le pot contacta stand la coada in supermarket. Este posibil ca acesti nativi sa nu mai stie sa se bucure de lucrurile frumoase, iar aceasta atitudine sa ii faca foarte nefericiti. Putin mai mult optimism ii poate ajuta sa treaca acest "hop" important.

Varsator
Varsatorii vor intampina obstacole atat de plan personal, cat si pe cel profesional. In relatia intima, li se va ingradi libertatea mai mult decat oricand. La locul de munca, isi pierd din puterea decizionala si nu mai sunt la fel de motivati sa o revedendice. Cu mai multa vehementa, toate aceste obstacole pot fi depasite usor.

Pesti
In 2013, Pestilor le merge de minune in cariera, in special pentru ca se implica trup si suflet profesiei. Pe plan personal, insa, isi neglijeaza partenerul si risca sa primeasca amenintari cu despartirea, daca nu isi indreapta mai mult atentia catre viata de cuplu.

*****
Eu sunt convinsa ca sunteti luptatori din fire si obstacolele nu va vor tine prea mult in  loc mai ales ca astrologii spun ca, odata depasite, aceste obstacole vor fi o reala binecuvantare pentru cei care vor reusi sa imbratiseze aceste transformari.   :)

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #828 : Marți, 22 Ianuarie 2013, 07:45 »
Motive sa fii mandru de zodia ta

Unii ti-o critica, altii ti-o lauda. Sigur ca despre zodia ta este vorba, despre felul in care iti influenteaza personalitatea si conduita, de cele mai multe ori intr-un mod pozitiv. A sosit momentul sa iti anunti cu mandrie semnul astral si sa feliciti si alti nativi reprezentati de zodia ta, invocand urmatoarele motive de bucurie ca esti Sagetator, Gemeni, Varsator, Leu etc.

Berbec
Chiar daca sunt considerati impulsivi si deloc constanti, Berbecii se pot lauda cu o lista intreaga de calitati, care se manifesta in cazul lor cu maxima intensitate: sunt deschisi la minte, ambitiosi, intotdeauna primii, au gusturi desavarsite, sunt foarte hotarati, extrem de inteligenti, curajosi, creativi si capabili de a oferi argumente imbatabile.

Taur
Taurul este semnul perseverentei si al increderii, chiar daca tinde sa fie foarte posesiv si fixist de-a lungul vietii. Motivele de mandrie ale Taurilor sunt date de punctele lor forte de necontestat: invingatori din nastere, deloc dispusi sa renunte, perseverenti, logici si calculati, minte agera, aptitudini sociale excelente, putere mare de seductie, atragatori pentru oamenii puternici si amanti excelenti!

Gemeni
Copiii zodiacului, Gemenii, sunt acuzati deseori ca au un caracter duplicitar si "se joaca" prea mult cu focul. Chiar daca ei nu au repere fixe, au calitati remarcabile, pentru care sunt iubiti si apreciati: simt al umorului, prieten adevarat, imaginatie creativa, aptitudini oratorice desavarsite, adaptabilitate, spontaneitate fascinanta si o capacitate supraomeneasca de a face mai multe lucruri in acelasi timp.

Rac
Diplomat si educat, Racul este criticat pentru ca tinde sa aiba o gandire rigida si sa traiasca in trecut, deprimandu-se teribil la prima amintire dureroasa. In schimb, atuurile Racilor raman unice si greu de egalat: exercita o atractie mistica, sunt sinceri, familisti, protectori, cu valori sanatoase si dedicati binelui familiei si al celor din jur.

Leu
Frumosi ca soarele stralucitor in mijlocul verii, Leii sunt numiti de cei din jur "narcisisti", deci sunt acuzati de prea mult egocentrism. Din fericire, calitatile depasesc cu mult micile lipsuri ale zodiei Leu: un luptator acerb, mereu gata de actiune, increzator in sine, cu un magnetism animalic iesit din comun si o companie placuta in orice situatie.

Fecioara
Inteligenta, practica, loiala si harnica, Fecioara mai este uneori criticata pentru micile sale manii pentru ordine, curatenie si organizare. In schimb, laturile pozitive ale zodiei sunt unele dintre cele mai nobile: eleganta si curatenie, tact desavarsit, putere de analiza fantastica si mentinere a standardelor celorlalti la cele mai inalte cote.

Balanta
Balanta e un semn profund relational, parerile celor din jur conteaza foarte pentru aceasta zodie. Calitatile sale cele mai de pret sunt: dorinta de a-i vedea pe ceilalti fericiti, lipsa prejudecatilor si a ideilor inguste, putere de a iubi incomensurabila, dragoste pentru adevar si o minte creativa si analitica.

Scorpion
Cel mai framantat si suspicios semn din zodiac, Scorpionul este criticat pentru spiritul sau razbunator. In schimb, nici calitatile nu ii sunt ignorate: stie sa piarda cu eleganta, este un ganditor profund, ambitios si rebel, un bun evaluator al oamenilor si un personaj care modifica intotdeauna "actiunea" momentelor din viata.

Sagetator
Sagetatorii sunt aratati de multe ori cu degetul pentru apetitul lor de libertate si placere. Paradoxal, aceleasi "defecte" sunt si izvoarele calitatilor acestor nativi: sunt norocosi, amuzanti, prieteni adevarati, rabdatori, demni, competitivi si angrenati in prezent.

Capricorn
Introvertiti, incapatanati si suspiciosi, Capricornii au calitati care eclipseaza din plin micile neajunsuri: muncesc cu inteligenta si placere, sunt eruditi, puternici, neobositi, rationali, ironici si drepti.

Varsator
Independent si incapatanat, Varsatorul se enerveaza cumplit cand este contrazis sau controlat. In schimb, zodia detine calitati unice si inaltatoare: pasiune fata de cunoastere, imprevizibilitate, inteligenta, spirit eroic, deschidere la nou si ingeniozitate.

Pesti
Avand o viziune global-intuitiva a lucrurilor, Pestii se enerveaza sau se inchid in sine cand li se cer explicatii si argumente logice. In schimb, sunt altruisti si generosi, au o imaginatie creatoare nemarginita, sentimentali si romantici, fideli familiei si atenti cu sentimentele celor din jur!

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Re: Horoscop
« Răspuns #829 : Marți, 22 Ianuarie 2013, 09:38 »
felicit toti berbecii, toate cornutele, toate semnele de foc, toti laudatii  :applause:

contest analiza constantei! dar daca stau sa ma gandesc ... ::) nu ar intra in sfera monotoniei?  ;D
nihil sine deo

silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #830 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 10:42 »
Cum seduci o femeie în funcţie de zodie
Când seduci o femeie, de obicei, te gândeşti la felul ei de a gândi, la modul în care reacţionează la diverşi stimuli sau la ce o sensibilizează cu adevărat...

Ar trebui să te gândeşti, de acum încolo, şi la caracteristicile zodiei – la cum o influenţează astrele pe femeia pe care ţi-o doreşti pentru că nu vei cuceri niciodată o femeie, dacă nu ajungi la sufletul ei şi nu o cunoşti întru totul.



Offline dauina

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 642
Re: Horoscop
« Răspuns #831 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 21:41 »
Zodiile si bolile la care sunt predispuse
Astrele stapanesc destinul oamenilor si imprima influente asupra moralului, psihicului si fizicului lor pe tot parcursul vietii pamantesti. In functie de aspectele si pozitia planetelor in raport cu cele doisprezece zodii ce parcurg pamantul, se stabilileste predispozitia semnului zodiacal spre anumite boli. Iata spre ce tipuri de boli sunteti predispus, avand in vedere perioada in care v-ati nascut:

Berbec (21 martie-20 aprilie)- Aflati sunt influenta planetei Marte ce guverneaza capul si fata, Berbecii reprezinta cele mai dinamice caractere ale zodiacului. Desi inzestrate cu o energie fizica neobisnuita, persoanele aflate sub acest semn zodiacal au o sensibiliate exagerata, sunt foarte emotive si fac dovada unui temperament bilioso-nervos. Pentru a-si consuma surplusul de energie pe care il au, dar si pentru a evita transformarea acestuia in energie nervoasa negativa, Berbecilor le este recomandata foarte multa miscare. Sub influenta lui Marte, Berbecii sunt predispusi la tulburari mentale, dureri de cap acute si la raniri accidentale. Persoanele Berbec trebuie sa fie foarte atente la oboselile care zdruncina sistemul nervos si trebuie sa se fereasca de griji inutile, invatand sa se relaxeze. Berbecilor le sunt recomandate alimentele cu un continut bogat de fosfat de potasiu.

Taur (21 aprilie-20 mai) – Aflat sub semnnul planetei Venus, Taurul este zodia ce se afla sub semnul unei mari dragoste de viata. Pentru ca se hraneste din micile placeri ale vietii, Taurul este predispus de cele mai multe ori la boli de stomac. In acest sens, Taurul trebuie sa inlature cu foarte mare atentie excesele alimentare. Zodia Taurului stapaneste gatul si rinichii, de aceea amigdalita si laringita sunt boli frecvent intalnite in cazul taurului. Taurul dispune de un temperament limfatico-nervos, lent si cu toate acestea este bine sa-si supravegheze tensiunea arteriala. Pe masura ce inainteaza in varsta se mareste riscul aparitiei unor tulburari de circulatie arteriala. Ii este recomandata o alimentatie bogata in sulfat de sodiu. Taurul este inzestrat cu o constitutie puternica, insa preaplinul vitalitatii sale il expune la o moarte neasteptata.

Gemeni (21 mai- 22 iunie) -Zodia Gemeni guverneaza membrele superioare, toracele, coloana vertebrala si partea sistemului nervos care le insoteste. Gemenii au o constitutie mai fragila si obosesc destul de repede. Cu toate acestea, acest nativ poate avea o viata destul de lunga gratie vitalitatii sale nervoase. Printre afectiunile la care sunt predispuse persoanele din aceasta zodie se numara tuberculoza, bolile oculare si pulmonare, tulburari hepatice. Unii reprezentanti ai acestei zodii au un temperament bilioso-sanguin, iar altii bilioso-nervos, fiind predispuse de aceea la depresie si la debilitate generala. Produsele alimentare pe care le consuma trebuie sa aiba un continut ridicat de clorura de potasiu.

Rac (22 iunie-22 iulie) - Semnul zodiacal al Racului guverneaza plamanii si organele digestive. Are un organism exagerat de sensibil si din aceasta cauza tinde sa acorde o importanta exagerata bolilor. Racul este predispus la boli de stomac, la reumatismne, deformatii artritice ale membrelor, la constipatii si la o proasta circulatie a sangelui. Din cauza delicatetii sale psihice, Racul trece de la o stare nervoasa la alta. Este cand trist, cand ingrijorat, cand amarat si se lasa prada tuturor nelinistilor si emotiilor prin care trece. Ii este indicata o alimentatie bazata pe produse ce contin fluorura de calciu.

Leu (23 iulie-22 august) – Persoanele aflate sub zodia Leului se manifesta sub forma unui caracter vioi, energic, sanguin nervos. Echilibrul psihic al Leului influenteaza puternic starea sa generala de sanatate, excesul de vitalitate specific facandu-l rezistent in fata oricarui tip de boala. Are, de asemenea, o capacitate foarte mare de insanatosire si se reface repede chiar si dupa boli foarte grele. Bolile asociate acestui semn zodiacal sunt cele de inima si ale articulatiilor. Leul trebuie sa aiba grija de coloana sa vertebrala pentru ca este predispus la numeroase deformatii datorate indeosebi accidentelor. Sensibil la schimbarile bruste de vreme, Leul se poate imbolnavi si de reumatisme acute sau cronice. Si poate avea mult de suferit daca nu trateaza cum se cuvine aceasta afectiune. Din dieta lor zilnica nu ar trebui sa lipseasca alimentele bogate in vitamina A, D si H2.

Fecioara (23 august- 22 septembrie) – Fecioara simbolizeaza stomacul, ficatul, intestinele, pancreasul si apendicele. Bolile de care sufera Fecioara sunt strans legate de organele enumerate. Prin urmare, zodia Fecioarei este predispusa spre afectiuni ale tranzitului intestinal sau spre boli precum diarea, peritonita sau dizenteria. Pentru ca in copilarie a suferit de aproape toate bolile specifice acestei perioade, la maturitate Fecioara tinde sa fie putin ipohondra, consumand in exces medicamente. Chiar si atunci cand nu este nevoie de ele... In regimul lor alimentar, Fecioarele ar trebuie sa introduca orezul, verdeata, citricele, ouale sau pestele.

Balanta (23 septembrie-23 octombrie) –Miscarea planetelor in semnul zodiacal al Balantei influenteaza rinichii si duce la aparitia bolilor de vezica si rinichi sau a bolilor de intestine. Balanta poate suferi de nefrita, colica renala sau iremie. Balanta este foarte sensibila din punct de vedere psihic, persoanele de varsta a doua sau a treia fiind mai predispuse decat Balantele mai tinere spre migrene, nevralgii sau neurastenii. Regimul alimentat al Balantei trebuie sa se bazeze pe legumele si fructele de contin fosfat de sodiu. De aceea, Balantei ii este recomandat sa consume cereale, fasole, sparanghel sau broccoli.

Scorpionul (23 octombrie-21 noiembrie) -De un temperament limfatico-sangvinic, Scorpionul guverneaza organele genitale, colonul, rectul si anusul. Este foarte probabil ca reprezentantii acestei zodii sa sufere de hemoroizi, hepatita sau de afectiuni ale organelor sexuale interne si externe. Mai sunt predispusi de asemenea si la friguri sau dureri violente de cap. Scorpionul are un organism care suporta destul de greu boala si se reface dupa o perioada destul de indelungata de timp. De pe masa Scorpionului nu ar trebui sa lipseasca ardeiul gras, ceapa, nucile, spanacul deoarece contin o cantitate insemnata de sulfat de calciu.

Sagetator (22 noiembrie-20 decembrie) –Semnul Sagetatorului guverneaza membrele inferioare, indeosebi coapsele si anusul, arterele si sangele. Printre afectiunile care ii pot produce ingrijorare unui Sagetator sunt incluse tulburarile de natura sanguina, fracturile de femuri, sciatica, bolile de ficat sau calculii biliari. Surmenajul pe termen indelungat il determina sa clacheze atat fizic cat si nervos, ducand cu timpul la intensificarea afectiunilor nevrotice. De un temperamant nervoso-bilios, sagetatorul face exces de zel atunci cand vine vorba de mancare si bautura. Este bine sa invete sa se modereze si sa guste din deliciile vietii mai cu masura. Nu ar fi deloc rau sa introduca in alimentatia sa zilnica pastarnacul, ficatul de pasare, verdeata, galbenus de ou crud, morcovii, salatele crude sau fructele bogate in bioxid de siliciu.

Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie) – Semnul zodiacal al Capricornului reprezinta genunchii, femurul, stomacul, unghiile si parul. Sistemul de eliminare a toxinelor specific Capricornului este unul deficitar, favorizand aparitia afectiunile hepatice, a dermatitelor, a pancreatitelor sau a nefritelor. Desi este unul dintre cele mai rezistente semne zodiacale, in fata unei boli prelungite, Capricornul manifesta tendinta de autoizolare. Temperament limfatico-nervos, in fata bolii, Capricornul poate ajunge la tristete, melancolie si pesimism. Cerealele, gutuile, sfecla sau spanacul din alimentatie pot amelioara slabiciunile de stomac la care este predispus. Vitaminele C si L1 ajuta la recapatarea vitalitatii care ii este specifica.

Varsator (20 ianuarie-18 februarie) – Influenta astrelor asupra Varsatorului se reflecta in circulatia sangelui si in sistemul nervos. Spiritul de cugetator si deschiderea spre lumea abstracta a ideilor ii produc Varsatorului stari de nervozitate insotie uneori de tulburari de somn, atacuri de panica, exuberanta dusa la extreme si deprimari din care cu greu il mai poti scoate. Tulburarile de natura nervoasa duc la randul lor la marirea riscului de aparitie a unor boli precum tahicardia, varicele, hemoroizii sau afectiunile gastrice. Porumbul, merele, ridichiile, telina, alunele sau citricile sunt bogate in clorura de sodiu, substanta ce ajuta la refacerea organismului acestei zodii.

Pesti (19 februarie-20 martie) – Asezarea planetelor la nasterea Pestilor ii face pe acestia sensibili atunci cand vine vorba despre picioare, mucoase sau limfa si le dau o oarecare predispozitie spre boli precum tuberculoza, limfatism, infectii microbiene localizate la nivelul mucoasei. Pestii sunt exagerat de sensibili si in privinta frigului pentru ca racesc foarte usor si capata repede viroze si pneumonii. Devin in scurt timp atasati de droguri, sedative, tranchilizante, alcool sau tutun, gasind in ele modalitatea perfecta de a scapa de stimulii perturbatori din exterior. De aceea, cei nascuti sub acest semn trebuie sa se abtina de la orice excese si necumpatare. Le este recomandat in schimb consumul fructelor si al legumelor ce contin lichid: pepeni, castraveti, dovlecei, ananas. Reflexoterapia poate face minuni in multe dintre afectiunile Pestilor.
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline dauina

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 642
Re: Horoscop
« Răspuns #832 : Vineri, 25 Ianuarie 2013, 21:44 »
Cum iubeste zodia ta?
Berbec

Berbecul este prin definitie o zodie dominatoare. In dragoste este posesiv si uneori sufocant. Totusi, pasiunea cu care iubeste topeste si cele mai cerebrale persoane. Iubirea sa este de lunga durata si nu o pasiune trecatoarea. Daca esti Berbec, atunci trebuie sa iti alegi cu grija un partener rabdator si rational, fiindca opusurile se atrag. Daca iubesti un Berbec, atunci trebuie sa ii arati dragostea ta in fiecare zi, sa te inarmezi cu rabdare si sa nu te consumi pentru fiecare cearta cauzata de gelozia excesiva a berbecului.

Taur

Taurul - o zodie senzuala si seducatoare. Taurii nu se grabesc atunci cand vine vorba de dragoste. Acestuia ii place sa vaneze, sa isi urmareasca prada si, intr-un final, sa fie sigur ca persoana careia ii ofera inima sa merita acest dar. Iubeste rar, dar atunci cand se intampla, o face cu toata daruirea din lume. Daca esti Taur si ai cunoscut iubirea, esti cu adevarat norocoasa. Daca iubesti un taur iti va fi greu sa ii cuceresti inima, insa merita tot efortul!

Gemeni

Gemenii sunt cei mai jucausi amorezi dintre toate zodiile. Partenerul de viata nu se va plictisi nicicand cu un geaman. Este imprevizibil si iubaret. Ii place sa isi declare iubirea in cele mai inventive moduri, insa uneori poate parea copilaros si nu este luat in serios. E drept, Gemenii se indragostesc repede si des. Este dificil sa il pastrezi alaturi fiindca e permanent in cautare de noutate. Totusi, momentele petrecute alaturi de el sunt unice si de neuitat!

Rac

Racul este posesiv, dar tandru. El ofera si cere o iubire matura. Nu ii plac jocurile si nu suporta sa fie tinut in suspans. Daca esti Rac, trebuie sa cauti un partener pe care sa il domini fiindca ai nevoie de stabilitate. Daca esti indragostita de un Rac atunci bucura-te de iubirea sa absoluta si uita sa iti faci griji pentru viitorul relatiei voastre fiindca Racii sunt cei mai stabili parteneri.

Leu

Leul este cea mai pasionala zodie. Relatia cu un Leu este o nebunie de sentimente dintre cele mai variate. Leii nu iubesc de doua ori la fel: sunt imprevizibili si pasionali. Daca iubesti un Leu vei trai alaturi de acesta aventura vietii tale.

Fecioara

Chiar daca este considerata cea mai inocenta zodie, Fecioara poate fi pasionala si lipsita de inhibitii. Ea pare delicata, insa daca reusesti sa ii castigi increderea, iti va dezvalui o personalitate uimitoare pe care nu poti sa nu o iubesti. Fecioara este senzuala tocmai prin aparenta inocenta. Ea este capabila sa te innebuneasca printr-un sarut scolaresc. Daca iubesti o Fecioara, nu ai nicio sansa de "evadare".

Balanta

Balanta este prin definitie o zodie romantica. Viseaza cu ochii deschisi la perfectiune si poate fi usor dezamagita. Iubeste neconditionat si iarta usor... insa nu uita. Unei Balante ii este foarte greu sa accepte greselile partenerului si de multe ori acesta este motivul pentru care se despart. Daca esti Balanta trebuie sa iti alegi cu multa grija partenerul. Daca iubesti o Balanta, ofera-i toata dragostea ta insa ai multa grija fiindca se poate plictisi usor.

Scorpion

Scorpionul este probabil cea mai onesta si mai profunda zodie. Atunci cand iubeste, nu se joaca cu sentimentele celuilalt. In plus, nu se arunca intr-o relatie cu capul inainte avand foarte multa grija pe cine iubeste. Fiind atat de precaut are mari sanse sa isi intalneasca marea iubirea "din prima incercare", dar, din pacate, din pricina acestei exigente se poate simti de multe ori foarte singur.

Sagetator

Sagetatorul are un instinct erotic foarte dezvoltat si o mare putere de atractie. Este un adevarat magnet pentru sexul opus chiar daca la prima impresie pare timiditatea in persoana. Poate fi romantic, sau, dimpotriva, nepasator, poate adopta orice atitudine necesara pentru a cuceri persoana pe care o doreste. Din pacate Sagetatorului ii place mai mult vanatoarea decat vanatul. La sfarsit, nici el nici parteneul sau nu sunt fericiti. Pentru a tine un Sagetator langa tine trebuie sa ii oferi in permanenta ceva nou.

Capricorn

Capricornul iubeste relaxat. Nu se agita nici daca e fericit, nici daca e trist. Pastreaza permanent o atitutine rece si distanta. Nu ii place sa fie jucat pe degete si nici tinut in suspans, el vrea si ofera liniste. Atunci cand se simte bine intr-o relatie este partenerul ideal, iar cand este nemultumit, este foarte greu de intuit motivul. Daca iti doresti o relatie stabila si linistita, Capricornul este alegerea ideala. Daca esti Capricorn, cauta o partener care sa iubeasca pacea sufleteasca la fel de mult ca tine.

Varsator

Varsatorul iubeste cu grija, este precaut si totusi intens. Se teme sa iubeasca asa cum si-ar dori, viseaza la armonie dar prefera singuratatea in locul "fluturasilor". Isi doreste sa fie controlat, sa gaseasca persoana care sa il domine suficient de mult incat sa ii ofere siguranta de care are nevoie. Prin urmare, daca iubesti un Varsator il vei tine aproape spunandu-i in fiecare zi ca il iubesti.

Pesti

Nu este o noutate faptul ca Pestii sunt alunecosi, ca isi folosesc toate "armele" de care dispun pentru a cuceri. Pot fi romantici, pot fi senzuali, indiferenti, ori extrem de posesivi. Totusi, atunci cand iubesc cu adevarat se schimba total. Devin usor maleabili si uneori chiar plictisitori. Daca iubesti un Peste nu trebuie sa iti bati prea mult capul sa il pastrezi. Ca sa il faci fericit trebuie sa il domini si sa il iubesti. Daca esti in zodia Pestilor trebuie sa inveti sa nu iti mai pierzi capul atunci cand iubesti, sa iti pastrezi personalitatea fiindca poti fi iubita pentru cine esti tu cu adevarat.
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline malina dragomir

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #834 : Vineri, 01 Februarie 2013, 08:05 »
un-horoscop-cum-nu-ai-mai-vazut-vezi-aici-cum-sunt-cu-adevarat-femeile

super, foarte fain , mrrrr !!!  :D


silviu

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #836 : Sâmbătă, 02 Februarie 2013, 09:09 »
Horoscop: În ce zodie este sufletul tău pereche. Află cum să-l găseşti!

Asteroidul Junon îţi oferă multe indicii despre căsătoria ta dar şi despre bărbatul visurilor tale. Descoperă în ce zodie este sufletul tău pereche, în funcţie de locul în care se afla Junon în momentul naşterii tale.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Re: Horoscop
« Răspuns #837 : Sâmbătă, 02 Februarie 2013, 09:54 »

Asteroidul Junon îţi oferă multe indicii despre căsătoria ta dar şi despre bărbatul visurilor tale. ....

Pe langa ca a trebuit sa trec prin cinspe' milioane de site-uri   ??? ca sa ajung la rezultat ; nu-mi place raspunsul !  :whistle:

Caroline

  • Vizitator
Re: Horoscop
« Răspuns #838 : Sâmbătă, 02 Februarie 2013, 12:05 »
Descoperă în ce zodie este sufletul tău pereche, în funcţie de locul în care se afla Junon în momentul naşterii tale.

Cred ca la ora asta sunt in in dispozitia "mintea in ceatza", caracteristica (pentru mine) zilelor de weekend: n-am inteles, eu cum aflu unde a fost Junon in momentul nasterii mele, ca sa stiu la care zodie sa ma uit ca suflet pereche?  ???

Offline Cory

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 550
Re: Horoscop
« Răspuns #839 : Sâmbătă, 02 Februarie 2013, 13:31 »
Pentru Caroline:poti sa intri pe site-ul cafeastrology.com si sa dai click pe -How to obtain my birth chart (pentru ati obtine astrograma natala , ce il include si pe Junon asta)- acolo iti introduci data nasterii si ora (ora fiind extrem de importanta), iar dupa ce dai ok ar trebui sa-ti apara un tabel cu toate pozitiile planetelor in momentul nasterii, daca nu te descurci in engleza mai era un site romanesc horoscopulmeu.ro parca  ...unde puteai sa-ti faci astrograma gratis( unde la fel introduci datele), doar ca nu sunt sigura de exactitatea calculelor , ca la cele straine.... sper ca nu te-am incurcat mai mult decat erai :).....