Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 205895 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline anamama13

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #75 : Luni, 07 Iunie 2010, 07:10 »
credeti sau nu in previziuni ???
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #76 : Marți, 08 Iunie 2010, 12:30 »
Culorile reprezinta o modalitate de transmitere a unor fluxuri energetice ce influenteaza personalitatea noastra. In functie de ce culori ne guverneza zodia avem un anumit comportament. Pentru a putea folosi corespondentele energetice ale culorilor trebuie sa stiti anumite lucruri depsre fiecare culoare si energia pe care aceasta o emana.

PORTOCALIUL :
nu este o culoare cu vibratie obisnuita, planetara, ci apartine unei singure stele. Calitatea ei o folosim pentru momentele de maxima spiritualitate, de meditatie.

GALBEN:
galbenul corespunde cu esteticul, libidoul, momentul de tandrete, intime, ascultarea muzicii, un moment de regasire si de reconciliere.

VIOLETUL:
comertul, scrierea corespondentei, telefoane, discursuri, calcule financiare, socoteli, afaceri, aspecte intelectuale.

VERDE:
are doua nuante, una pentru tratarea bolilor si cealalta pentru aspecte financiare de mare clasa. De altfel americanii au sesizat ambele aspecte, folosind halate verzi la medici si in domeniul financiar bancnota verde, dolarul.

INDIGO:
moment deosebit prin strategie, tactica, diplomatie, decizii si precizari clare, de coerenta maxima. Dar atentie, Saturn nu comenteaza, nu tine cont de nici un sentiment, este impersonal; prin experienta, pe ora sa vom invata sa fim mai atenti si mai ageri.

ALBASTRU:
aproape de spiritualitatea portocaliului, se stie ca Jupiter va deveni o Stea in viitor; corespunde ethericului sau respiratiei pe Ida, fiind culoarea albastra a acestui curent etheric; jovialitate, bun-simt, dorinte de prietenie, adoratie si glorificarea vietii divine.

ROSU:
energetic, dinamic, sportiv, militare, mobilizator, corespunde curentului respirator Pingala sau nara dreapta, masculina. Atentie insa, la este riscanta considerarea exagerata a energiei fara antrenament prea mult. Ele pot fi nefaste in Casele aXII-a, aVIII-a si aVI-a, mai ales in ziua de marti sau atunci cand Marte este in ridicare sau in exaltare (in Capricorn).

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #77 : Luni, 14 Iunie 2010, 07:08 »


Urania prezintă horoscopul săptămânii 12-18 iunie 2010

Cu Venus în zodia Leului, săptămâna 12-18 iunie se remarcă prin neînţelegeri, răspunsuri precipitate, dar şi un context bun pentru sportivi, arhitecţi sau designeri. Zodiile stau, per ansamblu, sub constelaţia relaţiilor tensionate şi a nevoii de bani.

BERBEC
În această săptămână, nativii din Berbec sunt dominaţi de dorinţa de aventură, de cunoştinţe şi de plăceri care ţin de corp, cum ar fi activităţile sportive, plimbările în natură, dar şi de suflet – o carte citită, un film. Jupiter  în Balanţă şi Venus în Leu reprezintă o opoziţie bună, un moment aducător de şanse şi bucurie. Planeta Venus în Leu activează atitudini contradictorii.

Săptămâna 12-18 iunie aduce stres din partea prietenilor, dezamăgiri de la persoane în care aveaţi încredere, acestea fiind nişte situaţii pe care Berbecii nu le acceptă. Aşa se poate ajunge la ruperea unor relaţii sau, în cazuri mai puţin grave, la răcirea legăturilor de prietenie.

În ceea ce priveşte casa muncii, pentru berbeci se pune problema lucrului din greu. Se pot angaja în 2-3 activităţi, fie ele mici maşinaţiuni şi mişmaşuri care să îi pună în situaţia de a câştiga bani. Este, de asemenea, momentul propice pentru a o lua de la capăt, fie de a se specializa într-o meserie, fie de a avansa în cea deja practicată.

Berbecii au fost atât de speriaţi de criza financiară încât nu îşi doresc să se pună ei şi familia lor în situaţia de a suferi din punct de vedere financiar.

Problemele de sănătate sunt legate de abdomen, de partea digestivă. Poate fi vorba de o indigestie, de alimentaţie, de alergii, dar pot apărea şi „indigestii psihice” la alimente care vă amintesc de anumite persoane cu care, la un moment dat, v-aţi aflat în conflict. Este vorba, mai degrabă, de o surescitare a acestui sentiment.

TAUR

Pentru nativii din Taur se ridică probleme băneşti, dintre care unele sunt rezolvabile. Totuşi, multe dintre ele par să dea năvală, asemenea soldaţilor pe câmpul de luptă.

O zi mai specială este cea de 12 iunie, când Soarele şi Luna vorbesc despre călătorii şi bani sau despre nevoia unei chibzuieli a cheltuielilor în cazul în care vă aflaţi într-o călătorie.

Pentru cei care acasă este vorba despre tranzacţii şi negocieri care „ţopăie”, sunt caracterizate de inconstanţă.

Însă, Venus în casa Leului aduce bucurii din partea familiei. După perioade de reproşuri şi animozităţi, există, acum, timp şi pentru rezolvarea lor. De asemenea, pot apărea ajutoare neaşteptate  care îi vor ajuta pe Tauri să îşi rezolve aceste probleme.

Interesantă este casa a cincea, care favorizează iubirea. Bărbaţii se vor îndrăgosti, chiar dacă sunt căsătoriţi. Dragostea poate fi păstrată în taină, sau împărtăşită. Şi femeile din Taur sunt iubite sau iubesc şi se pot autoaprecia gândind pozitiv despre ele.

Caracteristică nativilor din Taur în această perioadă este şi creativitatea, mai ales în cazul arhitecţilor, al designerilor sau al creatorilor pentru care nopţile vor sta sub semnul inspiraţiei.

Luna nouă în casa banilor pe 12 iunie le aduce Taurilor un ochi critic asupra finanţelor.

GEMENI

Viaţa Gemenilor cunoaşte, în această săptămână, salturi şi coborâri. Li se închide o uşă, dar li se deschide o alta. Gemenii ştiu să facă ordine în viaţă, ştiu să fie convingători şi critici, coerenţi şi exacţi. Faptul că în cazul lor nu există subiectivitate îi face în săptămâna 12-18 iunie parteneri de negociere redutabili.

Prieteniile Gemenilor se bazează pe comunicare şi intimitate, fără prea mult efort din partea lor. În această perioadă, nativii zodiei sunt încântători, plini de umor, zâmbitori şi strălucitori. Venus le dă, totodată, orgoliu şi dorinţă de afirmare.
Atenţie la drumuri, deoarece există riscul unor derapaje la propriu, care pot declanşa accidente uşoare. Prea  mult curaj şi prea multă încredere în sine pot fi cauza unor astfel de evenimente neplăcute.

Mesajele din partea familiei sunt divergente, iar concilierea în această perioadă nu este posibilă pentru nativii din Gemeni.

Pentru cei care lucrează în domenii publice care presupun discurs sau comunicare, sfatul astrologului este să fie temperaţi şi să nu facă mărturisiri. Prea multă sinceritate vulnerabilizează.

Prudenţă, discreţie şi măsură sunt recomandările acestei săptămâni.

RAC

Nu este vorba de roze în viaţa Racilor.  În afară că este posibil să apară un contract gros sau un câştig serios de bani, nimic bun pentru nativii acestei zodii. În plus, chiar şi aspectul favorabil descris mai sus aduce după sine multă hărţuială.

Sunt bani la mijloc, dar există în spate riscuri şi ambiguitate care pot atrage după sine consecinţe grave, mai ales pe plan profesional.

Există, de asemenea, riscul unor pierderi de şansă în ultima clipă, mai ales că Racii pun discuţia pe baze principiale. Pentru ei, dacă principiul e şchiop, nu mai contează nici bani, nici contract.

Nativii din Rac trebuie să fie atenţi la tot felul de informaţii şi semne pe care nu le iau în seamă, fie pentru că nu ştiu cum să le interpreteze, fie sunt prea obosiţi sau ocupaţi pentru aceasta.

Perechea Jupiter-Uranus îi zguduie puternic pe Raci: pe unii îi ridică, îi face şefi, în timp ce pe alţii îi coboară foarte jos.

Nu daţi bani, nu împrumutaţi şi nu jucaţi la loto în parteneriat cu altcineva pentru că pot să apară discuţii puternice pe seama banilor şi a recuperării lor.
Un teanc de bârfe se vor isca în jurul dumneavoastră, pe care e bine să le risipiţi imediat.

LEU

Pentru Lei, săptămâna aduce o mică protecţie, mici bucurii, satisfacţii. O boală poate să meargă spre vindecare şi pot avea un psihic mai bun. Venus îi face pe nativii din Leu mai încrezători.

Însă, din punct de vedere material, lucrurile merg prost. De asemenea, în familiile în care e rost de divorţ, lucrurile se complică. Leii sunt puşi în faţa unor situaţii pe care nu le pot interpreta sau nu le mai pot controla şi sunt puşi să facă lucruri care nu le aduc plăcere. Trebuie să se supună fără niciun comentariu. Întreaga săptămână dă apă la moară duşmanilor.

Totuşi, Leii din primele zile (din luna iulie) au gânduri mari şi proiecte care pot să îi propulseze, în cazul în care vor fi luaţi în calcul. Lucrul acesta se va întâmpla, însă, cu siguranţă, abia în 2011.

În rest, multe discuţii cu prietenii, risipire în petreceri  şi voie bună.

FECIOARĂ

Fecioarele au parte de prezenţa Lunii abia pe 18 iunie, când acest astru le va da forţă, energie şi hărnicie.

Atenţie la riscurile majore la locul de muncă, a căror amploare nativii acestei zodii nu o cunosc din diferite motive. Fie că din punct de vedere ierarhic sunt inferiori, fie că sunt puşi la încercare, sunt testaţi de şefi sau de colgi prin tot felul de obstacole.

În această perioadă, pentru Fecioare se pot ivi tot felul de oferte care ţin de „ochiul Dracului” (bani necuveniţi). Acest aspect este deosebit de important dacă e vorba de carieră sau de viitor, mai ales în cazul celor tineri, care este bine să nu aibă încredere aproape în nimeni. Nu vă bazaţi pe străini, este sfatul astrologului.

De asemenea, este indicat ca Fecioarele să se ţină deoparte de şotii, intrigi sau farse şi să îşi vadă strict de problemele lor.

Din punct de vedere al sănătăţii, pot să apară disfuncţii de tipul sincopelor, leşinurilor sau ameţelilor, o serie de manifestări atât de neobişnuite încât îl fac până şi pe medic să se îndoiască.

Cei născuţi în Fecioară ar trebui să se protejeze, să nu facă excese, cum ar fi munca de dimineaţă până seara sau activităţile sportive practicate fără discernământ şi care îi pot duce la spital.

BALANŢĂ

O perioadă oscilantă pentru nativii din Balanţă. Soarele acestora primeşte impulsuri dinspre casa a cincea, dând peste cap diferite relaţii.

Casa a noua le răstoarnă anumite convingeri, astfel că Balanţele se pot dezice de anumite proiecte, în care până atunci crezuseră, sau de persoane pe care le-au iubit.

Combinaţia Lună neagră-Neptun anunţă trăiri negative, care sună atât a suferinţă, cât şi a greşeală. Mai multă luciditate le-ar permite să facă ordine în acest sens.

În relaţiile cu copiii, surprizele sunt multe şi neplăcute. De exemplu, se poate lua act de o modificare de statut social sau juridic, care îi implică pe copii şi care creează neplăceri nativilor zodiei. O săptămână plină de stres şi de nemulţumire. Prin urmare, cei din preajma Balanţelor ar trebui să îi lase în pace să îşi consume suferinţa.

Cei născuţi în Balanţă pot trăi în săptămâna 12-18 iunie altfel decât până acum, dar situaţia se va schimba. Nimic din ceea ce e frumos nu rezistă, însă situaţia va cunoaşte o redresare abia la toamnă.

În această perioadă, nativii zodiei trăiesc cum nu trebuie, gândesc cum nu trebuie, mânâncă cum nu trebuie. Din când în când, doar o aripă de prietenie le mai luminează existenţa.

SCORPION

Venus în casa a zecea este semn de bine sau foarte bine pentru Scorpioni, pe care îi paşte o avansare, o numire sau asumarea unor responsabilităţi în sens salutar.

Relaţiile de familie nu sunt tocmai bune. Pe de altă parte, se pot rezolva probleme financiare, cum ar fi, de exemplu, achitarea unui credit. Nu este vorba însă de sume mari.

Casa muncii favorizează hărnicia, chemarea sau solicitarea. Scorpionii sunt chemaţi să muncească suplimentar, deşi poate sunt pensionari sau angajaţi în altă parte, iar motivele solicitării ţin, în primul rând, de competenţă. Sunt oamenii potriviţi pentru acea ipostază. Nu este vorba nicidecum despre o angajare pe termen lung, ci mai mult de o chemare de tip S.O.S. la care vor răspunde.

În această perioadă, Scorpionii vor pune în prim plan dărnicia, solidaritatea.

SĂGETĂTOR

12 iunie este o zi importantă pentru Săgetători, care, aflaţi în casa a şaptea a relaţiilor parteneriale, vor face trieri drastice şi vor fi, la rândul lor, testaţi de soartă din toate punctele de vedere. În urma acestui examen, dacă eşuează, sunt traşi deoparte şi nu vor mai fi luaţi în seamă. E greu să fii Săgetător într-o astfel de zi, astfel că nativii zodiei vor dori să iasă basma curată din aceste încercări printr-o triere, marginalizare, izolare sau dezinteres. De exemplu, Săgetătorii nu mai sunt interesaţi de cum le merge căsnicia, ci le pasă exclusiv de statutul social.

În general, nativii acestei zodii nu se bazează pe detalii şi, din păcate, nu fac bine. Este o anume determinare pe care o scapă din dorinţa de a umfla potul cel mare. Însă, tocmai aceste detalii se răstoarnă împotriva lor.

Sfatul astrologului: răbdare şi pragmatism. Nu îi dispreţuiţi pe cei mai tineri, pe cei fără experienţă sau pe cei bătrâni.  Fiţi generoşi, obiectivi şi umani!

CAPRICORN

Pentru Capricorni, săptămâna 12-18 iunie aduce un aspect deosebit legat de muncă. Se pune problema unui al doilea job sau a unei colaborări.
12 iunie-12 iulie sunt patru săptămâni în care nativii zodiei pot negocia cu succes. Este momentul relaţiilor utile, al dezvoltării inteligenţei şi al spiritului practic.
În continuare vin multe probleme din partea familiei şi a celor din jur care îi dezamăgesc pe Capricorni.

Aceştia primesc cadouri sau obiecte  care reprezintă transformarea în natură a unei consideraţii sau a unor sentimente. Ar putea fi, de asemenea, o rezolvare elegantă a unor interferenţe importante.

Foarte mare atenţie pentru nativii din Capricorn!  În perioada 12-18 iunie există pericolul unui furt sau a unei pagube de bani, care se poate petrece fie sub forma unei înşelătorii, fie a furtului portofelului la piaţă, de exemplu, sau chiar prin spargerea locuinţei.

Săptămâna la care ne referin este bună din punct de vedere al sănătăţii. Unii Capricorni ar putea începe un tratament, alţii l-ar putea schimba. Este însă un bine perisabil, care va dispărea, din păcate, în câteva săptămâni.

VĂRSĂTOR

Şanse de contracte, negocieri sau acceptare a propunerilor pentru Vărsători. Început bun şi pe plan afectiv. Nativii bărbaţi ai zodiei pot face tot felul de gesturi insolite, unele chiar indecente, care impresionează şi şochează. Pentru ei acum contează doar aventura.

Situaţia descrisă îi favorizează pe băraţi, nu şi pe femeile Vărsător care, prin recurgenrea la aceste manifestări pot fi privite depreciativ.

Tot pentru Vărsători există posibilitatea unei munci asidue depuse pentru a primi bani. Dacă au împrumutat bani, va fie nevoie să se certe sau chair să apeleze la justiţie pentru a-i recupera.

PEŞTI

Peştii sunt sub incidenţa problemelor conjugale, parteneriale şi contractuale. Nu se acceptă argumente, nu se acceptă supoziţii. Peştii sunt radicali şi, de aceea, nu mai sunt uşor de dus de nas şi de păcălit ca altă dată.

Pe 18 iunie, nativii acestei zodii fac numai ce vor, fără să le pese de ceilalţi şi se vor complace în postura de persoană care nu cedează. Venus le aduce noroc la locul de muncă, sau chiar un nou serviciu, mult mai bun.

Tot Venus le dă mai mult tonus, mai multă tărie fizică şi posibilitatea de a rezista la stres. Mulţumirea sufletească este cel mai bun remediu pentru Peşti.
Se întrevăd, de asemenea, drumuri legate de casă, negocieri, mutări, închirieri sau chiar evacuări.

Pentru nativii zodiei pot să apară bani din senin sau li se pot face propuneri extraordinare care, până la 15 august, trebuie acceptate necondiţionat.
Nu renunţaţi la nimic; nu se ştie de unde vine norocul, este recomandarea astrologului.
 
Sursa: www.evz.ro

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #78 : Marți, 03 August 2010, 08:07 »
Am gasit ceva intresant pentru domnii de pe acest forum, asa ca ii invit sa se delecteze si distreze cu urmatoarele randuri! ;D

Astrologie: Zodiacul arab si barbatii

In zodiacul arab, zodiile poarta denumiri de arme. Aceste arme sunt clasificate in 3 catogorii, in functie de caracteristicile lor si modul in care erau folosite in lupta.

Prima categorie este cea a armelor scurte: Briceagul (nativii nascuti in intervalul 23 august - 22 septembrie), Pumnalul (nativii nascuti in intervalul 21 martie - 20 aprilie ), Cutitul (22 iunie - 22 iulie) si Pumnanul arabesc (23 octombrie - 21 noiembrie).

Barbatii nascuti in aceste patru zodii sunt curajosi si indrazneti, insa uneori pot sa fie brutali. In preajma lor femeile savureaza emotii intense, variate, o combinatie de pasiune si neliniste. Uneori pot fi sinceri pana la brutalitate, motiv pentru care va trebui sa fie acceptati asa cum sunt. Nu le place sa faca deloc compromisuri, fiind firi incapatanate care se conduc dupa propriile lor impusuri.

Barbatul nascut in zodia Briceag (intervalul 23 august - 22 septembrie) este natural, detasat si priveste viata cu simplitate. Tinde sa fie rebel fata de principii, constrangeri, valori traditionale precum si fata de autoritati. In relatia de cuplu are nevoie de multa libertate. Este un nesupus si are un orgoliu foarte mare. O atentie importanta trebuie acordata prietenilor, caci il pot influenta negativ si sa se creeze astfel conflicte in relatia de cuplu cu partenera.

Barbatul nascut in zodia Pumnal (intervalul 21 martie - 20 aprilie ) este o persoana sincera, directa si cinstita, apreciata in mediul sau social. Munceste mult, se dedica meseriei sale precum si familiei. Va avea multe realizari datorita tenacitatii sale. In dragoste tinde sa fie sentimental si naiv, isi exprima sentimentele sincere. Pentru cei pe care ii iubeste este gata de demonstratii de curaj si sacrificii extreme.



Barbatul nascut in zodia Cutit (intervalul 22 iunie - 22 iulie) este un barbat care stie ce vrea de la viata si de la o femeie. In dragoste precum si in viata este un tactician versat, realist si ambitios. Se implica prufund si cu multa seriozitate intr-o relatie de cuplu. Are tendinte melancolice, insa din fericire este sociabil, mentinand relatii calduroase cu familia, colegii si are multi prieteni. Ii place sa socializeze si sa se distreze, insa cu masura, evitand tot ce inseamna pericol si experiente noncomformiste.

Barbatul nascut in zodia Pumnal arabesc (intervalul 23 octombrie - 21 noiembrie) este un barbat cu o personalitate puternica. Are ambitii mari in viata, multe dorinte si lupta cu tenacitate sa isi realizeze planurile. Simtul sau pentru afaceri este unul deosebit. Poate deveni rebel daca intampina multe dezamagiri sau blocaje. In dragoste este un tip plin de pasiune si optimist, insa nelinistit, mereu in cautare de senzatii tari.

A doua categorie este cea a armelor mijlocii: Buzduganul (nativii nascuti in intervalul 21 mai - 21 iunie ), Ghioaga taraneasca (21 aprilie - 20 mai), Toporisca (19 februarie - 20 martie), Lantul (23 septembrie - 22 octombrie).

Barbatii nascuti in aceste patru zodii sunt persoane care cauta sa ajunga intr-o pozitie sociala si profesionala respectabila. Ei isi doresc sa se inteleaga bine cu toate lumea si sa aiba o familie fericita. Sunt dornici de a se autodezvolta, motiv pentru care isi asculta partenera atunci cand ea vine cu o sugestie si sunt gata sa faca diverse compromisuri in relatia de cuplu.

Barbatul nascut in zodia Buzgudan (intervalul 21 mai - 21 iunie) este un tip imprastiat si viata lui este adesea dezordonata. El incearca sa isi gasesca echilibrul si aspira spre dragostea adevarata, insa reuseste sa isi complice singur viata prin diverse flirturi nepotrivite. Sociabil si deschis, are multi prieteni si este placut de toata lumea. Putini vor ajunge insa sa il cunoasca cu adevarat. In general, ia greu decizii.

Barbatul nascut in zodia Ghioaga taraneasca (intervalul 21 aprilie - 20 mai) este o persoana amabila si calma, insa atunci cand se infurie, devine de temut. El obisnuieste sa ia viata asa cum este, fara sa complice lucrurile. Un prieten loial si bun psiholog, le este mereu alaturi celor din jur. In dragoste, se teme sa riste si cerceteaza bine inainte de a lua initiativa. Cauta si ofera sentimente sincere, se implica cu seriozitate in problemele de cuplu.
Barbatul nascut in zodia Toporisca (intervalul 19 februarie - 20 martie) este un barbat cu mari ambitii profesionale, care se foloseste de sarmul sau pentru a urca pe scara ierarhica. Este inzestrat cu calitati multiple, stie sa se inflirteze si se foloseste de oportunitati. In dragoste, ii place sa fie cavaler, sa faca diverse declaratii de dragoste spectaculoase sau cadouri deosebite. Pune accent pe partea sufleteasca.

Barbatul nascut in zodia Lant (intervalul 23 septembrie - 22 octombrie) este o persoana foarte adaptabila, energica si vioaie. Interesat sa faca o impresie buna in societate, va avea grija la aparente si isi va etala calitatile. Este impunator, organizat, istet si de incredere, un cap de familie perfect. Asteapta din partea iubitei sale admiratie sincera, respect si supunere, caz in care isi rasfata partenera.

A treia categorie este cea a armelor lungi: Sabia (nativii nascuti in intervalul 23 iulie - 22 august), Lancea (21 decembrie - 19 ianuarie), Prastia (20 ianuarie - 18 februarie), Arc (22 noiembrie - 20 decembrie).

Barbatii nascuti in aceste patru zodii sunt persoane sofisticate, orgolioase, greu de inteles si de ajuns la sufletul lor. Ei afiseaza in general in societate o superioritate rece si au aere de atotcunoscatori. Detasarea si mandria lor ii face sa fie barbati cuceritori, cu multe admiratoare care incearca sa ajunga in apropierea lor. Isi ofera greu inima, doar unei singure persoane. In relatia de cuplu, vor dori mereu sa conduca.

Barbatul nascut in zodia Sabie (intervalul 23 iulie - 22 august) este un tip ordonat, manierat si generos, condus de principii puternice in viata. Are o cultura bogata, insa tinde sa fie rigid in modul de gandire. La locul de munca este respectat si stimat. In dragoste este generos, gata de sacrificii, ofera multa iubire. Are nevoie ca partenera sa ii respecte principiile de viata. Este atras de femeile feminine, care cer protectie.

Barbatul nascut in zodia Lance (intervalul 21 decembrie - 19 ianuarie) este un tip inteligent si versat, stie sa intoarca orice situatie in favoarea lui. Ambitios, adesea este autodidact, dornic de a se autoperfectiona intr-un anumit domeniu. Pare in general serios si distant, insa are simtul umorului. In dragoste, nu isi dezvaluie niciodata in totalitate sentimentele, deoarece ii este frica sa nu devina vulnerabil. Este insa foarte atasat de iubita lui.
Barbatul nascut in zodia Prastie (intervalul 20 ianuarie - 18 februarie) este o persoana idealista si visatoare, care tinde sa filozofeze mult asupra diverselor teme. Dispune de creativitate si vede lumea cu ochii unui artist sau inventator. Noncomformist, este adesea un singuratic. Cu toate acestea, are o nevoie imensa de dragoste si de o partenera de incredere. Este sensibil, romantic si senzual.

Barbatul nascut in zodia Arc (intervalul 22 noiembrie - 20 decembrie) este un tip inteligent, chiar intelept, care obisnuieste sa dea sfaturi foarte bune celor din jur. Are un caracter puternic si meditativ, munceste mult. Are tendita de a fi ironic, cu toate acestea este o persoana placuta si admirata. Se indragosteste rar, are sentimente profunde, insa este temperat, se fereste de declaratii de dragoste zgomotoase si de pasiuni puternice.

Sursa:www.kudika.ro


marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #79 : Miercuri, 06 Octombrie 2010, 12:16 »
HOROSCOP 6 OCT.

Berbec

In dragoste vei fi privilegiat(a) de stabilitate si intelegere. Astazi poti fi pe aceeasi lungime de unda cu toti membrii familiei tale. Din punct de vedere material, va trebui sa iei unele decizii: sa abordezi o actiune (afacere) indrazneata, care presupune unele riscuri, sau din contra sa mizezi pe securitate si sa faci investitii pe termen lung. Se simte duplicitate in aer, de aceea fii precaut(a) in relatiile sociale, cu prietenii, dar si in relatiile profesionale. Somnul poate fi agitat, de aceea nu agrava aceasta situatie cu mese copioase sau prea bogate in grasimi.

Taur

Incearca sa fii modest(a), flexibil(a) si tolerant(a) in relatii, astfel vei putea evita conflictele. Lasa-i partenerului tau mai multa libertate pentru ca posesivitatea ta il sufoca. Tot ceea ce ai construit in aceasta perioada se va dovedi util viitorului tau. Nu te teme sa faci un pas dificil, pentru ca vei avea tot sprijinul astrelor. Este posibil ca ficatul tau sa aibe unele disfunctii, ceea ce iti va provoca sensibilitate marita la frig. Imbraca-te mai gros, fa exercitii si bea multe ceaiuri fierbinti din cand in cand.

Gemeni

Renunta la dorinta ta nerezonabila de a cheltui. Mai bine investeste-ti banii pentru a-ti asigura viitorul. Este posibil ca astazi sa nu te poti controla in totalitate, asa ca va trebui sa faci uz de principiile tale bine stabilite si sa nu faci nimic neobisnuit. S-ar putea sa intervina schimbari importante in relatia ta de dragoste, care oricum se vor dovedi pozitive. Organismul tau va avea nevoie de mai multa vitalitate si echilibru, de aceea mananca germeni de grau pentru ca au numeroase oligoelemente si vitamine, care pot indeplini perfect aceasta nevoie. Gandeste-te la acest lucru cand te duci la cumparaturi.

Rac

La locul de munca vei reusi sa-ti folosesti mai bine talentele diplomatice si abilitatile tale de a relationa cu oamenii. Trebuie sa-ti platesti cat de repede taxele, amenzile, facturile si datoriile. Stai departe de discutiile furtunoase si fereste-te de relatiile conflictuale. Gandeste-te mai mult la prietenii si prietenele tale, pentru ca iti pot fi de ajutor facilitandu-ti indeplinirea diverselor sarcini si obligatii. In timpul acestei zile iti poti consolida relatia afectiva. Ceva probleme dermatologice, iar excesele de zahar iti pot creste aceste riscuri.

Leu

Sunt sanse mari sa-ti faci prieteni interesanti sau sa ai aventuri amoroase pline de pasiune. E de asteptat ca, de data aceasta, banii pe care ii astepti de obicei in aceasta perioada sa intarzie. Dorinta ta de a reusi in cariera va fi foarte mult favorizata de influentele astrale. Consolideaza-ti realizarile de pana acum si nu te angaja la tot felul de sarcini, mai mult decat este necesar, altminteri viata ta de zi cu zi nu va mai avea nimic placut. Daca vrei sa te simti cu adevarat intr-o forma buna, scoate-ti din minte toate resentimentele, toate ideile de razbunare si toate gandurile negative.

Fecioara

Relatiile tale de prietenie se vor dovedi utile in multe privinte. Te vei bucura de o relatie privilegiata cu copiii tai, daca ai, sau cu persoanele mai tinere, in general. Profita de aceasta situatie si rezolva o problema personala sau legata de scoala sau de viata, care ii tulbura. Incearca sa fi mai flexibil(a), mai tolerant(a) si intelegator (intelegatoare), in asa fel incat sa pastrezi armonia si stabilitatea din viata de cuplu. Poti avea posibilitatea sa negociezi puncte importante din activitatea ta profesionala si obtii unele avantaje. Este posibil ca astazi organismul tau sa fie putin slabit.

Balanta

Acorda ajutor prietenilor care au nevoie de el. Este posibil sa ai unele probleme de sanatate cauzate de oboseala nervoasa pentru ca esti suprasolicitat(a), de aceea ia fosfor si magneziu si, mai presus de orice, invata sa te relaxezi si sa te odihnesti. Influentele astrale te vor ajuta sa-ti aduci cateva visuri ai la o forma concreta, dar si directionarea catre succes a unor proiecte pe care le-ai considerat irealizabile. Nu fi prea patimas(a) in exprimarea opiniilor tale, pentru ca modestia se rasplateste. In activitatea profesionala, notorietatea si prestigiul tau vor fi in ascensiune.

Scorpion

Nu crede tot ceea ce diverse persoane iti spun si fereste-te de promisiunile frumoase. Persoanele mai tinere din anturajul tau vor avea nevoie de un sfat bun. Intensitatea relatiilor amoroase are sanse sa creasca. Aceasta zi iti poate aduce o intalnire importanta sau o noua si pasionala relatie de dragoste. Acorda prioritate libertatii. S-ar putea sa ai constrangeri de toate felurile. Intalnirile cu prietenii vor fi vesele. In activitatea ta profesionala, este posibil sa te confrunti cu o evolutie rapida a situatiei din prezent si va depinde numai de tine sa te poti adapta.

Sagetator

Fii o furnica mai degraba, decat un greier si profita de influentele planetare bune care iti pot lumina aceasta zi si gandeste-te sa faci investitii sigure care iti vor consolida viitorul material. Va trebui sa arati mai multa diplomatie, altfel exista riscul aparitiei unor conflicte sau despartiri. Vitalitatea organismului tau este intr-o usoara scadere, de aceea trebuie sa ai mai mare grija de tine si evita suprasolicitarea. La locul de munca, simtul responsabilitatii tale va fi apreciat de ceilalti. Relatiile cu persoanele mai tinere pot fi destul de tensionate. Fereste-te de imaginatia ta si dovedeste-ti bunul simt.

Capricorn

Starea materiala ar trebui sa fie buna si te pot baza pe intuitia ta in acest domeniu. Starea sanatatii tale va fi satisfacatoare daca iti vei cruta nervii. Relatii furtunoase cu fratele, sora sau cu un verisor de-al tau. Stabilitatea vietii de cuplu poate fi zdruncinata de cateva mici indiscretii ale partenerului sau partenerei tale, indiscretii pe care le vei gasi destul de greu de suportat. Incearca sa fi mai tolerant(a), pe cat posibil. Fa-ti treburile cat poti de repede, pentru ca ai posibilitatea sa obtii promovarea la care ai visat de ceva vreme

Varsator

Influentele astrale de astazi iti vor amplifica impulsurilor tale generoase. Ai grija, acestea se pot intoarce impotriva ta si iti pot pune in pericol relatiile, daca iti pierzi simtul cumpatarii. Poti fi foarte fermecator (fermecatoare) si iti vei putea duce de nas intreaga familie si chiar anturajul profesional. Daca esti in cautarea sufletului pereche ai sanse bune ca astazi sa il gasesti. Daca vei avea un sentiment de singuratate, iesi din casa si incearca sa cunosti persoane care impartasesc aceleasi gusturi ca si tine sau du-te in cluburi unde poti cunoaste oameni noi. Exista riscul aparitiei durerilor de spate.

Pesti

In ceea ce priveste munca ta, circumstantele iti vor permite sa avansezi cu pasi mari, de aceea ai grija la persoanele invidioase. Este o perioada propice pentru reconciliere dupa o disputa. Trebuie sa incerci sa te ocupi de afaceri importante si sa faci tranzactii financiare ceva mai ample decat ca de obicei, cat mai repede posibil. Curand dupa aceea iti poti pierde simtul realitatii si exista riscul sa pierzi foarte mult. Schimbari importante ar putea avea loc in viata ta sentimentala, de aceea nu-ti pierde ratiunea. In ciuda numeroaselor ocupatii, nu neglija exercitiile fizice.

luciamanta

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #80 : Miercuri, 06 Octombrie 2010, 14:13 »
Interesant, Marcutza. Multumim!

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #81 : Joi, 16 Decembrie 2010, 07:43 »
Sa ne distram un pic citind despre ce ne asteapta in anul 2011!

Horoscop numerologic pentru 2011
Ce va aduce 2011 in destinul tau?



Doresti sa afli care sunt principalele previziuni numerologice pentru anul care va veni?

Facand un mic calcul (trebuie doar sa calculezi care este numarul tau reprezentativ!), poti afla imediat.

Calculul numarului reprezentativ:
Se aduna ziua in care te-ai nascut cu luna in care te-ai nascut si cu anul ale carui previziuni vrei sa le afli pana cand se obtine un rezultat reprezentat de o singura cifra.
Spre ex., o persoana nascuta in data de 5 decembrie care doreste sa afle cum o va influenta personal anul 2011 va efectua calculul in modul urmator:
aduna 5 (ziua nasterii) cu 12 (luna nasterii -decembrie) si cu 2011 (anul pe care il are in vedere).
5+12+2011 = 5+1+2+2+0+1+1 =12. 12= 1+2 = 3.
Aceasta persoana are numarul reprezentativ 3 si isi va regasi previziunile numerologice la numarul 3.

In opinia anumitor experti numerologici, 2011 este echivalentul Anului Universal 4 (2+0+1+1), in timp ce in opinia altora 2011 este o expresie a Anului Universal 13 (conform sistemului numerologic pitagoreic, anumite numere precum 11 sau 22 se deosebesc de restul numerelor in sensul in care beneficiaza de un tratament preferential, neputand fi adunate sau reduse – 2011 =2+1). Prin urmare, 13 cere schimbarea, progresul si indeamna la revolutie, in timp ce 4 aduce o viziune mai optimista si mai realista a viitorului. Noi vom avea insa in vedere prima varianta. Printre cuvintele cheie care definesc anul 2011 se numara: Angajament, Pragmatism si Tenacitate. Multi care sunt stapani pe tehnica procrastinarii se vor vedea nevoiti sa planifice, sa actioneze, sa traseze planuri de actiuni. Pentru o mai mare acuratete, te invitam sa citesti previziunile numerologice ale numarului tau reprezentativ:

2011 pentru Numarul 1 – 2011 aduce pentru cei nascuti sub semnul cifrei 1 Responsabilitate, Inceputuri, dar si mai multa putere de munca. Este important sa-ti pastrezi optimismul si gandirea pozitiva in primele 5 luni ale anului caci nu vei avea decat de castigat de pe urma lor. Te vor aduce mai aproape de ceea ce iti doresti si te vor invata sa infrunti nedreptatile si criticismul. De asemenea, anul 2011 va fi un an excelent pentru studiul individual. Daca te gandesti sa te reorientezi profesional sau sa urmezi un master, cursuri de specializare sau aprofundare, acum este momentul oportun. In ceea ce priveste relatiile de iubire, acestea trec printr-un proces subtil de transformare care va fi urmat de o decizie majora: casatoria, mutatul impreuna sau planificarea unui copil. Pentru cei singuri, 2011 este o lectie de viata. Din multele oportunitati care le apar in cale, vor trebui sa se rezume la una singura si sa aleaga pe cineva. Deciziile emotionale nu sunt niciodata usoare!




2011 pentru Numarul 2 - Anul 2011 aduce pentru cei al caror numar reprezentativ este 2 Consiliere, Indrumare, Capacitatea de a beneficia de sprijinul si ajutorul care li se ofera. Pentru aceste persoane, 2011 reprezinta al treilea an din ciclul celor 9 ani si de aceea este important sa dea dovada de tact si diplomatie in relatiile care se stabilesc pe plan profesional. Ratiunea si cumpatarea sunt cuvintele cheie in functie de care ar trebui sa-ti orientezi multe dintre actiunile si deciziile tale. Chiar daca vei avea de infruntat o oarecare ostilitate din partea partenerului de viata in primul sfert al anului, odata cu lunile de vara te vei bucura de o intelegere deplina. Comunicarea se va realiza cu usurinta mai ales in cuplurile stabile sau in cele casatorite. Cei singuri trebuie sa se astepte la surprize de proportii pe plan sentimental. Ofertele de reconciliere cu un fost partener nu sunt deloc excluse! Horoscop numerologic pentru 2011: Ce va aduce 2011 in destinul tau?

2011 pentru Numarul 3 - 2011 aduce pentru cei nascuti sub influenta cifrei 3 Maturizare si Sudarea legaturilor emotionale cu cei dragi. Chiar daca va fi un an precipitat si presarat cu destul de multe evenimente, iti va oferi sansa de a creste in proprii ochi si de a-ti afirma identitatea. Viata personala este favorizata, iar legatura emotionala cu partenerul de viata este aprofundata si dusa catre un nivel superior. Calatoriile in strainatate promit revigorare sufleteasca pentru cei singuri, dar si posibilitatea de a-si cunoaste sufletul pereche.

Anumite dificultati vor aparea pe plan profesional. Concentreaza-te si nu exagera cu increderea in tine. Anumite planuri pe care le-ai pus cap la cap in 2010 nu se vor realiza de la sine. 2011 nu iti lasa prea mult timp de gandire si nici nu este anul potrivit pentru nehotarare si ezitare. Este momentul sa fii transanta si sa iei decizii. Trebuie sa afli sigur ceea ce iti doresti de la tine ca sa stii ce vor ceilalti de la tine. In primavara, deciziile si telurile tale trebuie deja formulate si aruncate pe campul de bataie. De ce? Pentru ca in vara sa te bucuri de o perioada linistita din punct de vedere emotional si sa savurezi aprecierea din familie si cea de pe plan social.




2011 pentru Numarul 4 - Pentru cei aflati sub semnul numarului 4, 2011 poate fi considerat un an al norocului si al reusitei. Determinarea si ambitia care te caracterizeaza, ajutate de un concurs de imprejurari favorabile, te vor propulsa direct spre implinirea visurilor si a ambitiilor tale. Multi dintre cei care ti-au pus piedici in realizarea ta profesionala sau au avut anumite reticente in a-ti recunoaste meritele se vor vedea pusi in postura de a-si marturisi greseala. Financiar, situatia nu se va schimba radical in 2011, insa urcusuri si coborasuri vor fi.

Nu te astepta sa primesti o mostenire fabuloasa care sa-ti schimbe viata peste noapet. O imbunatitire vizibila va fi adusa de ultimele patru luni ale anului. Nu este recomandat sa iei decizii pripite in luniile de primavara, iar daca vei trece prin perioade mai dificile, cere sfatul acelor persoane care au o experienta mai solida decat a ta. De asemenea, persoanele singure isi vor gasi un partener. Cele implicate intr-o relatie vor trebui sa investeasca mai mult pentru a mentine armonia si echilibrul in cuplu. Horoscop numerologic pentru 2011: Ce va aduce 2011 in destinul tau?

2011 pentru Numarul 5 - In 2011, numarul 5 va aduce celor nascuti sub influenta lui Experienta, Tatonari si Motivatie. Relatiile cu cei din jur sunt cele care iti vor da prilejul de a cauta noi modalitati de a-ti regasi echilibrul. Anumite legaturi mai vechi pe care vei fi nevoita sa le rupi vor determina confruntarea ta cu anumite pierderi, separari si neintelegeri. Te vor afecta intr-o oarecare masura, insa nu este cazul sa faci din ele un capat de tara. Anul 2011 aduce innoire, entuziasm, calatorii, dar si relatii noi. Descoperindu-le treptat, te vei redescoperi si pe tine!

Cheltuieli neprevazute ce tin de camin vor aparea cu precadere la jumatatea anului. De asemenea, nu va fi indicat sa apelezi la imprumuturi, ci sa gestionezi intr-o maniera cat mai eficienta ceea ce ai. Precautia si cumpatarea vor fi esentiale pentru a atinge nivelul de siguranta financiara pe care ti-l doresti. Spre mijlocul anului, situatia ta se redreseaza din toate punctele de vedere. Pe plan profesional, modestia trebuie lasata deoparte. Este timpul sa-ti faci cunoscuta valoarea si sa demonstrezi ceea ce poti. Poti ENORM in 2011!

2011 pentru Numarul 6 - 2011 este pentru cei al caror destin este influentat de numarul 6 un an bun pentru a-si aduna fortele si a se mobiliza. 2011 va fi un an mediu, fara schimbari dramatice sau radicale si le va pune la bataie Perseverenta si Rabdarea. Incetul cu incetul, luna cu luna, teoriile lor idealiste se muta rapid in zona planurilor concretizabile. In 2011, sunt sanse mari de a achizitiona o noua locuinta, o proprietate, o masina sau de a face calatoria visurilor voastre. De asemenea, exista sanse mari pentru a face o schimbare pozitiva la locul de munca (o promovare sau o marire substantiala de salariu) , chiar daca la inceputul anului veti fi nevoiti sa munciti de doua ori mai mult decat inainte.

Veti cunoaste persoane noi care va vor schimba modul de gandire si va vor introduce in lumea unor noi oportunitati. Stabilitatea legaturilor emotionale cu persoana iubita va fi o prioritate pentru voi anul acesta. 2011 este un an decisiv din acest punct de vedere. Va fi o punte catre pasul cel mare. Noi inceputuri amoroase sunt posibile pentru persoanele singure in al doilea trimestru al anului.

2011 pentru Numarul 7 – 2011 va fi pentru cei influentati de numarul 7 un an al Energiei si al Entuziasmului. Este anul in care trebuie sa mergi mai departe cu indrazneala, sa profiti de calitatile tale punandu-le in valoare si sa iti ascuti armele cu care pornesti la bataie in cautarea fericirii. Pe plan profesional, succesul va fi echivalent cu munca in exces. Trebuie sa te tii departe de stres si de tensiunea nervoasa. Evita sa te concentrezi asupra detaliilor care nu merita prea multa atentie. Pe plan emotional, in primele patru luni, 2011 iti va impune anumite incetiniri si limite, insa fericirea alaturi de partener va depinde intr-o mare masura de abilitatea ta de a genera momente de tandrete si pasiune. Ti se va reprosa ca esti posesiva si ca acceleri lucrurile in loc sa le lasi sa decurga dupa mersul lor obisnuit. Castiguri neasteptate pot aparea in prima parte a anului si este important sa le directionezi chibzuit in domeniile in care s-au inregistrat minusuri in 2010.

2011 pentru Numarul 8 - 2011 aduce pentru acesti nativi o cantitate semnificativa de Optimism si Pozitivism si presupune o continuitate a planurilor si a actiunilor initiate in 2010. Pe plan profesional, te vei confrunta cu situatii in care vei fi nevoita fie sa faci compromisuri majore si deloc in concordanta cu principiile tale, fie sa iei atitudine si sa iti sustii pledoaria cu argumente solide. Cum spuneam: 2011 inseamna ATITUDINEA POTRIVITA! De asemenea, pe plan sentimental, in ciuda unor mici divergente si accese de gelozie, 2011 este echivalent cu sentimentul de satisfactie si implinire. Relatiile de iubire vor fi esentiale si revelatorii in 2011. Devin sursa de putere si energie, refugiul celor care se confrunta cu situatii dificile precum imbolnavirea unei persoane din familie sau acuzatii nedrepte si nefondate. Cei singuri cunosc o dragoste care, indiferent daca se va dovedi temporara sau de lunga durata, le va schimba radical viata. Indiferent de problemele financiare care iti vor da anumite batai de cap, reusesti sa te echilibrezi.

2011 pentru Numarul 9 - 2011 este ca o furtuna de bune si rele pentru cei aflati sub semnul acestei cifre. Influenta lui 9 este covarsitoare pentru anul 2011. 2011 inseamna Independenta si Libertatea. Independenta ii striga pe acesti nativi. Libertatea ii atrage. Tentati sa actioneze si sa ia decizii sub impetuozitatea acestor doua necesitati, multi din nativii acestei cifre iau decizii radicale. Aceste decizii vor fi diferite din cauza ca multi percep in mod diferit notiunea de libertate. Sub o forma sau alta insa, toti se grabesc sa o gaseasca. Pentru unii, va determina despartiri subite in relatii lungi si stabile. Pentru altii, va favoriza realizarea unor casatorii neasteptate. Pentru unii, nu este recomandata asumarea riscurilor. Pentru altii, asumarea riscurilor va inseamna biletul de trecere catre o viata noua. Indiferent de categoria in care va incadrati, un sfat pentru voi toti: aveti mare grija cu banii! Evitati speculatiile pe plan financiar si nu faceti risipe. Nu va aruncati cu capul inainte! Chiar daca sunteti tentati sa prezentati demisia pe masa sefului, nu o faceti daca nu sunteti siguri ca o faceti pentru recompense lucrative si satisfactii morale.

La adunare corespun pentru anul 2011 numarului 7. Voi?
 ;D ;D ;D ;D


Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #82 : Marți, 18 Ianuarie 2011, 14:29 »

        Acest horoscop haios si usor rautacios este un horoscop mai degraba funny. In sensul ca iti prezinta o alta latura a personalitatii tale, decat ce gasesti in horoscoapele traditionale. O latura adevarata, chiar daca usor amuzanta. De-aia-i si zice horoscop haios si usor rautacios, pentru ca datele de aici ar putea sa te enerveze un pic dar in acelasi timp sa te amuze.
BERBEC (21.03-20.04)

        Planeta dominanta: Marte, planeta încapatanarii si încaierarilor.
        Animalul sacru: barzaunul

        Personalitate: Berbecul guverneaza capul, drept pentru care Berbecii sunt experti în a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul si a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar si când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie si initiativa, sunt atât de grabiti si de ocupati, încât nu au timp sa gândeasca. Cu toate astea, în întelepciunea lor nemarginita, stiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalti. Nimeni n-are voie sa-i contrazica, în timp ce ei îsi pastreaza dreptul inalienabil de a contrazice pe toata lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauza au mereu fel de fel de vânatai, arsuri sau taieturi si sunt clienti fideli ai service-urilor si asigurarilor auto. Cea mai mare afacere a vietii lor este sexul, pe care-l practica numai din dragoste, chiar daca dragostea respectiva nu dureaza decât o zi.

        Meseria potrivita: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, spargator de banci.
        Pizza magica: Diavolo.
        Medicamentul norocos: energizantele


  TAUR (21.04-21.05)

        Planeta dominanta: Venus, planeta trandaviei si a lascivitatii,
        Animalul sacru: vaca indiana

        Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate si perseverenta, de fapt doua modalitati de exprimare a lipsei de imaginatie. Universul lui se margineste la ce poate sa vada, sa guste sau sa pipaie. Notiunile complexe îl tulbura profund, iar îndaratnicia lui n-are seaman – daca a apucat într-o directie, asa o tine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic si intelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzitatii, da însa dovada de o apriga viclenie atunci când îsi apara pielea sau vrea sa obtina ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robustete, Taurul ascunde o abominabila lasitate.

        Meseria potrivita: contabil, lautar, coafeza, manechin, pom-star,degustator de maioneza.
        Pizza magica: Rusticana
        Medicamentul norocos: întaritoarele (sexuale)


GEMENI (22.05-21.06)

        Planeta dominanta: Mercur, planeta trancanelii si nevricalelor.
        Animalul sacru: papagalul

        Personalitate: Gemenii sunt isteti si foarte adaptabili, cu alte cuvinte niste oportuniati lipsiti de scrupule. Stapânesc perfect arta comunicarii si pot sa te minta în fata fara sa clipeasca. Sunt dragalasenia întruchipata când vor sa obtina ceva si de-a dreptul sadici când au chef sa se joace cu nervii altora. Sprinteni si îndemânatici, dispar când ti-e lumea mai draga si pot face nevazute diverse obiecte care li se par interesante. Îsi scot din minti sefii si consortii, dar nici unii nu-i dau afara, din cauza ca se pricep sa le spuna bancuri. În dragoste, sunt deschisi tuturor posibilitatilor si ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, în clipele romantice au tendinta de a-si exprima pasiunea uitându-se pe pereti.

        Meseria potrivita: agent de vânzari, scamator, chelner, escroc.
        Pizza magica: Calzone.
        Medicamentul norocos: gargara.


RAC (22.06-22.07)

        Planeta dominanta: Luna, astrul toanelor si nascocirilor.
        Animalul sacru: lipitoarea

        Personalitate: Racul este un profitor nesatul, al carui unic scop în viata e sa care în bârlog tot ce-i pica în mâna. Este mai zgârcit si mai apucator decât tot neamul harciogilor la un loc. Se spune ca ar fi diplomat, dar în realitate manipuleaza pe toata lumea ca sa-si rezolve interesele. Zâmbeste gratios, însira verzi si uscate si joaca tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gura-casca si slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de ratati pe care îi psihanalizeaza sau îi îndoctrineaza cu predici filozofice ori cuvântari patriotice. Îsi iubeste casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereu înapoi… În dragoste este adeptul romantismului siropos si lesinat. Asta, la început, caci mai devreme sau mai târziu va scoate la bataie un nimicitor arsenal de tocare marunta a nervilor: toane, nazuri, îmbufnari, bombaneli, banuieli, accese masochiste si santaje sentimentale.

        Meseria potrivita: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, camatar, pitic de gradina.
        Pizza magica: Quattro formaggi.
        Medicamentul norocos: alcoolul

LEU (23.07-22.08)

        Planeta dominanta: Soarele, astrul egoismului si îngâmfarii.
        Animalul sacru: pupaza

        Personalitate: Leul este un lider înnascut si, ca toti liderii, se înalta strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simt decât el. Subordonatii îi acorda respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maxima placere. Ambitie! ca nimeni altul. considera ca a atins pozitia cuvenita doar atunci cân nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizita. Se iubeste atât de mult pe sine încât îsi pupa oglinda de câte ori se crede singur. Este asa de obsedat de onoruri ca, daca primeste o cupa la campionatul de sotron, e în stare sa umble cu ea atârnata la gât, sa vada lumea cât de grozav este. Atrage atentia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie arunca cu banii în toate partile, fie poarta o arma. Pozeaza tot timpul, doarme pe stânga fiindca profilul drept îl avantajeaza mai mult si arata cu degetul mijlociu ca sa-si expuna mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflacarat ca un furnal si la fel de discret o trompeta cu amplificator.

        Meseria potrivita: împarat, sef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
        Pizza magica: Quattro stagioni.
        Medicamentul norocos: toxina botulinica.


FECIOARA (23.08-22.09)

        Planeta dominanta: Mercur, planeta trancanelii si a isteriilor.
        Animalul sacru: ciocanitoarea

        Personalitate: Zodiacele critica spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situatie critica. Cum, pe deasupra, fecioara mai e si metodica punctuala si perfectionista, sfârsesc prin a-i scoate pe toti din pepeni. Obsedata de igiena, detalii si clasificari, este capabila sa caute bacteriile cu lupa, sa frece dusumelele periuta sau sa puna rufele în masina de spalat nu doar pe culori, ci si ordine crescatoare si alfabetica. Miroase enervant de curat, ceea ce leaga spiritual de cânii si pisicile din cartier. Fecioara este o fana a listelor, tabelelor si regulamentelor pe punele subpuncte, care, în loc sa-i simplifice, îi încâlcesc teribil existenta. Scurt, orice fecioara veritabila este: 1. mereu ocupata cu o mie de nimicuri sau sa-si bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicara; 3. ipohondra: 4.cicalitoare: 5. carpanoasa: 6. maniaca: 7. absolut necesara (din pacate). În dragoste, are caldura unei frapiere si fantezia unui birocrat.

        Meseria potrivita: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsectie, sora medicala (sau frate)..
        Pizza magica: funghi.
        Medicamentul norocos: toate, fara exceptie


BALANTA (23..09-22.10)


        Planeta dominanta: Venus, planeta trândaviei si lascivitatii.
        Animalul sacru: bibilica

        Personalitate: Balanta are certe înclinatii intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, si un înalt simt artistic, reflectat în flerul cu care-si asorteaza pantofii cu lenjeria. Plina de gratie si eleganta, umbla cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la orice încalcare a etichetei. Se zice ca adora confortul si armonia, ceea ce în traducere libera înseamna ca este lenesa si n-are principii ferme. Despre Balanta se mai spune ca este o buna colaboratoare si sfatuitoare: în orice problema, expune câteva zeci de solutii, ca apoi sa-l lase pe celalalt sa decida. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în masura sa comenteze ar fi psihiatrul care o trateaza. În lipsa lui, se accepta si marturiile apropiatilor, adânc îngrijorati de viteza cu care-si schimba parerile si de costurile marite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimata. Cel mai de seama lucru din viata ei este dragostea, subiect bogat în detalii picante, prea indecente ca sa poata fi relatate.

        Meseria potrivita: agent matrimonial, arbitru, escorta, gigolo, tester de hamace, rentier.
        Pizza magica: Capricciosa.
        Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.


SCORPION (23.10-21.11)

        Planeta dominanta: Pluto, planeta obsesiilor si paranoiei.
        Animalul sacru: vipera

        Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conserva, dramele si ghinioanele. Are emotii intense, idei fixe si puterea de a deochea.. Este atât de încordat, încât da impresia ca sufera, iar încordarea lui face sa se defecteze obiectele din jur. Chiar si cei apropiati sunt profund afectati, de unde si bafta pe care o are la mosteniri. Stie ce vrea, dar cauta sa obtina totul pe cai ocolite. E genul care mai bine îsi otraveste dusmanul decât sa-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi si conspiratii. Asta nu-l împiedica sa umble cu fitile si sa-i manipuleze pe ceilalti. Îi considera prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere în el, fiindca stiu ca n-are mama, tata sau scrupule, si ataca subversiv, sub centura. În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos si posesiv, care-si scoate din minti perechea cu banuielile si cu gusturile lui anormale.

        Meseria potrivita: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânator de fantome.
        Pizza magica: Siciliana.
        Medicamentul norocos: extractul de matraguna.


SAGETATOR (22.11-21.12)

        Planeta dominanta: Jupiter, planeta exceselor si a glumelor proaste.
        Animalul sacru: grangurul

        Personalitate: Sagetatorul este un inconstient optimist, a carui specialitate este datul cu bâta în balta: scoate perle dupa perle cu un aer de savant atotstiutor, face glume proaste si râde fara rost. Este un snob care-si poarta hainele cu etichetele pe-afara si se lauda cu vedetele de teleshopping pe care le frecventeaza. Promite marea cu sarea, dar când trebuie sa-si tina promisiunile este lovit de amnezie. Adora masinile, pe care le conduce cu placere si cu mare viteza, în cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindca se crede cel mai tare, se baga în bucluc si trece razant pe lânga dezastre. Scapa însa cu bine, caci beneficiaza de clauza berzei chioare, care i-a fost acordata pentru a nu ramâne zodia cuI doar cu 11 zodii. Când se îndragosteste, iubeste cu foc, din toata inima.. Problema e ca, având o inima foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-un ventricul teribil de aglomerat.

        Meseria potrivita: parlamentar, sociolog, pocherist, parasutist, turist.
        Pizza magica: Hawaiana.
        Medicamentul norocos: laxativele.


CAPRICORN (22.12-20.01)

        Planeta dominanta: Saturn, planeta parvenirii si anchilozarii.
        Animalul sacru: catârul

        Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie sa ajunga în motul ierarhiei si-si urmareste interesele cu îndârjire de buldog. Perseverenta cu care merge pe drumul stabilit arata ca de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viata. Încapatânarea lui este monumentala – mai mare ca a Berbecului si a Taurului, care sunt, totusi, niste vietati relativ normale. Si la capitolul rezistenta sta bine – în cazul unui cataclism planetar s-ar numara printre putinii supravietuitori, alaturi de sobolani si insecte. Grozav de suspicios si sigur ca nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn daca nu controleaza totul. Detine un stoc impresionant de temeri si complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi sa si le mascheze. De aici, o permanenta încordare, care-i da aerul cuiva care a înghitit o coada de cazma … fiind din cale-afara de plictisitor, îsi gaseste greu o pereche care sa-l suporte. Singurul care îl tolereaza este alt Capricorn.

        Meseria potrivita: în asigurari, IT, liftier, calugar, paznic.
        Pizza magica: Margherita
        Medicament norocos: antidepresivele.


VARSATOR (21.01-19.02)

        Planeta dominanta: Uranus, planeta convulsiilor si ciudateniilor.
        Animalul sacru: ornitorincul

        Personalitate: Varsatorii sunt cele mai ciudate fiinte de pe Terra, ceea ce explica frecventa marita cu care sunt rapiti de martieni. Nu se stie totusi daca acestia îi selecteaza doar pentru a le studia anomaliile sau fiindca îi considera o specie înrudita. Oricum, este ceva în neregula cu ei, deoarece au idei stranii, reactii imprevizibile si fac totul pe dos fata de restul omenirii. Se spune ca sunt deschisi la nou, le place sa experimenteze si au o fire independenta. Asta înseamna ca dau banii pe prostii de care n-a mai auzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase si îi doare în cot de parerea celorlalti. În plus, sunt deosebit de agitati, ceea ce nu este bine, caci excesul de energie le permite sa-si puna în practica proiectele utopice si initiativele anarhiste. Prietenii îi suporta maximum doua ore, iar rudele lor migreaza în alte cartiere. Cât despre dragoste, Varsatorilor nu le este prea clar ce înseamna … !

        Meseria potrivita: futurolog, revolutionar, guru, vânzator de gogosi.
        Pizza magica: Napoletana.
        Medicamentul norocos: sedativele.


PESTI (20.02-20.03)

        Planeta dominanta: Neptun, planeta confuziei si dependentelor.
        Animalul sacru: balena

        Personalitate: Pestii sunt niste vietuitoare blânde si buimace, care cred tot ce le îndruga primul venit. În capul lor este un talmes-balmes de impresii si intuitii, ce face imposibila o activitate neuronala decenta. Fiind incapabili sa emita vreun argument logic, au devenit la rândul lor experti în abureala si îmbrobodire. Se spune ca sunt creativi si talentati, ceea ce înseamna ca productiile lor îi turmenteaza atât de tare pe ceilalti, încât le anihileaza puterea de discernamânt.. Foarte sociabili din fire, se înteleg de minune cu animalele, handicapatii, delincventii si spiridusii de casa. Misterele si superstitiile exercita asupra lor o mare fascinatie: admira grozav iscusinta cu care îsi apara intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afara îsi îmbraca plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctiva este enorma capacitate de a iubi. Pestii se îndragostesc total si iremediabil de cine nu trebuie, când nu trebuie sau … de câte persoane nu trebuie!

        Meseria potrivita: veterinar, fotograf. curatator de piscine, hipiot, medium, traficant.
        Pizza magica: Tonno.
        Medicamentul norocos: Untura de peste




Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #83 : Joi, 10 Februarie 2011, 08:28 »
Simbolistica zodiacului arab se bazeaza pe arme, fiecarei persoane corespunzandu-i un anumit instrument. In cele ce urmeaza, vei afla mai multe despre caracteristicile zodiei tale, personalitatea si evolutia pe parcursul intregii vieti pe plan personal, profesional sau sentimental.

1. Prastie: 20 ianuarie – 18 februarie

Idealiste, sensibile si emotive, persoanele nascute in aceasta perioada simt permanent nevoia de a fi inconjurate de familie sau prieteni. Au un spirit al imaginatiei foarte bine dezvoltat si incearca sa isi depaseasca latura intelectuala prin activitati dificile, care necesita multa energie. Uneori sunt destul de traditionaliste, parand fixiste si demodate in gandire.

Loiale in relatii, au nevoie de parteneri devotati si afectivi, care sa le fie nu doar iubiti, ci si cei mai buni prieteni. Pentru ele increderea reciproca si intelegerea reprezinta cheia catre o relatie perfecta.

2. Toporisca: 19 februarie – 20 martie

Simbolurile care marcheaza acest semn sunt generozitatea, intuitia si devotamentul. Nativii sunt firi artistice, cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat, care nu renunta pana cand nu reusesc ceea ce isi propun. Sinceri si directi, au multe cunostiinte, insa putini prieteni. In general sunt foarte sensibili si traditionalisti, dar pot deveni si agresivi sau imprudenti.

In dragoste au nevoie de parteneri stabili si loiali, se indragostesc foarte repede, lasandu-se prada pasiunii si sentimentelor. Sunt persoane sensibile si timide, complet devotate relatiei.

3. Pumnal: 21 martie – 20 aprilie

Foarte comunicativi, amabili si prietenosi, nativii din Pumnal sunt inconjurati de foarte multe persoane. Le place sa fie deschisi si isi exprima punctul de vedere indiferent de parerile celor din jur. Sunt foarte incapatanati si nu se dau niciodata batuti, de cele mai multe ori reusind ceea ce si-au propus.

In dragoste sunt foarte pasionali, aventurosi si impulsivi. Raman intr-o relatie doar cat timp exista seductie si joaca. Daca se plictisesc, devin reci si plictisiti. Sunt foarte impulsivi si neastamparati, insa fideli si dominanti.

4. Ghioaga taraneasca: 21 aprilie – 20 mai

Ceea ce defineste cel mai bine nativii din aceasta zodie este calmul cu care isi urmaresc scopurile. Se concentreaza foarte mult in ceea ce fac si imediat cum primesc o sarcina, se apuca imediat de treaba. Au nevoie permanenta de afectiune si intelegere din partea celor din jur.

Persoane incapatanate, devotate si alintate, au nevoie de parteneri pasionali si fideli, care sa le fie alaturi tot timpul, sa le sprijine si sa le indrume in viata.

5. Buzdugan: 21 mai – 21 iunie

Persoanele nascute sub acest semn sunt firi instabile, pline de ezitari si incertitudini. Desi sunt nesigure in ceea ce fac si au nevoie de indrumare, le place curiozitatea si de aceea se aventureaza in necunoscut. Au nevoie de sustinere morala si se muleaza foarte bine pe situatii sau devin dependente de anumite persoane.

Au nevoie sa primeasca dragoste, insa de cele mai multe ori sunt nesiguri intr-o relatie. Infidelitatea reprezinta o necesitate pentru majoritatea nativilor, acestia iubind aventurile de scurta durata.


6. Cutit: 22 iunie – 22 iulie

Acest semn simbolizeaza sensibilitatea, sentimentalismul si misterul. Persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte emotive, timide si rezervate. Pentru ele stabilitatea conteaza foarte mult, fiind foarte conservatoare si traditionaliste. Familia joaca un rol important in viata lor si se simt legate afectiv de copilarie sau de trecut.

In dragoste, nativii din aceasta zodie trec prin numeroase stari sufletesti: pot fi reci si rational, tandri si sentimentali sau infideli si indiferenti. Sunt foarte greu de inteles si, chiar daca au sentimente puternice, isi exteriorizeaza destul de greu trairile afective.

7. Sabia: 23 iulie – 22 august

Persoanele nascute sub semnul Sabiei au ca trasaturi definitorii dorinta de a conduce si de a se afirma pe plan profesional. Sunt firi impunatoare, dominante si foarte mandre, iar rolul de conducator li se potriveste perfect. Se simt superioare fata de cei din jurul lor, insa sunt foarte sincere, generoase si deschise.

In relatii sunt destul de tandre si de afectuoase si apreciaza partenerii hotarati, independenti, cu un caracter puternic. Cand se indragostesc cu adevarat devin atasate si dependente de persoana iubita.

8. Briceag: 23 august – 22 septembrie

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt sensibili, cu un caracter profund moral si destul de timizi. Persoane perfectioniste si echilibrate, nu sunt niciodata multumite de sine sau de cei din jur si incearca tot timpul sa se autodepaseasca. Incapatanate din fire, de cele mai multe ori reusesc ceea ce isi propun.

Nu sunt romantice sau pasionale si vor sa aiba alaturi un partener la fel de conservator ca ele. Le plac relatiile stabile, de lunga durata deoarece se ataseaza foarte repede de o persoana, dedicadu-se trup si suflet acesteia.

9. Lant: 23 septembrie – 22 octombrie

Cei nascuti in aceasta perioada sunt persoane amabile, sociabile, care nu suporta certurile, tensiunea psihica sau situatiile conflictuale. Le place sa fie in centrul atentiei, indiferent de situatie si simt nevoia sa fie inconjurati de prieteni sinceri si onesti. Persoane inteligente, actioneaza cu rabdare si perseverenta in rezolvarea problemelor.

Sensibili si romantici, au nevoie permanenta de afectiune si atentie intr-o relatie. Desi nu sunt foarte loiali si adora flirtul, se ataseaza destul de repede de un partener, daruindu-se trup si suflet acestuia.

10. Pumnal arabesc: 23 octombrie – 21 noiembrie

Nativii sunt foarte energici, chiar daca uneori par linistiti si pasivi. Secretosi din fire si cu un spirit al independentei destul de dezvoltat, nu le place sa fie controlati. Trasaturile ce ii caracterizeaza cel mai bine sunt dorinta de a se afirma, curajul si ambitia. Simt nevoia sa fie inconjurati de prieteni loiali si nu suporta ipocrizia si minciuna.

Intr-o relatie sunt destul de posesivi, protectori si pasionali, cu o personalitate destul de puternica. Le plac relatiile riscante, insa daca sunt inselati devin foarte razbunatori, agresivi sau periculosi.

11. Arc: 22 noiembrie – 20 decembrie

Nativii sunt foarte inteligenti, intuitivi si orgoliosi. Pentru ei cariera conteaza cel mai mult si obiectivul lor este afirmarea pe plan profesional. Sunt destul de comunicativi si energici, reusind de fiecare sa intretina o conversatie, indiferent de subiectul acesteia. Firi dinamice si indraznete, sunt destul de critici si spun de fiecare data ce ii deranjeaza la o persoana.

In ceea ce priveste dragostea, vor sa se simta independenti si liber. De aceea au relatii de scurta durata, plictisindu-se foarte repede de persoana pe care o au alaturi. Nativii din aceasta zodie sunt uneori infideli si superficiali, fiind de parere ca totul le este permis.

12. Lance: 21 decembrie – 19 ianuarie

Nativii acestui semn sunt persoane rezervate, inchise in sine si retrase. Desi sunt incapatanati si destul de pesimisti, sunt foarte generosi si afectivi cu prietenii apropiati. Indiferent de sfera de activitate, simt nevoia sa fie la conducere de fiecare data si sa se afirme. Rezistente din fire, fac fata oricarei probleme si analizeaza foarte atent toate posibilitatile.

In ceea ce priveste viata sentimentala, le place sa ofere si sa primeasca in aceeasi masura atentie si dragoste. Desi nu sunt foarte romantice, uneori se exteriorizeaza sentimental prin gesturi impresionante.


 :) :D

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #84 : Sâmbătă, 12 Martie 2011, 15:10 »
Berbec
Semn de foc: scanteie
Trasatura principala: impetuozitatea.
Fraza favorita: primul!
Berbecul nu stie niciodata ce va face. De asta, atunci cand merge, merge cu capul inainte. Astfel, daca ajunge la linia de finis in acelasi timp cu altcineva, va putea spune: “Primul!”.
Atunci cand trebuie sa treaca la actiune, nu sta prea mult pe ganduri. Se arunca de la trambulina si, pe la jumatate, descopera ca in piscina nu mai e apa. Cuvantul esec nu exista insa in vocabularul sau si va incerca sa-si “dreaga” imaginea prin cinism. Va spune: “ Poate acum schimbati apa! Ca e mizerie in piscina!”.
 
Taur
Semn de pamant: Casa
Trasatura fundamentala: rabdare inepuizabila.
Fraza favorita: gandesc, deci insist.
Taurul, atunci cand merge, nu ridica un picior daca celelalt este asezat ferm pe pamant. Din aceasta cauza, mai mult decat sa mearga, el face istorie. Daca Berbecul sare de la trambulina inainte sa se uite, Taurul va sti numele constructorului, materialele folosite, volumul apei si temperatura. Berbecul actioneaza cu hotarare, Taurul cu obstinatie. Berbecul vrea ca toata lumea sa-l asculte, Taurul are o rabdare fara limite incercand sa-i faca pe ceilalti sa-si schimbe parerea.
In concluzie, relatia lor s-ar putea desfasura asa:
Berbecul ii spune Taurului, aflat la 10 metri distanta: - Vino aici! (asta e hotarare).
Taurul: - Nu! (asta e obstinatie).
Berbec: - Vino aici!
Taurul (fara sa se miste): - Nu!
Berbecul (facand doi pasi): - Vino aici!
Taurul (fara sa se miste): - Nu!
Berbecul (avansand doi pasi): - Vino aici!
Taurul (fara sa se miste): - Nu!
Berbecul (facand doi pasi, se trezeste fata in fata cu Taurul): - Vezi? Asa imi place! Sa vii unde-ti spun EU!

Gemeni

Semn de aer: rafala.
Trasatura caracteristica: mai multi intr-unul.
Fraza favorita:Adevarul e ca totul e minciuna.
Gemenii sunt ca o rafala cu corp uman: nu-i vezi sosind, nu-i vezi nici plecand. Toti avem un eu care ne conduce, dar gemenii au doua, uneori mai multe. Unul dintre ele este dulce si tolerant, celalalt este critic si uracios. De-asta, gemenii nu cunosc drumul de mijloc: ori iti vad defectele, ori calitatile, depinde de geamanul care te priveste.
Daca acesta este cel dulce, iti va spune: “arati mai bine ca niciodata!”
Daca dai peste cel uracios: ”Cand o sa mai slabesti si tu?”

Rac
Semn de apa: marea.
Trasatura caracteristica: nesiguranta pe plan sentimental.
Fraza favorita: Simt, deci exist.
La inceput, nu-ti acorda cine stie ce incredere. Trebuie sa ti-o castigi singur, fiind afectuos si tandru. Si sa le spui de o mie de ori ca-i iubesti caci Racii sunt adevarati vampiri sentimentali si tot timpul se plang ca nu primesc suficienta dragoste. Tu-i spui:
-Te iubesc.
Si Racul intreaba:
Cat?

Leu
Semn de foc: soarele.
Trasatura caracteristice: nevoia de a fi in centrul atentiei.
Fraza favorita: Sunt rege /regina.
Leul este steaua zodiacului, cea mai stralucitoare. Sunt usor de recunoscut: sunt aceia care, privind un reflector, exclama:
- Trebuie sa vedeti cata stralucire ii confer!
Leul are o foarte buna parere despre sine. Daca iti este prezentat unul si tu ii spui:
-Imi pare bine sa te cunosc.
El va raspunde:
-Te inteleg.
Leii nu merg pe strada, ci defileaza. Daca strada este plina de magazine, Leul priveste vitrinele. Dar nu pentru a vedea ce este expus in ele, ci pentru a se privi pe sine. Moment in care va exclama:
-M-as cumpara daca n-as fi atat de scump!

Fecioara
Semn de pamant: recolta.
Trasatura caracteristica: ingrijorarea.
Fraza favorita: Permite-mi sa te contrazic.
Fecioara este o lupa cu picioare. Ajunge in casa ta si primul lucru pe care-l face este sa treaca cu degetul pe televizor pentru a vedea daca este prafuit. Si, cum are un umor sarcastic, iti va spune:
- Televizorul asta are un mileu foarte frumos pe el!
Nu-i scapa nimic! Sa fie ingrijorata este starea naturala a Fecioarei. Se va plange mereu:
-Sunt ingrijorat, sunt ingrijorat.
Si daca-i spune cineva:
-Dar nu se intampla nimic.
Fecioara va raspunde:
-Asta ma ingrijoreaza cel mai mult

Balanta
Semn de aer: briza.
Trasatura caracteristica: indoiala.
Fraza favorita: cateodata da, cateodata nu.
Gandeste rapid. Singurul inconvenient este ca, atunci cand ii vine o idee, odata cu ea, vine si indoiala.:
-Da, da, am hotarat, anul asta ma casatoresc… si daca nu anul asta, atunci anul viitor… sau in trei ani, n-am de ce sa ma grabesc.Cantecele lui Julio Iglesias, reprezentant faimos al zodiei, sunt un tratat asupra indoielii: “nici nu te iubesc, nici nu te uit”, “cateodata da, cateodata nu”, ‘nici pisica perfida, nici caine fidel”. Niciodata nativii acestei zodii nu sunt siguri de nimic si asta ii transforma in niste certareti aproape profesionisti, dar nu vor recunoaste niciodata acest lucru. Din aceasta cauza, trebuie sa-i prinzi in capcana. Tu spui:
- Iti place sa te contrazici!
Si Balanta va raspunde:
- Nu-i adevarat! Si te pot contrazice cat vrei tu!

Scorpion
Semn de apa: lac.
Trasatura caracteristica: pasiunea.
Fraza favorita: te doresc.
Sunt usor de recunoscuti dupa ochii misteriosi. Scorpionul nu priveste, ci fixeaza direct. Ochii scorpionilor sunt ca niste ace fine care te impung atunci cand isi atintesc privirea. Pot fi hipnotizanti si pasionali, exagerat de pasionali. Cand te iubesc, te iubesc mai mult decat toti ceilalti. Daca te urasc, proportia se pastreza. Daca tu le faci cadou o carte, ei iti vor face cadou o enciclopedie. In ceea ce priveste viata amoroasa, situatia sta la fel. Tu le dai un sarut, ei vor face dragoste cu tine de trei ori la rand. Sau, daca ti i-ai facut dusmani, pazeste-te. Tu le spargi geamul la masina, el iti dau foc la casa. Sigur vor spune dupa aceea:
- Nu am inceput eu.
 
Sagetator
Semn de foc: jaratec.
Trasatura caracteristica: adevarul verde-n fata.
Fraza favorita: iti spun sincer…
Vitalitatea sa e epuizanta si intampina orice cu un suras. Sunt posesorii unui spirit delicat si a unor gafe imense. Ii recunosti cu usurinta in metrou sau in autobuz: cineva te calca de vreo 10 minute si inca nu-si da seama pentru ca te priveste si zambeste:
- Salut, salut!
Si, bineinteles, cand cineva iti surade asa, ce-i mai poti spune? Ce te calca pe picior? Nici sa nu-ti treaca prin cap! Daca o vei face, Sagetatorul iti va purta pica, va ridica piciorul si iti va da o lovitura in fluierul piciorului.
Sagetatorul este sincer, dar nu este subtil. Se incapataneaza sa spuna mereu adevarul verde-n fata; mai devreme sau mai tarziu, spune mereu ceea ce gandeste. De asta, iti sugeram ca daca vreun nativ al acestei zodii se apropie de tine si-ti spune:
- Iti voi spune adevarul…
Tu sa-i raspunzi:
-Dar ce ti-am facut eu?!
 
Capricorn
Semn de pamant: muntele.
Trasatura caracteristica: crede ca este indispensabil.
Fraza favorita: ce te-ai face fara mine?
Capricornul este o capra si caprele se lupta cu muntele si-l domina. Daca vezi un Capricorn care se arunca de la etajul zece, urmeaza-l, caci sigur o va lua in sus. Mai mult decat in noroc, crede in efortul propriu.
Capricornul, pentru a fi fericit, trebuie sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor. Daca acest lucru nu este posibil, se enerveaza. Cam ca un preot Capricorn care, aflat pe patul de moarte, le spune calugaritelor care-l ingrijeau:
- Vai! Ce o sa se aleaga de voi, cand eu nu voi mai fi, cine o sa aiba grija de voi, cine o sa va ghideze pasii?
Si una dintre calugarite, cel mai probabil o leoaica, i-a raspuns:
- Nu va faceti griji, Parinte, ca si Isus Hristos a murit si ne-am descurcat si fara El.

Varsator
Este o fiinta a viitorului care traieste in prezent ca si cum acesta ar fi trecutul. De-asta ne saluta ca si cum am fi prototipuri preistorice:
- Buna, Jurasicule. Cum iti duci existenta primitiva?
Le place sa surprinda cu jocuri de cuvinte si glume:
- Aseara, cand nu erai langa mine, imi lipseai. Acum imi prisosesti.
Nu te ingrijora, sunt doar incercarile lor de a parea originali.
Au cate o idee pe secunda; singurul inconvenient este ca atunci cand urmeaza sa o puna in aplicare, le vine alta, si alta, si alta. Dar, pana la urma, un Varsator se misca mai putin decat un arbitru de tenis. Ca acest nativ al zodiei care spunea:
- Mi s-au intamplat atatea lucruri de dimineata… ca nu numai ca nu am avut timp sa ma ocup de ele, dar mai sunt si epuizat…

Pesti
Semn de apa: rau.
Trasatura caracteristica: visul cu ochii deschisi.
Fraza favorita: nu stii ce-am patit?
Este semnul cel mai sensibil al zodiacului. Sunt atat de schimbatori incat par ca ar avea centrul rasului si al plansului intersanjabile. Pestii plang pentru ca le-a murit matusa si, in urmatoarea secunda, se prapadesc de ras pentru ca aceasta, biata de ea, este atat de grasa incat nu incape in sicriu.
Pestii, mai mult decat a trai, stiu a exista.
Daca cineva se apropie de un nativ al acestei zodii in timp ce acesta priveste apusul si-l intreaba:
- Ce faci?
Pestii raspund, fara sa inceteze sa priveasca cerul:
- Nimic.
Celalalt intreaba:
- Si nu te plictisesti?
Pestii vor raspunde:
- Daca nu sunt intrerupt, nu.
 

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #85 : Duminică, 13 Martie 2011, 12:54 »
URANIA vă prezintă horoscopul săptămânii

12-18 martie 2011

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #86 : Duminică, 13 Martie 2011, 18:25 »
Horoscopul Japonez al simbolurilor si al personalitatii

Horoscopul japonez a luat nastere in secolul 1 I.H. la curtile imperiale japoneze, insa a devenit popular in Tara Soarelui Rasare incepand cu anii 1500.
Conform viziunii nipone, in functie de intervalul de timp in care te-ai nascut,personalitatii tale ii sunt imprimate anumite trasaturi si particularitati.
Chiar daca de-a lungul timpului, aceste trasaturi sunt supuse influentei unor factori externi, decizionali sau anumitor circumstante, ele fac parte din natura intrinseca a fiintei umane. Spre deosebire de horoscopul european, in Horoscopul Japonez exista 11 zodii. Iata care sunt cele 11 zodii japoneze si care sunt trasaturile de caracter asociate lor:

FLOARE DE CIRES –daca te-ai nascut in perioda 15 februarie - 20 martie

Pentru japonezi, floarea de cires are un simbol aparte, fiind asociata cu frumusetea, cu iubirea, cu afectiunea, cu gingasia si efemeritatea, dar si cu insufletirea sufleteasca, caldura, energia si naturaletea. Persoanele care apartin acestei zodii sunt persoane afectuoase, cu talente deosebite, avand darul de a-i binedispune pe cei din jur si de a le transmite ganduri pozitive. Oamenii Floare de Cires pot si insa extrem de sensibili si vulnerabili. Atunci cand sufera, suferinta lor este atat de intensa, incat poate avea efecte autodistrugatoare.

SOARE – daca te-ai nascut in perioda 21 martie- 29 aprilie

Soarele reprezinta pentru japonezi un simbol al perfectiunii, al puterii, al misterului, dar si al dorintei de a trezi lucrurile la viata, aducandu-le pe drumul intelept, drumul cel bun. Persoanele apartinand zodiei Soare sunt persoane entuziaste, norocoase, pozitive, sigure pe ele, inzestrate cu simt practic si logic. Sunt ordonate, iubesc regulile si lucrurile prestabilite. In sentimentele si relatiile de iubire pot fi extrem de pasionale. Oamenii Soare iubesc inflacarat, pana la ardere, si de multe ori, din lipsa de precautie, involuntar poate, au tendinta de a-i rani pe ceilalti.

BAMBUS– daca te-ai nascut in perioada 30 aprilie - 4 iunie

In cultura japoneza, bambusul semnifica bunastarea, fericirea, armonia,prietenia, dar si longevitatea si permanenta. La fel cum bambusul este dependent de lumina, Oamenii Bambus au tendinta de a deveni dependenti de iubirea si afectiunea celor din jurul lor. Sunt persoane care infloresc in conditii prielnice firii lor. Devin luminoase si radiaza fericire atunci cand
se simt iubite. Se daruiesc poate prea mult celorlalti… Oamenii Bambus sunt insa mai puternici decat par. Chiar daca nu indragesc schimbarile, se adapteaza lor la fel de natural si nonsalant ca orice alte zodii din horoscop. Sunt de neclintit in opiniile si convingerile lor si stiu sa lupte pentru ceea ce isi doresc.

BOU – daca te-ai nascut in perioada 5 iunie - 6 iulie

Boul este un simbol al fertilitatii, al familiei, al linistii. Persoanele apartinand acestei zodii sunt persoane care pun familia si linistea familiala mai presus de orice. Sunt extrem de atasate de ideea de camin, de stabilitate, de prietenia sincera si dezinteresata care poate exista intre oameni. Sunt pragmatice si realiste, traditionaliste. In acelasi timp, sunt dispuse sa se
conformeze regulilor, sa accepte lumea asa cum este ea, chiar daca nu este intotdeauna cum si-ar dori. Acesti nativi isi doresc liniste si pace in viata. Echilibrul lor interior este dat de armonia din sanul familiei. Conflicteleintense cu persoana iubita ii destabilizeaza si ii determina sa dea inapoi.

FLOAREA DE LOTUS – daca te-ai nascut in perioada 7 iulie - 1 august

Floarea de Lotus este un simbol al frumusetii, al puritatii sufletesti, al sinceritatii, al iertarii, al abundentei, dar si al capacitatii de a se regenera. Precum Floarea de Lotus, o floare splendida care se ridica la suprafata apei in care traieste, oamenii Lotus au capacitatea de a se ridica asupra celorlalti. Sunt de o noblete si delicatete sufleteasca iesita din comun. Sunt demni, sinceri, intelegatori, maiestuosi, simpli, capabili sa traverseze situatiile mai putin delicate cu fruntea sus. Onoarea si datoria sunt extrem de importante pentru ei. Au un simt al sinelui foarte bine dezvoltat si isi gasesc cu greu un partener.

PODUL JAPONEZ –daca te-ai nascut in perioda 2 august - 27 august

Podul este un simbol al medierii, al conexiunii, dar si un simbol al incercarilor pe care le ai de depasit pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Nativii apartinand acestei zodii sunt persoane ambitioase, tenace, care reusesc in viata nu datorita norocului, ci perseverentei cu care isi urmaresc telurile. Oamenii -Pod sunt maestri ai exprimarii, iar comunicarea, fie ea de orice natura- artistica, intelectuala sau prin intermediul cuvantului, face parte din darurile cu care au fost inzestrati. In acelasi timp, sunt firi calme, echilibrate, reusind intotdeauna sa calmeze spiritele si sa aplaneze conflictele in jurul lor. Iubirea pentru ei inseamna exteriorizare,impartasirea gandurilor, dar si legaturi emotionale puternice pe care le pot
intensifica prin intermediul comunicarii.

PIATRA DE GRADINA –daca te-ai nascut in perioada 28 august - 10 octombrie

Alaturi de apa, vegetatie si pamant, piatra este un element omniprezent in cultura si gradinile japoneze. Ea exprima trainicie, stabilitate, forta, consecventa. Oamenii-Piatra par reci, severi, duri, implacabili, lipsiti de afectiune. Aparent, sunt. Doar cei apropiati si cei care ii iubesc sunt insa capabili sa vada dincolo de suprafata. Daca reusesti sa ajungi la sufletul lor,
te vei trezi coplesita de afectiunea lor. Oameni-Piatra sunt persoane pe care te poti baza. Te poti incredere in ei, te poti baza pe ajutorul lor indiferent de situatie. Oamenii-Piatra sunt consecventi in sentimentele lor si cred in fidelitate.

IMPARATUL – daca te-ai nascut in perioada 11 octombrie - 18 noiembrie

Imparatul este un simbol al fortei si al autoritatii, al stapanirii de sine, dar si al superioritatii. Persoanele apartinand zodiei Imparat au o personalitate puternica, incercand, chiar si fara sa constientizeze, sa-si impuna vointa asupra celorlalti. Totodata, Oameni-Imparat au o putere de influenta foarte mare, o vointa de fier si o capacitate de munca incredibila.
Greutatile nu-i doboara si nici nu ii pot indeparta de la obiectivele pe care si le-au propus. Sunt energici, au incredere in ei insisi si in ceea ce pot realiza. Oamenii-Imparat s-au nascut sa straluceasca, sa conduca, sa fie in centrul atentiei. In iubire, pot fi la fel de temperamentali ca si in celelalte domenii. Au uneori tendinta de a domina si a trece cu vederea dorintele
celuilalt.

IMPARATEASA – daca te-ai nascut in perioada 19 noiembrie - 26 decembrie

Imparateasa se impune prin intelepciune, prin inteligenta, printr-un spirit superior, iar nu neaparat prin forta. Nativii acestei zodii au anumite trasaturi in comun cu ale Oamenilor-Imparat. Au poate o personalitate la fel de puternica. Spre deosebire de acestia, sunt insa mai temperati, mai rabdatori, mai putin impulsivi, mai pasivi si mai cumpatati in deciziile lor.
Pun mai mult pret pe spiritualitate si pe spirit, pe evolutia interioara. Sunt modesti, creativi si hotarati sa schimbe lumea doar prin metode juste si chibzuite. Au prestanta. In iubire, acesti nativi pun mare pret pe fidelitate, pe intelegere si pe respect.

LUNA – daca te-ai nascut in perioada 27 decembrie - 18 ianuarie

Luna nu este doar un astru al misterului si al intuitiei, ci si un simbol al clarviziunii. Oamenii-Luna sunt enigmatici, fascinanti, spirituali, cuceritori, cu un simt intuitiv foarte bine dezvoltat. Sunt nonconformisti, atrasi de tot ceea ce inseamna nou si progres. Este o placere sa-i ai ca interlocutori in zilele lor bune. Sunt sclipitori de inteligenti, iar ideile lor reusesc sa
starneasca interesul. Au insa tendinta de a avea schimbari bruste de dispozitie si adeseori se lasa prada sentimentelor. Nervozitatea reprezinta unul din punctele lor slabe. In iubire sunt impulsivi si cu toane, insa odata ce s-au calmat stiu cum sa-ti intre din nou in gratii. Nu poti rezista farmecului pe care il emana.

TESTOASA SACRA – daca te-ai nascut in perioada 19 ianuarie - 14 februarie

Testoasa este un simbol sacru al intelepciunii si al autodeterminarii. Nativii acestui semn sunt blajini, prietenosi, placuti, capabili sa se sacrifice si sa faca compromisuri de dragul persoanei iubite. Totodata, sunt pasnici, buni la suflet, incapabili sa faca rau cuiva in mod voit. Circumspectia face parte din modul de a fi si de a simti al acestor nativi. Oamenii – Testoasa pot realiza lucruri marete in viata prin autocontrol si autoimpunere. Exercitiile lor de vointa sunt extraordinare. Se hotarasc si iau decizii cu greu. Deciziile lor sunt insa irevocabile. Oamenii-Testoasa nu se uita inapoi.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #87 : Luni, 14 Martie 2011, 07:22 »


FLOAREA DE LOTUS – daca te-ai nascut in perioada 7 iulie - 1 august

Floarea de Lotus este un simbol al frumusetii, al puritatii sufletesti, al sinceritatii, al iertarii, al abundentei, dar si al capacitatii de a se regenera. Precum Floarea de Lotus, o floare splendida care se ridica la suprafata apei in care traieste, oamenii Lotus au capacitatea de a se ridica asupra celorlalti. Sunt de o noblete si delicatete sufleteasca iesita din comun. Sunt demni, sinceri, intelegatori, maiestuosi, simpli, capabili sa traverseze situatiile mai putin delicate cu fruntea sus. Onoarea si datoria sunt extrem de importante pentru ei. Au un simt al sinelui foarte bine dezvoltat si isi gasesc cu greu un partener.



eu sunt floare de lotus   ;D

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #88 : Luni, 14 Martie 2011, 08:18 »
TESTOASA SACRA – daca te-ai nascut in perioada 19 ianuarie - 14 februarie

Testoasa este un simbol sacru al intelepciunii si al autodeterminarii. Nativii acestui semn sunt blajini, prietenosi, placuti, capabili sa se sacrifice si sa faca compromisuri de dragul persoanei iubite. Totodata, sunt pasnici, buni la suflet, incapabili sa faca rau cuiva in mod voit. Circumspectia face parte din modul de a fi si de a simti al acestor nativi. Oamenii – Testoasa pot realiza lucruri marete in viata prin autocontrol si autoimpunere. Exercitiile lor de vointa sunt extraordinare. Se hotarasc si iau decizii cu greu. Deciziile lor sunt insa irevocabile. Oamenii-Testoasa nu se uita inapoi.

eu

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #89 : Joi, 17 Martie 2011, 07:48 »
Un pic de divertisment


Horoscopul babilonian si deslusirea zilei de nastere

oroscopul babilonian este cosiderat primul sistem organizat al astrologiei si se diferentiaza de celelalte zodiace prin faptul ca prezinta numai sapte zodii. Pentru a afla ce zodie iti caracterizeaza cel mai bine personalitatea, emotiile si sentimentele, trebuie sa stii ziua in care te-ai nascut.

1. Zodia Sin – specifica persoanelor nascute in ziua Lunii (ziua saptamanii: Luni)

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt sensibili, misteriosi, inzestrati cu un caracter profund moral. De cele mai multe ori socheaza prin starile bruste de dispozitie, trecand cu usurinta de la fericire la nervozitate, ura sau dispret. Incapatanati din fire, sunt intr-o continua lupta cu sinele, incercand sa se autodepaseasca.

Romantice, pasionale si, in acelasi timp, conservatoare, persoanele din zodia Sin sunt in cautarea unui partener asemanator firii lor contradictorii si sensibile deoarece se ataseaza foarte repede de o persoana, dedicandu-se trup si suflet acesteia.

2. Zodia Nergal – specifica persoanelor nascute in ziua lui Marte (ziua saptamanii: Marti)

Foarte dinamici, directi si impulsivi, nativii din Nergal au ca trasaturi definitorii dorinta de a conduce si de a se afirma pe plan profesional. Sunt firi mandre si se simt superiori fata de cei din jurul lor, insa uimesc prin sinceritate si generozitate. Desi dau dovada de incapatanare si sunt fixisti in modul de gandire, cred in spiritul prieteniei si devin foarte afectuosi cu persoanele de care se ataseaza.

In relatii sunt independenti si hotarati. Dau dovada de un caracter puternic si nu isi arata sentimentele decat in momentul in care isi gasesc partenerul de care au nevoie. Cand se indragostesc cu adevarat, uita de regulile impuse si devin atasati si dependenti de persoana iubita.

3. Zodia Nabu – specifica persoanelor nascute in ziua lui Mercur (ziua saptamanii: Miercuri)

Echilibrate, convingatoare si inteligente, persoanele nascute in zodia Nabu sunt foarte comunicative si energice. Simt nevoia sa fie superioare si impunatoare in ceea ce fac si sunt destul de critice in gandiri, spunand tot ce le deranjeaza, nepasandu-le de sentimentele altora. Cu multe cunostinte, insa putini prieteni, devin foarte protectoare si incearca sa supravegheze si sa influenteze persoanele dragi prin puterea cuvantului.

In ceea ce priveste dragostea, simt nevoia de libertate si independenta. Desi de cele mai multe ori aleg relatiile de scurta durata, exista momente in care reusesc sa se indragosteasca si sa se dedice in intregime partenerului.

4. Zodia Marduk – specifica persoanelor nascute in ziua lui Jupiter (ziua saptamanii: Joi)

Acest semn simbolizeaza sensibilitatea, prietenia si sentimentalismul. Persoanele nascute sub semnul Marduk sunt usor misterioase, cu un spirit al echilibrului si armoniei foarte bine dezvoltat. Pentru ele stabilitatea este extrem de importanta, fiind destul de traditionaliste si conservatoare in gandiri. Prietenoase si sensibile, sunt foarte deschise si apropiate de cei dragi.

In dragoste, nativii din aceasta zodie sunt in cautarea sufletului pereche,a acelei persoane care sa ii completeze. Isi doresc relatii pe termen lung pentru a isi exteriorize trairile afective, sentimentele si starile sufletesti.

5. Zodia Ishtar – specifica persoanelor nascute in ziua lui Venus (ziua saptamanii: Vineri)

Persoanele nascute sub semnul acestei zodii sunt firi amabile, sociabile, emotive si generoase. Nu sunt adeptele certurilor sau a situatiilor conflictuale si simt nevoia permanenta de siguranta si afectiune din partea prietenilor si a familiei. Sociabile si prietenoase, dau dovada de mult calm si sinceritate, insa uneori pot deveni destul de incapatanate si irascibile.

In dragoste sunt fidele si pasionale, cautand un partener care sa le inteleaga, sa le ofere sprijinul si atentia de care au nevoie. Reusesc sa se adapteze foarte repede unui nou partener, creand legaturi speciale si puternice cu acesta. Nu sunt adeptele schimbarilor deoarece teama de necunoscut si de nou le infricoseaza.

6. Zodia Ninurta – specifica persoanelor nascute in ziua lui Saturn (ziua saptamanii: Sambata)

Nativii dominati de Ninurta sunt persoane echilibrate, ambitioase si dornice de a se afirma pe plan profesional. Corecti, impunatori si plin de zel, cauta sa se autodepaseasca din punct de vedere profesional si se simt superiori fara de cei din jurul lor, iar rolul de conducator li se potriveste extrem de bine. In ciuda acestor caracteristici, sunt foarte sincere, generosi, responsabili si afectuosi.

In dragoste dau dovada de atasament, pasiune si cauta in partener o persoana pe care sa o sprijine si sa o indrume in viata. Cu timpul, reusesc sa se dedice relatiei, devenind dependenti de partenerul de viata si, in acelasi timp, ajung sa uimeasca prin sensibilitate si romantism.

7. Zodia Shamash – specifica persoanelor nascute in ziua Soarelui (ziua saptamanii: Duminica)

Caracteristicile principale ale acestui semn zodiacal sunt ambitia, dualitatea, generozitatea si pesimismul. Nativii au o personalitate puternica si reusesc sa domine fiecare discutie prin ideile si parerile lor. Sunt destul de pesimisti si rezervati, in fata necunoscutilor dand dovada de impunere si inabordabilitate insa, o data ce cunosc o persoana destul de bine, devin destul de prietenosi, sensibili si sociabili.

In ceea ce priveste viata amoroasa, par destul de rezervati, reci si rigizi. Uras despartirile si nu vor sa fie dezamagiti in dragoste, de aceea incearca sa pastreze o oarecare distanta intre ei si partenerul de viata. Desi nu sunt adeptii relatiilor siropoase si pasionale, in situatiile in care se indragostesc cu adevarat, recurg la gesturi impresionante si emotionante pentru persoana pe care o au alaturi.




pentru mine ~ zodia Shamash  :)