Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 205802 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #90 : Joi, 24 Martie 2011, 09:07 »
Horoscopul din cultura indiana

Toporisca: 21 martie – 31 martie

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte sociabile, adora sa discute, sa asculte si sa isi expuna punctul de vedere. In general dau dovada de intelegere si sustinere, insa exista momente in care pot deveni destul de reci, inchise si pesimiste. In dragoste, au nevoie de un partener romantic, care sa le surprinda si sa le ofere dragoste neconditionat.

Calul: 1 aprilie – 10 aprilie

Firi incapatanate si inchise, cred ca au intotdeauna dreptate si urasc sa fie contrazise. Uneori reusesc sa surprinda prin noncoformismul si stilul aventurier care le caracterizeaza, insa devin usor nesigure in situatiile dificile si isi pierd increderea in ele. In viata sentimentala cauta un partener care sa le ofere atentie, sa le fie alaturi si sa le sprijine.

Birjarul: 11 aprilie – 20 aprilie

Semnele caracteristice acestei zodii sunt loialitatea, calmul si neincrederea. Persoanele din Birjar urasc singuratatea si linistea. Intotdeauna sunt inconjurate de prieteni si sunt dispuse sa faca orice pentru a ii ajuta in situatii dificile. In ceea ce priveste dragostea, vor un partener independent, care isi cunoaste propriul drum si stie ce vrea de la viata.

Focul: 21 aprilie – 30 aprilie

Firi pasionale si romantice, persoanele nascute sub semnul focului se simt atrase de frumos, lux si armonie. Desi uneori nesigure, reusesc sa se faca placute prin naturaletea si timiditatea de care dau dovada. Sunt fidele in dragoste si isi doresc un partener pe termen lung, atasandu-se foarte repede de acesta.

Capra: 1 mai – 10 mai

Persoane optimiste, inteligente si cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat sunt foarte sincere si usor temperamentale. Vor sa reuseasca in cariera profesionala si incep mai multe proiecte, uneori nereusind sa le duca pe toate la bun sfarsit. In ceea ce priveste viata sentimentala, sunt adeptele relatiilor lungi si vor parteneri loiali si pasionali.

Elefantul: 11 mai – 20 mai

Persoanele nascute sub semnul Elefantului sunt sigure pe ele, inteligente si foarte rabdatoare. De cele mai multe ori reusesc ceea ce isi propun si se bucura de stabilitate pe plan profesional. In dragoste, vor un partener care sa le ofere atentie si iubire neconditionata, sa fie alaturi de ele si sa le sustina in momentele grele.

Firul: 21 mai – 31 mai

Politicoase din fire si foarte deschise, persoanele din zodia Fir simt nevoia sa fie inconjurate de multi prieteni, sa fie ascultate si intelese. In ceea ce priveste viata profesionala dau dovada de seriozitate si sarguinta si reusesc sa se faca placute sefilor. In dragoste, vor un partener sigur pe el si urasc romantismele si infidelitatea.

Phoenixul: 1 iunie – 10 iunie

Persoanele nascute in aceasta perioada stiu sa castige increderea prietenilor si cunostintelor, sunt foarte increzatoare in fortele proprii, intelegatoare si puternice. Se indragostesc destul de repede si au nevoie de parteneri pasionali, alaturi de care sa se bucure de momente pline de intensitate.

Diamantul: 11 iunie – 20 iunie

Ceea ce defineste cel mai bine nativii din zodia Diamant este calmul cu care isi urmaresc scopurile. Firi usor egoiste si intuitive, se organizeaza foarte bine in toate activitatile pe care le fac, concentrandu-se foarte mult asupra carierei. Destul de dificili in iubire, se aventureaza in necunoscut si iubesc cu patima.

Vierul: 21 iunie – 30 iunie

Acest semn simbolizeaza generozitate, rafinament, amabilitate si intelepciune. Persoanele nascute in aceasta perioada isi doresc stabilitate pe plan financiar si se axeaza pe cariera, lasand viata de familie pe plan secund. In dragoste sunt firi sensibile si afective, care cauta iubire si sustinere din partea partenerului.

Sarpe: 1 iulie – 10 iulie

Nativii din aceasta zodie sunt impulsivi, intuitivi si increzatori in fortele proprii. Le place sa se bucure de fiecare moment al vietii si nu se gandesc niciodata la viitor. Desi nu au multi prieteni, se simt foarte bine singuri. In iubire sunt foarte romantici, loiali si fac orice pentru a isi multumi partenerul.

Broasca testoasa: 11 iulie – 21 iulie

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte sensibile, generoase si sincere. Sunt firi loiale, care ar face orice pentru un prieten aflat intr-o situatie dificila. In dragoste vor stabilitate si cauta un partener in care sa poata avea incredere.

Cainele: 22 iulie – 1 august

Firi agreabile, comunicative si generoase, cei nacuti sub semnul Cainelui sunt persoane vesele si inconjurate tot timpul de persoanele dragi. Nu suporta singuratatea si isi doresc un partener devotat, care sa le ofere respectul cuvenit si dragoste neconditionata.

Vanatorul: 2 august – 12 august

Persoanele nascute in aceasta perioada au ca trasaturi definitorii calmul si amabilitatea. Vor sa se afirme pe plan profesional, dand dovada de incapatanare si incredere in propriile forte. In dragoste, cauta un partener pe care sa il indrume si sa il sprijine, sa ii ofere dragoste si siguranta.

Ursul: 13 august – 23 august

Persoane generoase si optimiste, cei nascuti sub semnul Ursului sunt foarte prietenosi si deschisi la nou. Le plac aventurile si calatoriile si de fiecare data reusesc sa se avante in necunoscut. In dragoste sunt destul de egoisti, cautand atentie si sustinere din partea partenerului non stop.

Fecioara: 24 august – 2 septembrie

Firi perfectioniste si discrete, persoanele din Fecioara sunt intr-o continua lupta de autodepasire. Sunt destul de critice in ceea ce priveste prietenii, insa urasc barfa si minciuna. Vor o relatie care sa se bazeze pe incredere reciproca, respect si siguranta.

Pana: 3 septembrie – 12 septembrie

Modesti si prietenosi, nativii din Pana se ataseaza imediat de persoanele asemanatoare lor. Cateodata reusesc sa surprinda prin incapatanarea de care dau dovada in ceea ce priveste viata profesionala. In dragoste au un farmec aparte, atragand partenerii imediat in mrejele lor.

Randunica: 13 septembrie – 23 septembrie

Persoanele din zodia Randunica sunt adeptele stilului de viata ordonat si armonios. Le place confortul si isi aranjeaza viata pentru a nu intampina dificultati sau a fi luate prin surprindere. Pe plan sentimental, cauta un partener care sa le impartaseasca sentimentele si sa le sustina in toate deciziile pe care le iau.

Balanta: 24 septembrie – 3 octombrie

Nativii din zodia Balanta sunt firi modeste, prietenoase si deschise, care urasc singuratatea si vor sa fie inconjurate tot timpul de cunostinte sau prieteni. In dragoste, cauta un partener loial, care sa le ofere libertatea de care au nevoie, siguranta si incredere.

Uliul: 4 octombrie – 13 octombrie

Acest semn se caracterizeaza prin sensibilitate, fidelitate si simplitate. Persoanele nascute sub semnul Uliului sunt firi prietenoase si afectuoase. Uneori reusesc sa surprinda prin ambitia si eforturile pe care le fac pentru a reusi pe plan profesional. In dragoste sunt destul de exigente si cauta un partener stabil.

Maimuta: 14 octombrie – 23 octombrie

Persoanele din zodia Maimuta sunt foarte agere, increzatoare si simpatizate de toti prietenii. Au un farmec deosebit in ceea ce priveste cariera profesionala, reusind de fiecare data sa isi surprinda in mod placut sefii. In dragoste, le plac relatiile complicate si nesigure.

Delfinul: 24 octombrie – 2 noiembrie

Firi agreabile, active si prietenoase, persoanele nascute sub semnul Delfinului sunt foarte generoase si increzatoare. Le place sa se bucure de atentie, sa fie ascultate si respectate. In dragoste sunt destul de imprevizibile si se plictisesc foarte repede de un partener.

Turnul: 3 noiembrie – 12 noiembrie

Persoane impulsive si capricioase, cei nascuti sub semnul Turnului isi doresc cu disperare sa reuseasca pe plan profesional si fac tot posibilul sa se afirme si sa aiba o slujba care sa ii multumeasca. In ceea ce priveste dragostea, vor o relatie care sa se bazeze pe respect si incredere reciproca.

Leul: 13 noiembrie – 22 noiembrie

Persoanele din zodia Leului sunt firi foarte puternice, incapatante si schimbatoare. Urasc singuratatea, insa nu sunt foarte suportate de prieteni din cauza stilului autoritar si mandriei de care dau dovada. Isi doresc un partener aventurier, pasional, care sa le surprinda de fiecare data.

Pustnicul: 23 noiembrie – 2 decembrie

Firi dezordonate, cu un caracter puternic si extremist, le place nonconformismul si traiesc dupa propriile reguli, fara a le pasa de parerile celor din jurul lor. In dragoste cauta libertate si vor un partener aventurier si imaginativ.

Scoica: 3 decembrie – 12 decembrie

Caracteristicile nativilor sunt traditionalismul, generozitatea si timiditatea. Uneori simt nevoia de singuratate si isi ranesc prietenii fara a isi da seama. Au propriile lor pareri despre viata si nu cer niciodata sfaturi. Pentru ei fidelitatea si respectul conteaza cel mai mult intr-o relatie.

Metalul: 13 decembrie – 21 decembrie

Persoane nesigure si reci, cei nascuti sub semnul Metalului, reusesc sa isi ascunda foarte bine trairile si emotiile, uneori parand chiar calmi si prietenosi. In momentul in care se indragostesc, se dedica trup si suflet partenerului si devin dependenti de acesta.

Funia: 22 decembrie – 31 decembrie

Descurcareti si intuitivi, cei din zodia Funiei sunt foarte puternici si generosi. Au foarte multi prieteni, dand dovada de sinceritate si loialitate. In dragoste, vor un partener sensibil, caruia sa ii indrume pasii in viata si sa ii ofere iubirea de care are nevoie.

Lotusul: 1 ianuarie – 10 ianuarie

Persoanele nascute in aceasta perioada sunt foarte intuitive si increzatoare in fortele proprii. Isi doresc sa se bucure de stabilitate pe plan profesional si de aceea fac tot ce depinde de ele pentru a reusi. Cand se indragostesc sunt dispuse sa faca orice pentru a isi multumi partenerul, fiind foarte romantice si loiale.

Arcasul: 11 ianuarie – 20 ianuarie

Cei nascuti sub semnul Arcasului sunt firi sincere si generoase, cu multi prieteni. Uneori se inchid in sinea lor si isi ascund sentimentele, devenind retrasi si singuri. In dragoste vor distractie si libertate, insa cand se indragostesc ajung sa uimeasca prin loialitate si sinceritate.

Vulturul: 21 ianuarie – 30 ianuarie

Binedispusi, autoritari si increzatori in fortele proprii, cei nascuti in zodia Vulturului dau dovada de multa stapanire de sine si seriozitate. Uneori sunt reci si duri, dar daca ajungi sa ii cunosti iti vei schimba parerea despre ei. Pe plan sentimental ajung sa isi gaseasca destul de repede partenerul ideal, fiind foarte sinceri si pasionali.

Caleasca: 31 ianuarie – 9 februarie

Persoanele din zodia Caleasca sunt firi zbuciumate, libere si aventuriere. Le place sa se bucure de fiecare moment din viata si sa fie inconjurate de persoanele dragi. Nu suporta singuratatea si dupa fiecare despartire incearca sa isi gaseasca un partener, care sa le fie alaturi atunci cand au nevoie.

Apa: 10 – 19 februarie

Cu un simt al umorului foarte bine dezvoltat, persoanele nascute in aceasta prietena au foarte multe cunostinte, insa putini prieteni adevarati. Uneori sunt orgolioase si mandre, fiind interesate doar de propria persoana. In ceea ce priveste dragostea, au nevoie de un partener pe care sa il domine si sa il schimbe conform propriilor nevoi.

Perla: 20 februarie – 1 martie

Firi inchise si conservatoare, persoanele din zodia Perlei ajung sa fie foarte prietenoase in momentul in care ajungi sa le castigi respectul si increderea. Chiar daca par reci, sunt destul de afectuoase si generoase. In iubire sunt destul de tematoare, insa se ataseaza foarte repede de un partener, dedicandu-se acestuia trup si suflet.

Corabia: 2 martie – 10 martie

Nativii sunt persoane misterioase, fanteziste si, uneori, nepasatoare. Urasc singuratatea si cauta atentie tot timpul. Le place sentimentul de libertate si sunt destul de consecventi in ceea ce priveste iubirea. Iubesc flirtul si relatiile de scurta durata, distractia si independenta.

Yoghinul: 11 martie – 20 martie

Persoanele din zodia Yoghinului sunt foarte ambitioase si retrase, nu au foarte multi prieteni si dau dovada de foarte multa incapatanare. Le place sa traiasca dupa propriile reguli si nu asculta sfaturile sau parerile celor apropiati. In dragoste vor doar atentie, siguranta si loialitate din partea partenerului.


marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #91 : Joi, 31 Martie 2011, 11:54 »
Cinci calități și cinci defecte ale zodiilor într-o relație

Berbec
Calităţile Berbecului într-o relaţie: este entuziast, optimist, curajos, generos şi dispus să îţi înţeleagă nevoia de libertate.

Defectele Berbecului într-o relaţie: îşi schimbă des dispoziţia, este nerăbdător, impulsiv, prea axat doar pe propria persoană şi te poate lăsa baltă când ţi-e lumea mai dragă.

Taur
Calităţile Taurului într-o relaţie: te poţi baza pe el oricând, loial, dispune de multă răbdare, altruist, nu-şi pierde repede interesul.

Defectele Taurului într-o relaţie: încăpăţânat, posesiv, materialist, uneori este cam leneş şi incapabil să-şi pună poftele în cui.

Gemeni
Calităţile Gemenilor într-o relaţie: plin de vitalitate, inteligent, cu o imaginaţie bogată, se adaptează uşor şi are o intuiţie aparte.

Defectele Gemenilor într-o relaţie: este impulsiv şi indecis, totodată, are momente de superficialitate, este răutăcios şi se stresează prea repede şi prea des.

Rac
Calităţile Racului într-o relaţie: adoră gesturile tandre, este atent la nevoile tale, este disponibil emoţional, se implică cu totul în relaţie şi îşi ia un angajament pe viaţă.

Defectele Racului într-o relaţie: îşi plânge de milă, stă în defensivă, poate deveni prea dependent de persoana iubită sau instabil emoţional şi ia totul prea personal.

Leu
Calităţile Leului într-o relaţie: încrezător în sine, ambiţios, ştie să inspire curaj partenerei, este loial relaţiei şi are o latură generoasă.

Defectele Leului într-o relaţie: pretenţios, uneori prea dramatic, încăpăţânat, arogant, se mândreşte cu lucruri mărunte şi aproape că cerşeşte laudele.

Fecioară
Calităţile Fecioarei într-o relaţie: este un iubit atent la detalii, sare imediat în ajutor, poate trasa planuri de viitor cu mare uşurinţă şi exactitate, este plin de resurse şi gândeşte logic într-o ceartă.

Defectele Fecioarei într-o relaţie: este un bărbat sceptic într-ale iubirii, are o atitudine rece uneori, critică, dar nu laudă, cu greu face compromisuri, se supără din motive absurde.

Balanţă
Calităţile Balanţei într-o relaţie: diplomat, idealist, atent la nevoile tale, romantic şi dispus să facă orice sacrificiu în numele iubirii, fără să conteze cât riscă.

Defectele Balanţei într-o relaţie: se victimizează, ia greu decizii, nu poţi conta pe el, dacă îl surprinzi neplăcut, se consideră în secret perfect, nu ţine cont deloc de tradiţii, doar de trenduri.

Scorpion
Calităţile Scorpionului într-o relaţie: plin de pasiune, activ, râmâne logic şi raţional în momente de cumpănă, este fidel şi reţine multe detalii în legătură cu partenera lui.

Defectele Scorpionului într-o relaţie: gelos, vrea ca iubita să fie dependentă de el, nu doar să-l iubească, nu se încrede în nimeni, căci e prea suspicios, este de neînduplecat când greşeşti şi nu îşi schimbă niciodată părerea iniţială.

Săgetător
Calităţile Săgetătorului într-o relaţie: ştie cum să aducă aventura, este flexibil, îi place să facă surprize partenerei, ştie să îţi aducă zâmbetul pe buze, nu adună frustrări, pentru că orice supărare îi trece repede.

Defectele Săgetătorului într-o relaţie: nu îşi arată sentimentele, are mare nevoie de libertate, se plictiseşte repede, te lasă uneori să te descurci singură, pentru că nu vrea să depindă cineva de el şi se enervează repede.

Capricorn
Calităţile Capricornului într-o relaţie: îşi asumă cu uşurinţă responsabilităţi, este răbădător, nu se dă bătut cu una cu două şi oferă multe şanse unei relaţii, este un iubit loial şi întreprinzător.

Defectele Capricornului într-o relaţie: are unele inhibiţii, nu excelează la capitolul inventivitate, este cam autoritar, îţi cere mereu socoteală şi poate pune cariera mai presus de viaţa de cuplu.

Vărsător
Calităţile Vărsătorului într-o relaţie: fuge de clişee şi îţi poate oferi o relaţie cu adevărat originală, are o gândire inventivă, te stimulează intelectual, pune mult accent pe respect într-o relaţie şi ia foarte repede o decizie.

Defectele Vărsătorului într-o relaţie: se poate detaşa de orice sentiment, are adesea replici sarcastice, te contrazice doar ca să îţi dea peste nas, consideră că doar el are dreptate, se poartă distant şi nu îţi zice ce are.

Peşti
Calităţile Peştilor într-o relaţie: tolerează defectele partenerei, se adaptează uşor schimbărilor, este devotat, plin de fantezie şi dispus să rişte totul într-o relaţie.

Defectele Peştilor într-o relaţie: primul său instinct este să evadeze, îi poţi răni foarte uşor sentimentele, te poate sufoca uneori, dar are şi momente în care vrea să fie singur, trăieşte des senzaţia de deziluzionare.

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #92 : Joi, 31 Martie 2011, 12:19 »
berbec, soare, sin, birjar, bujor, spada, artar, sobolan de metal ... etc

si-n toate astea ... doar EU  ;)
nihil sine deo

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #93 : Marți, 05 Aprilie 2011, 12:46 »
Horoscopul chinezesc: 2011 ANUL IEPURELUI DE METAL

Anul 2011, in zodiacul chinezesc corespunde Iepurelui de Metal. Conform mitologiei chinezesti, Iepurele de Metal, reprezinta simbolul rezistentei.

Echivalent in astrologia europeana: zodia Pesti
Piatra norocoasa: smarald, jad
Cele mai bune ore: 5-7 dimineata
Sezon :  primavara,  luna martie
Culori norocoase: gri, alb
Moto: „sunt ambitios”
Directia norocoasa: Est
Compatibilitate maxima: capra, porcul

PERSONALITATE
Iepurele (pisica) are calitati remarcabile: inteligenta, creativitate, compasiune, sensibilitate, intuitie, diplomatie, siretenie in atingerea scopurilor. Prefera sa evite conflictul, abordand calmul, crede cu tarie in prieteni si familie. Intotdeauna poate gasi solutii pentru orice fel de probleme, are un talent deosebit de a se descurca in cele mai dificile situatii,  stie sa se faca remarcat si cade mereu in picioare. Se simte cel mai confortabil acasa la el si locuinta lui va fi tot timpul bine ingrijita. Este destul de conservator, manierat  si elegant. Datorita naturii lui timide, de multe ori va fugi de situatiile agresive si de competitie. Marele defect al  iepurelui este lenea (poate ajunge sa doarma pe lauri si nu se mai oboseste pentru a-si mari avantajele).

CARIERA
Ar trebui sa lucreze mai mult la dezvoltarea increderii in propria persoana si la dezvoltarea valorilor personale, deoarece aceste lucruri il pot ajuta sa se simta in siguranta. In relatii, tinde sa dea mai mult decat primeste si asa ajunge la asteptari nerealiste si situatii nesanatoase.  Are nevoie de un partener care sa nu profite de el. Este un foarte bun comunicator, acesta  fiind motivul pentru care prietenii si cunostintele pot cauta sfatul lui. Poate fi scriitor, editor, terapeut, medic, administrator, ori profesor.

O persoana cu foarte mult noroc in viata, cu mult bun gust si rafinament, cu o vorba dulce si amabila, cu mult tact si simt diplomatic, iepurele adult poate deveni un excelent politician sau diplomat de cariera. In general, iepurele lasa impresia ca stie mai multe decat spune, fapt care ii asigura libertatea de miscare si il ajuta sa isi rezolve propriile afaceri. Astfel, in orice imprejurare neplacuta, iepurele cade intotdeauna in picioare.

COPILUL
Simpatic, ascultator si manierat, copilul iepure este foarte usor de disciplinat. Invata usor si bine, nu este agresiv si nu va avea necazuri cu ceilalti copii. Isi ajuta parintii in gospodarie si va spune doar ce crede el ca vreti sa auziti. Asta nu inseamna ca nu va face tot ceea ce vrea el.

BANI
Viclean in aranjarea afacerilor, cu o fire linistita, docila si inselatoare, chibzuita si grijulie cu propria persoana, fiti siguri ca are o vointa puternica si isi urmareste propriile interese cu foarte multa precizie, dar dintr-o pozitie modesta si umila.

RELATII
Foarte manierat, nu va folosi niciodata cuvinte vulgare, gandind ca orice situatie se poate rezolva elegant si pana sa banuiti dv. ce crede cu adevarat, i-ati si dat aprobarea fara sa va dati seama.
Egoist, hipersensibil, lenes si foarte indiferent, putem spune ca iepurele este destul de represiv, daca ii este amenintata afacerea sau viata de familie. Dezgustul pentru certuri si dorinta pentru o viata cat mai usoara nu il vor face sa accepte niciodata compania oamenilor cu mare risc. Iepurele pur si simplu sare peste obstacole si este destul de destept sa stea departe de necazuri.

Nativa iepure
Doamna Iepure, spirituala, intelegatoare si amabila cu familia si prietenii, este totusi destul de cruda si barfitoare cu ceilalti. Are mare nevoie de confort si de lux si nu va ezita sa faca o casatorie din interes. Cu aceleasi miscari gratioase si fermecatoare, isi rezolva toate problemele. Copiilor sai nu le va lipsi insa nimic.

Iepurele de Metal
Metalul ii da Iepurelui un comportament mai energic decat in cazul celorlalte elemente (apa, foc, lemn, pamant). Acestia sunt foarte ambitiosi si pot fii chiar sireti in relatiile cu ceilalti. Sunt devotati in actiunile lor, fiind niste parteneri pasionali, dar nu-si exteriorizeaza afectiunea. Determinarea lor le poate afecta munca, relatiile personale, fiind cunoscuti prin faptul ca se „cufunda” efectiv in proiectele sale, profesionale si personale.


Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #94 : Luni, 11 Aprilie 2011, 07:58 »
Urania vă prezintă horoscopul săptămânii 10-16 aprilie

Berbec

Pentru cei născuţi în Berbec săptămâna viitoare aduce un mănunchi de evenimente care îi pun în permanenţă în situaţii limită. Vor fi crispaţi, tensionaţi, enervaţi. Bucuroşi, liniştiţi şi fericiţi, mă îndoiesc că vor fi. Poate unii, din când în când, poate pentru o oră, două, poate pentru o clipă. Dar întreaga săptămână, în continuitate, ca o notă generală, mă îndoiesc. Aşadar, trebuie să reţină că zilele de 11 şi 12 sunt complicate pentru că luna se va afla în în domiciliu, în Rac, o lună puternică care face numai puţin de şase cuadraturi chiar cu planetele în tranzit din semnul lor zodiacal, mai face cuadraturi şi cu Saturn , mai face opoziţie şi cu Pluton.

E imposibil pe un astfel de pătrat mistic, mă rog, mistic şi nefericit, să fi fericit. Este un paradox, e o imposibilitate. Tot în nota paradoxului şade şi ziua de 16 aprilie, când Luna în Balanţă alături de Saturn bombardează cu o artilerie grea, dar grea de tot, toate planetele din Berbec, inclusiv Soarele celor născuţi în acest semn zodiacal. Context complicat, context convulsiv. Nu e linişte, nu e pace, nu este tihna necesară pentru a se estima ceva, un fapt de viaţă. T

Pentru Berbeci e un carusel, de trăiri, de sentimente, de stări. Trec dintr-una într-alta, nu apucă bine că trebuie să se supere, nu se supără calumea, că trebuie să se enerveze, când să se enerveze trebuie să plângă, când să plângă trebuie să treacă într-o altă stare, şi anume cea de resemnare sau de abandon, sau de uitare, pentru că trebuie să facă faţă altei provocări. O perioadă complicată care nu le aduce decât în zilele de 14, seara, 15 şi 16 dimineaţa posibilitatea de a munci, de a fi harnici, de a munci aşa cam cu obidă, cu furie interioară, cu un fel de enervare sau cu dorinţa de a se răfui pe ideea „na, muncesc, acum e bine? Îţi place? Acum aşa vroiai să mă vezi? Iată, mai văzut! Obosit, murdar, transpirat! E bine aşa?”.

Sunt unii care văd în muncă un fel de pedeapsă, un fel de torpilare a fiinţei lor publice şi mai ales a imaginii exterioare. Şi, de aceea, munca li se pare un fel de reproş sau un fel de atac personal, ori un fel de constrângere nedreaptă. E felul lor de a privi munca. Alteori, aceste firi foarte harnice privesc munca ca pe o adevărată fericire, ca pe o adevărată consolare sau ca pe o formă de realizare în viaţă. Nu este cazul acestei săptămâni, unde toate lucrurile sunt înţelese greşit, sunt răstălmăcite.

Nu uitaţi, dragii mei nativi din Berbec, Mercur e retrograd, e în semnul dumneavoastră, şi dacă nu era retrograd tot prost era. Acum e de două ori prost şi e de trei ori prost că şade şi Saturn şi îi complică. Şi e de patru ori prost pentru că vine şi Luna în ziua de 16 şi apoi 17 aprilie. Şi este a cincea oară prost pentru că este foarte aproape de Marte, care îl transformă într-o perioadă instabilă cu care nu te poţi înţelege. Concluzie! Nu vă certaţi cu Berbecii, lăsaţi-i în pace lăsaţi-i să facă ce vor. Vor să doarmă, să doarmă. Vor să se plimbe, să se plimbe.

Vor să se certe, nu le daţi prilejul. Lăsaţi-i să vorbească singuri şi la un moment dat se vor plictisi. Un Berbec fără partener, fără provocare nu este un Berbec adevărat şi va renunţa la acest dialog în care nu există decât un termen al discuţiei. Celălalt, prin abandon, nu participă, intră în grevă. În felul acesta nu-l veţi aduce în situaţia să spună lucruri pe care să le regrete, să jignească, să umilească, să strige, să spargă, să dea comenzi şi ordine disproporţionate faţă de realitate.

Taur

Pentru cei care s-au născut în zodia Taurului săptămâna viitoare continuă cu stresul şi nemulţumirea legată de o casă a secretelor, a lucrurilor insuficient cunoscute, a evenimentelor explicate pe jumătate, a bănuielilor, a detaliilor tăinuite, a intuiţiilor neconfirmate, a bănuielilor care sunt trăite sub forma de bâjbâială intelectuală, o fi nu, o fi, cred, nu cred, ştiu, nu ştiu, a incapacităţii de a se baza pe ceva ferm într-o opţiune sau într-o decizie. De aici şi enervarea, furia, insomnia şi revolta interioară.

Cei născuţi în semnul Taurului, când se supără pe ei înşişi, că nu sunt în stare să rupă această pânză de secret, de taină, care arată mai mult a complot, când sunt supăraţi pe ceilalţi că tac prea mult, că se ascund prea bine şi le-o complotează prea cu spor. Din acest punct de vedere nu greşesc. Cu un Marte în Berbec în Casa a XII-a duşmanii pot să aibă spor. Şi chiar dacă nu se văd şi nu se aud, lucrează. Lucrează în taină şi rod temeinic, cum roade cariul grinda – vorba poetului. Crează fisuri şi canale până când şi cea mai solidă grindă de lemn se sparge, se fărâmiţează se rupe şi se transformă în firimituri.

Firimituri neputincioase ale unei existenţe care trebuie redimensionată. Senzaţie pe care o trăiesc din plin dar pe care nu o pot duce la bun sfârşit pentru că nu au toate datele. De aici motivul enervării şi aici au dreptate, de aici motivul neputinţei şi iarăşi este o condiţionare exterioară reală. Principala neputinţă vine de la locul de muncă cu toate reperele, fie ca stabilitate socială „trebuie să fac ceva pe lumea asta”, fie ca stabilitate profesională „nu o să-mi stric drumul în viaţă”, fie ca echilibru financiar „de acolo îmi câştig pâinea”, fie ca ţesătură de relaţii umane „sunt într-un colectiv, nu-l pot să-l părăsesc”, fie tot felul de condiţionări şi de limitări, de interdicţii şi de redresări şi regrupări care numai a libertate de mişcare, de gândire, a libertate de iniţiativă nu sună, nu par a fi şi nici nu sunt.

Ziua de 16 va fi însă una care va scoate mai mult decât alte perioade în evidenţă exact aceste laturi. Că nu sunt foarte plini de prieteni, în schimb sunt foarte plini de duşmani. Că îşi doresc să facă multe şi pot puţin. Că ar dori să-şi schimbe viaţa şi chiar ar trebui să o facă, dar nu găsesc momentul potrivit şi ceva undeva nu se îmbină, ca într-un mecanism unde lăcaşul e prea mic şi şurubul prea mare. Această reaşezare şi remăsurare a detaliilor este cheia existenţei lor cât de cât armonioasă pentru viitor.

Au posibilitatea să beneficieze de prieteni care să-i vindece sufleteşte, care să-i susţină discret, mai puţin eficient, dar real şi sincer, ori pot să beneficieze de o mână de ajutor de la cineva pe o latură feminină. Chiron este un bun sfătuitor, Neptun le intră în Casa a XI-a, deocamdată este insuficient de puternic pentru a crea evenimente majore vizibile în viaţa celor născuţi în zodia Taurului.

Gemeni

Săptămâna aceasta le revelează o situaţie, dar îi împinge foarte repede în braţele unei concluzii care e vecină cu deznădejdea. De aici rupturile incredibile, nepremeditate, stranii, dar şi de lungă durată sau definitivă care se pot produce în cuplurile care s-au realizat de curând sau în cuplurile care supravieţuiesc chiar deceniilor. Unii oameni pot să vadă un adevăr care a stat lângă ei, nu putem spune neapărat ascuns, aş spune mai degrabă pe care nu au vrut să-l vadă, pe care nu au avut puterea să-l recunoască.

Acum, acesta se transformă într-un adevărat prag de trecere, care, mai întâi şi mai întâi, este un prag de cunoaştere, de autocunoaştere şi, apoi, prin decizie, este şi un prag al faptelor. Vor trece peste această stare de stupoare, peste nemulţumire, peste dezamăgire, peste prăbuşirea sufletească şi vor lua cea mai înţeleaptă decizie. Dar ea nu este una veselă. Dimpotrivă, mulţi dintre cei care vor trece prin această încercare, neobligatoriu, Doamne fereşte, ca toţi gemenii să aibă astfel de trăiri, dar înclin să cred că mai vizaţi sunt cei în vârstă, cei care au depăşit 50 de ani, cei care între 55 şi 60 de ani au o anume tresărire vitală şi sentimentală de natură să îi facă să înţeleagă unde au greşit şi ce trebuie făcut.

Au forţa şi tăria de a se desprinde repede, definitiv, uşor de oameni care fac figură proastă în biografia afectivă a acestora. Sunt persoane care nu vor pregeta să întoarcă spatele fără un cuvânt, fără o explicaţie, fără un surâs, fără nimic, un soi de grimasă neutră, impenetrabilă, care vorbeşte de la sine. Nici nu se mai obosesc să rostească un cuvânt, o acuzaţie sau un adio. Cuvintele sunt inutile, sunt gratuite şi obosesc prin consum de energie. De aceea, Gemenii reprezintă la nivelul relaţiilor sufleteşti, al partenerului într-o aventură, al iubitului sau iubitei în ansamblu, personajul cel mai special al acestui moment din întregul zodiac, şi aş spune personajul cel mai de temut. Sunt oameni care reuşesc să facă piruete spectaculoase într-un context până nu demult calm, liniştit, fericit din punct de vedere amoros.

Rac

Pentru cei născuţi în zodia Racului continuă uriaşa provocare a planetelor din Berbec, un fel de armată a soldaţilor de lut din Marea Chină. Este un fel de armată greu de învins, dar şi greu de înţeles, în dimensiunea şi tactica ei. Este un arsenal pe care planetele îl aduc şi până la un punct este un arsenal pe care cei născuţi în zodia Racului îl doresc şi chiar îl asimilează.

La un moment dat apar elemente cu care nu s-au mai confruntat niciodată în viaţa lor, trăiri uriaşe, senzaţii unice, impresii care pleacă de la inefabil până la impresia covârşitoare, dărâmătoare, trăiri dintre cele mai profunde sau senzaţii şi ipostaze atât de brutale şi de categorice încât bruscheţea cotiturii existenţiale este de natură să provoace o zguduire, o dramă sau un stres al cărui ecou nu se termină nici în această săptămână, nici în această lună, nici în acest an. Este un fenomen atât de puternic încât întreaga lor existenţă va rămâne marcată de acum încolo de acest prag pe care îl trec sau nu-l trec, pe care îl trec mai bine sau mai rău. Deocamdată, pentru aceşti nativi imaginea publică, funcţia, numele şi renumele sunt de o importanţă covârşitoare, capătă o rezonanţă şi o pregnanţă sau capătă o dimensiune pe care nu au avut-o până acum.

Oameni modeşti care, brusc, devin importanţi, oameni importanţi cărora li se contestă întreaga valoare sau secvenţe de viaţă. Unora li se contestă bogăţia, altora, numele, altora caracterul, altora fidelitatea sau onestitatea, altora competenţa profesională. Şi atunci acesta este pragul de care vorbeam. Ei trebuie să dovedească ceva, în principal contrariul, ca aceea care îi acuză nu au dreptate sau că evenimentele care îi plasează prost sunt de natură conjuncturală şi nu scot la iveală esenţa, ci doar umbrele groteşti. Sunt însă şi situaţii implacabile, este un joc cu soarta dur, nemilos, ca la o ruletă rusească.

Sunt şi elemente cu care unii dintre cei născuţi în zodia Racului nu se pot juca sau pe care nu le pot ignora. Uneori, raportul de forţe se răstoarnă şi evenimentele sunt mai importante decât omul şi tot ceea ce vine spre aceşti nativi este de natură să le rostuiască viaţa în aşa fel încât ei nu pot decât să se lase modelaţi, nu neapărat înfrânţi, cât reaşezaţi în altă ordine, în altă albie. Unii vor fi obligaţi să părăsească o funcţie, alţii vor trebui să se retragă, la pensie, alţii vor trebui să se extragă din tot felul de funcţii şi atribuţii publice şi să accepte ceva ce nu le convine deloc, un statut casnic, domestic, o marginalizare, o ignorare, o uitare a colegilor, a societăţi, a lumii.

Această desprindere de locuri în care s-au simţit bine, în care au fost puternici, în care au strălucit, care le-a adus bani, renume şi stabilitate, toată această schimbare de statut personal nu este uşoară pentru nimeni. Cu atât mai puţin pentru Raci, ea este trăită sub forma unei crize existenţiale de maximă intensitate. Aproape aş îndrăzni să spun că nu există o unitate de măsură, un termometru, să-i spunem, care să ne permită să ne aşezăm undeva cu această anticipare, cu această previziune astrologică. Să spunem este la gradul 10 sau la gradul 50 pe o scară de 100 de grade. Mă tem că de data aceasta întregul statut astral, prin caracterul lui excepţional şi unic, în istoria astrologiei sau în istoria scurtă a omenirii, raportată la fenomenele astrologice, este de natură să cam spargă termometrul.

Leu

Pentru cei născuţi în zodia Leului bune ar trebui să fie zilele de 12, 13 şi 14 aprilie, având în vedere că Luna le traversează semnul zodiacal şi le dă curaj, le dă vocaţia puterii, a exprimării de sine sau a instalării pe o poziţie pe care nu o mai părăsesc. Într-o reală armonie, Luna, în aceste două zile, realizează combinaţii nu neapărat armonice, cât favorabile cu planetele din semnul Berbecului. În principal cu Marte, care are o relaţie bună cu semnul Leului, şi cu Soarele care este guvernatorul lor.

Cu celelalte planete lucrurile sunt mai complicate, adică cu Uranus, cu Mercur retrograd. De aici şi riscul de a exagera, de a face crize orgoliu sau a face exces de zel într-o chestiune care trebuie tratată cu mai multă indiferenţă, cu umor sau chiar trebuie ignorată. Fac foarte mult caz de un cuvânt, de un surâs, de un gest, se fixează şi nu mai pleacă din acel detaliu. Nu trăiesc maxim la întreaga intensitate, ceea ce trebuie trăit şi consumat, că nu culeg roadele fiecărei zile şi fiecărei clipe, că se împovărează cu treburi care nu sunt rezolvate pentru că, iată, îi fură peisajul.

Este bine să meargă în cadenţa acestor evenimente – e adevărat, cadenţa este cam soldăţească şi nu toţi sunt pregătiţi să facă un astfel de marş. Dar, cu un pic de voinţă, cu ambiţie, cu speranţă, cu rezistenţă, cu încredere vor depăşi şi această etapă. Mult este să ajungă după 5, 6, 7 mai, pentru că atunci lucrurile vor căpăta o cu totul altă turnură şi greutate. Planetele vor intra în Taur, în Casa a X-a, vor fi de partea lor, îşi vor recăpăta statutul, se vor stabiliza, vor căpăta fie preţuire, fie ei vor fi mult mai hotărâţi şi nu vor mai fi atât de bântuiţi de tot felul de fantome ale unei glorii sau unui merit personal care este risipit şi contrazis de unii şi alţii. Îşi vor regăsi normalitatea în gândire şi reacţii, dar asta se va petrece în mai.

Deocamdată, pentru aceşti nativi, se mai poate anticipa că ziua de 16 şi, ulterior, 17 aprilie este total neindicată pentru a se iniţia dialoguri, convorbiri, fie ele şi telefonice, cu atât mai puţin personale, cereri de a fi primit în audienţă, depunere de memoriu sau depunere a unui memoriu, sau tot felul de explicaţii ale unui fapt de viaţă personal. Este un moment în care ceilalţi parteneri de dialog nu sunt în formă, nu au chef să asculte, sunt neatenţi, înţeleg pe dos, răstălmăcesc, au reacţii disproporţionate şi, una peste alta, în ceea ce-i priveşte pe Lei absurdul domină şi conturează tot felul de situaţii inexplicabile.

De aceea, mă gândesc eu, decât să fie nişte eroi sterili ai unei piese de Eugen Ionescu, mai bine se poartă cinstit, gospodăreşte, ca un grădinar sau ca un foarte bun cultivator al valorilor personale şi să se preocupe de evaluarea lor şi nu de valoarea altora sau de lipsa de valoare a altora. În general, permanenta referire la ceilalţi nu este o formulă nici de câştig şi nu este întotdeauna o oglindă veridică a realităţii. Este doar o reflectare, şi aproape întotdeauna deformată, a unui context de relaţii, a unui moment social care poate să fie tulburat de imaginea acelora incertă.

Cel mai bine ar fi să se uite în oglindă şi să dorească să se vadă pe ei înşişi, să se placă când se văd în oglindă şi să nu-şi mai creeze tot felul de complexe, false complexe care în acest moment nici nu funcţionează din plin sau nici măcar nu sunt o condiţie astrală reală. Sunt o iluzie, o exagerare sau perpetuarea unor mentalităţi şi atitudini vicioase şi neputincioase din alte dăţi. Dacă au greşit odată cândva în viaţă, de ce să greşească la nesfârşit, de ce să continue, şi de ce să nu abandoneze această politică păguboasă.

Fecioară

Pentru cei născuţi în zodia Fecioarei, după-amiaza zilei de 14 aprilie, întreaga zi de 15 şi prima parte a zilei de 16 aprilie se conturează ca o perioadă agreabilă. Luna le tranzitează semnul natal, de aceea sunt favorizaţi, în special femeile. Se pot anticipa nişte modificări ale stării interioare. Vor fi mai veseli, mai calmi, mai fericiţi, ami indiferenţi sau, pur şi simplu, mai distanţaţi faţă de tot felul de conflicte. Pe de altă parte, Casa a VII-a funcţionează bine. Acolo este în continuare Venus prezent, ea aduce atenuarea conflictelor, întinde o mână de ajutor celor certaţi sau celor care au creat într-un mod artificial motive de suspiciune, de nemulţumire sau de însingurare şi înstrăinare.

Contextul astral favorizează reîmprietenirea, apropierea, cunoaşterea, regăsirea de sine, descoperirea de valori personale sau ale celuilalt, ale partenerului, ceea ce permite o consolidare a relaţiei de cuplu, o strângere a relaţiilor din punct de vedere social, o aprofundare pe baza acestei cunoaşteri, atât a sentimentelor şi mai ales o motivare în plus pentru ca un cuplu, un parteneriat să funcţioneze, să reziste. Să excludem partea conjugală, să excludem şi partea sentimentală şi să ne apropiem, pe baza aceluiaşi tip de criterii de referinţe astrologice, la ceea ce înseamnă afaceri şi procese. Uii pot să intre în firme să primească invitaţia de a se alătura unui grup care se alăturează, cercetează, desfăşoară o activitate mai mult sau mai puţin remunerată.

Se pot desfăşura şi activităţi gratuite, cu caracter filantropic, de binefacere sau de satisfacere a unor nevoi spirituale şi artistice care nu au nicio legătură cu faptele de comerţ. Alteori, însă, aceiaşi nativi pot să intre în grupuri care au un proiect bine pus la punct şi care aduce şi bani. Nu mulţi. Strictul necesar pentru a se echilibra, pentru a crea premizele unor zile fără stres, fără griji şi, mai ales, cu o mică disponibilitate financiară, ceea ce într-un astfel de moment de criză chiar nu este un lucru deloc rău. Din punct de vedere al conflictelor sunt multe-multe semne care trag un semnal de alarmă. Este vorba de înţelepciune, de superioritate, multe Fecioare se bagă şi în tot felul de discuţii sterile, şi menţin tot felul de stări.

Balanţă

Pe 16 începe o perioadă de aproximativ 48 de ore care le permite acestor nativi să îşi schimbe foarte repede impresia, părerile, sentimentele, opţiunile şi, în felul acesta, întreaga determinare interioară faţă de parteneri, contracte sau tot ceea ce ţine de un anume corporatism, integrare în forme de viaţă, de muncă, de activitate, un anume spirit de sacrificiu sau de cooperare, tot ceea ce înseamnă colegialitate, coordonare nu neapărat supunere, dar mai ales înţelegere inteligentă a situaţiei care le aduce în prim-plan nevoia de a atenua o seri de elemente care sunt pur subiective, absurde, anapoda, care nu sunt ale momentului care revin din trecut ca u ecou, ca o refulare care acum se cere descătuşată.

Tot felul de nemulţumiri sau de ambiţii pot acum să fie privite cu luciditate, uneori cu tristeţe sau cu resemnare, alteori cu revoltă şi cu lacrimi într-un chip însă foarte lucid, foarte raţional. Nu-i vorba de pragmatism, cât este vorba de diplomaţie şi de inteligenţă. Dacă pierd acest moment şi pierd această uriaşă lecţie pierd foarte mult de acum încolo în existenţa lor, în acest an şi în viitor, depinde la cine şi la ce se referă. Depinde la ce segment de viaţă se aplică acest tranzit astral. Prin urmare, trăirile sunt rapide, bruşte, au aspect de iluminare, de limpezire, nu-i nevoie de prea multe gesturi, nu trebuie să dea din aripi ca să aibă sentimentul că, iată, se pot elibera şi pot părăsi un cuib prea strâmt sau un cadru neadecvat lor. Pot foarte bine să facă acest lucru mental, să se proiecteze cu întreaga lor forţă şi libertate de mişcare într-un alt context.

Casa a VII-a este extrem de împovărată de planete, de tot felul de trăiri care nu seamănă una cu alta. De aceea, şi ei, este nevoie să se adapteze şi să reacţioneze în conformitate cu aceste provocări. Pe măsura lor, în mai mic sau în mai mare, să acorde atenţia necesară pentru fleacuri, dar şi pentru lucrurile fundamentale, şi nu invers. Să facă din ţânţar armăsar şi să treacă peste lucrurile fundamentale în trap şi în galop, ignorând realitatea. Este şi riscul să nu vadă şi să nu înţeleagă, este şi riscul să răstălmăcească, este şi

riscul ca, mânaţi de subiectivism sau de un interes oarecare, să se ducă care încotro şi mai ales să se ducă puţin anapoda.

Felul acesta de a o lua razna pe câmpii, tot urmărind cine ştie ce interes iluzoriu sau interes real sau mic în detrimentul unui interes mare, îi transformă pe cei născuţi în Balanţă în potenţiale victime ale propriei conştiinţe şi ale propriei judecăţi. Au premizele să găndească şi să judece corect. Acolo e Jupiter. Au premizele să acţioneze corect, acolo este Marte. Au premizele să schimbe viaţa, acolo este Uranus, dar au şi premiza de a o face lată, pentru că acolo e Luna neagră, după cum au premiza foarte clară din punct de vedere astrologică să facă un raţionament greşit, pentru că acoo e Mercur retrograd, să spună lucruri care nu trebuie spuse. Fie că nu este momentul, fie că nu sunt adevărate, fie că sunt spuse într-un chip care deranjează, fie că spun lucruri care se întorc împotriva lor, în chipul cel mai spectaculos, lovitura de boomerang.

Vor ei să spună una, dar adevărul răstălmăcit, întors sau devoalat vine şi îi loveşte, şi îi loveşte destul de tare, aşa încât următoarele săptămâni s-ar putea să facă tot felul de penitenţe şi de gesturi să corecteze aceste ieşiri necontrolate. Prin urmare, au parte şi de lucruri bune, au parte şi de lucruri rele, opţiunea le aparţine, ca şi întreaga existenţă cu întregul ei carusel. Unora le place felul acesta de a trăi, hop în sus, hop în jos, se dau cu capul când la stânga, când la dreapta, capătă cucuie, se julesc, dar ei râd şi zic că „vai, ce frumos m-am distrat”.

Scorpion

Probleme de muncă, probleme de sănătate, problemele legate de un anume domeniu al discretului secretului. Nu neapărat că ar ţese comploturi, dar se petrec foarte multe lucruri în spatele uşilor închise. Acolo este un Saturn retrograd, ceea ce înseamnă că un proiect pe care la-u susţinut pe baza căruia au acţionat trebuie schimbat repede-repejor. Se fac modificări şi ajustări ca într-o avampremieră. Se văd detaliile, se văd defectele şi înainte de premieră trebuie să fie făcute toate aceste corectări pentru ca imaginea şi rezultatul final să fie altul, evident mai bun.

Dacă este vorba de sănătate, lucrurile nu sunt chiar atât de rele. E foarte multă susţinere astrală pentru că e multă energie, uneori poate e prea multă energie. Şi atunci se transformă în insomnie, în agitaţie, în hiperfuncţie sau într-o supralicitare a propriilor capacităţi intelectuale ori puteri trupeşti. De aceea, se ambalează şi muncesc mult, nu dorm noaptea, fac un efort intelectual deosebit, se consumă, se enervează, se macină, se pierd, se prăpădesc cu firea pentru un proiect, o cauză, o sarcină de serviciu sau mai multe preocupări care le ocupă tot timpul, zi şi noapte. În felul acesta se epuizează, în felul acesta ajung să nu mai poată reveni la o stare de normalitate.

Şi, pur şi simplu, nu mai poate. Nu mai poate funcţiona şi nu-l mai poate ajuta în aceste gesturi de voinţă forte, în această nevoie de a dovedi că sunt muncitori, că sunt capabili, că sunt harnici, că sunt performanţi, că sunt ubicui, că sunt autoritari, că sunt extraordinari. Spuneam că problemele de sănătate sunt importante pentru aceşti nativi, pentru că în această perioadă sunt posibile, nu sunt obligatorii, dar sunt mai lesnicioase întâlnirile cu sine. Iată, o clipă de graţie. Iată o situaţie pe care Scorpionii nu prea ştiu să o preţuiască.

Este momentul când se regăsesc cu un anume dublu cu identitatea lor, cu adevărul lor, cu adevărul lor lăuntric. Este nevoie de linişte, de tihnă, de izolare, de taină sau poate chiar de fugă din cotidian pentru a trăi această întâlnire până la capăt, cum se cuvine, pentru a înţelege şi a beneficia de întreaga valoare a acestei experienţe. Este un dar pe care astrele îl fac acestor nativi şi dialogul acesta de taină este profitabil, este profund invigorator. De acolo îşi vor extrage întreaga sevă pentru existenţa lor ulterioară.

Îşi vor recupera forţele sau încrederea în forţele lor. Vor regăsi argumente sau îşi vor întări argumente pe care la un moment dat le desconsiderau, le ignorau şi în numele cărora aproape nu mai jurau. Îşi vor reinventaria tipare, modele, convingeri, crezuri, scară de valori, tipologii şi interese, le vor pune într-un alt context şi de pe urma acestei întâlniri vor ieşi, nu neapărat mai maturizaţi, dar mai limpeziţi, mai hotărâţi şi într-un anume fel schimbaţi. Această discretă, această blândă schimbare interioară, o revoluţie de catifea interioară, este de natură să-i pregătească pentru ce va să vină pentru această vară şi mai ales pentru întâlnirea cu Jupiter în Taur care se va produce din iunie încolo.

Săgetător

În mod normal, să fii Săgetător într-un astfel de context astral e frumos, ba chiar ar putea să stârnească invidia. Cine ştie astrologie ar trebui să intuiască următorul fapt. Săgetătorii se simt bine, sunt fericiţi, nu sunt singuri, iubesc sau, şi mai grav, sunt iubiţi de mai multe persoane. Se risipesc în tot felul de stări, trăiri, senzaţii, provocări şi satisfacţii, mai mult sau mai puţin epidermice, mai mult sau mai puţin culinare, mai mult sau mai puţin senzuale ori sexuale sau artistice.

În sfârşit, mai există şi varianta Săgetătorilor care beneficiază de toate aceste senzaţii, de toate aceste trăiri, de toate aceste delicii şi sunt nişte răsfăţaţi ai sorţii. Bărbaţii sunt aventuroşi, cuceritori, fermecători, nu depun mare efort să lase în urma lor tot felul de victime. Cucerirea este lesnicioasă şi de aceea nu au nicio satisfacţie şi trec în pas grăbit la următoarea şi următoarea experienţă.

De aceea se adună atât de multe persoane în jurul lor cu inima sfâşiată, care îşi cer dreptul la parteneriat. Din stânga, din dreapta, de sus, de jos, din toate părţile se aud dorinţe, pretenţii, rugăminţi, oftaturi, suspine, care mai de care mai ademenitoare. Dar ei traversează acest sector locuit de nimfe şi sirene cu destul de multă indiferenţă. Îi flatează, le place, îi amuză, îi distrează, cam atât. E greu să fii Săgetător şi este şi mai greu, infinit mai greu, să te stabileşti la o persoană. Păi de ce să te fixezi, de ce să te baţi în cuie pentru cutare sau cutare, când oferta e atât de mare, când sirenele sunt atât de multe, când nimfele cântă atât de frumos, când viaţa e atât de plină de surprize şi de inedit.

De ce să te blochezi, de ce să te banalizezi şi de ce să-ţi consumi timpul cu o singură experienţă, când poţi să ţi-o consumi cu toate experienţele. Este un fel de sportiv de a trăi întâlnirea cu dragostea, de a întâlni o persoană iubită. Este un fel destul de detaşat, uneori vag ireponsabi de a privi chiar şi sentimentele pe care le-au provocat în jur. Nu au prea multă milă faţă de cei care-i plâng, care se simt părăsiţi, dispreţuiţi sau ignoraţi. Nu sunt nici impresionaţi, nu se simt vinovaţi, nu se simt nici obligaţi şi merg mai departe. Să nu uităm că Săgetătorul este un semn jumătate om, jumătate cal, este semnul aventurii pure, este semnul care îi deranjează pe foarte mulţi nativi pentru că o iau ca pe o jignire personală al unei instinctualităţi, în cărţile de astrologie se vorbeşte chiar de instincte animalice, „Vai ce urât! Ăia nu suntem noi. Jos cu acea carte”. Păi, asta e.

Capricorn

Pentru cei care s-au născut în semnul Capricornului săptămâna viitoare aduce o ipostază foarte specială. Ea se conturează mai ales în utlima zi a răstimpului pe care îl analizăm, respectiv ziua de 16 aprilie. Continuă cu 17 şi 18 aprilie în aceeaşi direcţie. Este vorba de o responsabilizare şi o implicare publică şi socială, de o anume radicalizare a imaginii sau de o ipostază destul de complicată, uneori dureroasă sau conflictuală, sau aducătoare de spaime şi inhibitii.

Multe dintre provocări sau dintre gândurile care răscolesc şi răstoarnă o serie de premize provin de la familie, într-o relaţie de familie sau într-un context care vine ca o povară de familie, gânduri, griji, probleme, moştenire genetică, boli, suferinţe sau chiar conturarea unei tipologii care este într-un anume fel datorată, dar într-un anume fel şi vinovată, de ceea ce s-a transmis prin părinţi de la strămoşi. Nu o dată cei născuţi în semnul Capricornului sunt nemulţumiţi.

Mai mormăie ei în barbă, acolo, of mamă, of tată, gândindu-se la o serie de trăsături care funcţionează acum predominant şi care nu le permit să fie la înălţime. Şi-ar dori să fie mai curajoşi şi nu pot. Spun „Sunt exact ca mama. Nu sunt în stare de nimic. Şi mama s-a lăsat înfrântă de viaţă.” sau „Sunt exact ca tata. Nu reuşesc să mă detaşez de o serie de probleme şi îmi complic singur viaţa”. Găsesc similitudini, stabilesc identităţi tipologice şi îşi regăsesc fraţi sau îşi regăsesc un soi de model pe care nu-l admiră foarte tare, cine ştie ce rudă în vârstă, un unchi, un bunic.

Faptul că seamănă cu aceia, faptul că pe linie genetică s-a transmis o anume structură psihologică, o constituţie, nu-i încântă. „Mare lucru. Ce semn de familie. Că suntem toţi nişte fricoşi”. Iată concluzii drastice, brutale, un fel de şficuire, de biciuire a propriei personalităţi pe care aceştia le comit ca un fel de flagerare, zic ei, bine meritată. „Aşa să mă învăţ minte. Iată, dacă nu am ştiut să fiu puternic atunci când a trebuit, acum asta este, să-mi iau pedeapsa”. Şi trec la partea a doua, martirizarea. Apoi victimizarea. Apoi se crează un complex al neputinţei care se cam construieşte din senin. Nu o are nicio bază. Este o construcţie găunoasă care e rezultatul unui viciu de gândire şi nu de atitudine. De aceea, perioada pe care o vor trăi, mai ales începând cu 16 aprilie, este de natură să dea un picior acestei construcţii, nu vreau să-i spun de cărţi de joc pentru că nu e o iluzie.

L-aş defini mai bine prin termenul un castel de nisip. Adică are oarece consistenţă, chiar există materia, dar, evident, nu un castel adevărat. Este o construcţie inutilă, perisabilă, care în ciuda faptului că până la un punct este frumoasă sau chiar admirabilă ca joc, este un instrument inutil în prezent. Această construcţie mentală, un lanţ de amintiri de atitudini, de motivaţii, de decizii, de reacţii, de reacţii instinctuale, care pe ei, acum, la un loc îi nemulţumesc, sunt, este adevărat, rezultatul unei structuri genetice care dă un fond comun celor legaţi prin legături de sânge, aşa-numita familie, dar reprezintă şi un mare motiv de iluzionare sau de păcălire. În loc să constate unde au greşit şi ce trebuie să facă, se autoamăgesc şi se tot perpelesc, şi se tot vaită că sunt asemeni lor, caşi cum neputinţa din prezent ar fi un soi de legământ cu cei dinaintea lor.

Acesta este momentul astral care se conturează acum, pentru că le scoate în evidenţă şi viciul de gândire, şi neputinţa, şi greşeala prin insistenta revenire la această formulă călduţă care îi absolvă de orice fel de vină. Lucrurile stau invers şi vor constata că ei de fapt sunt vinovaţi, că „las-o pe mama mare acolo unde este, cu greşelile, cu viaţa ei şi condiţionările ei, să ne întoarcem în prezent la ceea ce trebuie făcut acum”. Este o întoarcere la pragmatism, dar nu e deloc blândă.

E o întoarcere cam brutală. Această rupere, nu neapărat de familie, ca un fel de ceartă, de supărare, de denigrare sau de dezavoare a antecesorilor este semnul sub care se trăieşte acum, ci mai ales reconfigurarea, redimensionarea, mai buna poziţionare faţă chiar de această familie, indiferent de datoriile care le incumbă. Prin urmare, cei născuţi în Capricorn se reconfigurează. Noi despre acest lucru am vorbit şi am insistat asupra acestui fenomen care este un fenomen de lungă durată, care cunoaşte tot felul de etape, care cunoaşte suişuri şi coborâşuri, abandonuri şi relansări, care cunoaşte momente de succes şi de realizare şi momente de deznădejde.

Acum este un moment de redresare, de recăpătare a forţelor şi de reorientare. Este unul foarte esenţial şi îi priveşte aproape pe toţi Capricornii, puţini, foarte puţini. Cei foarte în vârstă şi cei foarte mici care nu au un prag de autocunoaştere necesar consolidat nu vor fi afectaţi de acest tranzit. În rest, de la vârsta adolescenţei până la vârsta a treia toţi vor trece prin acest proces.

Unii s-ar putea să nu fie foarte lucizi, s-ar putea să nu fie foarte conştienţi de ceea ce se întâmplă cu ei, dar, când peste şase luni sau poate la anul pe vremea asta se vor trezi judecând şi acţionând din perspectiva altor premize, să nu se întrebe ce s-a întâmplat cu mine „Aoleu, m-am schimbat. Oare de ce?”. Să se gândească la acest moment esenţial. Poate că nici nu e bine să aştepte până la anul ca să ajungă la această concluzie. Este bine să înceapă să se obişnuiască de pe acum cu schimbarea care operează continuu asupra lor.

Vărsător

Pentru cei născuţi în semnul Vărsătorului săptămâna ar trebui să fie senzaţională. Forfotă, drumuri, întâlniri, convorbiri, dialoguri, schimb de idei, capacitate de a învăţa, de a afla, de a se informa, de a se perfecţiona ori, invers, de a transmite, de a comunica, de a se face cunoscut, înţeles ori chiar admirat. Începând cu ziua de 16 aprilie, pentru următoarele 48 de ore, cei născuţi în Vărsător s-ar putea să trăiască un moment special de maximă inspiraţie, de o extraordinară formă intelectuală, de multă intuiţie, de o capacitate de a opera la nivelul conceptelor, ideilor, mintea speculativă.

Dar, sigur că, cu această referinţă ne îndreptăm spre un segment mai restrâns de nativi, cei care au studii superioare, care au erudiţie, cultură, performanţă şi care au şi nişte preocupări speciale. Pentru oamenii obişnuiţi, pentru omul de rând cum se zice, săptămâna este agreabilă pentru că îi face energici, se mobilizează repede, sunt dornici să călătorească, sunt un pic agitaţi, sunt oarecum instabili, dar reuşesc să facă faţă multor activităţi sacadate şi obositoare ori epuizante.

Atenţie, Neptun intră în Casa banilor şi îi transformă pe toţi în nişte poeţi ai finanţelor. „Auleu!”, vor spune asta „o fi de rău, o fi de bine”. Poeţi ai finanţelor, adică visează, construiesc, pentru ei totul e o poezie. Pentru ei banii nici nu mai reprezintă acel element necesar cu care poţi obţine la schimb lapte sau pâine. Nu. Pentru ei acele hârtii reprezintă paginile unui caiet pe care pot să scrie poezii, bileţele, note sau să facă schiţe ale unei case, să facă un plan al viitorului lor.

Luna le dă destul de multe impulsuri bune, să muncească şi să fie hărnicuţi ori dedicaţi unei cauze, pe 10 şi 11 aprilie, să semneze hârtii, contracte, să discute chestiuni oficiale, ori să-şi impună punctul de vedere pe 12, 13 şi 14 aprilie, să câştige oarece bani ori să aibă preocupări administrative pe 15 şi 16 aprilie – e vorba de 16 aprilie dimineaţa – şi, aşa cum spuneam, începând cu după-amiaza zilei de 16 aprilie să se dedice celor speciale. Au o capacitate de a se impune în toate discuţiile şi în toate mediile printr-o anume autoritate, care poate să nu fie una profesională, să fie una morală, să fie una strict personală, adică un om cu valoare care reuşeşte să facă impresie.

Harta este altfel, sărăcuţă, şi nu ne dă alte sugestii decât cele pe care vi le-am spus, dar sunt suficient de multe şi de bune provocările care să le ajungă. Să zică mulţumesc de o astfel de săptămână atât de bună.

Peşti

Datorită faptului că Neptun a intrat în zodia Peştilor, schimbă foarte tare datele problemei. În timp ce toate celelalte 11 zodii sunt înghesuite la propriu şi la figurat de multitudinea aspectelor care vin dinspre Berbec, pe cei născuţi în Peşti acest context astral îi lasă indiferenţi. S-ar putea să aibă probleme băneşti, dar nu în sensul necazurilor, ci într-o variantă mai puţin obişnuită pentru ei. Ce să facă cu banii, cum să-i plaseze, cum să-i valorifice?

Şi pentru că nu au chef de aşa ceva şi nu-i duce mintea la nimic bun, dă, ceea ce nu credeţi peste Peşti, un spirit strângător. Brusc se abţin să mai facă investiţii, cheltuieli şi cumpărături. Spun „Ştii ce? O să le fac mai încolo. Deocamdată ţin banii la bancă sau la CEC, s-au în buzunar şi voi vedea ce face”. De fapt nu este vorba de o schimbare fundamentală de atitudine interioară, cât mai ales de opţiune de moment.

Sunt acaparaţi de vibraţiile neptuniene, sunt preocupaţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor, în lăuntrul lor, încât povestea cu banii în clipa asta îi enervează, e o sarcină în plus şi oricum nu e o prioritate, ei nu sunt firi materialiste, este ceva care poate să dispară, să fie absentă din peisajul cotidian al vieţii lor. Până la urmă este bine. Pe 12, 13 şi 14 aprilie pot să muncească, pot să se explice, să se susţină sau să se afirme într-un context legat de muncă.

E o chestiune de virtute, de valoare, de orgoliu, de vanitate, dar foarte bine susţinute de către astre şi destul de bine plasat demersul lor. Reuşesc să facă impresie, să fie simpli, fireşti, categorici, convingători, direcţi, foarte puţin complicaţi, nu este loc de sofisme şi ei nu se prezintă ca nişte fiinţe sofisticate. Ei, aici este cheia, pentru că e un context foarte special pentru ei, e o vână, o energie specială care ţâşneşte în ei şi care le alimentează o anume dimensiune comportamentală şi atitudinală pe care nu au avut-o până acum.

Oarecum intimidează, stârnesc admiraţie, dar şi blochează sau le dau unor persoane care nu îi cunosc foarte bine dorinţa de a face un pas înapoi sau mai mulţi paşi înapoi, sau lucru, he he, extraordinar, aceea să facă stânga împrejur şi să o rupă la fugă, speriaţi de ceva din ceea ce face peştele. Nu spun comic, nu spun ironic, nu spun depreciativ, o spun poate mai accentuat din punct de vedere stilistic ca să subliniez o anume capacitate de a ipresiona atât de mult şi de puternic încât cei care sunt sub nivelul lor, ca să nu se vadă minimalizaţi, ca să nu se observe pe ei ca nişte pigmei, ca să nu se facă comparaţii în defavoarea acelora, părăsesc locul. Nu e în favoarea lor nici competiţia, nici comparaţia şi îi lasă pe Peşti singuri-singurei să culeagă roadele, să atragă de partea lor laurii.

Este un moment frumos, un moment interesant. Zilele de 14 şi 15 aprilie se pot asocia cu discuţii care pleacă de la un proiect sau care justifică un proiect. Dar foarte controversată, foarte-foarte specială şi plină de surprize poate să fie seara zilei de 15 aprilie, când un feeling, o presimţire, o intuiţie, o stare anume greu de definit îi poate conduce, fără prea multe ocolişuri, la o concluzie surprinzătoare. Le poate coagula un proiect sau le poate dizolva o intenţie. Pot să renunţe ori, dimpotrivă, să se ambiţioneze şi să se implice şi mai tare ori să se hotărască să dea curs unei construcţii pe care până acum nu au avut-o în vedere ca fiind de prim-plna, ca fiind o realitate.

Ceva se cristalizează în mintea, în sufletul lor şi este de natură să le redirecţioneze paşii ori să-i facă să accepte alianţe, parteneriate, tovorăşii, colegialităţi şi vecinităţi pe care până nu demult nu le doreau, nu le agreau, nu le considerau utile sau de care se temeau.

Ceva apare într-o altă lumină. Pe scurt, este vorba de acceptarea uui partener sau a unui parteneriat care le va schimba viaţa ori, în foarte rare cazuri, poate să aducă distanţarea de un partener şi ruperea unui parteneriat. Dar, deocamdată, nota generală este de eveniment pozitiv, de acceptare inspirată sau de şansă pe care nu o intuiau şi nu o vor intui probabil până la acel moment. Există şi riscul ca această oportunitate să treacă neobservată cape fondul stresului, enervării unei boli, al neatenţiei sau al neîncrederii acest proces lăuntric să nu se realizeze. Să fie o reacţie chimică ratată.



marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #95 : Luni, 11 Aprilie 2011, 13:28 »
Afla care sunt zodiile sincere si care sunt semnele mincinoase ale zodiacului, maestre in arta prefacatoriei:

Berbec

Berbecul este o zodie activa, plina de energie. Este guvernat de Marte, planeta care ii dezvolta curajul, dar si agresivitatea, asprimea si indrazneala. Nativul isi doreste intotdeauna sa fie primul si nu s-ar abate niciodata de la propriile convingeri. Nu-i place sa jigneasca si se tine departe de conflicte. Insa, asta nu inseamna ca n-ar recurge la minciuna si ipocrizie pentru a-si atinge scopul. Nativul Berbec isi studiaza foarte bine interlocutorii, pentru a sti cum sa reactioneze in cazul unei confruntari.

Taur

Nativul zodiei Taur este o persoana constiincioasa, in cautare de armonie si situatii pasnice. Este generos cu cei din jur, ii place sa daruiasca si schimbarile bruste de temperament nu-i stau in fire. Intentiile Taurului nu vor fi niciodata rauvoitoare. Nativul prefera intotdeauna adevarul, cu riscul de a rani pe cineva. Este adeptul sigurantei, iubeste ordinea si nu ii place sa se complice mintind. Daca este provocat, poate deveni incapatanat si inflexibil; isi va sustine cu tarie convingerile fara sa-i fie teama de reactii.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt energici si comunicativi. Se plictisesc foarte repede, de aceea nu sunt deranjati de schimbarile bruste. Fiind deosebit de sociabili, nu se feresc sa spuna exact ceea ce gandesc. Insa, pot fi prefacuti cu persoanele pe care nu le agreeaza. Gemenii sunt caractere duale si stapanesc foarte bine arta disimularii. Sunt agili si isi schimba rapid comportamentul in functie de situatie. In general prieteni loiali, sunt capabili sa minta pentru a dezinforma, aparandu-si astfel apropiatii.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt diplomati si sensibili. Nu sunt adeptii extremelor si cauta stabilitate. Au o relatie foarte apropiata cu parintii; tind catre echilibru si un mediu securizat. Racul nu este adeptul intrigilor. Condamna ipocrizia si persoanele care apeleaza la minciuni pentru a reusi in viata. Va riposta daca este provovat, insa manierat si respectuos, astfel incat sa nu jigneasca. In general evita minciunile, deoarece l-ar mustra constiinta pentru orice neadevar spus.

Leu

Leul este cu siguranta cel mai mandru semn al zodiacului. Dominat de Soare isi doreste sa straluceasca si sa-si impuna autoritatea in fata tuturor. Ii place sa fie in centrul atentiei si se simte foarte bine cand este laudat. Desi este o persoana respectuoasa, nativul poate da dovada de aroganta si un orgoliu nemasurat. Isi doreste sa impresioneze intotdeauna si recurge cu usurinta la prefacatorie pentru a da bine. Nu va ezita sa apeleze la viclesuguri si minciuni pentru a iesi “onest” dintr-un impas.


Fecioara

Nativul zodiei Fecioara este meticulos, recunoscut pentru spiritul critic exagerat. Foarte atent la detalii, nu rateaza niciodata ocazia de a le reprosa celor din jur orice gresala. Nu este adeptul minciunilor, insa are tendinta de a exagera cu observatiile, in special daca nu agreeaza o anumita persoana. Fecioara are un temperament schimbator si indecis care ii poate crea o imagine dura in fata necunoscutilor.

Balanta

Nativul zodiei Balanta este o persoana diplomata care stie cum trebuie sa se comporte in societate. Tine foarte mult la imaginea sa, de aceea nu se implica in conflicte decat in cazuri extreme. Totusi stapaneste foarte bine arta disimularii. Balanta poate zambi lejer chiar daca nu ii convine ceva si va riposta cand te astepti mai putin. Minciunile nevinovate si aerul inocent il salveaza deseori din incurcaturi.

Scorpion

Scorpionul este recunoscut pentru caracterul luptator si razbunator. Totusi, poate fi un prieten de nadejde si un partener loial. Deseori se ascunde sub masca prefacatoriei, deoarece se teme de esec. In general, isi expune doar anumite fete ale personalitatii si ii analizeaza foarte bine pe cei din jur. Nu suporta tradarea si ipocrizia, asadar va recurge fara regrete la minciuni si rautati pentru a se razbuna.

Sagetator

Nativul zodiei Sagetator este o persoana toleranta si prietenoasa. Foarte amabil cu oricine, este permanent in cautare de prieteni. Este un idealist convins, are teluri in alte si mai presus de orice este adeptul onestitatii. Este de neclintit in privinta principiilor in care crede: adevarul si corectitudinea. Singurul sau defect ar fi ca viseaza prea mult, pirezand deseori contactul cu realitate. Daca primeste critici poate deveni arogant si impulsiv.

Capricorn

Nativul zodiei Capricorn este o persoana de cuvant, inzestrata cu un simt extrem al realitatii. Insa nu are foarte mare incredere in oameni, asadar isi va deschide cu greu inima in fata necunoscutilor. Cea mai mare dorinta a Capricornului este sa reuseasca in plan profesional. Ar recurge la un comportament egoist pentru a-si indeplini scopul. Totusi, nativul evita conflictele si discutiile contradictorii.


Varsator

Nativii zodiei Varsator sunt inventivi si independenti, de aceea nu accepta constrangeri din partea celorlalti. Isi ajuta neconditionat prietenii la nevoie si le place sa fie in centrul atentiei. Au principii puternice, de aceea nu apeleaza la rautati, chiar daca au fost nedreptatiti. Prefera sa contraatace printr-o atitudine ferma si reprosuri dure.

Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt toleranti si prietenosi. Usor de impresionat si sensibili, sunt capabili sa se sacrifice pentru binele altora. Nu suporta singuratatea si cauta mereu compania celorlalti. Pestii sunt extrem de protectori, insa pot deveni posesivi si inflexibili. De cele mai multe ori spun minciuni nevinovate pentru a-si proteja sentimentele, in special cand realitatea este prea dura pentru a fi suportata.



marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #96 : Duminică, 17 Aprilie 2011, 18:22 »
Gelozia nu e scrisă în stele. Depinde de încrederea în sine, de educaţie şi dacă ţi se dau motive… Însă e la fel de adevărat că unele zodii au o predispoziţie nativă care le face să lupte mai mult, sau mai din greu, cu această boală a sufletului care este gelozia.

Mai mult: Iată care sunt cele mai geloase zodii!


Locul 1: Aşa cum fiecare nativă Scorpion ştie, pentru ele gelozia e o mare piatră de încercare. Chiar şi dacă au cel mai fidel dintre soţi, cu greu scapă de tentaţia de a-i verifica prieteniile sau factura de telefon. Trebuie să înveţi să te relaxezi, şi să adpţi o atitudine de încredere. Nu te poţi bucura de dragoste într-o suspiciune continuă…!

Locul 2: Femeia Taur e geloasă ceva mai rar, dar la fel de intens. Câtă vreme pare că nimic nu-i ameninţă „dreptul de proprietate” asupra iubitului ei, ai zice că nici n-a auzit de gelozie. Dar dacă apare concurenţa, vai şi amar! Să îl priveşti pe iubitul tău ca pe o fiinţă liberă, e de mare ajutor. Singur n-ai vrea să te iubească doar pentru că n-are încotro.

Locul 3: Balanţele sunt foarte drăgălaşe, dar asta nu le scuteşte de gelozie. Nu atât de intensă, ca pe axa Taur – Scorpion, dar de o frecvenţă îngrijorătoare. Chiar dacă te porţi cu destulă eleganţă, te poate roade pe dinăuntru, puţin câte puţin, până când te face să renunţi la o relaţie promiţătoare. Degeaba o iei de la capăt cu un altul. Problema rămâne, până n-o elimini… Alege să te detaşezi, fără să renunţi la iubire.

Locul  4: La femeia Berbec nici nu apuci să realizezi ca gelozia, şi nu altceva, i-a cauzat o reacţie nepotrivită. Dacă eşti sinceră cu tine însăţi, realizezi că nu motivul invocat e cel adevărat. Şi n-ai decât să te priveşti în oglindă, cu multă încredere, şi să-ţi spui că nu te-ai da pe 3 femei. La drept vorbind, nici el nu te-ar da!

Locul 5: Dacă suferă de o scădere temporară a încrederii în sine, şi femeia Leu poate să simtă gelozie, deşi probabil ar prefera să se lase tăiată în bucăţi decât să o recunoască. Interesant e că nu e nevoie ca o alta să se „dea” la iubitul ei. E suficient să strălucească ceva mai tare. Să accepţi că şi altele merită admirate e un prim pas spre vindecare.

Nu e obligatoriu, dacă eşti Scorpion, să fii geloasă. Şi nici nu e adevărat că toate Vărsătoarele, de exemplu, sunt scutite de gelozie. Dar pentru toate, soluţia este aceeaşi: iubeşte-l pentru el, nu pentru tine. Alege să-l laşi liber şi nu va avea de ce să mai plece…


Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #97 : Vineri, 22 Aprilie 2011, 11:44 »
Horoscopul iepurasului


Citeste horoscopul Iepurasului si afla ce surprize te asteapta in preajma sarbatorilor de Paste:

Berbec

Te asteapta o perioada de schimbari. Primavara aceasta se prevad transformari radicale, atat in plan profesional cat si in dragoste. Daca la locul de munca te asteapta discutii contradictorii si proiecte noi, in plan sentimental Iepurasul ti-a pregatit o surpriza placuta. Vei trai una dintre cele mai frumoase perioade alaturi de persoana iubita. Daca nu esti inca implicat intr-o relatie, fii cu ochii-n patru si nu rata ocaziile care ti se ivesc!  Apare o noua cucerire la orizont.

Taur

Chiar daca nu iubesti reuniunile de familie, in preajma sarbatorilor te bucuri sa fii inconjurat de cei dragi. Alaturi de ei te simti cu adevarat implinita si iti face placere sa le pregatesti cadouri. Iepurasul are grija si de tine, asadar a pus la cale o supriza de zile mari. Persoana iubita ti-ar putea darui un cadou pe care ti-l doresti de mult. De asemenea, vesti bune se prevad si din domeniul financiar; vei avea parte de o perioada promitatoare.

Gemeni

In aceasta primavara Gemenii au parte de foarte mult dinamism. Se anunta o perioada aglomerata la serviciu, proiecte noi si posibile divergente de opinii. Insa, persoana iubita va da dovada de sprijin si intelegere. Ajutata de Iepuras poate pune la cale o surpriza de proportii: o excursie la care ati visat de mult. De asemenea, poate fi vorba si de un cadou palpabil, o carte sau o bijuterie valoroasa.

Rac

Nativul acestei zodii este foarte fericit cand ii vede pe cei din jurul sau bucurosi. Puternic atasat de familie si de prieteni, va incerca sa pregateasca pentru fiecare cate o surpriza placuta in preajma sarbatorii pascale. Iepurasul pregateste ceva, dar cel mai frumos cadou il poate poate primi de la partenerul de viata. Cu Venus in casa iubirii, sfarsitul primaverii anunta o atmosfera calda, prielnica pentru planuri importante de viitor.

Leu

In perioada sarbatorilor, Leul isi poate demonstra cel mai bine generozitatea si nobletea. Insa, de aceasta data Iepurasul nu promite ca va mai fi la fel de darnic din punct de vedere material. Chiar daca poate fi afectat ca nu i-a rasfatat pe cei dragi asa cum si-ar fi propus, nativul ar trebui sa fie mai optimist. Sfarsitul primaverii ii poate aduce vesti bune din sectorul financiar sau chiar o colaborare care-i va aduce venituri suplimentare.

Fecioara

Ca intotdeauna in preajma sarbatorii de Paste, nativul Fecioara se concentreaza cel mai mult asupra detaliilor. Casa trebuie sa straluceasca de curatenie si bucatele traditionale trebuie preparate cu maxima grija pentru a impresiona. Cel mai bun cadou pe care i l-ar putea pregati Iepurasul, ar fi o sedinta gratuita la un salon de infrumusetare. Si o vizita la spa ar fi indicata. Asadar, partenerul a primit cateva indicii despre cadoul pe care ar putea sa i-l ofere perechii sale.

Balanta

Nativii acestei zodii au manifestat dintotdeauna interes pentru lucrurile frumoase si artistice. Sarbatoarea Pascala este un motiv intemeiat pentru a putea sa-si redecoreze casa intr-un stil cu totul deosebit. In plus, sectorul financiar este deosebit de generos in aceasta perioada. Asadar, Iepurasul vine cu vesti bune atat in sectorul financiar cat si in plan sentimental. Chiar si nativele singure au sansa sa-si intalneasca sufletul pereche in aceasta primavara.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion intampina o perioada excelenta in dragoste. Partenerul este mai atent ca niciodata, hotarat sa faca niste schimbari importante in privinta comportamentului sau. Pentru Sorpionii singuri, Iepurasul promite o sarbatoare excelenta in familie cu voie buna si distractie. Putin probabil sa intalneasca o noua dragoste prea curand. Totusi, spre sfarsitul lui mai  romantismul poate intra si in casa celor singuri.

Sagetator

Iepurasul promite Sagetatorilor o vacanta inedita. Poate fi vorba de o excursie in grup sau dimpotriva, de o escapada in doi, insa cu siguranta va fi memorabila. Se anunta foarte multe surprize si voie buna. Daca Pastele ii va surprinde pe Sagetatori alaturi de familie, zilele libere ii gasesc pe acestia alaturi de cea mai tare gasca de prieteni. Sa inceapa distractia!

Capricorn

Capricornul se afla intr-o dispozitie romantica si visatoare. Chiar daca nu trece printr-o perioada foarte buna in plan sentimental, lucrurile par sa revina la normal cu putina intelegere din partea amandurora. Iepurasul ar putea sa va ofere o mana de ajutor pentru a petrece sarbatorile in voie. Este vreama ideala pentru confesiuni si discutii sincere care vizeaza relatia de cuplu.

Varsator

Iepurasul iti aduce in preajma sarbatorilor dinamism fizic si o forta de munca deosebita. Asadar aceasta perioada este perfecta pentru intalniri importante, discutii si negocieri. Vei putea obtine foarte usor ceea ce-ti doresti, insa ai grija la deciziile importante. In perioada sarbatorilor detaseaza-te si bucura-te alaturi de familie.  Urmeaza o perioada aglomerata, solicitanta din punct de vedere intelectual.

Pesti

Te numari printre norocosii acestei perioade. Iepurasul ti-a pregatit si tie foarte multe surprize placute: intelegere in plan sentimental si venituri suplimentare neasteptate. Sarbatorile te gasesc si de aceasta data alaturi de familie. Insa, spre deosebire de anii trecuti, nu vei zabovi foarte mult langa cei dragi deoarece partenerul a pus la cale o calatorie surpriza.


Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #98 : Luni, 02 Mai 2011, 07:30 »
Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile

Berbec

Inceputul lunii mai poate debuta cu neintelegeri in plan sentimental. Nativii si-au stabilit ca obiectiv fundamental sa castige cat mai multi bani, de aceea se vor dedica trup si suflet profesiei. Acesta hotarare va starni indubitabil nemultumirea persoanei iubite care se va simti neglijata. Totusi, in partea a doua a lunii neplacerile se vor risipi in relatia de cuplu. Mai mult, Berbecii vor pune in joc toate armele seductiei pentru a-si recuceri jumatatea.

Taur

Categoric, nativii zodiei Taur sunt favorizati de astre in luna mai. Au parte de foarte multa dragoste si momente fierbinti. Venus cea seducatoare le va darui un sarm irezistibil si Marte le va intensifica pornirile pasionale. Asadar, nu-i de mirare ca vor beneficia de atentie maxima din partea partenerului. Cat despre Taurii singuri, luna aceasta au sanse mari sa-si intalneasca jumatatea. Si in plan profesional se prevad perspective promitatoare de reusita.

Gemeni

Gemenii sunt extrem de activi in luna mai. Joviali si pusi pe distractie nu rateaza nicio petrecere. Ca niciodata, acorda intaietate intalnirilor cu prietenii, dorind poate sa refaca niste legaturi mai vechi. Starea de euforie se mentine si in cariera, insa in mod surprinzator are efecte benefice. Nativii se vor descurca foarte bine la job, gasind solutii eficiente pentru proiectele nou aparute. Totusi, sectorul financiar ar putea fi afectat de euforia Gemenilor. Atentie la cheltuielile inutile si capriciile de moment!

Rac

Nativii zodiei Rac incep luna mai in forta. Sunt agasati din toate partile si au foarte mult de lucru. Stresul si-ar putea pune amprenta si asupra sanatatii, insa ar putea influenta in mod negativ si relatia de cuplu. Astfel, pentru a evita neplacerile ar trebui sa adopte o atitudine calma, cat mai relaxata. O zi libera sau o escapata intr-un loc linistit i-ar putea ajuta sa-si puna gandurile in ordine.

Leu

Luna mai vine cu vesti bune in sectorul financiar pentru nativii zodiei Leu. Desi se anunta un program incarcat la locul de munca, castigurile vor fi pe masura. Marte in Casa banilor le confera energie si initiativa, in timp ce Venus ii ajuta sa relationezi mai usor cu ceilalti, conferindu-le un farmec aparte. In privinta dragostei, astrele se arata rezervate. Ar fi bine sa evite coplicatiile;  eventualele conflicte ar trebui abordate cu diplomatie si calm de catre Lei.

Fecioara

In aceasta perioada Fecioara este hotarata sa acorde o importanta sporita sectorului financiar. Fie isi doreste sa faca economii, fie pune la cale o strategie pentru a-si majora veniturile suplimentare. Indiferent de optiune, planurile ei vor da roade spre sfarsitul lunii. In plan sentimental se anunta o perioada mai dificila. Rabdarea ii va fi pusa la incercare si va avea de luat niste decizii importante.

Balanta

Nativii zodiei Balanta vor cunoaste o perioada infloritoare in plan sentimental. Acest lucru se datoreaza in mod special dispozitiei seducatoare si romantice, care nu trece neobservata de sexul opus. De asemenea, Soarele confera nativilor stralucire si un farmec aparte. Asadar sunt asteptate foarte multe evenimente placute in urmatoarele zile. Buna dispozitie si optimismul isi pun amprenta si in plan profesional. Luna mai este o perioada excelenta pentru a demara proiecte noi care au sanse mari sa fie incununate de succes.

Scorpion

Luna mai se anunta a fi darnica, plina de surprize placute pentru Scopioni. Nativii vor avea parte de foarte multa dragoste si intelegere alaturi de persoana iubita. Probleme din trecut par sa-si gaseasca rezolvarea, ducand la o mai buna comunicare si cooperare. Se pot crea legaturi stranse si durabile. Asadar, vesti bune si pentru nativii singuri. In privinta carierei si a domeniului financiar, partea a doua a lunii mai se anunta mai prospera.

Sagetator

Nativii zodiei Sagetator se bucura din plin de intelegere si armonie in viata de cuplu. Se anunta intalniri amoroase fierbinti si multe surprize din partea partenerului de viata. Si Sagetatorii singuri si-ar putea intalni perechea in aceasta luna. In privinta carierei, au nevoie de putere de munca si concentrare maxima. Urmeaza o perioada mai aglomerata, insa eforturile le vor fi rasplatite pe masura muncii depuse.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn traverseaza o perioada excelenta pe toate planurile. Luna mai vine cu distractie si multiple intalniri amoroase. Venus si Marte s-au aliniat in Casa dragostei pentru a-ti intensifica farmecul si puterea de seductie. Asadar, bucura-te de petreceri, flirturi si voie buna. In privinta carierei, te asteapta o perioada numai buna pentru a-ti pune in valoare abilitatile in fata sefilor. Profita de orice ocazie

Varsator

Nativii zodiei Varsator incep luna mai in forta. Au foarte multe intalniri si sunt nevoiti sa participle la diferite evenimente. Chiar daca nu le face placere, ar trebui sa onoreze invitatiile. Ar putea stabili legaturi importante. De asemenea, nu-i exclus ca o simpla aventura sa se transforme in ceva serios. Totusi, o atitudine realista ar fi indicata la inceputul relatiei; cel putin pana vor cunoaste mai bine intentiile noii lor cuceriri.

Pesti

In luna mai nativii zodiei Pesti pun cariera pe locul intai. Isi doresc sa-si valorifice la maxim capacitatea de munca dar sunt deschisi si la colaborari. Pentru a-si suplimenta veniturile financiare sunt hotarati sa faca si schimbari majore. Ar putea reusi ce si-au propus, insa partenerul de viata s-ar putea simti neglijat in aceasta perioada.

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #99 : Luni, 02 Mai 2011, 08:24 »
O berbeaca multumeste gabitei  :-*
Mai lucram la jumatati! :D desi sunt omul intregului!
nihil sine deo

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #100 : Luni, 02 Mai 2011, 08:54 »
sa-ti mearga bine, Steli, in luna mai iti spune un  leut  :D

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #101 : Luni, 02 Mai 2011, 10:05 »
am nadejdea ca luna mai este asa cum am programat-o!
sunt spre finalizarea unor proiecte ... in deschiderea finalului unuia ceva mai vechi ;) dar bucuroasa ca ma pune la incercare cu noi emotii ...
nihil sine deo

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #102 : Luni, 02 Mai 2011, 10:50 »
Varsator

Nativii zodiei Varsator incep luna mai in forta. Au foarte multe intalniri si sunt nevoiti sa participle la diferite evenimente. Chiar daca nu le face placere, ar trebui sa onoreze invitatiile. Ar putea stabili legaturi importante. De asemenea, nu-i exclus ca o simpla aventura sa se transforme in ceva serios. Totusi, o atitudine realista ar fi indicata la inceputul relatiei; cel putin pana vor cunoaste mai bine intentiile noii lor cuceriri.

 :D :D :D foarte tareeee  ::)

gigeldefier

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #103 : Luni, 02 Mai 2011, 15:31 »
Sagetator

Nativii zodiei Sagetator se bucura din plin de intelegere si armonie in viata de cuplu. Se anunta intalniri amoroase fierbinti si multe surprize din partea partenerului de viata. Si Sagetatorii singuri si-ar putea intalni perechea in aceasta luna.....

oare voi incepe sa cred in stele?

Offline mara_sibiu

  • Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #104 : Marți, 03 Mai 2011, 00:17 »

 :o :o :o :o :o :o :o
Ia uite ce zice la Balanta!!!!!

'''''Asadar sunt asteptate foarte multe evenimente placute in urmatoarele zile. Buna dispozitie si optimismul isi pun amprenta si in plan profesional. Luna mai este o perioada excelenta pentru a demara proiecte noi care au sanse mari sa fie incununate de succes"""""

Asta inseamna ca-mi iasa planul cu clubul Sibiu-Alba????