Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 205641 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #105 : Marți, 03 Mai 2011, 08:22 »
daca il proiectezi ... sigur iese! :-*

acum se face vremea sa te vizitam!
nihil sine deo

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #106 : Marți, 03 Mai 2011, 08:34 »

 
Asta inseamna ca-mi iasa planul cu clubul Sibiu-Alba????


mai mult ca sigur  ;D

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #107 : Luni, 09 Mai 2011, 10:30 »
URANIA vă prezintă horoscopul săptămânii 8 – 14 mai 2011

În perioada cuprinsă între 8 şi 14 mai se vor mai risipi o parte dintre tensiunile care s-au acumulat pe zodia Berbecului.

Berbec

Pentru cei născuţi în zodia Berbecului se poate spune că începând cu dimineaţa zilei de 11 mai se înregistrează un aer plăcut, ca o briză, o adiere, viaţa parcă este un pic mai uşoară. Multe lucruri nu s-au schimbat, necazurile sunt cele vechi, sănătatea e cea dinainte şi, totuşi, parcă există mai multă linişte, mai multă speranţă, mai multă bucurie, mai multă încredere. Este foarte importantă această strămutare a planetei Marte din Berbec.

Unii vor regreta că şi-au pierdut patronajul pe care guvernatorul lor îl exercita asupra fiinţei lor, trupeşti sau spirituale. Vă asigur însă că acest context a fost atât de puternic, îl pot denumi cumplit, încât mai bine că aţi scăpat de patronaj. Felul în care planetele îşi răspund, felul în care cooperează este uneori mai periculos decât un tranzit prost. Aşadar, chiar dacă au fost doi benefici, chiar dacă a fost şi un guvernator în semnul dumneavoastră zodiacal, să ştiţi că e mai bine că se risipesc toate aceste impulsuri. De altfel, cred că unii dintre dumneavoastră se simt ca acei alergători la maraton care ajung epuizaţi şi care nu mai reuşesc nici măcar să bea apă.

Dincolo de gafe este această fire a lor debordantă care doreşte să comunice, doreşte să se implice, a rămas, cum se zice, în turaţie. Se învârt, dar se învârt în gol. Nu se mai pot opri, nu se mai pot regăsi pe ei. Această agitaţie sterilă, încetul cu încetul, va fi rezolvată pe măsură ce şi restul planetelor care se află acum în Berbec vor intra în semnul Taurului. Se va întâmpla acest lucru după 16 mai, când deja se va schimba cu totul peisajul. Atunci şi Mercur şi Venus vor fi în Taur, va fi o altă dimensiune, o altă ipostază. Şi apoi, pe 5 iunie, va pleca şi beneficul, Jupiter care se află în Berbec.

Iarăşi, mulţi dintre nativi vor avea impresia că sunt părăsiţi şi obişnuiţi, iată, vor zice, „nici pe Jupiter nu-l mai am. Mai era şi ăla acolo, mai făcea ceva”. Adevărul este că nu a putut face prea multe lucruri. Eu nu v-am iluzionat niciodată. Nu v-am dat speranţe deşarte. V-am spus că puţini sunt cei care vor putea profita de pe urma lui Jupiter în Berbec. Este un tranzit scurt, extrem de rapid, inconsecvent, care nu dă posibilitatea unei stabilizări cu vecinătăţi veninoase şi ticăloase sau cu vecinătăţi care tulbură conştiinţa şi tulbură apele, aşa cum este vecinătatea cu Luna neagră şi cu Uranus.

Prin urmare, ar trebui să priviţi cu înţelepciune următoarele săptămâni, cu răbdare şi să aşteptaţi momentul fie de după 16 mai, fie mai ales după 5 iunie, ca să începeţi să vă reabilitaţi, să reintraţi în propria dumneavoastră piele, să vă regăsiţi stabilitatea, conştiinţa de sine, stăpânirea de sine. Deocamdată, lucrurile încă sunt amestecate şi probabil că mulţi dintre cei născuţi în Berbec sunt obosiţi pur şi simplu, vor să doarmă sau vor să fie lăsaţi în pace sau sunt iritabili, sunt irascibili, sunt parteneri de dialog antipatici, răspund urât, vorbesc mult, sunt subiectivi, sunt egolatri într-o discuţie pe care evident o acaparează, vorbesc numai ei şi despre persoana lor, ce li s-a întâmplat lor, cum îi doare capul, cum s-au certat cu şeful şi aşa mai departe.

Chestiunile familiale, chestiunile conjugale se răstălmăcesc şi se pun într-o ecuaţie foarte stranie. Ea vine ca un dezechilibru care se strică din senin. Nici măcar nu se rosteşte un cuvânt şi cearta pluteşte în aer. De aceea, începând cu 14 mai aceşti nativi este bine să se retragă dintr-o viaţă partenerială cu foarte multă grijă şi cu foarte multă insistenţă. Să nu abandoneze această veghe, să nu răspundă la provocări. Dacă nu au încotro şi trebuie să se ducă acasă şi să-şi vadă nevasta, mai mult sau mai puţin ţâfnoasă, nu au încotro. E casa lor, e nevasta lor, o să se certe cu ea în cel mai bun caz. Dar este cu mult mai rău să se certe cu un partener de afaceri sau cu oameni cu care lucrează într-o anume relaţie onestă, politicoasă şi decentă. Nu are niciun rost acolo să strice apele şi să strice nişte prietenii, şi să strice o colaborare care le aduce fie stabilitate, fie echilibru, fie bani, fie progres, fie notorietate.

Taur

Pentru cei născuţi în zodia Taurului apele cereşti sunt mai bune, mai blânde şi mai profitabile. Marte intră în segmentul lor şi, alături de Soare, realizează pentru acest semn zodiacal o pereche splendidă. Le dă foarte multă tărie de caracter, le dă virtute, le dă un soi de vână puternică la nivelul conştiinţei. Parcă se învigorează, se întrupează într-o nouă haină, într-o nouă ipostază. Unii chiar doresc să fie priviţi altfel sau respectaţi pe baza altor convenienţe sociale şi altor principii. Fie sunt mai şefi, mai bogaţi, sunt mai importanţi şi tot aşa. S-a mai uşurat oarecum casa duşmanilor, dar nu fundamental. Aşteptaţi-vă la o replică ce vă poate destabiliza pe 14, 15 sau 16 mai ori ea să se producă şi să aveţi cunoştiinţă de o discuţie sau de nişte fapte şi evenimente ori de nişte decizii care s-au petrecut fără ştirea dumneavoastră, poate chiar în taină ori pe ascuns şi care vă ajung la urechi sub formă de zvon, de mărturisire, de avertisment, de celebra formulă „nu ştii de la mine”.

Această dorinţă pe care ei şi-o formulează nu este dintre cele mai fericite, nu este niciun scop în viaţă, nu este nicio ţintă şi nu este nicio prioritate. Este o reacţie extremă, mânioasă, care îi transformă în nişte fiinţe vulnerabile. S-ar putea ca o serie de lucruri să provină de la locul de muncă, de la şefi şi subalterni, de la parteneri şi tovarăşi de muncă sau parteneriatele acolo unde nu e vorba doar de un beneficiu de imagine, ci şi de bani. S-ar putea să se asocieze şi cu o stare proastă, una bazată pe tristeţe, pe irascibilitate, pe încăpăţânare şi pe o uriaşă doză de revanşă. Un plictis incomensurabil care îi transformă în nişte persoane mai puţin docile, mai puţin maleabile. Bine, spun puţin ca să fiu eu elegantă, pentru că nu sunt deloc maleabile şi, în continuare, cu acele impulsuri dinspre Berbec zici că ai încurcat figurinele, ca la jocurile pentru copii.

Cel mai important este să depăşească etapa 14, 15, 16 mai care îi poate împinge să facă greşeli la locul de muncă. Decizii eronate, atitudini neinspirate, dialoguri stupide, informaţii care nu trebuie să fie date, conduite care nu trebuie să fie abordate, sentimente care nu trebuie să fie adăpate şi mai ales gânduri care trebuie să fie alungate pe deplin, gânduri de răzbunare, de revanşă, gânduri de ostilitate, toate acestea sunt idei greşite, sunt premize false care îi şubrezesc. Dacă însă ele devin predominante şi sfatul astrologului este foarte slab şi vocea lui nu se aude, şi autoritatea lui este călcată în picioare, atunci să ştiţi că aceşti nativi nu vor face decât să atragă o serie de situaţii foarte complicate de partea lor, pe care cu greu le vor putea administra ulterior. Săptămâna aduce o serie de probleme care ţin de comunicare, pe 8 şi 9, de aspectul gospodăresc şi domestic pe 10 şi 11 mai şi pe cel pedagogic sau matern ori patern pe 12 şi 13 mai.

Gemeni

Cei născuţi în semnul Gemenilor vor putea începând cu data de 11 mai să pornească la un proiect lung, unul personal, de reclădire de sine, de reparaţie generală. Reparaţii în sensul propriu, adică să se îngrijească de corpul lor şi să facă tot ceea ce trebuie, să se ducă la stomatolog, să-şi repare dantura, să facă mici intervenţii chirurgicale în zona nas, gât, urechi, să aibă grijă de musculatura lor, de osatura lor, de sistemul endocrin. Este momentul în care asemeni unui vapor trebuie să intre în şantier să-şi facă o revizie, să vadă ce nu e în formă, să schimbe piesele principale, să facă intervenţiile necesare pentru a reveni în formă. Şi apoi, peste vreo lună, să se poată lansa din plin într-o activitate personală. Marte este un constructor de sine, dar aduce şi foarte multe avertismente. Ridică în permanenţă fanioane, fluieră ca un arbitru de pe marginea terenului, atrăgând atenţia asupra unor elemente şubrede din sănătatea lor ori din existenţa şi conştiinţa lor.

Aceasta este o parte bună pentru că îi obligă să se aplece asupra propriei experienţe, să nu se mai risipească, să se concentreze pe propria lor persoană. Vicioasă mi se pare ziua de 14 mai, pentru că ea aduce un cortegiu întreg de stări şi situaţii, trăiri ori evenimente, care modifică foarte puternic Casa prieteniei, a sentimentelor sau Casa relaţiilor cu copii dacă este vorba de Gemeni părinţi. Foarte multe deziluzii, foarte multe neplăceri, pagube de imagine sau pagube personale ori neplăceri şi încurcături provocate de prieteni şi falşi prieteni. Spuneam şi săptămânile trecute că pe Gemeni îi paşte o uriaşă păcăleală. Se lasă antrenaţi de tot felul de persoane care le declară dragoste, admiraţie şi loialitate. Fac pe prietenii, fac pe valeţii, fac pe slugile, fac pe oamenii salvatori, se implică în viaţa acestora, mai bine zis se amestecă, dar ştiu să o facă într-un fel încât Gemenii chiar să aibă impresia că sunt ajutaţi şi că s-a pogorât odată cu acei prieteni Dumnezeu din cer pe pământ şi iată ce noroc au „Ce mă făceam eu fără tine”.

Pe de o parte se vor simţi vulnerabili, pe de altă parte se vor simţi singuri. În sfârşit, se vor simţi şi trădaţi, şi păcăliţi şi manipulaţi, şi nu este deloc un moment bun. Chiar dacă până la un punct aceşti oameni au făcut ceva într-o anume dimensiune într-un procent în favoarea unui nativ din Gemeni, de acum încolo nu vor mai face. Chiar dacă nu intervin conflicte, chiar dacă nu sunt aceste demascări, chiar dacă relaţia evoluează firesc şi normal ca până acum, ceva se rupe, ceva se schimbă, ceva se alterează, ceva se frânge, drumul lor împreună nu mai este posibil. Şi chiar dacă nu apar relaţii mutilante, totuşi aceşti nativi, insctinctiv, au o reticienţă. Încep să fie circumspecţi, să devină tot mai retraşi, mai discreţi, mai evazivi şi să se extragă din aceste relaţii. Cam la fel se petrec lucrurile şi cu relaţiile afective, dar aici nuanţa este alta. E de tăcere, de înstrăinare, de întors spatele simplu şi fără prea multe explicaţii.

Rac

Pentru cei născuţi în semul Racului săptămâna este foarte angajantă. Zilele de 8 şi 9 sunt importante pentru că Luna le tranzitează semnul natal. O Lună în domiciliu, puternică îi pune pe jăratec. Îşi fac gânduri, îşi fac griji, se amărăsc, se întristează, se distanţează ori se izolează printr-o adevărată criză de tăcere şi de izolare de familie şi de restul lumii. Este şi momentul când se realizează în aceste două zile o cruce cardinală, care pentru unii este greu de suportat. Luna din Casa I, casa eului, a egoului, a fiziologiei, dar şi a spiritului, intră în contradicţie atât cu Saturn, cât şi cu cele cinci planete dinspre Berbec. În felul acesta se poate spune că ei sunt luaţi în colimator de către astre, pentru ca pe 14 mai, aceeaşi Lună în Balanţă să facă opoziţii cu planetele din Berbec, să rescrie, să refacă această cruce pe semne cardinale şi să creeze alte nemulţumiri, alt stres. Pe 8 şi pe 9 sunt chestiuni personale în prim-plan, pe 14 şi 15 mai sunt chestiuni legate de familie, provocate de familie, de obligaţiile de familie, de viaţa lor în familie, de întreaga inserţie care nu o dată este dificilă pentru aceştia.

Zilele de 10 şi 11 se asociază cu cheltuieli sau cu o îngrijorare majoră cu privire la nişte plăţi, o evoluţie financiară, iar pe 12 şi 13 sunt discuţii antipatice, discuţii care nu consolidează niciun fel de relaţie. Vor simţi nevoia să se sfătuiască cu cineva şi una dintre ipostaze este apelarea la o serie de persoane care vin spre universul lor personal cu o anumită încărcătură. De exemplu, un coleg din armată sau un coleg de şcoală sau un coleg de serviciu cu care a rămas în anume relaţii. Nu se poate vorbi de o mare prietenie, ci mai mult de o mare corespondenţă spirituală sau de o mare încredere. Cei născuţi în semnul Racului vor avea tentaţia să nu spună ce-i frământă, să nu comunice nimic din ceea ce îi macină celor din jur şi să se îndrepte spre această persoană care poate fi definită cvasistrăină. Au fost cândva relaţiile bune şi apropiate, dar acum aceste relaţii s-au împuţinat, s-au încetinit, eventual nu s-au văzut cu anii.

În ansamblu, se poate spune că săptămâna nu aduce prea multe evenimente concrete, dar aduce foarte multe modificări de stare sufletească, complicaţii şi un context dificil pentru ei de suportat. Partea bună este că e şi ultima săptămână când se mai confruntă cu atât de mult stres şi cu atât de multă apărsare. Oricum, după 16 mai lucrurile vor arăta mult mai bine. Poate că această mână de ajutor pe care noi o intuim va începe să funcţioneze şi undeva ei vor fi degrevaţi de ceva, de o sarcină, de o obligaţie, de un stres, de o postură negativă sau de o complicaţie interioară pe care şi-au făcut-o singuri şi şi-au amplificat-o.

Leu

Pentru cei născuţi în semnul Leului ziua de 11 mai poate să fie considerată un prag important în evoluţia lor socială şi profesională. Marte intră în Casa a X-a şi îi obligă pe toţi să acţioneze, să facă ceva, să nu stea degeaba, să se mişte, să se agite, să circule, să vorbească, să dialogheze, să se informeze, să pretindă, să călătorească, să se deplaseze, să facă ceva concret în beneficiul lor personal. Acolo este şi Soarele - este adevărat că este deja de două săptămâni – şi ar fi trebuit pentru unii să provoace evenimente. Dacă pentru unii aceste evenimente nu au apărut, venirea lui Marte în Casa a X-a reprezintă un important impuls, un ajutor esenţial. îi şi determină, dar îi şi scoate din interţie.

Lucrurile însă sunt amestecate în cadrul săptămânii viitoare, pentru că nu sunt deloc simplu nici de trăit şi nici de concluzionat. Astfel, pe 8 şi până 9, când Luna se află în Rac, în opoziţie cu Pluton, cu Casa a VI-a a muncii, şi în cuadratură cu toate planetele din Berbec, se poate spune că ei sunt debusolaţi, sunt disperaţi şi nu mai văd niciun fel de orizont. Nu întrezăresc nimic. Este o exagerare. De fapt este o analiză neatentă, superficială sau profund subiectivă a unei realităţi care nu este chiar atât de sumbră. Pe 10 şi pe 11, când Luna va fi chiar în Leu, în segmentul lor natal, brusc îşi vor schimba atitudinea şi această turnură e favorabilă. Brusc, de unde cu două zile mai înainte erau supăraţi şi lăcrimoşi, şi deranjaţi, şi ofuscaţi, şi nemulţumiţi, şi trânteau şi foşneau şi fulgerau împotriva tuturor, brusc pe 10 şi 11 se simt bine, sunt puternici, se revigorează, se mobilizează şi îşi schimbă cu totul atitudinea faţă de viaţă, faţă de ei, faţă de restul lumii.

Pe 12 şi 13 mai sunt preocupaţi de chestiunile băneşti. Pe 14 mai Luna intră în Casa a III-a şi îi face extrem de duri, de nemiloşi, de categorici. Sunt în stare nu atât să se certe, cât să strice o relaţie importantă, chiar dacă ea a fost bună, chiar dacă ea a fost proastă. Indiferent de natura anterioară a relaţiei, ei pun punct la foarte multe etape din viaţa lor. Spun ce cred şi până la un punct fac şi ceea ce trebuie. Există un soi de beneficiu de acţiune în această perioadă care începe odată cu ziua de 14 mai, dar este un beneficiu cu dus şi întors. Este un beneficiu care prezintă şi un risc, un pericol.

Dacă reuşesc să spună ce trebuie, să facă ceea ce trebuie, lucrurile, fireşte, sunt în avantajul acestor nativi pentru că au acţiune necesară de curăţire. Dacă depăşesc măsura, atunci ei îi transformă pe aceia în nişte duşmani de temut, în nişte rivali. Şi atunci aceia nu vor pregeta să dea o replică dură. Şi numai de replici dure nu au nevoie nativii din Leu acum. Prin urmare, puteţi să vă certaţi cu duşmanii sau cu rivalii, puteţi să-i puneţi la punct, dar, în ghilimele, nu-i omorâţi cu totul. Faceţi în aşa fel încât chiar dacă relaţiile se strică să nu ajungă la o duşmănie cruntă şi nu atingeţi acele locuri vulnerabile şi dureroase pentru aceia pentru care nu o să vă ierte niciodată dacă le-aţi atins şi le-aţi dezvăluit.

Fecioară

Pentru cei născuţi în semnul Fecioarei principala problemă pentru săptămâna viitoare parese că sunt banii. Fie că e vorba de bani câştigaţi, fie de cei administraţi, de banii lor sau ai altora, de banii care trebuie să se întoarcă la ei dacă au fost pierduţi, împrumutaţi sau investiţi, ori în cine ştie ce condiţii înstrăinaţi. Este un moment complicat, pentru că cei născuţi în semnul Fecioarei sunt nemulţumiţi. Nu primesc banii la timp, unii oameni devin obraznici, îi amână, devin impertinenţi, devin hoţi, devin imposibili sau au un comportament vecin cu ilegalitatea, ceea ce-i scoate din sărite pe aceştia.

Uriaşa lor dorinţă de echilibru se transformă într-o dorinţă de echitate, dorinţa lor de normalitate se transformă într-o dorinţă de justiţie, să se facă dreptate cu orice chip. De foarte multe ori, în zilele următoare, se vor regrupa, se vor întrema în sinea lor şi-şi vor face un plan de atac ce are mai multe puncte, o anume atitudine, o conduită de o anume fermitate, o serie de decizii, nişte concluzii de viaţă, nişte repere foarte fix trasate de multe ori prin reinversarea priorităţilor şi, în fine, o atitudine intransigentă în festuri, fapte, cuvinte şi sentimente. Nu iartă, nu uită, nu mai permit, nu mai înghit, nu mai amână, nu se mai fac că nu înţeleg, ci pun piciorul în prag.

De aceea, o serie de persoane care nu au învăţat când trebuia, care i-au abandonat studiile, care au reuşit să-şi termine cine ştie cum studiile, dar care nu sunt competenţi, se văd acum puşi în situaţia să facă un salt prin profesie şi prin calitate. De aceea, fac o serie de gesturi care să le dea statutul necesar, competenţa şi, mai ales, vigoarea interioară, să pretindă în deplină cunoştinţă de cauză ceva, un post, un salariu, o atribuţie, o încredere. Nu doar ca o pretenţie exagerată, ca o râvnă nemotivată, ci ca pe un lucru firesc. Unii se înscriu la cursuri adiacente care să vină în completarea unei prime meserii de bază. Alţii doresc să înveţe lucruri practice, doresc să-şi completeze cunoştiinţele teoretice cu o bază concretă, una tehnică sau, mă rog, de natură pragmatică.

Uneori poate fi vorba de tehnică, propriu-zis, alteori poate să fie vorba de o ucenicie de orice fel într-un context organizat, oficial, şcoală, facultate, grupuri, cursuri sau pe lângă o serie de persoane care au statutul de profesori, de mentori, de model. Toate aceste ipostaze nu se manifestă, din păcate, pentru cei care nu doresc să-şi depăşească conduiţia. S-au blazat, chiar dacă au constatat că sunt rataţi, zic că este prea târziu, că nu mai are rost, că la ce bun, că sunt prea bătrâni, că ţara nu merită, că guvernul nu-i iubeşte şi că în general se trăieşte rău şi aici şi oriunde pe glob şi la ce bun acest efort. Îşi găsesc tot felul de argumente pentru a nu depăşi o condiţie precară. Pentru aceştia acest context astral bun nu funcţionează şi nu există, ceea ce nu înseamnă că este o anomalie astrologică, ci este o realitate astrală.

În sfârşit, aceiaşi zi de 14 mai poate să cheme accidentele şi, deopotrivă, pagubele care reprezintă o consecinţă a acestor accidente. Se strică maşina ori ei înşişi sunt loviţi, răniţi şi trebuie să dea bani pe medicamente. Atenţie sporită pentru cei care au copii la vârsta adolescenţei şi tinereţii curajoase şi vag inconştiente, pentru că şi pentru aceştia se poate pune problema unui risc sporit faţă de mijloacele de transport sau faţă de toate gesturile mai puţin raţionale care trec în ochii acestora drept distracţie.

Balanţă

Pentru cei născuţi în semnul Balanţei ziua de 14 mai reprezintă începutul multor contradicţii, certuri, dispute, scandaluri, nemulţumiri şi reacţii disproporţionate ale unor parteneri. Începând cu ziua de 14 mai se poate spune că cei născuţi în semnul Balanţei sunt constrânşi şi nu acceptă constrângere, li se fac propuneri şi nu doresc să le dea curs, nu găsesc nicio motivaţie în multe dintre cuvintele sau situaţiile create de alţii au în permanenţă impresia că sunt loviţi şi jigniţi. Impactul psihologic şi funcţia afectivă a acestui context astral este foarte importantă. în face încăpăţânaţi, îndărătnici, oarecum obtuzi, nemulţumiţi de tot şi toate, fără posibilitate de a aplana un conflict, fără diplomaţie şi maleabilitate, cu o uriaşă dorinţă de reacţie bruscă, brutală, cu un spor uriaş de egoism sau de egocentrism sau de mândrie şi vanitate, chiar dacă este justificată, este nepotrivită.

La fel de stranie şi de dezarmantă până la un punct este combinaţia astrală pentru cei care au un proces, un litigiu sau un conflict care se poate dezvolta, se poate amplifica pe 14 şi 15 mai, de aşa natură încât dacă până acum nu a ajuns la tribunal atunci există toate motivele, şi nu motive exagerate, ci chiar motive întemeiate, ca această pricină să ajungă în faţa instanţei. Se pun premizele unor duşmănii, rivalităţi sau unor conflicte dintre cele mai ciudate. Contextul astral le dă spor sau câştig de cauză, sau un beneficiu, un avantaj celorlalţi, rivalilor, duşmanilor, cum vreţi să-i luaţi, partenerii lor de conflict. Cei dezavantajaţi sunt nativii din Balanţă. Prin urmare, reţineţi că întreaga săptămână este oricum tulburată, dar că un accent în plus începe odată cu ziua de 14 mai. Marte pleacă, este adevărat, din semnul Berbecului şi intră în casa beneficiilor funciare şi patrimoniale şi aici începe o altă poveste.

Începe o bătălie pentru ceva care poate să semene cu dorinţa de a intra în posesia unei bucăţi de pământ, dorinţa de a intra în posesie şi fără acte, de a se da drept proprietar, de a se purta ca şi cum ar avea drepturi asupra unui bun funciar, în principal, imobiliar – secundar. Este ca şi cum s-ar face stăpân peste ceva, o clădire, un utilaj, o instalaţie sau un ansamblu întreg gospodăresc. O uriaşă dorinţă de a fi proprietar şi de a fi stăpân îi cuprinde, îi cotropeşte mai bine zis, dar îi şi deformează pe cei care au o problemă nerezolvată din punctul de vedere al unui transfer de bunuri sau al intrării în posesie a unei cote dintr-o moştenire. Acest context astral este de natură să-i zăpăcească puţin, să-i tulbure şi să îi transforme în nişte fiinţe revendicative, certăreţe şi ameninţătoare.

Prin urmare sigur că o concluzie firească ar fi temperanţa, măsura, răbdarea, toate acestea sunt destul de greu de obţinut în acest context. Cu privire la bani şi bunuri, atenţie că lucrurile se vor amplifica şi se vor dezvolta, şi se vor transforma într-o situaţie de sine stătătoare cu cât ne apropiem de 16 mai şi apoi între 16 mai şi 5 iunie. Prin urmare, poate că nu toată lumea are probleme de patrimoniu, de intrare în posesie, de revendicare, de adjudecare sau de exploatare, dar pentru cei care au atunci atenţionarea este majoră, pentru că întregul context astral este defavorabil şi de foarte multe ori se poate strica o relaţie chiar prin comportament.

Scorpion

Săptămâna viitoare este, în linii mari, egală cu săptămâna care tocmai s-a încheiat. Pentru nativii din Scorpion nu se pun prea multe probleme de noutate. Cu mici modificări, putem să anticipăm că plecând din Casa a VI-a a muncii, Marte, şi intrând, dumnealui, în Casa a VII-a a parteneriatului, îi pune pe jăratec pe Scorpioni. Le aduce o anume tărie de caracter sau o anume forţă uriaşă de a pune la înaintare, de a pune la bătaie calităţi şi defecte personale care-l fac de temut într-un dialog, într-o ceartă sau într-o luptă fie ea şi de principii. Lupta oricum se naşte, bătălia începe şi prima tactică a celor născuţi în semnul Scorpionului este rezistenţa. Partea bună este că se mai uşurează această Casă a VI-a şi în planul sănătăţii, şi în planul foarte conflictual de până nu demult al relaţiilor de la locul de muncă.

Rămân destule provocări şi acolo şi multe dintre aspecte sunt dulci, amărui într-un tandem greu de suportat pentru unii. Este o combinaţie între bine şi pericol, este o combinaţie între succes şi spaimă, poate chiar spaima de succes, este o victorie poate chiar totală asupra unor colegi, dar mai ales asupra unor şefi sau patroni, este o victorie morală sau o victorie concretă într-o bătălie de principii sau într-o bătălie de hârtii. Cei născuţi în Scorpion marchează multe puncte şi sunt fericiţi. Dar toate astea aproape că nu contează pe lângă marele eveniment care începe să se producă odată cu ziua de 14 mai, când Luna intră în Balanţă se aliează cu Saturn şi bombardează planetele din Berbec. Semnificaţia este într-un plan ezoteric şi pe nenumăratele straturi ale acestei axe de care vorbim cu totul alta. Îi transformă pe cei născuţi în Scorpion în nişte fiinţe previzioniste, în nişte fiinţe care se plasează pe nişte poziţii şi pe care nu le mai părăsesc. Se înconjoară de tăcere, de mister, de enigmă sau de secret ca de nişte metereze şi de acolo lansează asupra duşmanilor ca într-un film de lung metraj bolovani, săgeţi şi şomoioage aprinse.

Ei, acela este punctul vulnerabil, este momentul în care se pot produce tot felul de răsturnări de situaţie. Din punct de vedere organic, tranzitul astral consumă în egală măsură în care şi energizează. Primesc foarte multă energie cosmică, dar pe care o risipesc. Am spune că nu o preţuiesc şi nu o distribuie corect, iar în acest exces de zel de care dau dovadă sau de care se fac vinovaţi Scorpionii, se pot resimţi la un moment dat goliţi exact de această energie de care au nevoie. De aici senzaţii de plutire, de gol, de neaderare la concret, la pământ, la materialitate, un soi de detaşare, pe de altă parte pusee de migrenă, stări proaste interioare, revoltă şi mânie, disconfort interior inexplicabil şi tot felul de stări difuze cu ecou asupra funcţiilor cerebrale, asupra funcţiilor mentale, asupra calităţii şi capacităţii fiziologice a organelor de simţ localizate la nivelul capului, precum şi disfuncţii mai mult sau mai puţin discrete la nivel renal şi endocrin.

Săgetător

Pentru cei născuţi în semnul Săgetătorului săptămâna viitoare accentuează latura muncii, a efortului, a trudei, a zelului, a implicării sau a lipsei de măsură. Vor munci mult, vor sta ore întregi peste program, îşi vor lua de lucru acasă, se vor implica cu foarte multă abnegaţie într-o serie de chestiuni care ţin de locul de muncă. Fie volumul în sine este prea mare, fie răspunderea, fie forţa lor este mai mică şi exigenţele sunt mari şi atunci trebuie să recurgă la o serie de artificii ca să facă faţă exigenţelor. Context nu este dificil. Nu aduce prea mulţi bani, nu aduce prea multă satisfacţie, dar asta este secundar.

Ziua de 14 mai, care este un fel de marotă a analizei noastre pentru săptămâna viitoare, se leagă de casele prieteniei şi dragostei şi de aici destul de multe dezamăgiri. Unii dintre nativi pot să fie părăsiţi de prieteni, alţii pot să fie abandonaţi de către binefăcători, susţinători sau finanţatori. Alteori pot să fie văduviţi de intervenţia necesară a unui personaj important cu rang, cu funcţie. Acela se dezice de promisiune, se debarasează de toate obligaţiile, se distanţează de nativ şi nu mai aude, nu mai vede şi nu mai recunoaşte nicio datorie morală, nicio implicare sau nici măcar o necesară precizare de poziţie în numele dreptăţii.

Faptul că află lumea încă nu ar fi atât de grav, ci faptul că nu prea există ieşire şi acuzaţiile nativului din Săgetător vin în ploaie, cad în cascadă pe capul respectivului sau respectivei care a călcat strâmb, nu a fost la înălţimea aşteptărilor sau este cumva într-o poziţie stingheră faţă de drumul nativului despre care vorbim. Fie meseria îi desparte, fie obligaţiile de familie crează ipostaze divergente, fie caracterul unuia nu se armonizează cu celălalt. Nu este vorba de vini mari fundamentale, ci mai ales este vorba de o incapacitate a nativului din Săgetător de a mai face concesii sau de a mai avea timp, răbdare şi disponibilitate să se plieze pe nevoile şi tiparul existenţial al celuilalt. De aceea, un fel radical de a separa, un fel aventuros de a-şi rezolva întreaga problemă sentimentală. Nu ştiu în ce măsură o rezolvă definitiv, probabil că o să mai fie câteva săptămâni, vreo două, de conflicte şi convulsii.

Dacă nu se concretizează, aceste două coordonate majore, în existenţa unora dintre Săgetători, atunci se poate spune că săptămâna viitoare evoluează egal, banal în registrul muncii, în principal, şi al relaţiilor cu copiii – secundar. Pentru acest segment putem anticipa, ca şi pentru săptămânile trecute, o serie de relaţii complicate, intense, tensionate, dinamice. Săgetătorii se implică puternic în conduita şi evoluţia copiilor, în educaţia şi bunul mers al activităţii acestora, în funcţie de vârstă, o activitate şcolară sau o activitate profesională. Uneori, cei născuţi în semnul Săgetătorului sunt mulţumiţi fie de progresul pe care-l fac ei ca părinţi în relaţia cu copiii, alteori sunt satisfăcuţi şi măguliţi de succesele şcolare sau personale pe care le înregistrează aceştia.

Capricorn

Pentru cei născuţi în semnul Capricornului săptămâna viitoare evoluează în aceiaşi parametrii pe care noi i-am definit şi i-am analizat în ultimele patru-cinci săptămâni. Cu acelaşi marcaj pe Casa a IV-a a familiei dinspre Berbec, cu acelaşi accent pe profesie şi meserie, cu un plus de problematică adus în perioada 8-9 mai de tranzitul Lunii în Rac, în opoziţie cu Soarele acestor nativi.

Pe 12 şi 13 mai unii dintre Capricorni pot avea probleme cu învăţătura. Unii, mai ales cei mai în vârstă, care susţin examene de tipul masterat, doctorat sau tot felul de etape importante de evoluţie în profesia lor, sunt obligaţi să înveţe, să sintetizeze ori să prezinte o serie de referate. Pentru aceştia Luna, care tranzitează semnul Fecioarei, este şi nu este un foarte bun aliat. Este până la un punct în măsura în care trebuie să elaboreze o lucrare ştiinţifică, trebuie să verifice cu atenţie şi minuţiozitate un document, un text scris. Dar nu este foarte bun în prezentările orale. Taie fantezia, imaginaţia şi spontaneitatea, aduce anume inhibiţie sau acreală ori plictism, mai ales dacă s-a lucrat foarte mult pe un subiect, pe un material.

Pe 14 mai Luna răvăşeşte întreaga existenţă a acestor nativi şi pune într-o ecuaţie complicată şi casa, şi familia, şi funcţia, şi rangul, şi demnitatea, şi numirea, şi atribuţiile, şi efortul pe care trebuie să-l facă în afară şi sacrificiile pe care trebuie să le facă înăuntru în cadrul familiei, şi problemele personale, şi problemele de sănătate. Odată cu ziua de 14 mai se anunţă o perioadă de aproximativ 48 de ore de stres, de nemulţumire, de confruntări dificile, de opţiuni radicale, de interdicnţii care se lansează împotriva lor sau la adresa lor într-un chip care nu arată a pedeapsă, ci pur şi simplu a condiţie firească existenţială. Marte va intra, începând cu ziua de 11 mai, în Casa a V-a a copiilor sau a relaţiilor afective.

Poveştile de dragoste care au o mistuire lăuntrică puternică şi o manifestare exterioară foarte puţin vizibilă pentru ceilalţi este dimensiunea esenţială. Pentru cei tineri am spune că scade această intensitate şi preocupare către relaţiile senzuale şi sentimentale odată cu vârsta. Cu cât sunt mai tineri cu atât acest tranzit astral nu-i ajută cu nimic, ba, mai mult, uneori îi blochează, îi inhibă sau îi trimite spre alte segmente de activitate, cum ar fi, de exemplu, efortul sportiv. Şi atunci să nu ne mirăm de ce câte un Capricorn în loc să se întâlnească cu iubita, în loc să se ducă cu ea la dans, se duce la antrenament şi depune acolo, acum glumesc, întregul efort muscular necesar. În sfârşit, întregul context astral, pe care nu-l mai detaliem din punct de vedere astrologic şi nu-l mai argumentăm cu poziţii planetare, ne conduce pe noi la concluzia că foarte mulţi dintre nativi, înclinăm să credem că indiferent de vârstă, îşi regândesc în permanenţă soarta.

Cei mai mulţi dintre ei fac o serie de calcule, ce vor face după ce vor absolvi, ce vor face după ce se vor căsători, ce vor face după ce vor diforţa, ce vor face după ce se vor muta. Este un soi de prag, de trecere, de încercare pe care-l iau în calcul, care şade în faţa lor, pe care nu ştiu cum şi nu ştiu când îl vor depăşi, dar pe care îl consideră ca pe un reper, mai ales moral şi interior, foarte puternic. Odată eliberat sau debarasaţi de acest prag ei îşi vor dedica întregul efort refacerii de sine. Deocamdată, această refacere, pentru cei mai mulţi dintre ei, este imposibilă sau posibilă doar pentru cei tineri care sunt într-o perioadă mai mult de evoluţie şi de construcţie. Pentru cei care sunt maturi sau care sunt la vârsta a doua spre a treia, când sunt ultimile zvâcniri de vocaţie socială, acest context astral aduce numai neputinţă, amărăciune, enervare şi dezabuzare.

Vărsător

„Uf!” vor spune unii dintre Vărsători. „Iar vine rândul zodiei mele şi iar voi afla că vorbesc cam mult. Iar voi fi sfătuit să fiecare aşa şi să nu fac altfel”. Noi nu dăm sfaturi, ci doar sugerăm nişte căi oportune de acţiune sau de nonacţiune. Acum, că vă convine sau nu, tot aici ajungem. Pentru că ne uităm la ziua de 14 mai şi apoi vedem ce se va întâmpla pe 15 şi pe 16 mai, şi ne dăm seama că această Casă a III-a începe să fie şi mai periculoasă decât a fost până acum. Chiar dacă la un moment dat Marte va pleca din Casa a III-a a comunicării şi acest semn zodiacal nu va mai fi chiar atât de încărcat, totuşi va primi obstrucţionanta pereche Lună-Saturn.

De colo vin confruntările interioare, dezamăgirile, depresiile sau marile convulsii ideologice. Vărsătorii încep să intre în contradicţie cu un grup de oameni în cadrul căruia până acum s-au simţit bine. Încep să intre în contradicţie cu ideologii, teorii, convingeri, itnerese, pasiuni ale acelora care de la un moment dat încolo nu mai sunt şi ale lor. Văzând cum stau lucrurile, aflând dedesubtul unor temeiuri, aflând logica unor gesturi, ei încep să se desprindă, să se desolidarizeze. Şi nu o fac blând sau delicat ori aşa pe nesimţite, englezeşte. Nu, o fac într-un fel brutal şi radical, sonor, spunând în stânga şi în dreapta ce nu le convine. Este o detaşare de aceste grupuri, într-un fel sonor, poate chiar dramatic.

Vărsătorii au tot felul de idei şi le afirmă într-un chip clar. Începând cu 14 mai este un moment când acest stres interior, când aceste nemulţumiri se coagulează brusc. În chimie există un termen, se cheamă precipitare, şi, de obicei, se adaugă o a treia substanţă, numită catalizator, care permite primelor două substanţe chimice aflate în reacţie să lucreze mai repede. Această precipitare este de fapt o grăbire a finalului. În mod normal trebuie să urmeze o sare. Această sare este de fapt cristalizarea la nivelul conştiinţei. Într-un fel foarte frumos se poate face trimitere către tipul de cristalizare pe care îl foloseau alchimiştii, pe care îl experimentau în laborator şi apoi să ne gândim la noţiunea din punct de vedere ezoteric.

Această cristalizare este un îndelung proces de iluminare a lucrurilor inutile şi de apropiere de substanţă. Vărsătorii, care sunt fiinţe subtile, chiar dacă nu ştiu, care sunt fiinţe profunde, chiar dacă nu au foarte multă carte, care sunt fiinţe originale, de asta şi-au dat şi ei singuri seama, chiar dacă nu au valorificat toate aceste elemente de potenţial şi strălucire, încep acum să fie avantajate de acest moment care pune doi termeni în contradicţie: comunicarea, învăţătura şi valorificarea ei, asimilarea şi transmiterea acestor informaţii la nivel superior către cei din preajmă. Să se afle cine sunt, ce fac şi ce pot. Elementul catalizator sunt chiar elementele astrale care dau zilei de 14 mai o funcţie de precipitator. Se precipită ceva în viaţa lor, se coagulează şi se ajunge la această esenţă cristalizată, pură, vizibilă, care îi transformă în nişte fiinţe foarte lămurite. Sunt evenimente cu ecou intern care se produc fără niciun fel de ajutor din afară.

Acest lucru eu l-am mai spus de câteva ori în ultimele săptămâni, mai ales ca un fel de uşurare a celor care privesc de pe margine procesul de evoluţie al unui Vărsător mai tânăr, copil, adolescent. Şi tocmai în ideea de a-i lăsa să evolueze şi să treacă pe cont propriu această experienţă, care este bine să fie făcută cu toată pasiunea şi să fie făcută de către întreaga lor identitate, să nu fie trăită parţial, să fie interferată cu trăirile părinţilor şi ale bunicilor. Să-şi asume până la capăt acest eveniment. S-ar putea ca să nu fie singurul, nici din această primăvară, nici din acest an. Cu siguranţă, vor mai trăi în toamnă, o dată, acest tip de reacţie chimică şi vor mai trăi exact în aceiaşi parametrii, exact în acelaşi context în februarie


Offline janeta

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #108 : Luni, 09 Mai 2011, 16:20 »
    Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 - Tipologia A1 - Curgere si apa -

    Dintre toate tipologiile, oamenii A1 sunt cei care au viziunea cea mai calda si mai frumoasa asupra iubirii. Pentru ei insisi, intregul lor destin se rezuma la "a iubi", iar daca nu reusesc acest lucru se simt nefericiti, neimpliniti, traind cu sentimental ca nu si-au atins menirea in viata. Se indragostesc de multe ori in viata, cu prea multa usurinta am putea spune, de fiecare data ca si cand ar fi prima si ultima oara, insa dezvolta relatii sentimentale de o natura neobisnuita, adesea furtunoase si intense. Au o natura prietenoasa si adora sa traiasca in mijlocul celorlalti, inconjurati de viata, de tumult, de agitatie si de complicatii. Sunt precum apa. dinamici, plini de viata, agili, se strecoara prin stanci si oameni si in ciuda obstacolelor reusesc cumva sa iasa la suprafata. Chiar daca nu realizeaza, au capacitatea de a-i modela pe ceilalti, contribuind la evolutia lor interioara. Sunt insa si schimbatori, iar uneori, in ciuda unor calitati remarcabile, prea umili, modesti si sensibili la gesturile si cuvintele celor din jur.

    Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 - Tipologia A2 - Foc si visuri-

    Oamenii A2 au visuri inalte, asteptari si cerinte de proportii cosmice de la ei insisi, iar viata lor intreaga se construieste in jurul implinirii ambitiilor si dorintelor lor secrete. S-au nascut sa descopere noi orizonturi, sa transforme in totalitate, sa arda, sa consume, sa nu se lase modelati si sa nu isi lase spiritul sa se stinga. Sunt perfectionisti innascuti si atunci cand vine vorba de ceea ce-si doresc rareori fac lucrurile pe jumatate.
    Oameni A2 sunt precum focul... spontani, minunati, puternici, creativi, dominanti pana la cotropire, crezand intens in propria putere, impunand respect si admiratie, dar totodata si teama. Nu multi sunt cei care le stau neconditionat in preajma fara a nu se simti folositi, manipulati, influentati chiar si la un nivel inconstient. Cu greu incredinteaza unei persoane, fie ea si prieten, increderea lor. Pot fi numiti oricum, numai naivi nu. Isi cunosc interesele si stiu sa puna in balanta atat aspectele pozitive cat si pe cele negative ale unei chestiuni.
    Iubirea si implinirea sentimentala ocupa un loc important in viata oamenilor A2, insa intotdeauna cautarea persoanei potrivite se aseamana prea mult cu cautarea perfectiunii. Iubirea le survine pe o cale mai anevoioasa si de multe ori constata cu tristete ca au iubit cu adevarat atunci cand relatia respectiva se afla la final. Este foarte posibil ca de-a lungul vietii sa dezvolte tendinta spre egoism, malitiozitate, insensibilitate si sa emita exigente prea mari de la partenerul de viata.


    Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 - Tipologia C3 - Aer si libertate -

    Oamenii C3 sunt nascuti sa fie liberi, sa-si exprime sentimentele, sa spuna deschis ceea ce gandesc, sa circule dupa bunul plac, sa calatoreasca, sa cunoasca, sa experimenteze dupa legile propriului arbitru, sa transmita mai departe cunostintele pe care le detin. De multe ori, idealurile lor de viata nu cunosc o reprezentare concreta si materiala, ci sunt simbolizate de alte persoane. Oamenii C3 sunt totodata extrem de pasionali si impulsivi si pot deveni dependenti de cei pe care ii iubesc, avand tendinta de a-i sufoca, de a-i absorbi spiritual.
    Chiar daca detin arta stapanirii si a controlarii emotiilor, uneori deciziile pe care le iau ii sperie pe cei din jur prin necunoscutul si controversele carora le dau nastere. Daca vrei sa te iubeasca, lasa-i liberi si nu le ingradi spiritul. Sunt facuti sa simta, sa vada, sa guste, sa se delecteze cu tot ce este mai frumos pe lumea aceasta, sa experimenteze senzatii si emotii supreme. Cu greu poti fi legati de un loc, insa daca isi gasesc aici rostul, dupa lungi peregrinari, se intorc de buna voie la ceea ce au lasat in urma.

    Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 - Tipologia D4 - Pamant si stabilitate -


    Oamenii D4 sunt precum pamantul -consistenti, vitali, esentiali pentru existenta celorlalti, stabili, exercitand un magnetism aparte, toleranti pana la extreme, cu o minte ascutita si patrunzatoare. Sunt oameni practici, calmi, pacifisti, echilibrati, cu un simt al judecatii si al ratiunii foarte bine dezvoltat, stapanindu-si emotiile si exteriorizandu- le doar in fata acelor persoane pe care le considera a avea o afinitate cu ei. Cred in prietenie, in stabilitatea ei si o plaseaza adesea asupra tuturor celorlalte relatii interumane. Sunt insa adesea greoi, prea cerebrali, lipsiti de spontaneitate, luand deciziile cu mintea si mai putin cu sufletul.
    Felul lor de a iubi este unul loial, stabilind relatii de lunga durata cu o persoana care le aduce liniste si armonie. Chiar daca vor iubi intens si se vor simti atrasi de o persoana cu o personalitate opusa lor, vor avea tendinta de a se retrage la primul semn de conflict sau neintelegere. Foarte probabil ca se vor sustrage dintr-o relatie prea pasionala sub pretextul ca nu este ceea ce isi doresc de la viata. Nu inteleg flacarile, trairea intensa si pun pe prim plan trairea echilibrata, armonioasa.


    Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 - Tipologia E5 - Lemn si comunicare -

    Oamenii E5 sunt neprefacuti, sinceri pana aproape de naivitate si cred cu adevarat in existenta unei laturi pozitive in fiecare din oameni. Vor fi foarte indragiti tocmai din cauza dragalaseniei si a naivitatii lor. Dar pentru ca asteapta mult de la ceilalti, poate prea mult, se vor lovi de mai multe dezamagiri de-a lungul periplului lor existential. Experienta este cea care ii poate invata sa fie mai critici, mai putin sensibili, mai putin modelati de dorintele celor din jur. Nu-si pierd insa puritatea sufleteasca si, cu oarecare efort, vor reusi sa-si pastreze neschimbata si bunatatea interioara
    Se tem de viata in sine pe care o percep prea scurta, prea fragila, prea neprevazuta pentru a realiza tot ceea ce isi doresc. O iubesc insa si incearca sa profite de fiecare clipa pe care o petrec. Cred in fatalitate si in coincidente, avand o inclinatie catre lucrurile mistice, spirituale. Uneori se percep pe ei insisi ca pe niste inadaptati. Anii copilariei sunt cei care vor influenta in mod decisiv dezvoltarea si evolutia personalitatii lor. Pun de aceea pasiune in orice lucru marunt pe care il fac. Nu privesc oricum o floare, ci ca si cum ar vrea sa extraga printr-o simpla privire misterul existentei sale. Nu percep "oricum" nici iubirea. Nu o privesc ca pe o experienta, ci ca pe "acea" experienta. Chiar daca isi gasesc cu greu sufletul pereche, relatia cu persoana iubita va fi unica prin esenta sa.

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #109 : Vineri, 13 Mai 2011, 11:09 »
Horoscop: Ce personaj de film te reprezintă

Taur (21 aprilie - 21 mai)Cu picioarele pe pământ atunci când trebuie, dar şi visătoare nevoie mare. Unul dintre personajele cu care ai putea să te identifici este cel jucat de Julia Roberts în celebra comedie romantică "Pretty Woman".

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Firea duală a gemenilor se potriveşte perfect cu personajul Fiona, căruia Cameron Diaz îi dă viaţă în filmul "Shrek".

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Tânjeşti să fii iubită, să iubeşti, chiar dacă aceste dorinţe sunt ascunse foarte adânc in inima ta. Eşti sensibilă şi romantică şi te identifici perfect cu personajul interpretat de Kate Winslet în filmul "Titanic".

Leu (22 iulie - 22 august) O
Orgoliul tău extrem poate să-ţi aducă multe ghinioane în viaţă, mai ales atunci când vine vorba despre capitolul dragoste. Cu siguranţă te-ai identificat cu personajul Scarlett O'Hara, interpretat de Vivien Leigh în filmul care a schimbat pentru totdeauna istoria cinematografică a Hollywood-ului, "Pe aripile vântului".

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Eşti genul de femeie în căutarea perfecţiunii în toate domeniile în care activezi. Obsesia ta pentru ordine şi disciplină te asociază perfect cu personajul jucat de Meryl Streep în "Diavolul se îmbracă de la Prada".

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Să fii îndrăgostită este principalul tău motiv de a trăi, iar tot ceea ce faci se învârte în jurul acestei năzuinţe. Dacă la acest lucru se adaugă şi obsesia ta pentru un look impecabil, mereu la modă, personajul care te reprezintă cel mai bine este cel interpretat de Sarah Jessica Parker în producţia "Sex and the City".

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Sexualitatea ta debordantă atrage orice bărbat ca un magnet. Nici nu încape îndoială că personajul de film care te reprezintă cel mai bine este cel interpretat de Sharon Stone în celebra peliculă "Basic Instinct".

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Eşti ambiţioasă şi niciodată nu te dai bătută uşor, ci mergi până în pânzle albe pentru a căuta adevărul. Personajul Lois Lane din producţia Superman ţi se potriveşte ca o mănuşă, iar una dintre actriţele talentate care l-au interpretat este Teri Hatcher.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Eşti o femeie foarte ambiţioasă, hotărâtă şi foarte determinată să îţi atingi scopurile, atât personale cât şi profesionale. Personajul întruchipat de Reese Witherspoon în "Blonda de la Drept".

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)
Eşti o fire independentă, extrem de creativă şi iubeşti cu pasiune atunci când întâlneşti bărbatul pe care-l simţi aproape de sufletul tău. Te reprezintă foarte bine personajul Neytiri, căruia Zoe Saldana i-a dat viaţă în filmul epic ştiinţifico-fantastic american "Avatar".

carmentoma

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #110 : Vineri, 13 Mai 2011, 18:02 »
Horoscop: Ce personaj de film te reprezintă

Taur (21 aprilie - 21 mai)Cu picioarele pe pământ atunci când trebuie, dar şi visătoare nevoie mare. Unul dintre personajele cu care ai putea să te identifici este cel jucat de Julia Roberts în celebra comedie romantică "Pretty Woman".

Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Firea duală a gemenilor se potriveşte perfect cu personajul Fiona, căruia Cameron Diaz îi dă viaţă în filmul "Shrek".

Rac (22 iunie - 21 iulie)
Tânjeşti să fii iubită, să iubeşti, chiar dacă aceste dorinţe sunt ascunse foarte adânc in inima ta. Eşti sensibilă şi romantică şi te identifici perfect cu personajul interpretat de Kate Winslet în filmul "Titanic".

Leu (22 iulie - 22 august) O
Orgoliul tău extrem poate să-ţi aducă multe ghinioane în viaţă, mai ales atunci când vine vorba despre capitolul dragoste. Cu siguranţă te-ai identificat cu personajul Scarlett O'Hara, interpretat de Vivien Leigh în filmul care a schimbat pentru totdeauna istoria cinematografică a Hollywood-ului, "Pe aripile vântului".

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Eşti genul de femeie în căutarea perfecţiunii în toate domeniile în care activezi. Obsesia ta pentru ordine şi disciplină te asociază perfect cu personajul jucat de Meryl Streep în "Diavolul se îmbracă de la Prada".

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)
Să fii îndrăgostită este principalul tău motiv de a trăi, iar tot ceea ce faci se învârte în jurul acestei năzuinţe. Dacă la acest lucru se adaugă şi obsesia ta pentru un look impecabil, mereu la modă, personajul care te reprezintă cel mai bine este cel interpretat de Sarah Jessica Parker în producţia "Sex and the City".

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
Sexualitatea ta debordantă atrage orice bărbat ca un magnet. Nici nu încape îndoială că personajul de film care te reprezintă cel mai bine este cel interpretat de Sharon Stone în celebra peliculă "Basic Instinct".

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)
Eşti ambiţioasă şi niciodată nu te dai bătută uşor, ci mergi până în pânzle albe pentru a căuta adevărul. Personajul Lois Lane din producţia Superman ţi se potriveşte ca o mănuşă, iar una dintre actriţele talentate care l-au interpretat este Teri Hatcher.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)
Eşti o femeie foarte ambiţioasă, hotărâtă şi foarte determinată să îţi atingi scopurile, atât personale cât şi profesionale. Personajul întruchipat de Reese Witherspoon în "Blonda de la Drept".

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)
Eşti o fire independentă, extrem de creativă şi iubeşti cu pasiune atunci când întâlneşti bărbatul pe care-l simţi aproape de sufletul tău. Te reprezintă foarte bine personajul Neytiri, căruia Zoe Saldana i-a dat viaţă în filmul epic ştiinţifico-fantastic american "Avatar".

Si Pestii, draga @marcutza??? Chiar pe noi ne-ai omis???

carmentoma

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #111 : Vineri, 13 Mai 2011, 18:03 »
   Si Berbecii sunt omisi!  Poate reusesti sa postezi si cele doua zodii lipsa! Multumesc anticipat!

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #112 : Vineri, 13 Mai 2011, 18:10 »
Peşti (19 februarie - 20 martie)
Foarte des ţi se întâmplă să te îndrăgosteşti de cei mai nepotriviţi bărbaţi, asta şi pentru că îi atragi foarte mult. Cam ca personajul Ally McBeal, întruchipat perfect de actriţa Calista Flockhart în serialul cu acelaşi nume.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Eşti o adevărată luptătoare şi nimeni nu te poate împiedica să-ţi duci planurile până la capăt. Personajul întruchipat de Uma Thurman în "Kill Bill" este exact modelul cu care te asociezi tu.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #113 : Sâmbătă, 14 Mai 2011, 09:45 »
nu-mi place ce scrie la zodia mea , marci. pot sa aleg alta? :D

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #114 : Sâmbătă, 14 Mai 2011, 09:49 »
Fenomen astronomic rar: se aliniază șase planete. Află cum ne afectează!

Începând de ieri( 12.05.2011), timp de câteva săptămâni, şase dintre planetele sistemului solar stau aliniate ca mårgelele pe şirag. O fi bine, o fi råu, nu ştim, înså astronomii ţin să ne liniştească, spunând că fenomenul nu anunţă nici sfârşitul lumii, nici vreo altă catastrofă. Există totuşi voci care îi contrazic.

Planetele Mercur, Venus, Jupiter şi Marte pot fi văzute împreună, pe cer, înaintea zorilor, până la sfârşitul acestei luni. Din påcate înså, fenomenul e vizibil doar pe continentul australian. Uranus şi Neptun se aliniază şi ele cu celelalte patru corpuri cereşti, dar, fiind mai depărtate, nu pot fi observate cu ochiul liber precum celelalte.
Fenomenul se produce o dată la 50 sau la 100 de ani.

Lucrul care îi înfioară pe cei care cred că se apropie sfârşitul lumii e însă faptul că aceastå aliniere nu era aşteptatå înainte de 21 decembrie 2012, ceea ce ar aduce aşa-zisa apocalipså mai devreme. Pe de altå parte, Agenţia Spaţialå Americanå (NASA) insistă că efectul alinierii planetelor asupra Pământului ar fi “neglijabil”, indiferent când se întâmplă.

Elena Bunescu: "Vom avea mai mult curaj şi putere de acţiune"

Potrivit astrologului ziarului Libertatea, Elena Bunescu, Venus, Mercur şi Jupiter se întâlnesc într-o conjuncţie splendidă, puternic energizată de zodia de foc a Berbecului, la care Marte adaugă un strop de voinţă şi dorinţă de acţiune, pentru binele general. Sunt favorizate activitåţile curajoase, eroice, cu caracter profund uman. Jupiter asigură respectarea cadrului legal sau schimbarea legilor pentru a permite aplicarea iniţiativelor reformatoare. Alinierea acestor planete, dintre care trei sunt numite planete personale, aduce fiecăruia dintre noi curaj, putere de acţiune şi entuziasmul necesar pentru a ne separa de trecut şi a privi spre viitor.

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #115 : Sâmbătă, 14 Mai 2011, 10:00 »
nu-mi place ce scrie la zodia mea , marci. pot sa aleg alta? :D

esti invitata mea  ;D

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #116 : Sâmbătă, 14 Mai 2011, 10:31 »
nu-mi place ce scrie la zodia mea , marci. pot sa aleg alta? :D

esti invitata mea  ;D

multam!


Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #117 : Sâmbătă, 14 Mai 2011, 13:45 »
Fenomen astronomic rar: se aliniază șase planete. Află cum ne afectează!

Începând de ieri( 12.05.2011), timp de câteva săptămâni, şase dintre planetele sistemului solar stau aliniate ca mårgelele pe şirag. O fi bine, o fi råu, nu ştim, înså astronomii ţin să ne liniştească, spunând că fenomenul nu anunţă nici sfârşitul lumii, nici vreo altă catastrofă. Există totuşi voci care îi contrazic.

Planetele Mercur, Venus, Jupiter şi Marte pot fi văzute împreună, pe cer, înaintea zorilor, până la sfârşitul acestei luni. Din påcate înså, fenomenul e vizibil doar pe continentul australian. Uranus şi Neptun se aliniază şi ele cu celelalte patru corpuri cereşti, dar, fiind mai depărtate, nu pot fi observate cu ochiul liber precum celelalte.
Fenomenul se produce o dată la 50 sau la 100 de ani.

Lucrul care îi înfioară pe cei care cred că se apropie sfârşitul lumii e însă faptul că aceastå aliniere nu era aşteptatå înainte de 21 decembrie 2012, ceea ce ar aduce aşa-zisa apocalipså mai devreme. Pe de altå parte, Agenţia Spaţialå Americanå (NASA) insistă că efectul alinierii planetelor asupra Pământului ar fi “neglijabil”, indiferent când se întâmplă.

Elena Bunescu: "Vom avea mai mult curaj şi putere de acţiune"

Potrivit astrologului ziarului Libertatea, Elena Bunescu, Venus, Mercur şi Jupiter se întâlnesc într-o conjuncţie splendidă, puternic energizată de zodia de foc a Berbecului, la care Marte adaugă un strop de voinţă şi dorinţă de acţiune, pentru binele general. Sunt favorizate activitåţile curajoase, eroice, cu caracter profund uman. Jupiter asigură respectarea cadrului legal sau schimbarea legilor pentru a permite aplicarea iniţiativelor reformatoare. Alinierea acestor planete, dintre care trei sunt numite planete personale, aduce fiecăruia dintre noi curaj, putere de acţiune şi entuziasmul necesar pentru a ne separa de trecut şi a privi spre viitor.

nu vreau sa-mi imaginez, daca alinierea incepea pe ... 13!
nihil sine deo

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #118 : Marți, 17 Mai 2011, 10:20 »
Cât eşti de mincinoasă în funcţie de zodie

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Eşti adepta adevărului, indiferent de cine este rănit la aflarea lui. Însă eşti şi foarte încăpăţânată şi nu de puţine ori se întâmplă să mergi până-n pânzele albe pentru a-ţi susţine punctul de vedere. Nu eziţi să spui o minciună şi asta doar pentru a dovedi că tu ai dreptate.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Eşti o fire sinceră care preferă adevărul în stare pură şi obişnuieşti să spui tot ce gândeşti. Dar se întâmplă să apelezi la o minciună doar pentru a te proteja şi pentru a te feri să fii judecată de aşa zişii prieteni. Eşti o prietenă adevărată şi în cazuri speciale ascunzi o parte din adevăr doar pentru a-i proteja pe cei dragi.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Fire sensibilă, Racul detestă tot ce ţine de intrigi şi minciuni. Dacă este atacat, va riposta însă într-un mod cinstit. Rareori îl vei prinde pe Rac cu minciuna şi asta pentru că se teme de mustrările de conştiinţă care pot apărea după.

Leu (23 iulie - 22 august)

Nativele din Leu sunt cele mai orgolioase din tot zodiacul şi nu se feresc să spună minciuni pentru a creşte în ochii celorlalţi. Îşi doresc din tot sufletul admiraţie şi strălucire, iar dacă poveştile ajută, imaginaţie au din plin pentru a le spune. Nu va ezita nici să spună minciuni pentru a scăpa cu faţa curată dintr-o situaţie mai neplăcută.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara nu este o fire mincinoasă, însă este extrem de meticuloasă şi pune mare accent pe detalii. Nu de puţine ori exagerează cu criticile, mai ales dacă este vorba de o persoană nu tocmai pe placul ei.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativele din această zodie deţin pertect arta disimulării. Pot zâmbi în situaţii neplăcute şi îşi pot ataca duşmanii cu sânge rece la momentul potrivit. Nu se feresc să spună minciuni pentru a-i răni pe cei care le-au făcut rău şi nici pentru a se apăra.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpinonii pot fi prieteni foarte loiali, în stare de a face orice pentru cei aproape de sufletul lor. Când sunt trădaţi însă, răzbunarea n-are limite. Minciunile, intrigile, prefăcătoria sunt doar câteva din armele la care apelează.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă a minţi înseamnă a nu spune tot adevărul, atunci Săgetătorii mint des. Nu o fac din răutate ci pentru a se apăra de cei care, cred ei, le doresc răul. Din acest motiv, rareori vei întâlni un Săgetător care să-ţi facă prea multe confesiuni.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nimic nu este mai important pentru aceste native decât cariera. Şi dacă minciunile şi intrigile o vor ajuta să promoveze atunci, de ce nu? Însă nu le foloseşte gratis doar pentru a răni pe cineva.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Sunt prietene loiale care sunt în stare de a confrunta întreaga lume pentru a-şi apăra un prieten aflat la nevoie. Existenţa lor se bazează pe principii puternice şi nu apelează la răutăţi decât în cazuri extreme, când au fost rănite.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Când realitatea se dovedeşte a fi prea dură, Peştii apelează la mici minciuni pentru a se proteja şi pentru a-şi feri prietenii de suferinţă. Nu le vor folosi drept arme, nici macar împotriva duşmanilor.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Consideri că în relaţiile cu cei din jur, sinceritatea este extrem de importantă. Dar cu siguranţă ştii că adevărul doare. În aceste cazuri, alegi calea mai uşoară şi îi protejezi pe cei dragi.

Offline Carla

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 153
  • "Traieste Clipa, Fii tu insuti si Zambeste!
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #119 : Marți, 17 Mai 2011, 14:19 »
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nimic nu este mai important pentru aceste native decât cariera. Şi dacă minciunile şi intrigile o vor ajuta să promoveze atunci, de ce nu? Însă nu le foloseşte gratis doar pentru a răni pe cineva.

Nu ma regasesc aici. :o