Autor Subiect: Horoscop  (Citit de 205570 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Raphaela

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 116
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #165 : Marți, 05 Iulie 2011, 18:47 »
Numerologie greceasca: Care este zeita protectoare a destinului tau?

Sistemul de numerologie grecesc este unul inedit si interesant intrucat este asociat cu anumite principii grecesti filozofice si conceptuale. Acesta asociaza cifrele reprezentative din tabloul numerologic al unei persoane de sex feminin unei zeitati feminine. Conform numerologiei grecesti, destinul fiecarei persoane feminine se afla sub influenta unei zeite de factura feminina, rolul acestei zeitati fiind acela de a indruma persoana respectiva sa urmeze drumul care i-a fost sortit in viata. In acelasi timp, zeita protectoare a Destinului iti imprima trasaturi de caracter specifice, iti da posibilitatea de a actiona dupa propria vointa, te inzestreaza cu anumite abilitati, iti da posibilitatea de a face propriile alegeri si iti este calauzitoare pe calea care ti-a fost data.

 Pentru a afla cine este zeita protectoare a destinului tau, trebuie sa-ti calculezi Cifra Destinului. Procedeul este extrem de simplu si l-am mai prezentat si in articole anterioare. Se aduna toate cifrele prezente in data completa de nastere – zi de nastere, luna, an - pana cand se obtine o singura cifra. Pentru o persoana nascuta in ziua de 7 martie 1975 , calculul Cifrei Destinului se face astfel: facem suma intre ziua de nastere (7), luna nasterii (3) si anul nasterii (1975). Prin urmare, adunam 7 cu 3 si cu 1975. 7 + 3+ 1+9+7+5= 32. Daca rezultatul este obtinut din doua cifre, cifrele se aduna intre ele. 32= 3 +2 = 5. Pentru persoana nascuta in 7 martie 1975, cifra Destinului este 5. Pentru persoanele care au cifra 1 ca cifra a destinului, Hera este zeita protectoare a destinului, pentru cei care au cifra 2 ca cifra a destinului - Hestia este zeita protectoare, pentru 3 ca numar al destinului - Selene, pentru 4- Artemis, pentru 5 - Atena, pentru 6 - Demetra, pentru 7 - Persefona, pentru 8 - Hebe, pentru 9 - Afrodita. Hera

Numarul Destinului 1 - HERA este zeita protectoare a Destinului


Hera este sotia lui Zeus, regina peste zei, zeita respectata si temuta, cu un statut important in Olimp. Hera este asociata casniciei, ea este cea care protejeaza familia si caminul si are in grija sa destinul femeilor casatorite. Hera imprima caracterului tau un accent vulcanic, puternic, o inclinatie catre valorile familiale, dar si o oarecare inclinatie catre gelozie si posesivitate, intransigenta atunci cand vine vorba de a ierta pe cei care ti-au gresit. Esti o persoana fidela si nu ierti usor pe cel care te insala, mai ales daca i-ai daruit iubirea si increderea ta. Hera este cea care aduce in destinul tau casatoria, statutul de sotie si mama, statutul de persoana pe care cei dragi se pot baza la nevoie. Toate aceste roluri sunt extrem de importante pentru tine si esti dispusa sa faci orice pentru a ti le asuma cu onoare, poate chiar sa-ti minimalizezi alte dorinte interioare (precum dorinta de a atinge succesul profesional, etc). Hera ti-a harazit o viata familiala frumoasa. Implinirea ta vine prin familie, dar poti dezvolta si o cariera frumoasa. Ai aptitudini de lider.

Numarul Destinului 2 – HESTIA este zeita protectoare a Destinului


Hestia este sora lui Zeus, zeita care in mitologia greaca a fost desemnata sa pazeasca focul sfant, dar si sa protejeze caminul. Figura ei este una maternala, protectiva si este asociata cu siguranta caminului, a locuintei si a familiei. Conform anumitor legende, aceasta zeita este caracterizata ca avand un temperament pasiv si diplomat, evitand sa se implice in conflicte sau sa le provoace. Figura ei era asociata cu sfintenia si armonia familiala si cu focul care ardea in vatra.

Numerologie greceasca: Care este zeita protectoare a destinului tau?

Influenta Hestiei poate fi observata in caracterul tau: esti feminina, afectuoasa, orientata catre familie si valorile familiale, o femeie responsabila si minunata la care cei dragi pot apela cu cea mai mare incredere. Ai o fire lipsita de agresivitate si doresti sa mentii pacea si echilibrul in sanul familiei. Esti dispusa sa te sacrifici de dragul celor dragi, iar familia reprezinta pentru tine unitatea suprema. Esti partizana a relatiilor prietenesti, insa pentru a-i apara pe cei dragi esti dispusa sa mergi pana in panzele albe. Hestia aduce in destinul tau implinirea pe cale familiala, atasament fata de rutina si indatoririle familiale, dar si recunostinta si recompense spirituale din partea celor dragi.

Numarul Destinului 3 – SELENE este zeita protectoare a Destinului

In mitologia greaca, Selene era zeita care personifica luna. Ei i se inchinau omagii mai ales atunci cand era luna noua si luna plina. Cu tenul foarte deschis si descrisa ca avand deasupra capului simbolul Lunii in crestere, Selene era perceputa ca fiind o zeita foarte frumoasa, muza a inspiratiei si a iubirii, insa capricioasa si maestra in arta seducerii si a vicleniei.
Selene este cea care te-a inzestrat cu o intuitie iesita din comun, cu instincte ascutite, cu abilitatea de a “citi” oamenii, cu inclinatia pentru mister si esoteric, dar si cu o senzualitate puternica care, necontrolata, se poate manifesta intr-un mod gresit. Selene este cea care iti harazeste un destin sentimental fie aventuros si zbuciumat, fie plin de incertitudine. Este posibil sa ai mai multe casnicii de-a lungul vietii si sa fii curtata si admirata de barbati deosebiti. Selene iti aduce mai multa intelepciune sentimentala mai ales dupa perioada de maturitate.


Numarul Destinului 4 – ARTEMIS este zeita protectoare a Destinului


Fiica a lui Zeus, zeul suprem, Artemis simbolizeaza forta, integritatea, tenacitatea, darzenia si capacitatea de rezistenta, revolta impotriva nedreptatii, spiritul pragmatic. In mitologia greaca, Artemis este zeita vanatorii si a castitatii, a fertilitatii, dar si protectoare a padurilor si a spatiilor verzi. Frumoasa si feminina, uneori forta si taria ei de caracter sunt similare celor masculine. Cu Artemis ca zeita care iti insufla anumite trasaturi de caracteri, vei fi o femeie puternica, sigura pe ea, curajoasa si hotarata, capabila de sacrificiu, insa asteptand acelasi lucru si de la cei din jur. Te simti bine in compania propriei persoane, iar inteligenta si intransigenta ta sunt uneori intimidante pentru cei din jurul tau. Cu Artemis in destinul tau, viata ta va sta sub semnul cinstei si al datoriei, dar si al unei permanente cautari a provocarilor si a autodepasirii. Casatoria se va realiza la o varsta mai inaintata, iar iubirea nu face neaparat parte din scopurile tale pamantesti. Destinul tau este sa nu fi oricum, ci sa ii inspiri pe ceilalti prin ceea ce esti. Cu Artemis ca protectoare a ta, vei realiza lucruri marete in viata.

Numarul Destinului 5 - ATENA este zeita protectoare a Destinului


tena este zeita Intelepciunii si fiica a lui Zeus, stapanul Olimpului grecesc si a lui Metis. Zeita semnifica judecata cumpanita, circumspectia, dar si forta interioara pe care o poate aduce impacarea cu sine si cu lumea din jur. Totodata, ea este asociata si cu implicarea in viata sociala si literara, cu inclinatia catre artele frumoase, cu diplomatia si cu ratiunea feminina, cu abilitatea de a patrunde in esenta lucrurilor, cu atractia catre cultura. Atena este cea care imprima caracterului tau echilibru, o dorinta launtrica de a cauta cunoasterea in viata, pasiune pentru educatie si invatare, nesat pentru asimilarea de cunostinte. Cu Atena ca zeita protectoare a destinului, destinul tau va sta sub semnul protejarii si indrumarii celor din jur, al vindecarii, dar si al fortei de a-ti purta cu cinste si onoare propriile batalii cu viata. Destinul tau este sa scoti la lumina valorile materiale si spirituale proprii, dar si pe ale celor din jurul tau.

Numarul Destinului 6 – DEMETRA este zeita protectoare a Destinului

In mitologia greaca, Demetra era zeita care reprezenta agricultura si recoltele bogate ale pamantului, fiind responsabila pentru fertilitatea pamantului. Povestea ei ilustreaza capacitatea fantastica a femeii, a mamei de a iubi si de a infrunta o lume intreaga de dragul celor pe care ii iubeste. Precum Demetra, care nu s-a dat batuta pana cand nu si-a gasit fiica, ai aceasta capacitate incredibila de a lupta pana in panzele albe pentru ceea ce crezi si pentru cei la care tii. Totodata, ai capacitatea de regenerare si reusesti sa vezi partea frumoasa a lucrurilor chiar si in cele mai negre situatii. Numerologie greceasca: Care este zeita protectoare a destinului tau?
Stii sa te bucuri de bucuriile marunte ale vietii si empatizezi cu cei din jur, intelegandu-le starile si suferintele. Demetra ca zeita protectoare a destinului tau va aduce in jurul tau oameni frumosi. Poate ca nu vei avea o viata usoara si vei fi supusa mai multor incercari grele de-a lungul vietii si circumstante neobisnuite, exceptionale prin natura lor. Destinul tau este sa inveti lectii extraordinare din ele si sa-ti dovedesti taria de caracter. Nu iti va veni totul pe tava si va trebui sa lupti pentru ceea ce primesti. Eforturile tale vor fi insa rasplatite inzecit.
Numarul Destinului 7 – PERSEFONA este zeita protectoare a Destinului

Persefona este fiica zeitei Demetra si a lui Zeus si stapana pe timp de iarna a lumii umbrelor, dar si stapana a roadelor pe timp de vara. Ea simbolizeaza natura, renasterea naturii in fiecare an si viata in general, dar si sufletul si moartea. Persefona este cea care imprima caracterului tau trasaturi de caracter precum inocenta si jovialitate, tendinta de a deveni dependenta de cei din jurul tau, dar si intelepciune si o profunda intelegere a lumii in perioada de maturitate. Ea iti ofera posibilitatea de a face distinctii clare intre bine si rau, dar si posibilitatea de a te reinnoi sufleteste. Persefona ca zeita protectoare a destinului te va indruma inspre autoconstientizare si afirmarea propriului eu. Odata ce vei reusi sa te eliberezi de unele legaturi de atasament fata de familiei sau persoane apropiate, vei reusi sa faci alegeri si decizii care conduc la constientizarea sinelui.

Numarul Destinului 8 – HEBE este zeita protectoare a Destinului

Fiica a lui Zeus si a Herei, Hebe este zeita tineretii, frumoasa care turna in paharele olimpienilor ambrozie, bautura delicioasa a nemuririi. Hebe este cea care iti aduce magnetism, optimism, o inteligenta vioaie, prezenta de spirit si ii face pe ceilalti sa se simta bine in prezenta ta. Esti atrasa de sport si de miscare, de iesirile in natura si mentinerea intr-o buna forma a tineretii spirituale. Te intereseaza evolutia ta spirituala si uneori ai tendinta de a neglija limitele care ti se impun. Destinul pe care ti-l aduce Hebe se refera la legaturile pe care le mentii cu cei din jur, la modalitatea prin care testezi necunoscutul, la modalitatea prin care iti legi propriile aspiratii la aspiratiile celor din jur. Vei gasi iubirea destul de greu si poate ca vei avea perioade lungi de singuratate. Destinul tau este insa sa nu te pleci in fata destinului si sa intelegi ca iubirea tine uneori de alegere.

Numarul Destinului 9 - AFRODITA este zeita protectoare a Destinului


Afrodita este zeita frumusetii si a iubirii, patroana a frumosului si a esteticului, a tot ce tine de arta. Totodata, zeita este un simbol al pacii si al armoniei, al binelui, al starii de buna intelegere intre oameni, al simturilor si al placerilor senzuale, al puterii transformatoare a iubirii. Afrodita este cea care aduce in destinul tau iubiri mari, patimasi, aventuri emotionale care iti vor transforma radical esenta ta spirituala. Ea este cea care te face sa tanjesti dupa povesti mari de iubire si sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a le trai. Tot Afrodita este cea care imprima caracterului tau senzualitate si o usoara superficialitate, iar destinului tau instabilitate si suspans. Indiferent daca vei fi sau nu fericita in casnicia ta, destinul tau este sa iubesti si sa traiesti iubirea in forma ei cea mai inalta.
S� nu legi niciodat� prietenie cu omul pe care nu-l po�i respecta.

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #166 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 11:57 »

Numarul Destinului 8 – HEBE este zeita protectoare a Destinului
Fiica a lui Zeus si a Herei, Hebe este zeita tineretii, frumoasa care turna in paharele olimpienilor ambrozie, bautura delicioasa a nemuririi. Hebe este cea care iti aduce magnetism, optimism, o inteligenta vioaie, prezenta de spirit si ii face pe ceilalti sa se simta bine in prezenta ta. Esti atrasa de sport si de miscare, de iesirile in natura si mentinerea intr-o buna forma a tineretii spirituale. Te intereseaza evolutia ta spirituala si uneori ai tendinta de a neglija limitele care ti se impun. Destinul pe care ti-l aduce Hebe se refera la legaturile pe care le mentii cu cei din jur, la modalitatea prin care testezi necunoscutul, la modalitatea prin care iti legi propriile aspiratii la aspiratiile celor din jur. Vei gasi iubirea destul de greu si poate ca vei avea perioade lungi de singuratate. Destinul tau este insa sa nu te pleci in fata destinului si sa intelegi ca iubirea tine uneori de alegere.  Vei gasi iubirea destul de greu si poate ca vei avea perioade lungi de singuratate. Destinul tau este insa sa nu te pleci in fata destinului si sa intelegi ca iubirea tine uneori de alegere.


raphi, la mine cifra este 8  - simpatic doar cu 1 amendament - partea cu sportul(de care mai aminteam pe undeva) -eu consider ca deja fac sport cand urc treptele de la autobuz :D

- nu stiu de ce dar de fiecare data cand citesc vreun horoscop la care trebuie sa adun cifrele datei de nastere o mai fac o data - poate da alt rezultat :D

marcutza

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #167 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 12:04 »
Numarul Destinului 5 - ATENA este zeita protectoare a Destinului

Atena este zeita Intelepciunii si fiica a lui Zeus, stapanul Olimpului grecesc si a lui Metis. Zeita semnifica judecata cumpanita, circumspectia, dar si forta interioara pe care o poate aduce impacarea cu sine si cu lumea din jur. Totodata, ea este asociata si cu implicarea in viata sociala si literara, cu inclinatia catre artele frumoase, cu diplomatia si cu ratiunea feminina, cu abilitatea de a patrunde in esenta lucrurilor, cu atractia catre cultura. Atena este cea care imprima caracterului tau echilibru, o dorinta launtrica de a cauta cunoasterea in viata, pasiune pentru educatie si invatare, nesat pentru asimilarea de cunostinte. Cu Atena ca zeita protectoare a destinului, destinul tau va sta sub semnul protejarii si indrumarii celor din jur, al vindecarii, dar si al fortei de a-ti purta cu cinste si onoare propriile batalii cu viata. Destinul tau este sa scoti la lumina valorile materiale si spirituale proprii, dar si pe ale celor din jurul tau.


adevarat.

silviu

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #168 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 15:35 »
Ce zodie să iubeşti şi de care să te fereşti
Te-ai întrebat de multe ori dacă te potriveşti cu cel de care te-ai îndrăgostit şi dacă relaţia voastră va rezista? Ei bine, astrologii îţi spun cu ce semn zodiacal eşti compatibilă şi de cine este bine să fugi... mâncând pământul.



Offline fortuna777

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 864
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #169 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 15:53 »
silviu, e incomplet horoscopul asta...se opreste la scorpion :(...si pe deasupra mai e si gresit...capricornul e semn de pamant din cate stiu, nu de aer :D

silviu

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #170 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 16:02 »
pai da, eu sunt scorpion. se opreste bine :D

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #171 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 16:19 »
vai mie ... 4! ???

hai ca de AZI il iubesc! :D
nihil sine deo

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #172 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 16:25 »
ce-e silviu abureala asta cu horoscopu,?

pai voi nu stiti ca dupa o anumita varsta se trece sub incidenta ascendentului?

si daca mai intalnesc inca un semn (cica incompatibil >:() precum anteriorul precedentului ... pot sa mor linistita! dar dupa 30 de ani! :D
nihil sine deo

silviu

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #173 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 18:20 »
ce-e silviu abureala asta cu horoscopu,?

pai voi nu stiti ca dupa o anumita varsta se trece sub incidenta ascendentului?
eu cred ca si dupa o anumita varsta tot abureala e :(

Offline NeliTTT

  • Full Member
  • ***
  • Mesaje postate: 158
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #174 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 18:56 »
Silviu, acuma zici ca e abureala? .... tocmai cand mi-a iesit ca tre sa iubesc un scorpion.

Offline adda

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 1326
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #175 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 19:02 »
mai bine de mine...ca am ramas pe dinafara  :D :D

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #176 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 19:22 »
eu cred ca si dupa o anumita varsta tot abureala e :(

in sfarsit, avem acord comun! :)

si mai zici ca nu se potriveste berbecul cu scorpionul :D :D
nihil sine deo

Offline almi_gabi

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 7620
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #177 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 19:57 »

Offline steliana

  • Hero Member
  • *****
  • Mesaje postate: 5133
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #178 : Miercuri, 06 Iulie 2011, 20:04 »
pai, il mai iubeam?

ia hai sa-mi vezi fata cand il vad pe 4, acum :D

daca ma gandesc bine  :-\ ar cam fi 13 ... povestesc cand ne intalnim ;)
nihil sine deo

silviu

  • Vizitator
Răspuns: Horoscop
« Răspuns #179 : Joi, 07 Iulie 2011, 23:14 »